- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.401
Elacım sende son durumlar nedir transfer ne zaman?Yorgun yuce Rabbim hayırlısı ni kucağına nasip eylesin.Allah yardimcin olsun..
Geliyorum ey koca İstanbul..
cnm bende bugün olacağını biliyordum en son perşembe diye yazmıştın acaba ne oldu diye merak ettim.İnşallah hayırlısı ile sonuçlanır pozitifi görürsün Allah yardımcın olsun..Kızlar çok sagolun..bugun öğleden sonra transferim inş.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş. Pozitif sonuçlar için dualar.. Allah a emanet olun...
Şansın bol olsun Elacım..Allah bu tedaviyi tekrar ettirmesin sana bu son olsun :)Kızlar çok sagolun..bugun öğleden sonra transferim inş.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş. Pozitif sonuçlar için dualar.. Allah a emanet olun...
Rabbim cumlemize son eylesin.hayırlı sini nasip etsin inş canım..herşey için çok sagolŞansın bol olsun Elacım..Allah bu tedaviyi tekrar ettirmesin sana bu son olsun :)
amiinn canımm.. teker teker transferleri başlamış kızlarııınn .. aynı bizimki gibi mervettin sonra benn , sonra senngünaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrhepiniz iyisiniz inşallahhhhhh...elacım sana bol şans diliyorum. allah inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin. ha unutmadan transfer olan arkadaşlar bu süre içinde çok sık banyo yapmayın,hatta mümkünse ilk 4-5 gün .sonr yapacağınız duşlar çoook kısa ve soğuğa yakın olsun. neden diyeceksiniz bebeişler sıcağı sevmezmiş. ben doktor ve hemşirenin yalancısıyım. hadi bakalım ben gidiyorum şimdi randevum var ama ben halaaaaaaaa buralardayım. alışkanlık oldu buraya girmek. orda olan varsa şimdi görüşürüz. rekor bende 3 kişiyle tanıştım
herşeyde vardır bi hayır canımm.. belkidee bu oluşacak embriyoalrda gizli senin yavruşş.. azcık daha sabııırrrKızlar dün enejiktim bugün yine düştü modum ya bidaha en bastan ilaç iğneler beni yoracak ya bu havuz benim kafanda iyice büyüdü ne güzel adetimle alcaktım oysaki ah ahh
allah hakkında hayırlısını versin cnm. bebişlerini allda git evinee.. bol su içmeyi ihmal etme. hergünde bir haşlanmış yumurta. :)Kızlar çok sagolun..bugun öğleden sonra transferim inş.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş. Pozitif sonuçlar için dualar.. Allah a emanet olun...
çok sevindim canımm. Allah daha büyük mutlulukları yaşatsın inşallahh. sıkı sıkı tuunsunlar sanaArkadaslar transferim oldu cok sukur hersey yolunda gitti simdi dinleniyorum bakalim ins.yuzumuzu guldurur rabbim herkese tsk ederim iyi dilekleri icin....
Elabilge hayirli olsun transferin..Rabbim saglikla ve hayirla yavruna kavustursun seni, bu yolda emek veren hepimizi insallah..Kızlar çok sagolun..bugun öğleden sonra transferim inş.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş. Pozitif sonuçlar için dualar.. Allah a emanet olun...
Insallah canim hepimiz icin hayirli, pozitif sonuclar olur.sen hangi asamadasin tedavi görüyormusun?cnm bu yolda zaten yaralı oluyoruz birde bazı doktorların tavrı insanı iki kat üzüyor haklısın biz bir umut bulmak için gidiyoruz gördüğün muameleye bak Gerçi ben bu konuda öyle doktorlarla karşılaşmadım baştan beri bahçeciye gidiyorum..ama senin için üzüldüm..neyse bu sefer doğru yerdesin bahçeci gibi güzel bir klinikte Erbil bey gibi iyi bir hekimde tedavi göreceksin bunun yanı sıra hasta psikolojisinden anlayan vicdanlı bir doktor..ilk tedavimde bende kürtaj olmuştum çok kötü bilirim uzun süre o psikolojiden kurtulamamıştım..İnşallah herşey bu sefer güzel olacak
Bu mutlu haberi bende bekliyorumcupcake bugün test günün hadi bize böyle güzel hayırlı bir günde güzel haberler ver bekliyoruz..
umutcum benim 3.denemem olacak ama daha başlamadım tedaviye bu sene ara verdim yaşadığım üzücü olaylardan dolayı biraz psikolojim kötü durumdaydı..annemi kaybettim 2.tedavimde transferden 1 hafta sonra..1.tadavimdede 9 haftalık ikiz bebeklerim karnımda öldü kürtaj oldum zaten 1 yıl içinde 2 defa tüp bebek yaptırdık..biraz dinlenmek istedim inşallah bizde mart gibi başlamayı düşünüyoruzInsallah canim hepimiz icin hayirli, pozitif sonuclar olur.sen hangi asamadasin tedavi görüyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?