Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

hoşgeldiiiiniiz.. Erbil yağmur doğru seçim. ve inşallah bu sefer sonn olacak. meleğinize kavuşacaksınız. görüşmeye gittiğinizde sizde farkedeceksinizkii kendinden emin konuşması size güven verecek. içinizi ferahlatacak. sizde takip etmişsiniz vitaminlerle başlıyor. o arada istediği tahliller vs. ler varsa onları hazırlamanızı istiyor.

umutcum sana kesin bir teşhis koymadan bir sürü tedaviler yapılmış.Erbil beye git bakalım o sana kesin net şeyler söyler..İstanbuldamısın yoksa şehir dışından mı geleceksin?ben bir yakınımıda Erbil beye götürmüştüm onada ameliyat demişlerdi oda emin olamamıştı buraya gelmişti Erbil beyde ameliyatlık bir durumun yok tanısal laparoskopi de olmaz yapmıyorum rahim filmi herşeyi net ortaya koyuyor demişti.İnşallah herşey senin için güzel bir başlangıç olur bahçecide..

Kızlar dün enejiktim bugün yine düştü modum ya bidaha en bastan ilaç iğneler beni yoracak ya bu havuz benim kafanda iyice büyüdü ne güzel adetimle alcaktım oysaki ah ahh

Tsk ederim elabilge bu saat 3te olacak transferim narkozlu olacagi icin simdiden basladim bisey yememe hicran aradi 2de burda ol dedi dun esimle eyup sultana gittik bol bol dua ettik bugunde erkenden kalktim kahvalti yaptim kuran okudum bol bol dua ettim rabbim hayirlisini versin dualarinizda unutmayin emi dostlar allaha emanet olun

yorgunmf hayırlı olsun canım şimdiden Allah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah neden narkozlu yapılacak transferin??

Cok tssekkur ederim iyi dilekleriniz icin..Rabbim bu ugurda emek veren herkesin tez zamanda yuzunu güldürsun..Gercekten zor sinavlar, kelimelerin durumumuzu anlatmaya yetmedigi anlar,yasayan bilir ancak. Size de saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasib etsin Rabbim..

Arkadaslar transferim oldu cok sukur hersey yolunda gitti simdi dinleniyorum bakalim ins.yuzumuzu guldurur rabbim herkese tsk ederim iyi dilekleri icin....

Biz bursa' dan gelecegiz kismetse..gerci esim biraz soguk bakiyor burda yer mi kalmadi surec zaten eziyetli zor olacak diye ama ben bu sefer istanbul istiyorum.Takdir Allahtan ama iyisini arstirmak ve onun pesinden gitmek de kuldan..sonu iyi olsunda raziyiz cekilecek sikintilara..bir tek calistigim için surekli izin almam gerekecek, insanlar soracak sebebini, zaten supheleniyorlar benden yine gizli kacak isler, bakalim ustesinden gelebilecek miyiz..:)

Arkadaslar transferim oldu cok sukur hersey yolunda gitti simdi dinleniyorum bakalim ins.yuzumuzu guldurur rabbim herkese tsk ederim iyi dilekleri icin....
Yorgunmf insallah 12 gun sonra pozitif sonucunu burdan yazdigini da gorucez. Bebegin yada bebeklerin sana sıkı sıkı tutunsun ins. Kac embriyo transfer edildi?

Bende Bursadan gelip gidiyorum.hakkında inş hayırlısı olsun.kimlere gittin bilmiyorum ama ben transfer aşamasına geldim ancak çok daha umutlu ve memnunum.gelişmeyen emb.lar gelişti çok şükür darısı pozitif sonuçlara.gözünü hic korkkutma.

Ben ilk denememi bursa acibademde yaptırmıştım. 2. de bursa Art osman hocada oldu. Senin kacinci denemen, nerelerde yaptirdin?

Cnm doğru söylüyorsun biz elimizden gelenin en iyisini yapalım takdir Allahın inşallah ta bunların karşılığını göreceğiz. Şehir dışından gelenler için kolaylik sağlıyorlar rahat olun tabiki süreç zahmetli ama sonuç aldığında buna değiyor ben 2.tedavime başlarken bir abla vardı oda bursadan geliyordu erbil beye ve 6 aylık hamileydi..yurtdışından bile gelen insanlar var bahçeciye inşallah sende emeğinin karşılığını alırsın cnm..

Insan boyle güzel haberleri duyunca hemen tedaviye baslayasi geliyor:) insallah tez vakitte hepimiz o mutlulugu yasariz canim.

Kızlar bu havuz bizi iyice gerdi benim ailem 5000 tl verdi gerisini biz kartlarla hallettik 1.5 yıl içinde4 yüp bebek olunca elde avuçta kalmıyor sımdı yine ilaçlar ve 3500 tl nasıl katlamaz bilmiyorum huzursuzluklara cıkıyır

Insan boyle güzel haberleri duyunca hemen tedaviye baslayasi geliyor:) insallah tez vakitte hepimiz o mutlulugu yasariz canim.
Umudumuzun pesindeyiz güzel sonuçlar almanın uğruna.. Yoruluyor insan.ben osman hocada 2 kez denedim.acibademe gitmeyi düşünürken bi ark.tavsiyesi ile buldum erbil hocayi.yoksa nerden bilirdim.adini duyuyoedum yalnızca.

Herşeyin hayırlısı. Sonucum negatif te olabilir ama osman hocanın tavrını biliyorsun.beni umutlandirsin atsın tutsun istemem ama herşeyin en kötüsü nü söyleyip, fircaladi bol bol.erbil hoca bunları yaşamış olabilirsiniz ama elimizden gelenin en iyisini yapıcaz.yalnızca rahat ol dedi.zaten bu işte tevekkül çok önemli.

Herkes için hayırlısı ile pozitif sonuçlar olsun ins

Canim bilmezmiyim Osman hocanin tavrini ayni gun icinde her tel. açısimda azarlanmislim vardir..hatta esim bana takilirdi ayni gun icinde bu kadar cok azar yemek icin ne yapiyorsun diye..Acibademe gitmemen isabet olmus canim Sahin hoca insan olarak cok iyi biri fakat asiri yogun oldugundan gerektigi gibi ilgilenemiyor hastasiyla. yumurta takibinde sadece 1 yada 2 kere ona denk geldim catlatma ignesinin gunune bile tup bebekle ilgisi olmayan kadin dogumcu bir dr karar verdi kendisi yogun oldugu icin..bos gebelik nedeniyle kurtaj olmak icin sabah 9 da hastaneye dogum katina yatisim yapildi, hoca yogun oldugu icin aksam 7 de isleme alindim..zaten tedaviyle elde ettigin gebeligin sonlandirilacak olmasi yeterince zorken, dogum katinda insanlarin sevinc kahkahalari arasinda aksama kadar kuttaja alinmayi beklemek..

Yi
un

Yoğun old.biliyorum ama gidilecek başka yerde bulamazdim sanırım. Ne yapicam derken söyledi ark ve gelince güvendim,isindim buraya..
Herşey bizler için sabretmek ten başka elimizden birşey gelmiyor ama yasanan bu psikoloji de o fırçalar da çabası.sanki ben istemiyorum.bana transferde ben koyuyorum sen sahip çık demişti.. Negatifi alınca ağlayıp kendimi sucladim.tabiki nasip..ama yok yani öyle biri.insan tedavi sonrası çağırıp rahimde bi sıkıntı var mi diye ilgilenir.

erbil hoca bi kere yıkılan umudumu onardı diyebilirim.inş hakkında ve hepimizin hakkında basta hayırlısı olsun ve inş pozitif..bu uğurda bizlere de vesile olan erbil hoca olur inş

cnm bu yolda zaten yaralı oluyoruz birde bazı doktorların tavrı insanı iki kat üzüyor haklısın biz bir umut bulmak için gidiyoruz gördüğün muameleye bak Gerçi ben bu konuda öyle doktorlarla karşılaşmadım baştan beri bahçeciye gidiyorum..ama senin için üzüldüm..neyse bu sefer doğru yerdesin bahçeci gibi güzel bir klinikte Erbil bey gibi iyi bir hekimde tedavi göreceksin bunun yanı sıra hasta psikolojisinden anlayan vicdanlı bir doktor..ilk tedavimde bende kürtaj olmuştum çok kötü bilirim uzun süre o psikolojiden kurtulamamıştım..İnşallah herşey bu sefer güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…