Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Asyaayaz dan haber varmı embriyo larla ilgili.. baktım bişey göremedim ama yapmamış sanırım

Kıslar embriyoların 4 devam yolcuğa embriyolog doktorunla konus bilgi al dedi erbil beyde cok yogunmus yarın sabah ara dedi arıcam yarın3 günümüz arayışda sanada Rabbim yardımcın olsun kac embriyon donduruldu kac tane toplanmıştı bilgi verirmisin

Asyacim en azından kötü bişey yok yollarına devam ediyorlar inşallah hersey gönlüne göre olur cnm ben daha başlamadım tedaviye daha doğrusu 7/8 ay önce yaptırmıştır 2.denemeyi tutmadi transferde 1 hafta sonra annemi kaybettim 3.deneme içinde bu sene dinlemeyi tercih ettim psikolojik olarak cok yoruldum inşallah bizde önümüzdeki Mayıs gibi başlayacagiz tedaviye bakarsın sen ozaman doğuma gün sayarsin

Çok cok üzüldüm inan direk esime biz yine iyi durumdayız o negatifler için isyan ederken senin durumun gercekten zor kelimeler anlamsız ne desem boş seninde yakın zamanda anne olman dileğiyle Rabbim yardımcımız olsun hepimizin(

Canim benim 12 yumurta toplandii 8 tanesi döllendi en sona 4 tanesi kaldi 4tanesinede genetik test yapildi 2si saglikli geldi simdi haftaya transferim war canim ins.

Yorgun peki embriyolar test için bereye gidiyor genetik bide embriyoların tamamen test yapılırken ölme riski varmı bide seninkiler kaçıncı gün donduruldu yardım et bacım ne olur tatlım

Bide tabi bu işin maddi durumu varmaliydt nekadar genetik araştırma için dondurulmadan mı genetik test çözününcemi cok bunalttım seni ama özür dilerim

Kızlar Allah askına cevap verin bugün3 gün ne embriyolağa nede erbil beye ulaşamıyorum işlemdelermiş kafayı yicem (

Kızlar Allah askına cevap verin bugün3 gün ne embriyolağa nede erbil beye ulaşamıyorum işlemdelermiş kafayı yicem (
öğleden sonra ara canım daha sakin olurlar rahat rahat konuşursun.Embriyolara genetik test için amerikaya gönderiyorlarmış embriyo başınada 1,000 tl alıyorlarmış diye duydum..

Kızlar 1 fire verdik bugün 3 gün 3 embriyo dondu hicran Hanım'a bu embriyo genetik testini sordum dosyama bakıp arıcak heyecan tavan kızlar bilgisi olanlar fikri olanlar ne oluyor yazsın

Kızlar kimse birşey yazmıyor ya bugün 3 gün 3 adet donduruldu. 2 si 8 hücreli 1 tanesi 11 hücreli Rabb'imden hayırlısı hadi yorum istiyorum ama

Kızlar kimse birşey yazmıyor ya bugün 3 gün 3 adet donduruldu. 2 si 8 hücreli 1 tanesi 11 hücreli Rabb'imden hayırlısı hadi yorum istiyorum ama
Canım Allah hepimiz in yardımcı si olsun.çok telaşlaniyorsun ama içini rahat tut..Rabbim izin verdiği taktirde o biricik ile kucaklarimiz dolar..tevekkül edip Allah tan başka siginacagimiz yer yok.inan elimizde değil.yüreğin atıyor biliyorum.bilinmezlikler yaşadıklarımız.in s Rabbim bizleride anne eyler..

Selam arkadaşlar. . Ben Erbil beyle tüp bebek tedavisine başladım da.. yumurta toplama sırasında anestezi uyguluyorlar mı? Yani genel? Sormayı unuttum ona bugün :) cevap verirseniz çok sevinirim. İnşallah pozitif olur. Biraz endişeliyim negatif aşılama beni kötü etkiledi.. artık kendimi erbil beyin ellerine bıraktıö. Soru bile sormuyorum. Ne derse yapıyorum :) hayırlısı

Canimmm sabahlari pek giremiyorum yok canim benim tum sorularini seve seve cevaplarim embriyolar benim 3.denemem oldugu icin gitti hicbir sebep yokken 2side hic tutunmadi erbil bey cok umutluydu olmayinca cok üzüldü arastiralim dedi ilk denemede 3aylik igne menopoza soktu adet olmadim hic cikolata kistim wardi buyumesin diye o olmadi 2.denememde gebelik testi yapildi olmadi era testi yapildi oda 5.gün cikti yani bana zaten 5.gun transfer yapiyodu erbil bey en son genetik yapalim dedi bana ve esime yapildi bizde cok sukur bisey cikmadi embriyolara yapalum dedi yumurta toplandi ve 5gune gitmesi lazimdi birgun embriyolog aradi gelisme pek yok dedi ama umudumu kaybetmedim hic canim ve 5.gune ulasti ancak 4 tanesi ulasti ama 12 tanesiden amerikaya gitti ve ancak 2 tanesi saglikli geldi ve gecen ay dondurduk simdi carsamba transferim olacak ins.embriyo basi 1bin tl odedik canim boyle baska sorun varsa cevaplarim seve seve yeter ki kafan rahatlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…