- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.501
oooo sen çok bekliyorsun canım. sen 2 gün sonra yaptır kesin çıkar. ben 10 gün akşamı yaptırmıştım. tabi 15. gün yineledik yükselip yükselmediğini görmek için. diğer kızlarda o kadar beklemedi. eğer pozitif ise şu an itibari ile kanda yükselmeye başlamıştır. hatta ben 8 de bile yaptırsaymışım çıkardı bile. zaten pozitif ise 10-11 gün çıktı çıktı. yoksa pek yükselmiyor zaten. o yüzden o kadar beklemene gerek yok. ay çok heyecanlıııııııııııııı. bayramda inşallah çifte sevinç yaşarın. bende ramazanın ilk günü öğrenmiştim. bu arada jelin geri gelmesi normal.yalnız sıktıktan sonra bekleme ve hemen yürümeye başla. birde ne kadar çok yürürsen o kadar az geliyor. ben en az 20 dk yürüyordum. benimde birkaç günde bir pembemsi geliyordu korkacak birşey yok. sanırım tahrişe bağlı oluyor. erbil beye söylemiştim önemli değil demişti.Canim ben iyiyim cok sukur bir aksilikte yok hersey guzel gidiyo ama bugun 8.gunum artik 9 ekimde test tarihim ins.pozitif sonuc alriz heyecanla test gunumuzu bekliyoruz bakalim zamanda gecmiyo hic
İyiyim canım.atiyorum artik kendimi disari.test tarihi 10 ekim.herkes erken yaptırmış ben esimi ikna edemiyorum sabırla beklicez diyor.12.gün bayramın son günü yaptırmak istiyorum.yada hic olmazsa idrarda bakayım.onada evet yok.Slm kızlar nasılsınız bakalım.yorgun elabilge varmı herhangibir belirti.bende sadece trasfer gunu ve ertesi gün batmalar oldu okadar başka birşey yok.
cnm okuyunca üzüldüm ya inşallah birşey yoktur.elfidanın da dediği gibi her kanama düşük demek değildir.yat dinlen Bende klinikte bir bayanla karşılaşmıştım 6 aylık hamileydi ve 6 ay boyunca hep kanaması olmuş.ama devam ediyordu hamilelliği..Erbil beyin de öyle bir tavır vermesine şaşırdım açıkçası sende biliyorsun hastalarına karşı ne kadar ilgili..Bize haber ver mutlaka inşallah bebeğin seninledir..kızlar sevinç yaşadık ama kısa sürdü cumartesiden beri az az kanamam var erbil beyi aradım cumartesi günü bişey olmaz hayatına devam et dedi beni yanılttı pazarda devam etti pazartesi sabah erbil beye gittik bi iğne yaptı yapacağımız bişey yok yaşarsa yaşar düşerse düşer dedi ilgilenmedi kalbi atıyo ama kese küçülmüş dedi bizi yolladı umursamadı demek tutana kadarmış ben tekirdağda oturuyorum eve geldim yine kanamam başladı ve gelir gelmez benden parça düştü dedim düştü kesin okadar kötü oldum ki 7 sene sonra hamile kalmıştım göz göre göre bebeğim gidiyo burda hemen bi doktora gittik bebeğin duruyo ama ufak gelişmemiş kanamadan olabilir dedi ama bu doktar günde 3 kere düşmesin diye hap verdi yarın kontrolüm var çok korkuyorum düştümü diye yine az az kanamam var bana bu gece geçmez ama erbil bey bana başta bu hapı verseydi belkide böle bişey olmıcaktı tutan arkadaşlar mutlaka en az 3 ay progestan hapı var mutlaka kullanın doktora söleyin bunun eksikliğinden kanama oluyomuş benim şanssızlığım hafta sonuna denk gelmesiydi ve erbil beyin bişey olmaz demesi kanama gelir gelmez mutlaka doktora gidin
Canim inan beklemekte stres yapti galiba 10gunde yapacam dayanamayip bide 6.gun embriyosu belki simdi yapsam simdi bile cikar bu jel mahvetti ya hemsirede 2-3dk yat 15 dk gez demisti olmazsa aksam bide senin dedigin gibi yapayim bak sen oyle deyince heyecan yaptim ben 15 gun dedi ya cok zor beklemekteoooo sen çok bekliyorsun canım. sen 2 gün sonra yaptır kesin çıkar. ben 10 gün akşamı yaptırmıştım. tabi 15. gün yineledik yükselip yükselmediğini görmek için. diğer kızlarda o kadar beklemedi. eğer pozitif ise şu an itibari ile kanda yükselmeye başlamıştır. hatta ben 8 de bile yaptırsaymışım çıkardı bile. zaten pozitif ise 10-11 gün çıktı çıktı. yoksa pek yükselmiyor zaten. o yüzden o kadar beklemene gerek yok. ay çok heyecanlıııııııııııııı. bayramda inşallah çifte sevinç yaşarın. bende ramazanın ilk günü öğrenmiştim. bu arada jelin geri gelmesi normal.yalnız sıktıktan sonra bekleme ve hemen yürümeye başla. birde ne kadar çok yürürsen o kadar az geliyor. ben en az 20 dk yürüyordum. benimde birkaç günde bir pembemsi geliyordu korkacak birşey yok. sanırım tahrişe bağlı oluyor. erbil beye söylemiştim önemli değil demişti.
evet canım şimdi bile yapsan çıkma ihtimali var ancak bence sen yinede 10. gün yaptır garanti olsun. birde 15 te yinelersin. bu arada inşallah pozitifi görünce sanmaki o jelden kurtulacaksınCanim inan beklemekte stres yapti galiba 10gunde yapacam dayanamayip bide 6.gun embriyosu belki simdi yapsam simdi bile cikar bu jel mahvetti ya hemsirede 2-3dk yat 15 dk gez demisti olmazsa aksam bide senin dedigin gibi yapayim bak sen oyle deyince heyecan yaptim ben 15 gun dedi ya cok zor beklemekte
bu arada ateşin kaççç. kesin değil ama buda bir belirti. vücut normalden 1 1,5 derece daha sıcak oluyor ki benim öyleyd. herkes ne kadar sıcaksın diyodu. birde sakın idrarda yapma. benim sonuç çok yüksek olmasına rağmen idrarda çıkmadı. bir sonraki gün kanda yaptım kanda çıktı. boşuna moral bozukluğu yani.Canim inan beklemekte stres yapti galiba 10gunde yapacam dayanamayip bide 6.gun embriyosu belki simdi yapsam simdi bile cikar bu jel mahvetti ya hemsirede 2-3dk yat 15 dk gez demisti olmazsa aksam bide senin dedigin gibi yapayim bak sen oyle deyince heyecan yaptim ben 15 gun dedi ya cok zor beklemekte
Canimm ins.bir pozitifi gorelimde jele raziyim ya napalim artik keske uykulu gezdirse cok zor uyuyan biriyim ins.ya bu benim acimdan guzel bir sey olur bayramda ins.cifte bayram yaparim bende olmazsa yarin idrar testi yapiyim demistim ama ates olcmek hic aklima gelmemisti canim sende belirtiler neydi gerci kisden kisiye degisir ama suanda bende pek bisey yok gögüslerim cok şiş ve arada kasik agrisi oluyo okadarevet canım şimdi bile yapsan çıkma ihtimali var ancak bence sen yinede 10. gün yaptır garanti olsun. birde 15 te yinelersin. bu arada inşallah pozitifi görünce sanmaki o jelden kurtulacaksın3 ay kllanacaksın o jeli malesef. ben uykulu uykulu yürüdüğümü bilirim. resmen ayakt uyuyor ama yrüyordum hadi bakalım bayramda test günün o zaman. çok heyecanlııııııııııııııı
inşllah canım pozitif olacak allahın izniyle. ama dediğim gibi idrar testi yapmanı önermiyorum çünkü benim 256 çıkmasına rağmen bir gün önce idrarda çıkmamıştı. ancak çıknlarda var tabiki. gerçi ben idrarda çıkmayınca hiiiiç moralimi bozmadım. eğer buna hazırlıklıysan idrar yap.çıkmadı diye üzülme sadece. belirtilere gelince bu kasık ağrısı hayır hayır inşallahCanimm ins.bir pozitifi gorelimde jele raziyim ya napalim artik keske uykulu gezdirse cok zor uyuyan biriyim ins.ya bu benim acimdan guzel bir sey olur bayramda ins.cifte bayram yaparim bende olmazsa yarin idrar testi yapiyim demistim ama ates olcmek hic aklima gelmemisti canim sende belirtiler neydi gerci kisden kisiye degisir ama suanda bende pek bisey yok gögüslerim cok şiş ve arada kasik agrisi oluyo okadar
Canimmm cok saol allah razi olsun su stresli zamanda azda olsa su yazdiklaron beni biraz rahatlatiyo rabbim ins.sende bebigine sag saglim kucagina alirsin arkandan bizde hamile kaliriz bu benim3.denemem oyle olunca insan biraz daha tedirgin oluyo istet istemez rabbim neylerse güzel eyler eylerse güzel eyler biz elimizden geleni yaptik gerisi takdir i ilahi iyiki varsinizinşllah canım pozitif olacak allahın izniyle. ama dediğim gibi idrar testi yapmanı önermiyorum çünkü benim 256 çıkmasına rağmen bir gün önce idrarda çıkmamıştı. ancak çıknlarda var tabiki. gerçi ben idrarda çıkmayınca hiiiiç moralimi bozmadım. eğer buna hazırlıklıysan idrar yap.çıkmadı diye üzülme sadece. belirtilere gelince bu kasık ağrısı hayır hayır inşallahben bunu çok yaşamıştım.sebebide şu yumurtalık eğer tuttuysa görev değiştirip büyümeye başlıyormuş ve bebişin tutunmasının devamını sağlıyormuş. aslında bunun başka bilimsel açıklaması var eşim anlatıyordu ama ben anlaşılabilr bir şekilde böyle anlattım. benim ateşim çok az yüksekti ki bu hamilelik belirtisidir. 37,5 38 civarıydı. tabi bu herkeste böyle olacak diye bir şey yok. hiç belirti yaşamayıp pozitifi görende çok.
İyi yapıyosun canım çik dışarı gez dağit kafani.valla ben tam ev kuşu oldum disari cikmak istemiyorum.dakkam dakkamı tutmuyo.bazen moralim çok iyi neşeli yim bazen acaba tutmadımı deyip kahroluyorum.bana kalsa 10. Gun yapcam testi ama eşimi ikna edemiyorum.yani oldıysa boşuna ilaçları kullanmiyim diyorum.beklemek çok zor.kimsede bilmiyo ailelerde dahil sizlerde olmasaniz naparim bilmiyorum.rabbim isteyen herkese sağlikli ve hayirlisini versin inş.İyiyim canım.atiyorum artik kendimi disari.test tarihi 10 ekim.herkes erken yaptırmış ben esimi ikna edemiyorum sabırla beklicez diyor.12.gün bayramın son günü yaptırmak istiyorum.yada hic olmazsa idrarda bakayım.onada evet yok.
İnsanin gün geçtikçe içi kıpır kıpır.inş olumlu olur hepimiz için..
Ben jelden sonra en az 20 dk yürüyorum belim agriyor.uzaniyorum yine agriyor diye dolaniyorum bu kez.bel ağrısı var bi.dilerim pozitif belirtisidir..
Herkes için hayırlısı ni diliyorum ama inş Rabbim bu tedavilerimizi son eyler.. Bayram sevinci sarsın evlerimizi..
Canimmm cok saol allah razi olsun su stresli zamanda azda olsa su yazdiklaron beni biraz rahatlatiyo rabbim ins.sende bebigine sag saglim kucagina alirsin arkandan bizde hamile k
İyi yapıyosun canım çik dışarı gez dağit kafani.valla ben tam ev kuşu oldum disari cikmak istemiyorum.dakkam dakkamı tutmuyo.bazen moralim çok iyi neşeli yim bazen acaba tutmadımı deyip kahroluyorum.bana kalsa 10. Gun yapcam testi ama eşimi ikna edemiyorum.yani oldıysa boşuna ilaçları kullanmiyim diyorum.beklemek çok zor.kimsede bilmiyo ailelerde dahil sizlerde olmasaniz naparim bilmiyorum.rabbim isteyen herkese sağlikli ve hayirlisini versin inş.
kızlar sevinç yaşadık ama kısa sürdü cumartesiden beri az az kanamam var erbil beyi aradım cumartesi günü bişey olmaz hayatına devam et dedi beni yanılttı pazarda devam etti pazartesi sabah erbil beye gittik bi iğne yaptı yapacağımız bişey yok yaşarsa yaşar düşerse düşer dedi ilgilenmedi kalbi atıyo ama kese küçülmüş dedi bizi yolladı umursamadı demek tutana kadarmış ben tekirdağda oturuyorum eve geldim yine kanamam başladı ve gelir gelmez benden parça düştü dedim düştü kesin okadar kötü oldum ki 7 sene sonra hamile kalmıştım göz göre göre bebeğim gidiyo burda hemen bi doktora gittik bebeğin duruyo ama ufak gelişmemiş kanamadan olabilir dedi ama bu doktar günde 3 kere düşmesin diye hap verdi yarın kontrolüm var çok korkuyorum düştümü diye yine az az kanamam var bana bu gece geçmez ama erbil bey bana başta bu hapı verseydi belkide böle bişey olmıcaktı tutan arkadaşlar mutlaka en az 3 ay progestan hapı var mutlaka kullanın doktora söleyin bunun eksikliğinden kanama oluyomuş benim şanssızlığım hafta sonuna denk gelmesiydi ve erbil beyin bişey olmaz demesi kanama gelir gelmez mutlaka doktora gidin
canım çok üzüldüm,senden çok ümitliydim. ama daha dur bakalım bazen geç tutunma oluyor,ilaçları bırakmamakla iyi yapmışsın. yarın erbil bey ile bir görüş bakalım. dondurulmuş embriyon vrmıydı başka.Canlarim ben 10.gününde yaptirdim testi maalesef 3.denememde negatif degerim 0.08 cikti ama erbil beye ulasmadim bayram nedeniyle ilaclari birakmadim da neolur olmaz diye iste umud asil test gunum bu persembe bakalim erbil bey ne diyecek nasip be bu bayramda aglayarak gecirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?