- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.521
maşallah. çok sevindim canımmmmm. allah kucağınada almayı nasip etsin. korkular bitti sanma devamı varKızlar 12. Gün değerin 795.72 ağlıyorum sevincten
Canim cok sevindim hadi hayirlisi olsun rabbim kucaginada almayi nasip etsinKızlar 12. Gün değerin 795.72 ağlıyorum sevincten
Canimmm benim nasip artik napalim ya gec tutunmayi hic zannetmiyorum oylesine kullaniyorum iste erbil beyde cok umutluydu cunku herseyi yaptik var canim dondurulmus ama 1 sene ara verecez canim maddi olarak durumumuz kalmadicanım çok üzüldüm,senden çok ümitliydim. ama daha dur bakalım bazen geç tutunma oluyor,ilaçları bırakmamakla iyi yapmışsın. yarın erbil bey ile bir görüş bakalım. dondurulmuş embriyon vrmıydı başka.
Saol canim allah razi olsun nasip olmadi baska bahara kaldi artik evet canim amerikaya gidendi iste nasipiten öteye yol gitmezmisYorgunum cok üzüldüm adına gercekten zaten hep yok Bayram yok yeni yıl falan bu sefer olcak diye daha umut oluyor kıyamam sana bu arada bu senin Amerika'ya gidendi dimi Rabb'imden hayırlısı olsun insallah( ela Bilge seni tebrik ederim umarım kucagına almakta kısmet olur darısı bizim basımıza kaçıncı denemendi
Cnm çok üzüldüm ama hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden demekki vakti değilmiş daha..ulasamadiysan mesaj atsaydin yada..Canlarim ben 10.gününde yaptirdim testi maalesef 3.denememde negatif degerim 0.08 cikti ama erbil beye ulasmadim bayram nedeniyle ilaclari birakmadim da neolur olmaz diye iste umud asil test gunum bu persembe bakalim erbil bey ne diyecek nasip be bu bayramda aglayarak gecirdim
Elacim tebrik ederim Allah sonuna kadar hayırlı eylesin Rabbim emeğinin karşılığını kucağında göstersin. .Kızlar 12. Gün değerin 795.72 ağlıyorum sevincten
Yorgun canım çok üzüldüm .ALLAHım inşalla tez vakitte yüzünü güldürsün. vakti saati gelince sende bebeklerini kucağına alacaksın inş biraz daha sabır.ALLAH sabreden kulunu sever ve mükafatlandırır inş.Canlarim ben 10.gününde yaptirdim testi maalesef 3.denememde negatif degerim 0.08 cikti ama erbil beye ulasmadim bayram nedeniyle ilaclari birakmadim da neolur olmaz diye iste umud asil test gunum bu persembe bakalim erbil bey ne diyecek nasip be bu bayramda aglayarak gecirdim
Tebrik ederim canııım ALLAHım kucağına almayı nasip etsin inş.Kızlar 12. Gün değerin 795.72 ağlıyorum sevincten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?