Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

hayırlı olsun bu haberler bizi motive ediyor..

Allah iyiliğini versiin ya. güldürdün benii.. bu kilolar başımıza belaa olacak :))) senin kilonda bişi de yok aslıdna ama işte içtiklerinin gazabına uğraşmmışsın.. en son dr a giderken bende dedim bişi yemeden gidiyim kilom iyi çıksın diye. annemler-ablamlar kızdı bana:) ayy ne güzell 2 taralı takip ediyorsuunn.. :) garantici biri olarak bendee isetrdim öylee birde özlüyorum bebişimiii.. bende haftaya randevu aldım detaylı ultrasona gideceğizz miniğimlee..
oohh kendinee oğluşuna ciciler aldın hee.. şu ara tayt en rahatıı innaankii .. eşime diyorum üniformam oldu bu artık :) ehehe canııımmm kesinleştiğine göre erkekkk olduğu artık alışverişi rahatla yaparsınn. :) bende ciciler almaya başlıyorum .. yavrumun teyzoşuda battaniye, çıtçıtlı badi vs. almış :))) bende heveslendim şimdii :)

tebrik ederim Allahım bu sefer yüzünü güldürdü inşallah sağlıklı sıhhatlı doğumlar nasip olur..Bu gün aldığımız 2.güzel keyifli haber

AYY massalhh masaalh ne berekett yawww.. ayyy çok sevindimmm :))

Hayırlı olsun.. Umutsunuz bizlere..cuma bereketi daim olsun inş.sağlıkla kucaklarimiz dolsun..

Cumartesi salı transferi olucak ark.şimdiden hayırlı olsun..başlayacak olan herkese de Rabbim nasip eylesin

tebrik ederim Allahım bu sefer yüzünü güldürdü inşallah sağlıklı sıhhatlı doğumlar nasip olur..Bu gün aldığımız 2.güzel keyifli haber
çok şükür hala inanamıyorum birde kalp atışını duysam daha rahatlıcammm

Sakın Vazgeçmeyin Sonuna Kadar Kendinize Güvenin
Meraba ben bursadan yazıyorum bursada 3 defa denememize rağmen başarız olduk abimde çok denedi burada ama oda sonuç alamamıştı sonra istanbulda bahçeci kliniğinde denemeye karar verdiler ve ilk denemede yengem hamile kaldı ve ikizle doğdu ve şuan 5 yaşındalar abim bizede tvsiye etti bizde bahçeci kliniğinde denemeye karar verdik ve tedeviler aşılamalar derken sonunda bende hamile kalmıştım allahıma binlerce şukur doktoorum çok ama çok iiidi üzerine başka doktor tanınam çunku sizd ole bir moral veriyorki içinize oz güven veriyor onun sayesinde çunku moral olmasssa kafamızataktığımız içinde olmaya bilrmiş onun için motal motive çok önemli ve ikizlerim olacağını duyduğum za kendimi sanki bulutların üzerinde uçuyormuşum gibi hissettim ve şuan bebbeklerim 1kız 1 erkek sahibi anneyim şuan 7aylıklar anne olacağını bilmek ve anne olduktan sonra tadacağın duyguları anlatmakla değil yaşamakla anlatabilirsin onun bir guluşu seni dünyanın en mutlu insanı yapıyor ve tam bir anlamı ile aile oluyorsun artık evimiz şuan bebek sesleri ile dolu ne muhteşem bir duyguymuş allaha çok şukur birde aile bağları bebek gelinnce çok kuvvtli oluyor burdan önce allaha sonra doktorum erbil yağmur beye sonsuz teşekkürler hayatında başarılarının devamını diler Allah herşeyi gonlune göre vermesini isterim sakın vazgeçmeyin sonuna kadar kendinize guvenin ve ne kadar çok olumlu duşunurseniz sonucuda o kadar güzel olur umarım Allah isteyen dileyen herkese bebek nasip etsin.

Canlar
Yazdım çıktım gibi oldu kusura bakmayın ilk günün şoku hala üstümüzde
Rabbim transfer olan transfer olmayı bekleyen tedavi aşamasında olan ve hamiş olan tüm arkadaşlarımın kucaklarını doldursun inşallah.
Dualarimdasiniz her zaman.Rabbim açılan ellerinizi geri çevirme sin inşallah. AMİN.

Gozunaydin arkadasim, Allah kucagina almayi da nasib etsin inş. darisi basimiza:)

Pozitif sonuc alanlara hepsini öpüyorum Rabbim kucağını almayıda nasip etsin insallah transfer ve tedaviye devan edenlerinde hepsinin mutluluk sevinciyle hamileyim demesi dileğiyle kızlar bende bu ay transfer sanıyordum biliyorsunuz bana havuz yapıcaz bu ayda toplanıp en iyiler secicek erbil bey bana dediki ben sana bunlarıda koyarım sma sana tüp bebek yapmak için baslamdık seni gebe bırakmak için o yüzden şimdi seni yılbaşında gebe sokmak hedefim güveniyorum ona hAyırlısı

Canımmm gözün aydın :) Allah mutluluğunuzu daim etsin. Dileyen herekese de aynı mutluluğu yaşatsın.

Salı günü toplama yapılacak. Transfer ne zaman dedim. 1 ay sonra dedi Erbil bey. Dondurcam dedi. Valla sormadım bile niye diye. Vardır bildiği. Am herşey yolunda dedi :) böyle olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…