- 17 Eylül 2012
- 410
- 113
- 63
- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.241
canım bu kadar heyecan yapma. yumurta sayın gayet güzelmiş. benimde 13 tü. seninde bu sayılarda kalır yada 1-2 artar d,ye tahmin edyorum. dikkat etmen gereken protein ağırlıklı beslenmek. yumurta kalitesi için önemli. yiybiliyorsan sabahları 2 haşlanmış yumurta ye. en saf protein kaynağı. nohut,fasulye,mercimek ve et ağırlıklı beslenmelisin. bide içebilirsen süt iç bolca. ben günde 1 şişe içiyordumHadi ama kızlar((ne olur bişeyler yazın Çarşamba opu yardım edin ne yapim ne edeyim bu 4 denemem erbil hocada ilk cok heyecayanlıyımm ((neler yiyim nelere önem verim
Canım ben birşey yapmadım. Şekerden dolayı dikkat ettim biraz. Canını sıkmamaya gayret et.biliyoruz ki Rabbim istesin o bi tanesi can bulur.Hadi ama kızlar((ne olur bişeyler yazın Çarşamba opu yardım edin ne yapim ne edeyim bu 4 denemem erbil hocada ilk cok heyecayanlıyımm ((neler yiyim nelere önem verim
Asaycım Allah yardımcın olsun. Emeklerinin karşılığını o güzel mükafatla almanı dilerim.Merhaba kızlar 10 adet yumurtam falan varmış bu gece saat 3 te catlatma iğne vurulcam sonra Çarşamba kısmetse opu Ekim'de transfer olcak değişik heyecan içindeyim nebiler yardım edin son iki gün yumoşlarım için ne yiyim ne içinde süper olsunlar yada neler yapım
Canım ALLAH yardımcın olsun inş hayırlısıyla bunu da atlatırsın ve sağlıcakla bebeğine kavuşursun.Benim de biraz canım sıkkın bu aralar daha transfer olmadan moralim çöktü resmen.Erbil beyle görüştüm ve spermlerde ciddi şekil bozukluğu olduğunu söyledi.İyice umutsuzluğa kapıldım.sanki tutmayacakmış gibi hissediyorum.Sağokyb kızlar napsam bilmiyorum bu gece 3 te catlatma iğneleri artık hayırlısı dondırcK erbil bey sonraki ay Ekim'de transfer(Rabbim hamile olanları yavrularına kavuştursun bizi önce pozitif sonuçla yavrularımıza ahh süt hiç içemiom içtiğimi hatırlamam bu gece barbunya yedi. Yunurta yağda sadece yiyebiliyorum
CanımCanım ALLAH yardımcın olsun inş hayırlısıyla bunu da atlatırsın ve sağlıcakla bebeğine kavuşursun.Benim de biraz canım sıkkın bu aralar daha transfer olmadan moralim çöktü resmen.Erbil beyle görüştüm ve spermlerde ciddi şekil bozukluğu olduğunu söyledi.İyice umutsuzluğa kapıldım.sanki tutmayacakmış gibi hissediyorum.
sağol cnm. daha önce üroloğa gitmedi yani gerek görülmemişti.erbil bey opuCanım revsek hepimiz kader ortağız burda Rabbim yardımcın olsun peki üroloji gitmeyenin daha önce yada testlerde belli bi şey varmıydu
yok canım bu sene tatil falanKocaman bi maşallah kızına..merak etmedim değil sende bi kaçamakla tatile gittin diye düşündüm:) son aylarda daha çok alınıyor diye tedbir başlamış.sağlıkla doğsun inş kizin kilolar bile bas tacı.. Hayırlısı deyip transfer heyecanı var bende, burada kimsecikler yok ama
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım. Su alımını bir türlü çoğaltamadım ama diğer sıvıları çok tüketiyorum ve çok şükür sağlıklı besleniyoruz. Haftada bir gün hamurişim var:) Şimdi balık mevsimide açıldı değmeyin keyfimize...Haklısın bu süreden sonra kilo alımı artıyor. Karbonhidratlı gıdalar, şeker ve tuzdan uzak durmaya gayret et. Bol bol sıvı al. Sebze ve et ağırlıklı beslenirsen senin için daha iyi olur. Az az ama sık yersen rahat edersin. Akşamları daha hafif yemeğe gayret et. Bebeğin büyüdükçe midene daha az yer kaldığından gaz sıkışması vs. çok olabiliyor çünkü. Siz tedavilerdeki güncel durumlarda bizi aydınlatın bende elimden geldiğince tecrübelerimle size yardımcı olmaya çalışayım.
İnş bebisli en özel tatilin olur.25 i transfer kismetse..herşeyin hayırlısı. Rabbim isteyen herkesin yüzünü guldursunyok canım bu sene tatil falaninş seneye kızımla gideriz. Aynen kilolar elbet gider. İnş aynı duyguları sende tadarsın canım. Transfer ne zaman hayırlısı ile...
Revsek öncelikle üzülme, takma bu kadar kafana demenin en anlamsız olduğu dönemlerden biri seninki. Olumsuz bir cümle duymak elbetteki yüzümüzü asabiliyor. Ama biliyorsunki herşey harika bile gitse sonuç negatif olabiliyor. Biraz daha sabır ve umutlu ol lütfen.Canım ALLAH yardımcın olsun inş hayırlısıyla bunu da atlatırsın ve sağlıcakla bebeğine kavuşursun.Benim de biraz canım sıkkın bu aralar daha transfer olmadan moralim çöktü resmen.Erbil beyle görüştüm ve spermlerde ciddi şekil bozukluğu olduğunu söyledi.İyice umutsuzluğa kapıldım.sanki tutmayacakmış gibi hissediyorum.
Asyacım iyi haberlerle dönüşünü bekliyoruz. Bizi habersiz bırakma.Kızlar bugün opu günüm cok heyecanlıyımmmm(
slm cnm peki grup gizli mi,Arkadaşlar facebookda "Yağmurla atan kalpler" diye bir grup kurmuşlar. Erbil bey ve Hicran hemşirede üye olmuş. Buradaki gibi herkes kendi paylaşımlarını da yapıyor orada. Bende dün akşam üye oldum. Katılmak istersiniz belki diye haber vermek istedim sizelere.
Evet kapalı grup..Sadece üye olanlar biribiri ile yazışabiliyor.slm cnm peki grup gizli mi,
bende şuan tedavideyim kısmetse 30 unda transferim olabilir.
diğerleri görüyor mu gruba katılımı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?