Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Tebrik ederim Derinsu hayırlısı olsun insallah bende bekliyorum bugün son kontrol cuma opu bu 2 ay toplama havuz yapıyoruz başarısız diye 2 ay üst üste toplama hersey Rabb'imden biz beklicez görücez

Tebrik ederim Derinsu hayırlısı olsun insallah bende bekliyorum bugün son kontrol cuma opu bu 2 ay toplama havuz yapıyoruz başarısız diye 2 ay üst üste toplama hersey Rabb'imden biz beklicez görücez

saol cnmm daha çok yeni herşey kan testı vermeye bile cesaret edemiyorum..
senin güzel haberlerini de alıcaz merak etme erbil beye güven gerisi gelir..

Yorgun..Menzil sizler için çok üzüldüm.Biliyorumki hiç bir söz teseli etmiyor şimdi sizleri. NAsipten öte geçilmiyor işte.
Kimileri mutlu haberler alırken kimimiz böyle üzgün olunca karmakarışık duygular içine giriyor insan.
Elabilge ve Derinsu sizleri de tebrik ederim. Allah tamamına ermeyi nasip etsin.
Bu denemede olmayan tüm arkadaşlarımada Allahım tekrar deneyebilecek hem maddi hem manevi güç nasip etsin inşallah.

Tebrikler canım ALLAH kucağına almayı nasip etsin inş. Benimde 11.günüm kan verdim bekliyorum artık hayırlısı.

Tebrikler canım ALLAH kucağına almayı nasip etsin inş. Benimde 11.günüm kan verdim bekliyorum artık hayırlısı.

Saol cnm hadi güzel haberlerini alalım inşallah..
hicran hemşireye söyledim bugun kan verebılırsın dedı ama tırsıyorum 10. gunu mu beklesm diyorum..

Ne diyeceğimi bilemiyorum.cok uzuldumRabbim tez vakitte yine nasip eder inş.
Allah büyüktür.

Yazdığını okuyunca birşey diyemedimde yazamadimda dun.

canımmm erbil beyle görüşmeden bırakma iyi yapmışsın ilaçların devam et kii zaten daha test günün gelmemiş. Bizi haberar ett. ağlama sakınnnn

kızlar çok seivndim ne güzel degerler boyle :) allahım bizede nasip eder isallhh :) cok sevindim çok mutlu oldum.. bu yogunlukta merak ettim sizi :) girip cıkıyorum hemen :) masaalhh diyorumm... :) çok sevindim aallh kucagınızada almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…