Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Arkadaslar gruba yeni katidim.Rabbim hepimize saglikli bebisler nasip etson ins.bisi sormak istoyodum.Mesela Erbil beye sormak istedigimis bisi oldu.mail attik yada cepten aradik donus oluyor mu hemen? Yani tedavi suresince ilgili midir

Kızlar hiç yoksunuz dün 12 adet yumurtam toplandı bugün arıyacaklar durumları hakkında herkesten dua istiyorum ne olur yardım edin sımdı dondurcakkar Ekim'de transfer by benim 4 denemem erbil beyde ilk yardım dün hiç heyecan yoktu ne zaman masay yatırdılar ozaman korktum zaten 1 2 3 yok bidaha odadasın

Merhaba evet erbil Bey'den cok memnunum bütün sorularınızı cevaplıyor ilgili ama Su tabiki oluyor hoca cok yogun hasta bol yetişmesi gereken tek biz değiliz arada aksaklıklar olabilir ama muhakkak dönüş yapıyor telde genelde hicran hanmı yardımcı oluyor bence ellerinden geleni yapıyorlar tabiki dünyada siz tekniğiniz gibi değil ama anlayışlı güler yüzlü dün opudan sonra esimi öptü bile yani hayırlısı olsun bizim için özel gündü tebrik etti erbil hocamın tek dediği sen rahat ol keyfine bak ben senin için en iyisini düşünürüm 1.5 yıl içinde bu 4 denemem yas 30esimdede bendede ilk erbil beyde 2 farklı yere gittim hersey prosedür aynıydı ilk defa değişik ilaç ve tedavi sekli uygulanıyor karar senin erbil bey işinde iyi Rabbim korusun negatifi alsamda Rabb'imin taktiridir ben ve o elimizden geleni yaptık

Arkadaslar gruba yeni katidim.Rabbim hepimize saglikli bebisler nasip etson ins.bisi sormak istoyodum.Mesela Erbil beye sormak istedigimis bisi oldu.mail attik yada cepten aradik donus oluyor mu hemen? Yani tedavi suresince ilgili midir
merhaba,Erbil beye akşam 6 gibi daha rahat ulaşırsın klinikte kimse kalmadığı için direk kendisine cepten ulaşırsın telefonla arayacaksan eğer.gün içinde çok yoğun olduğu için pek mümkün olmayabiliyor.telefonu Hicaranda oluyor Ama kendisi çok cana yakın samimi ve güven dolu..Zaten kendisine gidersen ne kadar ilgili hastası için elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapan bir doktor olduğunu anlarsın.Erbil beye gidipte memnun kalmayan hiç kimseyi duymadım.

Asyacım şimdi şu yandaki beyaz tuluma bakarak öyle içten dua ettimki.Allah hayırlısı ile senin yüzünü güldürsün diye. Güzel gelişmelerini bekliyor olacağız.

Sslian cok tesekkür cok tesekkür ederim âmin insallah hepimizin duaları kabul olur dün 12 yumurta toplandı bugün aradılar 7 Olgun 4 ü döllenmiş iyimi durum kızlar canım tecrübeliller lütfeb

Sslian cok tesekkür cok tesekkür ederim âmin insallah hepimizin duaları kabul olur dün 12 yumurta toplandı bugün aradılar 7 Olgun 4 ü döllenmiş iyimi durum kızlar canım tecrübeliller lütfeb
Hayırlı olsun asyacım.ALLAH embryolarına can versin inş.

Kızlar hadi bişeyler yazın yaaaa ne olur dün opu 12 yumurta 7 Olgun 4 döllenmiş bide dondurulcak sizce ne durumdayız

Kızlar hadi bişeyler yazın yaaaa ne olur dün opu 12 yumurta 7 Olgun 4 döllenmiş bide dondurulcak sizce ne durumdayız
asyacım stres yapma gayet iyi bence.biliyosun olması için 1 tane bile yeterli..yeterki Rabbim ol desin dondurulacağı için şansın daha yüksek..dahada zor durumda olanları düşün bence.

Arayışda cok korkuyorum napim elinde değil hepimizin bi hikayesi var ama benim 1.5 yılda 4 denemem istediğim tecrübeli olAnların 12 yumurtandan 4 döllenmesi beni korkutuyor

Arayışda cok korkuyorum napim elinde değil hepimizin bi hikayesi var ama benim 1.5 yılda 4 denemem istediğim tecrübeli olAnların 12 yumurtandan 4 döllenmesi beni korkutuyor
asyacım senin emriyolara kromozom tesi vs. önerildimi?Ya da sana ve eşine ayrı ayrı? Genelde üst üste alınan olumsuz sonuçlarda böyle testler yapılıyor sanırım o yüzden sordum.

Bizim kromozon testi eşime ve bana yapıldı sonuclar iyi cıktı daha 2 tedavide ama embriyoları hiç uygulanmadı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…