- 17 Eylül 2012
- 410
- 113
- 63
- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.341
evet cnm. coraspin devam. et konusu bendede aynıı yiyemiyorumm malsef.aynen isttanbuldan uzaklaşmak yinede iyi geliyor. seneye bebişlerle gideriz artk inşallahhhhh. jeli bırakalı 1 ay olacak nerdeye. sen corasprin kullanıyormusun bu arada. su konusu malesef bende de aynı. et konusu ne durumda ben hala yiyemiyoum böyle devam edicek sanırım. erbil beyden ayrılmana üzüldüm. çok isterdim doğumu ona yaptırmayı ama malesef eninde sonunda bende ayrılacağım. nereye karar verdin. erbil beye söyledin mi gelmeyeceğini artık yoksa söylemedin mi
canım adetlerin düzenli ise aynı tarihlerde adet olursun. bende tarlusal kullanmıştım yinede 2 gün öcne olmuştu adetim.. seni adeteinin 2. günü çağıracaklar . bant flan verecekler rahim kalınlığı için.. bantları kaç günde bir değiştirmen gerektiğini planlayacakalr.. tekrar rahim kalınlığına bakmak için çağıracaklar , gebelik aşısı içinde transfer tarihine yakın kan alacaklar. (gerçi ben yaptırmamıştım. )Kızlar tecrübeli arkadaşlarım cok kötü hissediyorum kendimi tedavi öncesi 5 gün embriyosu yapıcaz dedi ama Allah'tan(3 günde donduldu8 hücreli2 adet 1 adette11 hücreli ne olur dua edin sorularım adet aynı tarihte olurmuyum bidaha ne zaman çağırır ben gene korktum hicrana dedim genetik için yurt dışına yollayalım mi?? Daha cevap yok gebelik aşısı era testi yaptıran varmı yardım edin
aaaaaa kızıyorum sana amaKızlar tecrübeli arkadaşlarım cok kötü hissediyorum kendimi tedavi öncesi 5 gün embriyosu yapıcaz dedi ama Allah'tan(3 günde donduldu8 hücreli2 adet 1 adette11 hücreli ne olur dua edin sorularım adet aynı tarihte olurmuyum bidaha ne zaman çağırır ben gene korktum hicrana dedim genetik için yurt dışına yollayalım mi?? Daha cevap yok gebelik aşısı era testi yaptıran varmı yardım edin
canım çok sağol alllah daha beterinden korusun. darısı hepinize inşallahhhhhhhh. senin transfer çarşambamıydı yoksa ben karışıtırıyormuyumelfidacım hoşgeldin..neyse gittiğin yerin kültür turundan yararlanmış oldunkanaman sonrası sevindim bişey olmadığına iyi yapmışsın gitmekle..enfeksiyon yasemide de olmuştu sanırım ilaç kullanımı sonrası geçmişti.geçmiş olsun cnm kendinize dikkat edin
yok elfidacım ben daha tedaviye başlamadım bile çarşamba transferi olacak kişi yorgunmf..amin cnm inşallah bizi hiç unutmayın dualarınızda..canım çok sağol alllah daha beterinden korusun. darısı hepinize inşallahhhhhhhh. senin transfer çarşambamıydı yoksa ben karışıtırıyormuyum
Ben varım. histeroskopik polip operasyonu oldum.Erbil bey yaptı.Arkadslar merhaba.hiperoskopi ameliyati olan varnu tedavo oncesi?
Histeroskopi nisan da yapıldı.2ay sonra kontrole gittim.Erbil bey ne zaman istersen başlayabiliriz dedi.Ağustos adetimle başladık. inş cumartesi transferim var.Peki tesekkur ederim. Bi sorum daha oluvqkti.bu islemden sonra hemen mi tedaviye basladiniz
az kalmışş bebişlerini alıp ısıtmana . sımsıkı tutunsunlar inşallahh..Histeroskopi nisan da yapıldı.2ay sonra kontrole gittim.Erbil bey ne zaman istersen başlayabiliriz dedi.Ağustos adetimle başladık. inş cumartesi transferim var.
Revsek en güzel noktaya gelmişsin ne güzel. Güzel gelişmelerini birlikte paylaşmak, müjdeler olsun diye bağıracağımız günlere az kaldı demekki :)Histeroskopi nisan da yapıldı.2ay sonra kontrole gittim.Erbil bey ne zaman istersen başlayabiliriz dedi.Ağustos adetimle başladık. inş cumartesi transferim var.
Kızlar geldim ben bekliyorum aksam voltren yaptırdım insalah kötü bişey yoktur(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?