- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.221
Günaydın..sanırım sıranın basindayim:) heyecanla bekliyorum.Canim bende bantlarla beraber ishal oldum biraz.ayaklarimida kolluyorum ama neden oldu bilmiyorum.hepimiz için hayırlısi olsun..Canim naptin transferin oldumu nasil gecti ins.hersey yolunda gitmistir sira bizlere geldi gun gectikce heyecan artiyo korkularimin gene basladi arkadaslar bu bant sizdede karninizda sislik yapti mi
İnş iyi mutlu haberler le don canım ya..kocaman bi gobisin olsun..Rabbim yüzünü guldursun. Dualarimiz seninle..15 gün sonraya mi veriyor sonuç gününü erbil hoca..Rabbim hepimizi anne eylesin inşCanlar transfer oldu bebişlerimizi aldım geldim.
şu bekleyiş döneminde biraz uzak kalicam sizden çok internete girmeyi düşünmüyorum size güzel haberlerle geleyim inşallah. RABBİM yüzümüze güler kucaklarımiz dolar inşallah. Dualarimdasiniz her daim, dualariniz da olmak dileğiyle. Sevgiyle kalın. 26 eylülde gorusuruz
günaydın kızlaaaarhadi bakalım yeni tedaviler başlamış. her an takip ediyorum sizleri. yumurta takibi yapılan arkadaşlar belki komik gelecek ama çok eğilip kalkmayın,yumurtalarınızı sıkıştırmayın valla ben hemşirenin yalancısıyım. bana hareketlerine dikkat et demişti,patlayabiliyorlar ani hareketlerde demişti. ben dikkat etmiştim. zaten sona doğru kocaman bir karnınız oluyor. bence mantıklı yani bide bol haşlanmış yumurta yiyinki yumurtalarınız kaliteli olsun. fasulye,nohut...
günaydın kızlaaaarhadi bakalım yeni tedaviler başlamış. her an takip ediyorum sizleri. yumurta takibi yapılan arkadaşlar belki komik gelecek ama çok eğilip kalkmayın,yumurtalarınızı sıkıştırmayın valla ben hemşirenin yalancısıyım. bana hareketlerine dikkat et demişti,patlayabiliyorlar ani hareketlerde demişti. ben dikkat etmiştim. zaten sona doğru kocaman bir karnınız oluyor. bence mantıklı yani bide bol haşlanmış yumurta yiyinki yumurtalarınız kaliteli olsun. fasulye,nohut...[/QUOTE
günaydın cnm..evet bana da demişlerdi karnına darbe alma çok yaslanma gibi..zamanından önce çatlamasın diye..bu arada sana özelden mesaj atmıştım bakabildin mi??
canım benim toplamadan sonra ne zaman transfer olduğumu soruyorsan ben 3 ay bekledim. hormonlar nazlı çıktı,anca düzeldi.Elfida senin kaçıncı gün transfer olmuştu? 15 gün çok değil mi ya cupcakeask 26 Eylülde tahil verecekmiş ya çok uzak geldi bana.
Canım benim ya..o dönemde stres yaşamayan varmı sanki:) Neyse artık geç olsun güç olmasın derlerdi.Seninki öyle olmuş.Ben bu gebelik aşısını da ilk kez duydum. Onun içinde ayrıca bir ödeme vardır herhalde değilmi? O ne kadar peki?canım benim toplamadan sonra ne zaman transfer olduğumu soruyorsan ben 3 ay bekledim. hormonlar nazlı çıktı,anca düzeldi.bide ben çok stres yapmıştım doktorum onun etkiside olabilir demişti. en son adetten sonra ya 19 yada 20 gün transfer oldum. gebelik aşısıda yaptırdım çünkü. testide 11 gün yaptırdım. kanda çıktı . diğer arkadaşlar daha bile önce yaptırdı. 9. günde yapılsa bile azda olsa belli ediyor zaten kendini. yavaş yavaş yükselmiş oluyor. tabii 15 te yinelemek lazım. banada cupscake tarihi çok fazla geldi.11 de kesin çıkıyor.
gebelik aşısı transferden 4 gün önce senden alınan kan ile bir serum hazırlıyorlar ve transferden 2 gün önceydi sanırım aynı transfer işlemi gibi rahimden yapılıyor. tabi ben o günü hiiiiç unutmamCanım benim ya..o dönemde stres yaşamayan varmı sanki:) Neyse artık geç olsun güç olmasın derlerdi.Seninki öyle olmuş.Ben bu gebelik aşısını da ilk kez duydum. Onun içinde ayrıca bir ödeme vardır herhalde değilmi? O ne kadar peki?
Evet canim ya bir degisik karnim ici gurul gurul surekli galiba banttan hadi canim sira sende sonra bende ins.hayirli olur bizim icinGünaydın..sanırım sıranın basindayim:) heyecanla bekliyorum.Canim bende bantlarla beraber ishal oldum biraz.ayaklarimida kolluyorum ama neden oldu bilmiyorum.hepimiz için hayırlısi olsun..
Böyle anılarınla birlikte dinlemek daha güzel oldu elbette. Bana da Erbil bey embriyolara genetik test yapıp transfer yapalım diye önerdi. Yaşım gereği hücrelerde bi sorun varsa boşu boşuna transfer olmamak için, en sağlam embriyo seçimi için. Necati beyle görüştüm.Ama bu da herbiri için 1000 tl olunca düşündürüyor tabii şart değil ama tutunacak embriyo seçimimizde şansın artar drfi. Bilmiyorum bende işte. Burada hiç yaptıran oldu mu? Bilen var mı?gebelik aşısı transferden 4 gün önce senden alınan kan ile bir serum hazırlıyorlar ve transferden 2 gün önceydi sanırım aynı transfer işlemi gibi rahimden yapılıyor. tabi ben o günü hiiiiç unutmambana p.tesi şu saatte gel aşıyı yapıcaz dediler. bende bir yere gidecektim. makyajlı kokoş kokoş hazırlanmışım ordan gideceğim yere gidicem sözde. sonra hemşire beni özel odaya aldı. ben hala olayın farkında değilim tabi. sanıyorum ki kalçadan iğne yapacaklar ondan odaya aldı. bir baktım kadın bana demezmi önlüğü verip üzerinizi çıkartın su içmeye başlayın diye. ben şok tabi. nasıl yani şaka mı diyorum. eşimi arayıp söyledim o inanmadı önce. beni transfer odasına alıyorlar diyorum inanmıyor. neyse bildiğin transfer işleminin aynısı. transfere kesinlikle daha rahat giriyorsun. gelelim faydasına. benim doktorum mustafa beydi. ona sordum yaptırayım mı diye ben tavsiye ediyorum dedi. ama erbil bey gerek yok diyor. etkinliği kesin değil ama zararı yok asla. sanırım öncesi rahimi hazırlayıp tutunmaya faydası var bence. ama bu demek değilki yaptırmazsan tutmaz. fiyatı 600-7oo arasıydı.
ya tabi karışmak gibi olmasın ama bu test bildiğim kadarıyla tekrarlayan başarısızlıklarda yapılıyor. kaldıki sen daha önce hamile kalmış ve doğum yapmış biri olarak sana çok şart değil gibi geldi bana. yaşının ileri olması sorun olacağı anlamına gelmiyor. eğer senin yerinde ben olsaydım genetik test yaptırmazdım açıkçası. zaten erbil beyde mutlaka yaptır dememiş. mervettininde yaşı 38 di ama tuttu maşallah. ve bence seninkide tutacaktır. bide şöyle birşey var fulyam şu anda genetik test yaptırıyor. ama kendisi ve eşinde bir sorun var mı diye. embriyolara değil .üniversite hastanesinde ücretsiz. erbil beyin söylediği embriyolara. ama fulyamın yaptırdığı testte eşlerde bir sorun varmı ortaya koyuyor. mustafa bey ondan genetiik test istedi tutmayınca. sonucu 2 ayda çıkıyor. erbil beye birde böyle sorsan olmaz mı acaba. üniversite hastanelerinde yapılan genetik testi yaptırsam yeterli olmazmı diye sorabilirsin bence.bizlerden şu ana kadar bu testi yaptıran olmadı. bir tek fulyam yaptırdı geçende sonuç bekliyor.Böyle anılarınla birlikte dinlemek daha güzel oldu elbette. Bana da Erbil bey embriyolara genetik test yapıp transfer yapalım diye önerdi. Yaşım gereği hücrelerde bi sorun varsa boşu boşuna transfer olmamak için, en sağlam embriyo seçimi için. Necati beyle görüştüm.Ama bu da herbiri için 1000 tl olunca düşündürüyor tabii şart değil ama tutunacak embriyo seçimimizde şansın artar drfi. Bilmiyorum bende işte. Burada hiç yaptıran oldu mu? Bilen var mı?
Çok teşekkür ederim :) Bende aslında neden sadece bana önerildi diye düşündüm ve kendimi biraz kötü hissetmiştim açıkçası.Zaten Dediğim gibi Erbil bey sadece yaşdan dolayı kromuom yapumız bozulmuş olabilir vs. diye tedbir amaçlı istedi bu tahlilleri. Ama 4-5 emriyo olduğunu düşünürsek +4000-5000 gibi bir rakam demektir bu. Beni fazlasıyla aşar. Kısmetimizde varsa , hayırlıysa olur artık :)ya tabi karışmak gibi olmasın ama bu test bildiğim kadarıyla tekrarlayan başarısızlıklarda yapılıyor. kaldıki sen daha önce hamile kalmış ve doğum yapmış biri olarak sana çok şart değil gibi geldi bana. yaşının ileri olması sorun olacağı anlamına gelmiyor. eğer senin yerinde ben olsaydım genetik test yaptırmazdım açıkçası. zaten erbil beyde mutlaka yaptır dememiş. mervettininde yaşı 38 di ama tuttu maşallah. ve bence seninkide tutacaktır. bide şöyle birşey var fulyam şu anda genetik test yaptırıyor. ama kendisi ve eşinde bir sorun var mı diye. embriyolara değil .üniversite hastanesinde ücretsiz. erbil beyin söylediği embriyolara. ama fulyamın yaptırdığı testte eşlerde bir sorun varmı ortaya koyuyor. mustafa bey ondan genetiik test istedi tutmayınca. sonucu 2 ayda çıkıyor. erbil beye birde böyle sorsan olmaz mı acaba. üniversite hastanelerinde yapılan genetik testi yaptırsam yeterli olmazmı diye sorabilirsin bence.bizlerden şu ana kadar bu testi yaptıran olmadı. bir tek fulyam yaptırdı geçende sonuç bekliyor.
Kocaman bi maşallah kızına..merak etmedim değil sende bi kaçamakla tatile gittin diye düşündüm:) son aylarda daha çok alınıyor diye tedbir başlamış.sağlıkla doğsun inş kizin kilolar bile bas tacı.. Hayırlısı deyip transfer heyecanı var bende, burada kimsecikler yok amaMerhaba Kızımın Teyzeleri,
Biliyorum bayadır yokum ama herşey yolunda. İnş. sizlerde herşey yolundadır. 3 hafta önce iş yerinde görev değişikliği yapıldı. Yeni iş dağılımını öğren,yoğunluk derken giremedim. Biliyorsunuz evden girme fırsatım olmuyor ama aklım her daim sizdeydi. Kızımla en son kontrolümüz geçtiğimiz pazartesiydi. şeker yüklememde yapıldı. Herşey hamdolsun çok iyi. Toplamda 7 kilo almışım. Kızım ise 850 gr olmuş.İnş. bundan sonrada fazla kilo almayız. Eeee anlatın bakalım gelişmeler neler. Kimler neler yaptı.
Haklısın bu süreden sonra kilo alımı artıyor. Karbonhidratlı gıdalar, şeker ve tuzdan uzak durmaya gayret et. Bol bol sıvı al. Sebze ve et ağırlıklı beslenirsen senin için daha iyi olur. Az az ama sık yersen rahat edersin. Akşamları daha hafif yemeğe gayret et. Bebeğin büyüdükçe midene daha az yer kaldığından gaz sıkışması vs. çok olabiliyor çünkü. Siz tedavilerdeki güncel durumlarda bizi aydınlatın bende elimden geldiğince tecrübelerimle size yardımcı olmaya çalışayım.Merhaba Kızımın Teyzeleri,
Biliyorum bayadır yokum ama herşey yolunda. İnş. sizlerde herşey yolundadır. 3 hafta önce iş yerinde görev değişikliği yapıldı. Yeni iş dağılımını öğren,yoğunluk derken giremedim. Biliyorsunuz evden girme fırsatım olmuyor ama aklım her daim sizdeydi. Kızımla en son kontrolümüz geçtiğimiz pazartesiydi. şeker yüklememde yapıldı. Herşey hamdolsun çok iyi. Toplamda 7 kilo almışım. Kızım ise 850 gr olmuş.İnş. bundan sonrada fazla kilo almayız. Eeee anlatın bakalım gelişmeler neler. Kimler neler yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?