Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Kızlar tecrübeli arkadaşlarım cok kötü hissediyorum kendimi tedavi öncesi 5 gün embriyosu yapıcaz dedi ama Allah'tan(3 günde donduldu8 hücreli2 adet 1 adette11 hücreli ne olur dua edin sorularım adet aynı tarihte olurmuyum bidaha ne zaman çağırır ben gene korktum hicrana dedim genetik için yurt dışına yollayalım mi?? Daha cevap yok gebelik aşısı era testi yaptıran varmı yardım edin

evet cnm. coraspin devam. et konusu bendede aynıı yiyemiyorumm malsef. bende çok üzüldüm ama eninde sonunda olabilecek oydu. konuştuk erbil beyle ayılacağımızı , oda bize teşekkür ettii haber verdiğimiz için. ne zman isterseniz arayın dedii, gideceğiniz dr a ulaşamazsınız vs. bişi olur arayın dedi:) birde bebişinizle birlikte mutalaka gelin dedii :) artık oğluşla erbil amcasına tanışmaya giderizz..
sağolsun hakkını ödeyemem. Allah onunda gönlüne göre versin inşallahh..

canım adetlerin düzenli ise aynı tarihlerde adet olursun. bende tarlusal kullanmıştım yinede 2 gün öcne olmuştu adetim.. seni adeteinin 2. günü çağıracaklar . bant flan verecekler rahim kalınlığı için.. bantları kaç günde bir değiştirmen gerektiğini planlayacakalr.. tekrar rahim kalınlığına bakmak için çağıracaklar , gebelik aşısı içinde transfer tarihine yakın kan alacaklar. (gerçi ben yaptırmamıştım. )

aaaaaa kızıyorum sana ama sakin ol biraz. sen benden de beter çıktın. bk 3 tane birinci kalite embryon var daha ne isiyorsun. neden güne bu kadar takılıyorsun ki. şu anda hamile olan hiç kimsenin 5. gün emryosu değil. benimde tedavinin başında plan 5, gün transferiydi ancak sayı az olunca mustafa bey risk almak istemedi ve 3. gün donduruldu. transferden 1 gün önce çözüldü ve 4, gün transferi oldum. sende de böyle olacak muhtemelen. neden güne bu kadar takıldın anlamadım. embriyolog ile konuşmuştum ben. dediki bazen tutma z dediğimiz emriyo rahimde yani doğal ortamında gelişimine devam ediyor biz bile şaşırıyoruz demişti. kaliteye ve güne takılmayın bu kadar demişti. sende bu kadar dert etme. sakin ol bak transfer lamıyan benden söylemesi. bu hormonlar var ya böyle stres yapınca normale dönmyor. tecrübeyle sabittir. adet e gelince tarlusal kullanırsan 4-5 gün ileri atar. en fazla normalden 1 hafta 10 gün sonra adt olursun. gebelik aşısını yaptırdım ben mustafa bey tavsiye etmişti.benc sende yaptır. sakin sakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım çok sağol alllah daha beterinden korusun. darısı hepinize inşallahhhhhhhh. senin transfer çarşambamıydı yoksa ben karışıtırıyormuyum

Kızlar iyiki varsınız gecen hafta kendimi cok yanlız hissettim eşimin ve benim ilemden başka kimse bilmiyor işyerinde gecen hafta tatilde sandı benii cok heyecanlıyım hiç anlatamamalıdır cok zor hepinizin 3 hün yani sağolun 3 çeşit hap bileteral tarsulal Bitane daha 3 günde cetrotide

Buu arada adetlerîm düzenli bide ayıptır sorması Dr soramadım ben adetimden beri ilişki yasağı koydum uumurta top günü verilen kagıttada ilişki yasak diyordu öle dimi umrunda değilde kocaları biliosunuz

Yok laparoskopi oldum tek tüpüm bağlandı hidrosalpinksten bide 3 denememde histereskopi oldum ( rahime çizik atıldı tutunsun diye tabi olmadı ama bunlar başka yerde yapıldı erbil beyle ilk denememiz

canım çok sağol alllah daha beterinden korusun. darısı hepinize inşallahhhhhhhh. senin transfer çarşambamıydı yoksa ben karışıtırıyormuyum
yok elfidacım ben daha tedaviye başlamadım bile çarşamba transferi olacak kişi yorgunmf..amin cnm inşallah bizi hiç unutmayın dualarınızda..

Kızlar bu gece sağ kasıkta bi ağrı öle böle değil ama kudurdum yani yanı uzun zamandır hiç acı çekmemiştim erbil beyi aradım voltren yaptırabilirsin dedi ee butdaki Acilci test falan zoruna yaptı hadi bakalım sonra erbil bey sabahtan gelceksin dedi esiminde cok yoğun yanlız gelcem aksam toplantıdan çıkarttım onu cevremizdede kinse bilmiyor off cok ağrıdı

Histeroskopi nisan da yapıldı.2ay sonra kontrole gittim.Erbil bey ne zaman istersen başlayabiliriz dedi.Ağustos adetimle başladık. inş cumartesi transferim var.
Revsek en güzel noktaya gelmişsin ne güzel. Güzel gelişmelerini birlikte paylaşmak, müjdeler olsun diye bağıracağımız günlere az kaldı demekki :)

Kızlar geldim ben bekliyorum aksam voltren yaptırdım insalah kötü bişey yoktur (

Çok ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum ben. Benimde çok sık sancım olur ve iğne rahatlatır. Sanırım sende de toplama sonrası bu oldu. Yumurtalıklar hassas varlıklar azıcık ellenince böyle sancılar vs. normal. Kafanda çok fazla büyütme ve sakin ol. Senin yazdıklarını okuyorum çok panik bir haldesin ve stresle birlikte sancın artıp seni bu hale getiriyor. Sadece sakin ol. Kafanı dağıtacak bir şeylerle meşgul olmaya çalış. Arkadaşlarına git.., alışverişe çık seni ne mutlu ederse onu yapmaya çalış ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…