Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Canim gecmis olsun ins.bisey yoktur ama kontrole geldigin iyi olmus bence bir bakilsa iyi olur

Arkadaslar yarin öglen transferim olacak ins.icime heyecan kapladi bu 3.denemem ama iste insan her tedavisinde ilk defa deniyormus gibi heyecan oluyor bana dua edin neolur bugun bir soz duydum anne olmak demek sabrin sonunun olmayacagi ve sevginin sinirsiz olmasi demekmis ins.bizde bu duygulari tadariz allahim hepimizin yardimcisi olsun

Inşallah yorgun hersey güzel olur ve yawrucagın sana tutunur bırakmaz arkadaslar bebim3 adet dondurmustu 3 gün bugün görüşmemizde hersey normal sancıda gecti problem olan sil bastan yapılcak tedavi sonra havuza ayıcakve 5 güne gidicek arıcak öle dedi dedim yurt dışı genetik test yok dedi gerek görmüyorum gerek duyduğum sana hiç5 gün konmamış onu yapmak bunun iöinde5 6 lazım dedi güveniyorum hakkımda hayırlısı sil bastan hersey

asyacım tekrar bir yumurta toplama işlemi olup havuz oluşturacak doğru mu anladım..5-6 adet embriyo yapmayı planlıyor sanırım ..hayırlısı olsun.. Erbil bey öyle dediyse vardır bir bildiği :)

Hadi hayırlısı ol sun hepimiz için..o heyecanlar umutlar yaşadığımizi hissettiriyor ya.anne olmaya bi adim daha yakinsin artik..Rabbimin izni ile kucaklarimiz dolsun..daima dualarında isteyen herkes

Yarin İst.yollarindayim bende.5.güne koşmak için bugün çözüldüler.Rabbim nasip ederse perş benimde.inş bi aksilik olmaz..

Dualar rahatlatiyor bi tek insanı.bi de hayırlısı diyebilmek.. Çok zormuş anne olmak,Rabbim nasip ederse hepimiz en sabırlı anne lerden olucaz:)

Çok geçmiş olsun.. İyi ol daha anne olucaz:) inş hepimiz..biz düşünmeden edemiyoruz ama herşey olacağına varıyor derler ya.bak denenmemiş e ulaşmak istiyor doktor.hakkinda daima hayırlısı olsun..ilk denemen degilmis heyecanını ve telasini bastir. Ağrıya sebep stres bile olabilir.

Canım ALLAH ım önce hakkında hayırlı kılsın sonra da nasip etsin İNŞALLAH. dualarımız senin için.Bebişini hayırlısı ile al gel.Bizi de habersiz bırakma.

Canım ALLAH ım sana da hayırlı ve sağlıklı yawrular nasip etsin İNŞALLAH .ALLAHım yüzünü güldürsün. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Ins.canim benim senin adinada cok sevindim agrindan dolayi bisey cikmamasina bak sana genetige bile gerek duymamis erbil bu isin en iyisi soylediklerini harfiyen uygula ins.sonu guzel bitecek canim benim birazda sakin olmaya calis rabbim herseyin en iyisini en guzelini vakitte verecek ins.canim

Canım ALLAH ım önce hakkında hayırlı kılsın sonra da nasip etsin İNŞALLAH. dualarımız senin için.Bebişini hayırlısı ile al gel.Bizi de habersiz bırakma.
Canimmmm cok saol guzel dileklerin icin ins.bebegim simsıkı tutunur annesine ins.habersiz birakmayacam sizi sizde cok dua edin bizler icin bizde annelik tacimizi takalim

Amin canim ins.arka arka verecegiz hamilelik haberlerimizi burda beraber gulecegiz ins.rabbim bizlerin yardimcisi olsun suanda tek yapabildigim dua etmek hepimizin adina hakkimizda hayirlisi olsun canim

Arkadaslar ben de araniza yeni katildim..Şu ana kadar kk sessiz takipcisiydim ama bu başlığı gorunce kayitsiz kalamadim.Bizim 2,5 yillik bebek seruvenimizde 3 negatif asilama, 1 laporoskopi ameliyati, 1 bos gebelikle sonuclanan tup denemesi ve son olarak 2 hafta once negatif sonucu aldigimiz 2. Tup denememiz oldu. Erbil bey hakkinda burada okudugum guzel yorumlardan sonra 3. deneme icin kendisini dusunmeye basladim ve on gorusmeye gitmeyi planliyoruz..umarim hepimiz icin hayirlisi olur ve tez zamanda Rabbim yüzümüzü güldürür..

Hoşgeldin canım.ERBİL YAĞMUR çok doğru bir tercih.Sana uğur ve pozitif sonucunu getirir inşallah.Ne zaman başlıyorsun.

Hoşgeldin canım.ERBİL YAĞMUR çok doğru bir tercih.Sana uğur ve pozitif sonucunu getirir inşallah.Ne zaman başlıyorsun.
Hosbulduk canim. 18 Ekim'e randevu aldik ama daha erkene mi alsaydik diyorum anladigim kadariyla 2 ay vitamin vb veriyormus, hersey yolunda ise aralikta yeni tedaviye başlamak istiyorum ben..

Arkadasim Allah yar ve yardimcin olsun..insallah guzel haberlerini de aliriz.

[QUOTE="umut_84, post:
Hoşgeldin umut 84 bu zaman içinde baya denemelerin olmuş inşallah bu son olur.Erbil bey doğru bir seçim olur kendisi hem çok iyi bir doktor hemde insanı ilişkileri çok iyi zaten sende gittiğinde bunu muhakkak farkedeceksindir kendine olan güveni yaklaşımı..hersey gönlünce olur inşallah Erbil beyin sihirli elleri inşallah sanada umut olur sizden sorun nedir canım. .

Arkadasim Allah yar ve yardimcin olsun..insallah guzel haberlerini de aliriz.
Aramiza hosgeldin canim ins.bu topik sana ugur getirir cok saol canim rabbim ins.hepimizin yuzunu guldurur sende 2.5senede baya bisey yasamisin benimde 2.5sene oldu bu 3.denemem olacak rabbim bu yolda yildirmadan bizi olumlu sonuc almayi nasip eder ins

canım biz de sorun kadın faktörü ama tam olarak sebebi de belirleyemediler. İlk aşılamalarımızda ve ilk tüp bebekte sebepsiz infertilite deniliyordu daha sonra tüplerde tıkanıklık olabilir rahim filmi biraz şüpheli dedikleri için tanısal laparoskopi oldum belki açılır da doğal yolla şansımız olur dedik ve sonuç tüplerimin ikiside açık fakat yer yer küçük yapışıklıklar varmış. Dr. nin dediğine göre bu tüpler hamile kalmayı zorlaştırabilir ama bu süre zarfında hiç hamile kalamamayı açıklayamıyor, yani en kötü ihtimalle dış gebelik olurmuş ben de o da olmadı. 2. tüp denememi farklı bir yerde oldum ordaki doktorun dediği de tüplerde hafif sorun varmış ama asıl sebep yumurtaların kaliteli olmamasıymış bu arada adetlerim düzenli ve hormon testlerim gayet normal. Anlayacağınız öyle muallakta kalmış bir durumum söz konusu Umarım hepimizin bu son denemesi olur da tez zamanda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…