- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.301
Inşallah hayırlısı ile sonuçlanır Allah yardimcin olsun cnm pozitifi görmen dileğiyle. .Slm arkadaşlar bugün erbil beyle randevum vardi cok sukur hersey yolunda dedi ve carsamba transverim var ins.dualarinizi eksik etmeyin olurmu..
Amin canim ins.bu sefer gorurum allahim yardimcimiz olsunInşallah hayırlısı ile sonuçlanır Allah yardimcin olsun cnm pozitifi görmen dileğiyle. .
Asyacim en azından kötü bişey yok yollarına devam ediyorlarKıslar embriyoların 4 devam yolcuğa embriyolog doktorunla konus bilgi al dedi erbil beyde cok yogunmus yarın sabah ara dedi arıcam yarın3 günümüz arayışda sanada Rabbim yardımcın olsun kac embriyon donduruldu kac tane toplanmıştı bilgi verirmisin
Yazdıklarımı gördün mü arayıştaCanim benim 12 yumurta toplandii 8 tanesi döllendi en sona 4 tanesi kaldi 4tanesinede genetik test yapildi 2si saglikli geldi simdi haftaya transferim war canim ins.
Yorgun cok soru sordum ama cevap verirmisinCanim benim 12 yumurta toplandii 8 tanesi döllendi en sona 4 tanesi kaldi 4tanesinede genetik test yapildi 2si saglikli geldi simdi haftaya transferim war canim ins.
öğleden sonra ara canım daha sakin olurlar rahat rahat konuşursun.Embriyolara genetik test için amerikaya gönderiyorlarmış embriyo başınada 1,000 tl alıyorlarmış diye duydum..Kızlar Allah askına cevap verin bugün3 gün ne embriyolağa nede erbil beye ulaşamıyorum işlemdelermiş kafayı yicem(
Canım Allah hepimiz in yardımcı si olsun.çok telaşlaniyorsun ama içini rahat tut..Rabbim izin verdiği taktirde o biricik ile kucaklarimiz dolar..tevekkül edip Allah tan başka siginacagimiz yer yok.inan elimizde değil.yüreğin atıyor biliyorum.bilinmezlikler yaşadıklarımız.in s Rabbim bizleride anne eyler..Kızlar kimse birşey yazmıyor ya bugün 3 gün 3 adet donduruldu. 2 si 8 hücreli 1 tanesi 11 hücreli Rabb'imden hayırlısı hadi yorum istiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?