- 17 Eylül 2012
- 410
- 113
- 63
- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.281
asyacım hayırlı olsun. 12 yumurta gayet iyi bir sayı. benimde 13 toplanmıştı 6 döllendi 3 tnesi üçüncü güne gitti. ama risk almamak için 5, güne götürmedi mustafa bey. 3. günde dondurulmuştu. yani ortalama bu kadar kalıyor. merak etme seninde bu civarda kalacaktır. zaten risk almamak için çok uzun süre bekletmeyip donduruyorlar. dua et sadece. inşallah hayırlı sonuçlar alıcaksın. sayıya çok takılma bu kadar. sana iyi embriyo olsun 1 tane olsun yeter. bak benimde 13 taneden hiç kalmadı geriye. bende senin gibi çok heyecan yaptım kafaya taktım bu seferde transfer için 3 ay bekledim. rahat ol lütfenKızlar yardıma cok ihtiyacım var dün 12 toplandı bugün 4 döllenmiş tabi hemen erbil beyi aradım cok fire verdik acaba bundan dolayı dondurma işlemine dayanabilir mi yada devam eder mi yasamaları diye hicran hanım ben dondurulacağını düşünüyorum. Dedi tabi bende bi ağlama sonra esim geldi erbil beyi aradı hicranla görüştü yarına kadar beklememizi ve yarın erbil bey le konuşacağımızı herseyin yarın belli olacağını söledi böle12 yumoştan ilk günden 4 yumurtası kalıp dondurulup hamile kalan varmı????
demezler korkma canım. bu kadar karamsar olma. sana dediğim gibi en stresli zaman bu embriyoların döllenme sırası. seni çok iyi anlıyorum. ama büyük ihtmal 5 e götürmezler risk almamak için. bende de plan 5 e götürmekti ancak mustafa bey sayı az olduğu için 3 te dondurdu. günede takılma. 3 ay beklememin sebebi ilk ay pragestron yükseldi. 2. ay e2 düştü. ama tamamen psikolojikti. çok kafama taktım. mustafa bey ve eşim rahat olmazsan bu ayda bekliycen diyince sonra daha rahat davranmaya çalıştım ve nihayet transfer oldum 3. ayda. ama tam transfere 1 hafta kala enfeksiyon geçirdim ama eşim farkettide hemen antibiyotiğe başladık. o ayda yoksa transfer olamıycaktım. yani demem o ki sen stres yaptıkça olumsuzluklar üstüne üstüne gelir. moralini bozma ve dua et sadece. ağlayıp hormonları alt üst etme :) bu kadar korkma. inşallah yarın güzel haberler bekliyorum senden. sayı gayet normal.Transfer için niçin 3 ay beklediler elfidacım ben cok korkuyorum ya ya yarın arayıp kalmadı dersler erbil bey bana sen kolay hastasın demişti muhahakak5 güne gideriz demişti
amin inşallah. allah sana ve diğer arkadaşlarada pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah. sakin ol ve dua et sadece.Yüreğime su serptin Rabbim senin yawrunuda kucagına almayı nasip etsin insalah Rabbim hepimize acısın merhamet etsin ne olur bana dua et hamilelerin kabul olurmuş((çok tesekkür ederim...,
canım benim niye üzüyosun kendini benim bu konuda tecrübem yok ama kimsenin 9-10 tane kamıyo ki bak elfidada yanıtlamıs.. 1 tanen iyi kalıtede kalması yeterli zatennn.. hiç kendine üzme bak bugun arıylaklar 3. gün hepsi dondurulcak:) olcak sana 4 tane bebişşş...Kızlar yardıma cok ihtiyacım var dün 12 toplandı bugün 4 döllenmiş tabi hemen erbil beyi aradım cok fire verdik acaba bundan dolayı dondurma işlemine dayanabilir mi yada devam eder mi yasamaları diye hicran hanım ben dondurulacağını düşünüyorum. Dedi tabi bende bi ağlama sonra esim geldi erbil beyi aradı hicranla görüştü yarına kadar beklememizi ve yarın erbil bey le konuşacağımızı herseyin yarın belli olacağını söledi böle12 yumoştan ilk günden 4 yumurtası kalıp dondurulup hamile kalan varmı????
cnm seni çok iyi anlıyorum 4 deneme kolay değil..Ne kadar her zaman hayırlısını dilesekte kuluz sonuçta düşünmeden kaygılanmadan edemiyoruz.İnşallah güzel olacak herşey 4 döllenmede kötü değil yeterki kaliteli olsunlar.dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok Güzel haberler gelir inşallahArayışda cok korkuyorum napim elinde değil hepimizin bi hikayesi var ama benim 1.5 yılda 4 denemem istediğim tecrübeli olAnların 12 yumurtandan 4 döllenmesi beni korkutuyor
Asyacım sen benden de karamsar çıktın. Benim 20 yumurtadan kala kala 5 tane 3.gün embryo kaldıKızlar yardıma cok ihtiyacım var dün 12 toplandı bugün 4 döllenmiş tabi hemen erbil beyi aradım cok fire verdik acaba bundan dolayı dondurma işlemine dayanabilir mi yada devam eder mi yasamaları diye hicran hanım ben dondurulacağını düşünüyorum. Dedi tabi bende bi ağlama sonra esim geldi erbil beyi aradı hicranla görüştü yarına kadar beklememizi ve yarın erbil bey le konuşacağımızı herseyin yarın belli olacağını söledi böle12 yumoştan ilk günden 4 yumurtası kalıp dondurulup hamile kalan varmı????
Tarlusal opu dan sonra kullandım 12 gün sonra edet oldum.pardon yanlış yazmışım tarlusalı opu günümü başladınız tarlusal bittikten kaç gün sonra adet oldunuz
Hakkında hayırlısı olsun. İnşalla bu defa yüzün güler.Slm arkadaşlar bugün erbil beyle randevum vardi cok sukur hersey yolunda dedi ve carsamba transverim var ins.dualarinizi eksik etmeyin olurmu..
Amin canim benim ins.hep beraber gulsun yuzumuzHakkında hayırlısı olsun. İnşalla bu defa yüzün güler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?