Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Hadi ama kızlar ((ne olur bişeyler yazın Çarşamba opu yardım edin ne yapim ne edeyim bu 4 denemem erbil hocada ilk cok heyecayanlıyımm((neler yiyim nelere önem verim

Hadi ama kızlar ((ne olur bişeyler yazın Çarşamba opu yardım edin ne yapim ne edeyim bu 4 denemem erbil hocada ilk cok heyecayanlıyımm((neler yiyim nelere önem verim
canım bu kadar heyecan yapma. yumurta sayın gayet güzelmiş. benimde 13 tü. seninde bu sayılarda kalır yada 1-2 artar d,ye tahmin edyorum. dikkat etmen gereken protein ağırlıklı beslenmek. yumurta kalitesi için önemli. yiybiliyorsan sabahları 2 haşlanmış yumurta ye. en saf protein kaynağı. nohut,fasulye,mercimek ve et ağırlıklı beslenmelisin. bide içebilirsen süt iç bolca. ben günde 1 şişe içiyordum. bide eğilip kalkma fazla. yumurtaların sıkıştırıyormuşsun. hemşire bana öyle demişti.inşallah kaliteli ve çk embriyon oluşur. asıl heyecan döllenme sırasında.

Canım ben birşey yapmadım. Şekerden dolayı dikkat ettim biraz. Canını sıkmamaya gayret et.biliyoruz ki Rabbim istesin o bi tanesi can bulur.
Zor biliyorum ama rahat olmalıyız. Ben bantları unutuyorum.aglayasim gelirse tedavi deyim az kaldi diyorum.kolay değil yaşadıklar imiz.

Sağokyb kızlar napsam bilmiyorum bu gece 3 te catlatma iğneleri artık hayırlısı dondırcK erbil bey sonraki ay Ekim'de transfer (Rabbim hamile olanları yavrularına kavuştursun bizi önce pozitif sonuçla yavrularımıza ahh süt hiç içemiom içtiğimi hatırlamam bu gece barbunya yedi. Yunurta yağda sadece yiyebiliyorum

Asaycım Allah yardımcın olsun. Emeklerinin karşılığını o güzel mükafatla almanı dilerim.

Canım ALLAH yardımcın olsun inş hayırlısıyla bunu da atlatırsın ve sağlıcakla bebeğine kavuşursun.Benim de biraz canım sıkkın bu aralar daha transfer olmadan moralim çöktü resmen.Erbil beyle görüştüm ve spermlerde ciddi şekil bozukluğu olduğunu söyledi.İyice umutsuzluğa kapıldım.sanki tutmayacakmış gibi hissediyorum.

Canım

Canım revsek hepimiz kader ortağız burda Rabbim yardımcın olsun peki üroloji gitmeyenin daha önce yada testlerde belli bi şey varmıydu

Canım revsek hepimiz kader ortağız burda Rabbim yardımcın olsun peki üroloji gitmeyenin daha önce yada testlerde belli bi şey varmıydu
sağol cnm. daha önce üroloğa gitmedi yani gerek görülmemişti.erbil bey opu
sonrası döllenmeden sonra söyledi.

yok canım bu sene tatil falan inş seneye kızımla gideriz. Aynen kilolar elbet gider. İnş aynı duyguları sende tadarsın canım. Transfer ne zaman hayırlısı ile...

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım. Su alımını bir türlü çoğaltamadım ama diğer sıvıları çok tüketiyorum ve çok şükür sağlıklı besleniyoruz. Haftada bir gün hamurişim var:) Şimdi balık mevsimide açıldı değmeyin keyfimize...

yok canım bu sene tatil falan inş seneye kızımla gideriz. Aynen kilolar elbet gider. İnş aynı duyguları sende tadarsın canım. Transfer ne zaman hayırlısı ile...
İnş bebisli en özel tatilin olur.25 i transfer kismetse..herşeyin hayırlısı. Rabbim isteyen herkesin yüzünü guldursun

Revsek öncelikle üzülme, takma bu kadar kafana demenin en anlamsız olduğu dönemlerden biri seninki. Olumsuz bir cümle duymak elbetteki yüzümüzü asabiliyor. Ama biliyorsunki herşey harika bile gitse sonuç negatif olabiliyor. Biraz daha sabır ve umutlu ol lütfen.

Arkadaşlar facebookda "Yağmurla atan kalpler" diye bir grup kurmuşlar. Erbil bey ve Hicran hemşirede üye olmuş. Buradaki gibi herkes kendi paylaşımlarını da yapıyor orada. Bende dün akşam üye oldum. Katılmak istersiniz belki diye haber vermek istedim sizelere.

slm cnm peki grup gizli mi,
bende şuan tedavideyim kısmetse 30 unda transferim olabilir.
diğerleri görüyor mu gruba katılımı falan

bu arada yazmışken herkese bol şanslar diliyorum.. doktormuz çok ilgili, çok istekli, bizi hamile görmek için can atıyor saolsun..

Ya heyecan mı heyecansız mı bilmiyorum bildiğim bu 4 denemem olduğu be erbil beyde ilk Rabbim yardımcımız olsun bizi korusun şerden Rabbim ol derse olucak önce Allah'ın izni sonra erbil bey sayesinde hepimiz kavuşalım yawrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…