Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Yorgun günaydın yasın kac bu arada benim 30 eşimle benimde 1.5 yıl içinde bu 4. Denenem 5 güne gidiyor demişsiniz embriyolar dondurmadan 5 e mi çıkıyor yoksa bi gün dondurup 5cözününce 5 e benim 3 te dondurdu3 adet 11 hücreli 2 adette 8 hücreli

Merhaba canim benim benim yas 25 esim yasi 29 5.gune kadar geliyo embriyolar ve o gün donduruyolar transfer olacagim gunde sabahi cozduruyolar canim seninkilerinde kaliteleri cok iyi 11 hucreli ins.olur benim 1 senede 3.denemem canim iste ins.bu son tedavilerimiz olur

Insalah canım ben regl olmayı bekliyorum daha normale göre10 günden fazla var tabi reg olmakla bitmez bidaha ne zaman çağırır beni bilmiyorum adetin 2 gününden sonra ne zaman senin transfer ne zamandı kafa kalmadı(

Canim 15 gun falan surdu ama herkesin degisiyo sonucta herkesin farkli farkli yumurta gelisimi sakin ol canim bol bol dua et allah buyuk ins.hersey zamaninda ve cok guzel olacak

Kızlar hamile kalanlara soruyorum 3 gün embiyosu3 adet embriyon donduruldu( 2 tanesi 8 hücreli1 adet 11 hücreli böle olup hamile kalan varmı beklemek zor bi ümüt olsun bana

evet canm ya nerelerdesiinn.. özledik senii.. gerçi geçen hafta bende yıoktum. senelik izinimi kullandım :) maşallahh kızçeye 1 kilo olmuştur bile bu yazının üzerinden geçeli.. bizimkide 316 gramdı en sonn... detaylı ultrasonum yapılacak hala randevu alamadım bugün yine deneyeciğim. :)

elifidaaammm , tatilini bitrdin. bende bitridim ama hiç bişi analamdım :)) havada pek iyi değildi bu sene ayağımı denize sokamadım :) neyse en azından değişiklik oldu gittik gezdik.. geldikten sonra erbil beye gittim.. istemeyerek te olsaa ayrıldıkk..... oyüzden biraz buruğum aslında.. amaa bebişimizile bizi tekrar çağırdı. tabikii gidip erbil amcasıyla tanıştıracağızz :) senn nasılsın canımm minnak kuzu nasıl ?

Cnım hayırlı olsun yumoşların toplanmışş azıcık annişlerini bekelsinler orada.. canım benmde 3 yumurtam toplanmıştı. biri 2. gün emriyosuydu 6 hücreliydi yanlış hatırlamıyorsam. diğerinin dücre sayısı azdı. tabi sadece bölünmesine bakmıyorlar orada. diğer parametreleride göz önüne alıyorlar. erbil bey bana biri yavaş bölünüyo , amaa diğer parametreleri iyi demişti. ikiside tutunmaya engel şeyler deil demişti. oyüzdenn seninkielrde iyi gözüküyor.. benim bebeişim tutundu. inşşlaaah seninkide tutunacakkk.. içini fwerah tutt.

en doğrusunu yapıyorsunuz. çok soruğ çok araştırınca olmuyo.. kii bennn yapamadım bunu.. erbil beye ha bire soruyordum oda demiştkii sizz sadece dediklerimi yapınn, bana güveninn sorularımdan bıktırdımmmı acaba ... neysee bende aşılama geçirdim canım aşılamayla tüp bebeği bağdaştırmaa.. aşılamada şansının %15 olduğunu söylüyorlar zaten.. tüp bebekte çokk daha fazla artıyo bu oran biliyorsundur sende.. buu araada sorunu cvplıyım.. evettt anestezi veriyorlar. aç karınla git merkeze. birdee okadar tatlı uyanıyorsunki , uyudukça uyuyasın geliyo :) ehehhee . eşim resmimi çekmiş odada ağzım açık uyumuşum

günaydııııııııııııııııın canım. tahmin ettim tatile gittiğini,söylemiştin. bu tatile bize iyi gelmedi. bizde gittiğimiz yeri hiiiiç beğenmedik. denize 2 kere girdim oda girmiş olmak için. daha çok gezdim,kültr turu oldu . zaten hava güzel olsada bişi olur korkusuyla giremiyorsun zaten. cuma günü benimde çok az bir kanamam oldu neyseki erbil beye hemen ulaşabildim. c.tesi sabah hemen yanına çğırdı neyseki birşey yokmuş. bu aylarda olabiliyormuş. ama dikkat etmek lazımmış olağan dışı durumlarda hemen müdahale etmesi gerekiyormuş. sanırım dikiş atıyorlar birkaç yerde okumuştum. tabi birde üstüne enfeksiyon çıktı sürekli tuvalete gidiyordum bende hamilelikten sanıyordum meğer enfeksiyonmuş. şimdi ilaç kullanıyorum inşallah kısa zamanda geçer. sen nasılsın. ayrıntılı ultrasonu erbil bey yapmyormu bu arada

Benimde tedavim ertelendi..Yani sebebi eşim. Kendi tahlilini yaptırmadı bir türlü. Sonra bana kalkıp ben bu ara yoğunum bu işi bayram sonuna bıraksak olurmu dedi? Zaten biliyordum böyle bir şey diyeceğini ve hazıramıştım kendimi ama yine de üzüldüm. Bende senin bayramdan sonra demenle olmuyor benimde bir adet tarihim vs. var iyice ertelenmiş olur sen bilirsin dedim ve konu kapandı. Şimdi yine sizi takip ediyor olacağım, umarım bende çok daha fazla zaman geçirmeden tedaviye başlayabilirim.

Çok geçmiş olsun elifida..Ben de kızıama hamileyken daha da erken haftalarda baya adet gibi bir kanama gelmişti. işyerinde fermuarım falan açık çıkmışım ağlayarak tuvaletten kaybediyorum diye. Hemen kontrole gitmiştim. Rahmin alt tarafında önemsiz bir kanama demişti ve zaten o akşma da bitmişti kanama. Ama korkusu yetmişti tabii.Şimdi o günlerimi hatırladım birden.
Allah fazla stresli günler yaşatmadan kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

canım bak boşa üzmüşsün kendini. 3 embriyon var hemde birinci kalite. benimde y ı senin gibiydi. 3 embriyo. 2 tanesi 8 hücreli 1 tneside 10 hücreliydi. birinci kalite. artık sakin olma zamanı. yalnız sana tek tavsiyem hepsini koydur neden diyceksin şimdiki aklım olsa kesin hepsini koydururdum. şun dikkat ettim 2 koyulanların çoğu tek tutuyor. bence ikiz olanların çoğuna 3-4 konuluyr. eşimle bile bu konuyu defalarca konuştuk. bk burda çoğu kişiye 2 konuldu ama 1 tuttu. bana 2 konuldu tek tuttu. diğer bir tanede çözülünce gelişimi devam etmedi. boşa gideceğine koydur gitsinsana daha önce denemen olduğu için koyarlar zaten. bize tanıdık biri hepsini koydur demişti ama ben korkmuştum ya hepsi tutarsa diye ama şimdi anlıyorum ve hak veriyorum. keşke hepsini koydursaydık. bir dahakine kesin koydururum zaten. 2 tane tutarsa tek seferde kurtulursun zatenhakkında hayırlsı olsun. çok heyecan yapıyorsun. sakin ol biraz. sonun ben gibi olmasın bak.

çok sağol canım bu benim ikinci oluyor. ilk öğrendiğim zamanlarda da olmuştu bir kere o sanırım yerleşme kanamasıydı. alında işin enteresan tarafı sakindim ben. önce devamı olup olmadığına baktım. aradan 5-6 saat geçtikten sonra akşam eşime söyledim. sonra ya bişi olursa diye pişman olmamak için erbil beyi aramaya karar verdim. sağolsun hemen açtı ve ilgilendi. sabahta yanına gittim. o kadar okuyorum ki hazırlıklımıydım ne allah daha kötüsünden saklasın tabi. eşinin tahlili yaptırmaya karar vermesine sevindim. hiç yaptırmamak istemesinden iyidir. en fazla 1-2 ay farkedicek ama bunada şükür.

aaynen bende gitmeden önce erbil beye danışmıştım kii fazla güneşlenme demişti. gerçi bu mevsimdeki güneş zarar vermez diyede eklemişti. kii nerdeeee gittikk yağmur yağdı :))))))) ehehe yağmurda gezdik sahilde eşimle :)) valizden ne bikini ne şort hiç biş çaırktmadık.. güldük halimize amaa demekki hayırlısı böyleymiş.. yinedee birkaç günde olsa istanbuldan uzaklaşmak iyi geliyor .. yaa kanamann olmasına çok üzüldüümm. canım aslında 3 ayı geçtin crinone jeli bırakmışsındır muhtemelen. canım enfeksiyon idrar yolu endeksiyonumu..? onun için bol su iç kuşum. iş yeridneyken yanıma su alıyorum daa izindeyken hiç öyle bolsu içemedim:) biyerlerde hep eksiğim var :)) çoookkk geçmiş olsun cnaımmm.... Bu arada erbil bey , bakıyor muayenelerde iç organlarına vs. amaa artık ondan ayrıldık

aynen isttanbuldan uzaklaşmak yinede iyi geliyor. seneye bebişlerle gideriz artk inşallahhhhh. jeli bırakalı 1 ay olacak nerdeye. sen corasprin kullanıyormusun bu arada. su konusu malesef bende de aynı. et konusu ne durumda ben hala yiyemiyoum böyle devam edicek sanırım. erbil beyden ayrılmana üzüldüm. çok isterdim doğumu ona yaptırmayı ama malesef eninde sonunda bende ayrılacağım. nereye karar verdin. erbil beye söyledin mi gelmeyeceğini artık yoksa söylemedin mi

elfidacım hoşgeldin..neyse gittiğin yerin kültür turundan yararlanmış oldun kanaman sonrası sevindim bişey olmadığına iyi yapmışsın gitmekle..enfeksiyon yasemide de olmuştu sanırım ilaç kullanımı sonrası geçmişti.geçmiş olsun cnm kendinize dikkat edin

nisancım sende hoş geldin olsun yağmurda da gezmek güzeldir dediğin gibi istanbuldan uzaklaşmak çok iyi geliyor insana ne olursa olsun iyi yapmışsınız.Seneye inşallah bebişle tatilin tadını çıkarırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…