- 17 Eylül 2012
- 410
- 113
- 63
- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.541
Tebrik ederim Derinsu hayırlısı olsun insallah bende bekliyorum bugün son kontrol cuma opu bu 2 ay toplama havuz yapıyoruz başarısız diye 2 ay üst üste toplama hersey Rabb'imden biz beklicez görücez
Tebrikler canım ALLAH kucağına almayı nasip etsin inş. Benimde 11.günüm kan verdim bekliyorum artık hayırlısı.kızlar kimi negatif kimi pozitif almış hepsinde vardır bir hayır deyip negatıf alanlar asla umutlarını kaybetmesinler..
benim dun 7. gunumdü pozitif çıktı idrar testim silik ama belli.. inşallah devam eder 10. gun kan vericem arkadaşlar..
Tebrikler canım ALLAH kucağına almayı nasip etsin inş. Benimde 11.günüm kan verdim bekliyorum artık hayırlısı.
Tebrikler canım ALLAH kucağına almayı nasip etsin inş. Benimde 11.günüm kan verdim bekliyorum artık hayırlısı.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.cok uzuldumkızlar üzüntüden siteye giremedim kanamam vardı perşembe günü doktora gidecektim gittim ve bebeğim düşmüş doktor bişey gözükmüyor deyince dünyam başıma yıkıldı. 7 sene sonra hamilelik ve onu kaybetmek çok kötü bişey baştan tutmasaydı bu kadar üzülmezdim . ama bebeğim beni bıraktı gitti kalp atışınıda görmüştüm çok üzgünüm nasıl toparlanıcam bilmiyorum
tebrikleeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr taze hamişlerrrrrrrrrrrKızlar 11.gün değerim 475.85
canıımmm çoook sevindimmm.. yeni hamişlerr varmışş bayram dönüşüüü.. maşallah.. kendine dikakt ett .Kızlar 12. Gün değerin 795.72 ağlıyorum sevincten
canımmm erbil beyle görüşmeden bırakma iyi yapmışsın ilaçların devam et kii zaten daha test günün gelmemiş. Bizi haberar ett. ağlama sakınnnnCanlarim ben 10.gününde yaptirdim testi maalesef 3.denememde negatif degerim 0.08 cikti ama erbil beye ulasmadim bayram nedeniyle ilaclari birakmadim da neolur olmaz diye iste umud asil test gunum bu persembe bakalim erbil bey ne diyecek nasip be bu bayramda aglayarak gecirdim
Kızlar 11.gün değerim 475.85
Harikaasa..tebrik ederim canım.sağlıkla kucaklarimiza almakta nasip olsun inş..Kızlar 11.gün değerim 475.85
Saol canımtebrikleeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr taze hamişlerrrrrrrrrrr
amin canım inş teşekkür ederim. Darısı bebek hasreti çeken arkadaşlara ve isteyen herkese inş.Harikaasa..tebrik ederim canım.sağlıkla kucaklarimiza almakta nasip olsun inş..
saol cnm darısı sana inş.ÇOK GÜZELL BENDE 10. GUN VERİCEM KAN testini .. inşallah benımde böyle güzel olur değerim,
tebrikler..
revsek tatlı hamiş tebrik ederim Allah hayırlı etsin inşallah..Kızlar 11.gün değerim 475.85
saol canım benim inş en yakın zamanda seninde hamiş haberini alırız.revsek tatlı hamiş tebrik ederim Allah hayırlı etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?