Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

kızlar kızlar günaydın :) hadi bakalım bol pozitifler isaalhh bende arkanızdan geliyorum :) siz pozitif olarak dönerseniz bende bi enerji patlaması olacak
bende uzaktan geliyorum,ama en iyi taraf kardesim orda yasıyo yanlız en azından yer sıkıntım olmuycak.zaten ben erbil beyle konustum uzaktan gelenlere ona gore bir ayarlama yapıyorum dedi:)) ilk tedavim olcak sadece tedavi olmak icin olmak istemedim... arastırdım burayı buldum erbil beyi de çok sevdim.. ekim sonu baslıyorum 1 ayım kaldı aalh kısmet ederse :))

ama heyecan basladı stres yok heyecan varr :))

günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrhepiniz iyisiniz inşallahhhhhh...elacım sana bol şans diliyorum. allah inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin. ha unutmadan transfer olan arkadaşlar bu süre içinde çok sık banyo yapmayın,hatta mümkünse ilk 4-5 gün.sonr yapacağınız duşlar çoook kısa ve soğuğa yakın olsun. neden diyeceksiniz bebeişler sıcağı sevmezmiş. ben doktor ve hemşirenin yalancısıyım. hadi bakalım ben gidiyorum şimdi randevum var ama ben halaaaaaaaa buralardayım. alışkanlık oldu buraya girmek. orda olan varsa şimdi görüşürüz. rekor bende 3 kişiyle tanıştım

Hepimize hayırlısı olsun insalah bende adetimi bekliyorum ikinci ay bu ay gecen ay 3 embriyom kaldı 3 gün 12 taneden bu ay tekrar toplayıp. Havuz yapıp5 gün yapmaya çalısıcaz bende sehir dışı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu ay transfer beklerken erbil hoca bunu önerdi maddi Zorlucak ana mecburuz keske dememek için bu benim 4 denemem 3 adet başka merkezde oldu (

Yorguncun önce göbişini sobrada kucagına versin Allah Rabbim cok büyük umarım hersey istediğin gibi olur hepimiz annelik duygusunu tadarız

Kızlar çok sagolun..bugun öğleden sonra transferim inş.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş. Pozitif sonuçlar için dualar.. Allah a emanet olun...

Kızlar çok sagolun..bugun öğleden sonra transferim inş.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş. Pozitif sonuçlar için dualar.. Allah a emanet olun...
cnm bende bugün olacağını biliyordum en son perşembe diye yazmıştın acaba ne oldu diye merak ettim.İnşallah hayırlısı ile sonuçlanır pozitifi görürsün Allah yardımcın olsun..

Tarlusal içmiştim adet olabilmek için ama biteli bugün tam 11.gün halen olmadım. Zaman zaman olacağım sanıyorum karnım ağrır gibi oluyor vs.. ama hiç tık yok. Bekliyorum gözüm yollarda kaldı resmen ya

amiinn canımm.. teker teker transferleri başlamış kızlarııınn .. aynı bizimki gibi mervettin sonra benn , sonra senn ehehe çok şükür inşallah sevinenler olacak en son sen güldürmüştün yüüzümüzüü:)
bu arada git gör bakalımm minik ne pozlar verecek anneciğinee:) bize haberler getir içerden :)

Kızlar dün enejiktim bugün yine düştü modum ya bidaha en bastan ilaç iğneler beni yoracak ya bu havuz benim kafanda iyice büyüdü ne güzel adetimle alcaktım oysaki ah ahh
herşeyde vardır bi hayır canımm.. belkidee bu oluşacak embriyoalrda gizli senin yavruşş.. azcık daha sabııırrr

allah hakkında hayırlısını versin cnm. bebişlerini allda git evinee.. bol su içmeyi ihmal etme. hergünde bir haşlanmış yumurta. :)

Herkese guzel dilekleri cok saol arkadaslar ins.sonucumuzda pozitif olur hamile arkadaslara bisey sormak istiyorum buhun sabah kalktigimda kahverengi akintim geldi bu nedir yerlesme kanamasi mi acaba yerlesmeyse bu kadar erken olur mu dun daha transferim oldu

Elabilge hayirli olsun transferin..Rabbim saglikla ve hayirla yavruna kavustursun seni, bu yolda emek veren hepimizi insallah..

Insallah canim hepimiz icin hayirli, pozitif sonuclar olur.sen hangi asamadasin tedavi görüyormusun?

cupcake bugün test günün hadi bize böyle güzel hayırlı bir günde güzel haberler ver bekliyoruz..

Insallah canim hepimiz icin hayirli, pozitif sonuclar olur.sen hangi asamadasin tedavi görüyormusun?
umutcum benim 3.denemem olacak ama daha başlamadım tedaviye bu sene ara verdim yaşadığım üzücü olaylardan dolayı biraz psikolojim kötü durumdaydı..annemi kaybettim 2.tedavimde transferden 1 hafta sonra..1.tadavimdede 9 haftalık ikiz bebeklerim karnımda öldü kürtaj oldum zaten 1 yıl içinde 2 defa tüp bebek yaptırdık..biraz dinlenmek istedim inşallah bizde mart gibi başlamayı düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…