- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.461
Çok teşekkür ederim :) herşey yolunda gider inşallahen doğrusunu yapıyorsunuz. çok soruğ çok araştırınca olmuyo.. kii bennn yapamadım bunu.. erbil beye ha bire soruyordum oda demiştkii sizz sadece dediklerimi yapınn, bana güveninnsorularımdan bıktırdımmmı acaba ... neysee bende aşılama geçirdim canım aşılamayla tüp bebeği bağdaştırmaa.. aşılamada şansının %15 olduğunu söylüyorlar zaten.. tüp bebekte çokk daha fazla artıyo bu oran biliyorsundur sende.. buu araada sorunu cvplıyım.. evettt anestezi veriyorlar. aç karınla git merkeze. birdee okadar tatlı uyanıyorsunki , uyudukça uyuyasın geliyo :) ehehhee . eşim resmimi çekmiş odada ağzım açık uyumuşum
Hayırlı olsun.transfer bi sonraki ayin adetiyle bassliyor..yaklaşık iki hafta ilaçlar kullanılıyor.bizde hic soramadik..doktora Güvendik gerisi tevekkülSalı günü toplama yapılacak. Transfer ne zaman dedim. 1 ay sonra dedi Erbil bey. Dondurcam dedi. Valla sormadım bile niye diye. Vardır bildiği. Am herşey yolunda dedi :) böyle olan var mı?
Derinsu hayırlısı olsun Rabb'imden kaç embriyon var kavramı koycaklar bu kaçıncı ayın Rabbim hepimize anneliği tattırsın
Alalh sizinde yüzünüzü güldürsün. tekeer teker transferler ve güzel ahberler gelmeye başladı. Alalhın izni ile sizde güzel ahber vereceksiniz. Güzel bi transfer diliyorum . :)Kızlar bana şans dileyin yarın transferim var çok heyecanlıyım..
bu bereketli topikte olduğum için , yani erbil beyle olduğum için çok da umutluyumm.
Allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize
Alalh sizinde yüzünüzü güldürsün. tekeer teker transferler ve güzel ahberler gelmeye başladı. Alalhın izni ile sizde güzel ahber vereceksiniz. Güzel bi transfer diliyorum . :)
Çok güzel umarım hersey gönlüne göre olur ikizcik istiyorsun galiba 6 gün baya iyi benimkiler3 günde donduruldu sımdı tekrar toplanacak 5 güne gidermi diye 1 sonraki ayda kısmetse transfer cok yolum var
Derinsuu transferin şimdiden hayırlı olsun. Rabbimin izniyle ikizlerin sana sıkı sıkı tutunur inşallah:) Darısı da başımıza olsun..Kızlar bana şans dileyin yarın transferim var çok heyecanlıyım..
bu bereketli topikte olduğum için , yani erbil beyle olduğum için çok da umutluyumm.
Derinsuu transferin şimdiden hayırlı olsun. Rabbimin izniyle ikizlerin sana sıkı sıkı tutunur inşallah:) Darısı da başımıza olsun..
Cnm hayırlı olsun inş transferin.ALLAH yardımcın olsun.Kızlar bana şans dileyin yarın transferim var çok heyecanlıyım..
hadiii hayıırlısıı olsun inşallahh... çok sevindiimmmmKızlar start biz veriyoruz yarın 2 ayım start vermede havuz için pozitif için insallah herkesin Allah yardımcısı olsun
Saol canım insallah bende anne olurum Rabbim hepinizin gönlüne göre versin ama tekrar aynı seyleri yasamak beni yorucak Rabbim cok büyük intihandayız o ol derse olur geri kalan seçimlerimiz erbil bey insalah yardımcı olacaktır
bugün toplama işlemi yapıldı. Çok hafif ağrım var ama iyiyim. Dinleniyorum. Yarın döllenme ile ilgili bilgi vericeklermiş. İnşallah iyi olur.Hayırlı olsun.transfer bi sonraki ayin adetiyle bassliyor..yaklaşık iki hafta ilaçlar kullanılıyor.bizde hic soramadik..doktora Güvendik gerisi tevekkül
hayırlı olsun. inşallah hepsi döllenir. kaç yumurta toplandı bu arada. en stresli dönem bu döllenmeyi beklemek zatenbugün toplama işlemi yapıldı. Çok hafif ağrım var ama iyiyim. Dinleniyorum. Yarın döllenme ile ilgili bilgi vericeklermiş. İnşallah iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?