Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Kızlar 12. Gün değerin 795.72 ağlıyorum sevincten
maşallah. çok sevindim canımmmmm. allah kucağınada almayı nasip etsin. korkular bitti sanma devamı varkucağına alana kadar böyle. kendine dikkat e. 3 ay çok önemli biliyorsun. ilaçlarınada devam...tekrar hayırlı olsun...

Canimmm benim nasip artik napalim ya gec tutunmayi hic zannetmiyorum oylesine kullaniyorum iste erbil beyde cok umutluydu cunku herseyi yaptik var canim dondurulmus ama 1 sene ara verecez canim maddi olarak durumumuz kalmadi

Yorgunum cok üzüldüm adına gercekten zaten hep yok Bayram yok yeni yıl falan bu sefer olcak diye daha umut oluyor kıyamam sana bu arada bu senin Amerika'ya gidendi dimi Rabb'imden hayırlısı olsun insallah ( ela Bilge seni tebrik ederim umarım kucagına almakta kısmet olur darısı bizim basımıza kaçıncı denemendi

Yorgunum cok üzüldüm adına gercekten zaten hep yok Bayram yok yeni yıl falan bu sefer olcak diye daha umut oluyor kıyamam sana bu arada bu senin Amerika'ya gidendi dimi Rabb'imden hayırlısı olsun insallah ( ela Bilge seni tebrik ederim umarım kucagına almakta kısmet olur darısı bizim basımıza kaçıncı denemendi

Saol canim allah razi olsun nasip olmadi baska bahara kaldi artik evet canim amerikaya gidendi iste nasipiten öteye yol gitmezmis

Rabbim herseyin doğrusunu bilir benim de bu 4 denemem. Ve havuz 2 ay ilaç toplanıyor yeri geldi sitem ettim yeri geldi yalvardım ama hepimizin kaderi var suan acını hiç biley hafifletemez Rabbim yardımcın olsun yol arkadasım

Rabbim herseyin doğrusunu bilir benim de bu 4 denemem. Ve havuz 2 ay ilaç toplanıyor yeri geldi sitem ettim yeri geldi yalvardım ama hepimizin kaderi var suan acını hiç biley hafifletemez Rabbim yardımcın olsun yol arkadasım

Ela Bilge bizede umut ol kaçıncı denemen yas kac kacıncı gün embriyosu belirtiler transferden sonra neler yaptın yardımcı ol ne ılur

Ela Bilge bizede umut ol kaçıncı denemen yas kac kacıncı gün embriyosu belirtiler transferden sonra neler yaptın yardımcı ol ne ılur

Cnm çok üzüldüm ama hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden demekki vakti değilmiş daha..ulasamadiysan mesaj atsaydin yada..

Yorgun canım çok üzüldüm .ALLAHım inşalla tez vakitte yüzünü güldürsün. vakti saati gelince sende bebeklerini kucağına alacaksın inş biraz daha sabır.ALLAH sabreden kulunu sever ve mükafatlandırır inş.

kızlar üzüntüden siteye giremedim kanamam vardı perşembe günü doktora gidecektim gittim ve bebeğim düşmüş doktor bişey gözükmüyor deyince dünyam başıma yıkıldı. 7 sene sonra hamilelik ve onu kaybetmek çok kötü bişey baştan tutmasaydı bu kadar üzülmezdim . ama bebeğim beni bıraktı gitti kalp atışınıda görmüştüm çok üzgünüm nasıl toparlanıcam bilmiyorum

Menzil cok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun ya sözün bittiği yer(hersey Rabb'imden (

kızlar kimi negatif kimi pozitif almış hepsinde vardır bir hayır deyip negatıf alanlar asla umutlarını kaybetmesinler..

benim dun 7. gunumdü pozitif çıktı idrar testim silik ama belli.. inşallah devam eder 10. gun kan vericem arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…