Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Canım başın sağolsun, kolay şeyler yaşamıyoruz ama şuna yürekten inanıyorum ki her gecenin sabahı olduğu gibi, inşallah Rabbimin izniyle geçirdiğimiz bu zorlu, sıkıntılı günlerin ardından, ferahlık ve aydınlık günleri de göreceğiz sadece biraz daha sabretmemiz gerekiyor. İyi düşünmüşsünüz canım psikoloji gerçekten önemli hele de böyle zorlu bir tedavi sürecinde.. Belli mi olur belki bir mucize olur da tedaviye varmadan doğal yolla hamile kalırız, benim hala umudum var:)

Can arkadaşlarım
Güzel haberi vermeye geldim hamileyimmmm 586 çıktı değeri rabbim hepimize kucaklarımiz a almayi nasip etsin.Hep Dualarimdasiniz. Bu arada 1 gün yattım 5.gun ise başladım öğretmenim ben 4.katta sınıfım her gün inip çıktım mecburen demem odur ki rabbim nasip etti ol dedi.Gerisi bos.Allah hepinize güzel haber almayi nasip etsin insallah

cupcake güzel haber vereceğini biliyordum sabahtan beri umutluydum..Tebrik ederim canım Rabbim sağ salim kucağında da göstersin..

Tebrikler cnm ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

KIZLAR BENDE VARIMM...
salı gunu transferim..
yalnız clenex iğne göbişimi morarttı .. inşallah güzel sonuçlar alırız

hayırlı olsun canım. allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...

canııııııııım geldim. evet transferler başladı uzun zamandır pozitif haber almıyorduk. cupscake ile başladı diğer arkadaşlarla devam eder inşallah. bu arada dün erbil beye gittim ordan eşimin yanına gittim. ordaki doktorada göründüm. gel demişti mecbur gittim çünküher neyse. tarttı beni. bende gitmeden önce yemek yedi,ayran,su,kahve içmştim. neyse önce muayene olayım ondan sonra lavaboya giderim dedim. kadın bir tarttı 2 kilo falaydı geçen haftaya göre. halbuki bir saat önce erbil beyin orda 1 kilo eksiktim.anlatamadım tabi. tutturdu çok accil diyetisyene git diye.kiloda 2 yani. 4 ü bitirdim ben hala kilo almadım o kadar olsun yani ama anlatamadım bir türlüeşim yanımdaydı ya yemiyor zaten diyor ama yoooooooooook diyetisyene gideceksin illa dedi. pantolonumada taktı. bunlar sıkı bir daha görmeyeceğim diye. bende mecbur gittim hamile pantolonu ve taytı aldım. bu arada atık kesin erkek. ben başladım almaya zaten. kaynana olacağız canımmmmmmm.

bence çok takılma canım. bende de olmuştu bir kaç gün snra. hatta korkmuştum hemşireyi aramıştım. normal takılmayın demişlerdi. ama sen için rahat etsin diy ara sor istersen. bide jel kullanıyorsan ona bağlıda olabilir. bende 3-4 günde bir jel kırmızımsı geliyordu tahrişe bağlıymış.

Allahim su cuma vakti ne guzel bir haber nasil sevindim canim anlatamam bize umut oldu resmen bizde gun sayiyoruz canim canim ins.bizde hamilelik haberi veririz canim bende yatamiyorum olmuyo yerimde duramiyorum yapi olarakta zaten yerinde duramayan bir insanim napalim olacagi varsa oluyo zaten rabbim ins.kucagina almayi nasip etsin canimmm bizlerede dua et neolur

Canimmm cokta takilmadim aramadimda doktoru gerek duymadim cok az geldi sonrada gecti sukur ins.sonucumuz guzel olur

O kadar umutluyduk ki zaten şükürler olsun. Rabbim bundan sonra da sağlık nasip etsin.yavruşunu al kucağına sağ salim.. Ben önümüzdeki haftaya rapor alicam meslektaaiz ama ben zor bi bölgede çalışıyorum.çocuklarda mağdur oluyorla r ama. İnş son tedavim olur.15 gün sonra cuma bende bu mutlu haberi vermeyi öyle çok isterimki..tabi perşembe den yorgundan olsun güzel haber..

kızzlar bir buçuk aydır istanbuldaydım giremedim siteye ama artık döndümmm veee hamiiiiileeeeeeyiiiiiiiimmmmmmm şükürler olsun . bu yazıyı yazmayı çok istemiştim hala inanamıyorum önce ALLAH sonra erbil bey vesile oldu şükürler olsun rabbim herkese nasip etsinnn

Ne güzel MAŞALLAH.Bizim topik bereketlendi arka arkaya hamiş haberleri geliyo innnşalllah devamıda gelir.Menzil54 tebrik ederim ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

ayyy nasıll sevindiimm analtamamm.. Alalh diğer arakdaşlara nasip etsin böyle haberler vermeyi... çokk sevindiimm.. kendine dikakt et ilk zmanlar.

hayırlısı olsun canıımm.. evet o iğne morartıyo, ilk zmanlrda yakıyordu ama sonu güzel olacakk inşalalh -

İNŞALLAH CNM ,
inanılmaz yaktı sonr BI baktım morarmıs moralım de bozuldu ama şimdi daha iiyim..
erbil bey şahane ya odasından gülerek çıkıyorum hep terapi ypıyor sanki,
inşş sonu da güzel olur çok yaklaştığımı hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…