- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.481
Geçmiş olsun..inş hayırlısı ile dollenecek onlar.. İçini olabildiğince rahat tut canımbugün toplama işlemi yapıldı. Çok hafif ağrım var ama iyiyim. Dinleniyorum. Yarın döllenme ile ilgili bilgi vericeklermiş. İnşallah iyi olur.
Hayırlı olsun. Güzel haberler gelir inşallah. Beklemesi en zor süreçlerden biri bu..diğeri de tranasfer sonrası beklemek oluyor. Beklemene değen mutlu haberleri bizde senden bekliyoruz.bugün toplama işlemi yapıldı. Çok hafif ağrım var ama iyiyim. Dinleniyorum. Yarın döllenme ile ilgili bilgi vericeklermiş. İnşallah iyi olur.
Öncelikle geçmiş olsun.benim pek ağrım kanamam olmadı.2.gün normal hayatıma döndüm. Herkeste aynı olmayabilir.dikkat et kendine.Revsek merhaba.yine bi sorum olucak.;-) gecen hafta cuma gunu histereskopi yapildi polip alindi yalniz bes gun gevmsine ragmen karnimda ve kasikta agrim var agri kesici aliyorum.sizde de bole olmusmuydu?
öncelile çok geçmiş olsun,çok üzüldüm. inşallah düşmemiştir. her kanama düşük demek değildir canım. geçen hafta çok fazla olmasada benim başımada geldi. hatta o gün bir bayanla karşılaştım. ilk dönemde onunda çok fazla kanaması olmuş ancak düşük yaşamamıştı. inşallah seninde öyle olur. bu ilk 3 ay özellikle çok ama ok önemli. doktorlarda bir yere kadar müdahale edebliyorlar. herşey kısmet sonuçta. ki doğuma kadar hepimiz bu tehlike ile karşı karşıyayız. ama düşük riski ilk 3 ay daha yüksek malesef. birde progestan hap demişsin sen zaten bunu kullanmıyormusun jel olarak. crinone jel progesterondur zaten ve ben dahil diğer arkadaşlarda 3 aya kadar kullandık. sen kullanmadın mı bu jeli. tekrar geçmiş olsun. inşallah herşey düzelir ve bebeğin seninledir. bizide bilgilendir.kızlar sevinç yaşadık ama kısa sürdü cumartesiden beri az az kanamam var erbil beyi aradım cumartesi günü bişey olmaz hayatına devam et dedi beni yanılttı pazarda devam etti pazartesi sabah erbil beye gittik bi iğne yaptı yapacağımız bişey yok yaşarsa yaşar düşerse düşer dedi ilgilenmedi kalbi atıyo ama kese küçülmüş dedi bizi yolladı umursamadı demek tutana kadarmış ben tekirdağda oturuyorum eve geldim yine kanamam başladı ve gelir gelmez benden parça düştü dedim düştü kesin okadar kötü oldum ki 7 sene sonra hamile kalmıştım göz göre göre bebeğim gidiyo burda hemen bi doktora gittik bebeğin duruyo ama ufak gelişmemiş kanamadan olabilir dedi ama bu doktar günde 3 kere düşmesin diye hap verdi yarın kontrolüm var çok korkuyorum düştümü diye yine az az kanamam var bana bu gece geçmez ama erbil bey bana başta bu hapı verseydi belkide böle bişey olmıcaktı tutan arkadaşlar mutlaka en az 3 ay progestan hapı var mutlaka kullanın doktora söleyin bunun eksikliğinden kanama oluyomuş benim şanssızlığım hafta sonuna denk gelmesiydi ve erbil beyin bişey olmaz demesi kanama gelir gelmez mutlaka doktora gidin
jeli kullandım kullanıyorumda şimdi birde günde 600 mg hapını kullanıyorum o biraz azalttı ama yarın nolucak korkuyorum uyuyamadım sıkıntıdanöncelile çok geçmiş olsun,çok üzüldüm. inşallah düşmemiştir. her kanama düşük demek değildir canım. geçen hafta çok fazla olmasada benim başımada geldi. hatta o gün bir bayanla karşılaştım. ilk dönemde onunda çok fazla kanaması olmuş ancak düşük yaşamamıştı. inşallah seninde öyle olur. bu ilk 3 ay özellikle çok ama ok önemli. doktorlarda bir yere kadar müdahale edebliyorlar. herşey kısmet sonuçta. ki doğuma kadar hepimiz bu tehlike ile karşı karşıyayız. ama düşük riski ilk 3 ay daha yüksek malesef. birde progestan hap demişsin sen zaten bunu kullanmıyormusun jel olarak. crinone jel progesterondur zaten ve ben dahil diğer arkadaşlarda 3 aya kadar kullandık. sen kullanmadın mı bu jeli. tekrar geçmiş olsun. inşallah herşey düzelir ve bebeğin seninledir. bizide bilgilendir.
kanamanın azalmasına sevindim. sana ekstr progestron verilmiş kanamadan dolayı. inşallah herşey yoluna girer. biliyorum çok zor ama üzülmemeye çalış buda etkiler biliyorsun. zor bir gece seni bekliyor bunun farkındayım ama inşallah yarın güzel haberler alırsın. dediğim gibi her kanama düşük değildir. şu anda yapabileceğin tek şey mümkün olduğunca sakin olabilmek ve dua etmek. allah hayırlısı ne ise onu versin. birde sürekli yat sakın kalkma. kanama riski olanlara genelde böyle tavssiye edilir.en azından dinlemeye çalış. inşallah herşey güzel olacak.jeli kullandım kullanıyorumda şimdi birde günde 600 mg hapını kullanıyorum o biraz azalttı ama yarın nolucak korkuyorum uyuyamadım sıkıntıdan
Çok geçmiş olsun.ilaçlarını kullanıp hic kalkma canım. O annesine sıkıca bağlıdır Rabbimin izni ile.jeli kullandım kullanıyorumda şimdi birde günde 600 mg hapını kullanıyorum o biraz azalttı ama yarın nolucak korkuyorum uyuyamadım sıkıntıdan
Canim ben iyiyim cok sukur bir aksilikte yok hersey guzel gidiyo ama bugun 8.gunum artik 9 ekimde test tarihim ins.pozitif sonuc alriz heyecanla test gunumuzu bekliyoruz bakalim zamanda gecmiyo hickızlar nasılsınızzzzzzzzzzözellikle transfer olan arkadaşlara soruyorum. test tarihleriniz ne zamannnnnnnnn. arada girip haber verin. inşallah sıradan hepiniz pozitif sonuçları yazarsınız buraya
oo çoğunu atlamtmışsın cnm maşallahh.. inşallah çifte bayram yaşaayacaksın..Canim ben iyiyim cok sukur bir aksilikte yok hersey guzel gidiyo ama bugun 8.gunum artik 9 ekimde test tarihim ins.pozitif sonuc alriz heyecanla test gunumuzu bekliyoruz bakalim zamanda gecmiyo hic
Öncelikle korkunu ve yüreğinde taşıdığın o endişeyi bende çok iyi anlıyorum. Kızıma hamileyken bende de bir kanama olmuştu bir iki gün içinde geçmişti. Bunu çok sık duyabiliyoruz Umarım sende de böyle olacaktır. Allah güzel haberle almayı nasip etsin.kızlar sevinç yaşadık ama kısa sürdü cumartesiden beri az az kanamam var erbil beyi aradım cumartesi günü bişey olmaz hayatına devam et dedi beni yanılttı pazarda devam etti pazartesi sabah erbil beye gittik bi iğne yaptı yapacağımız bişey yok yaşarsa yaşar düşerse düşer dedi ilgilenmedi kalbi atıyo ama kese küçülmüş dedi bizi yolladı umursamadı demek tutana kadarmış ben tekirdağda oturuyorum eve geldim yine kanamam başladı ve gelir gelmez benden parça düştü dedim düştü kesin okadar kötü oldum ki 7 sene sonra hamile kalmıştım göz göre göre bebeğim gidiyo burda hemen bi doktora gittik bebeğin duruyo ama ufak gelişmemiş kanamadan olabilir dedi ama bu doktar günde 3 kere düşmesin diye hap verdi yarın kontrolüm var çok korkuyorum düştümü diye yine az az kanamam var bana bu gece geçmez ama erbil bey bana başta bu hapı verseydi belkide böle bişey olmıcaktı tutan arkadaşlar mutlaka en az 3 ay progestan hapı var mutlaka kullanın doktora söleyin bunun eksikliğinden kanama oluyomuş benim şanssızlığım hafta sonuna denk gelmesiydi ve erbil beyin bişey olmaz demesi kanama gelir gelmez mutlaka doktora gidin
Hem çok az kalmış ama bir o kadara da uzun bir süre beklemek için ...Umarım Allah senin yüzünüde güldürür. Anneler kervanına katılırsın :)Canim ben iyiyim cok sukur bir aksilikte yok hersey guzel gidiyo ama bugun 8.gunum artik 9 ekimde test tarihim ins.pozitif sonuc alriz heyecanla test gunumuzu bekliyoruz bakalim zamanda gecmiyo hic
Geçmiş olsun cnm.bildiğim kadariyla ilk 3ay bu tarz kanamalar sık yaşanıyor. Kendini strese sokma.inşallah bebeğin sonuna kadar seninle kalır.sağlıcakla kucağına alırsın.kızlar sevinç yaşadık ama kısa sürdü cumartesiden beri az az kanamam var erbil beyi aradım cumartesi günü bişey olmaz hayatına devam et dedi beni yanılttı pazarda devam etti pazartesi sabah erbil beye gittik bi iğne yaptı yapacağımız bişey yok yaşarsa yaşar düşerse düşer dedi ilgilenmedi kalbi atıyo ama kese küçülmüş dedi bizi yolladı umursamadı demek tutana kadarmış ben tekirdağda oturuyorum eve geldim yine kanamam başladı ve gelir gelmez benden parça düştü dedim düştü kesin okadar kötü oldum ki 7 sene sonra hamile kalmıştım göz göre göre bebeğim gidiyo burda hemen bi doktora gittik bebeğin duruyo ama ufak gelişmemiş kanamadan olabilir dedi ama bu doktar günde 3 kere düşmesin diye hap verdi yarın kontrolüm var çok korkuyorum düştümü diye yine az az kanamam var bana bu gece geçmez ama erbil bey bana başta bu hapı verseydi belkide böle bişey olmıcaktı tutan arkadaşlar mutlaka en az 3 ay progestan hapı var mutlaka kullanın doktora söleyin bunun eksikliğinden kanama oluyomuş benim şanssızlığım hafta sonuna denk gelmesiydi ve erbil beyin bişey olmaz demesi kanama gelir gelmez mutlaka doktora gidin
Amin canim ins.az kaldi bakalim gun sayiyoruz ins.sonucta guzel olurHem çok az kalmış ama bir o kadara da uzun bir süre beklemek için ...Umarım Allah senin yüzünüde güldürür. Anneler kervanına katılırsın :)
Canim bende pek belirti yok aynen hafif kasik agrisi arada da belim agriyo bilmiyorum bunlarda jelden oluyo galiba bakalim sonuc sürpriz olacak bizim icinSlm kızlar nasılsınız bakalım.yorgun elabilge varmı herhangibir belirti.bende sadece trasfer gunu ve ertesi gün batmalar oldu okadar başka birşey yok.
İnşallah hepimiz o güzel sürpriz i yaşarız cnm.Canim bende pek belirti yok aynen hafif kasik agrisi arada da belim agriyo bilmiyorum bunlarda jelden oluyo galiba bakalim sonuc sürpriz olacak bizim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?