- 2 Haziran 2014
- 54
- 14
- 18
- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.761
panda maşallah peş peşe güzel haberler geliyor buara ne hikmetse herkes ikizlere hamile ya kliniğe gidip gelen ikizlere hamileyim diyorTsk edrim ve bugunku kontrolumde ikizlerim oluyor ......... Asyacim erbil bey 3 gun istirahat verdi ucgun yattim daha sonrasinda normql hayatima devam ettim sadece agirlik tasimadim ve hic birseye uzanmadim erbil beyde bunu istiyo ilaclarima devam ettim ck sukur hersey iyiymis tez zamanda isteyen tum arkadaslarimiza rabnim nasip etsin sanad canim
Ahh cok güzel anlatmıssın cok saol canım benim annem beni hiç kaldırmıcakmış bu sefer öle diyor ya eşimde yatma diyor ortasını bulycam beb bu zamana kadar ikize hiç iyi bakmıyordum ama ikiz olayı içime iyice yatmaya başladı Rabb'imden sağlıklı olsun artık olsun hiç başka bişey istemiyorum...Arkadaslar tekrar selam asyacim ben banyomu ikinci gun yaptim ve ilik suda yap demislerdl sicak su kanama riskini artiriyomus oyuzden artik ilik suda dusumu aliyorum ben yuruyusume islerime devam ettim cok sukur hic bir sikintim olmadi kendini kasma coktada stres yapma emin ol kasiklarina vuruyo guzel dusun .......
saol canımbunlsrın hepsini dikkate alıcam Rabbim banada insalah anneliği yaşatır Rabbim seninkileride kucagına almayı nasip etsin insalah :)Asyacim yatmakla olmuyo biliyomusun embiriyolari yuklemeden once embiriyolari cozen doktorla gorusturuyolar o doktor bile agir kaldirmiyn yuksege uzanmayin baska bisey istemiyoruz dedi biz yapabilecegimizi yaptik gerisi rabbimin izniyle ........ Doktorumuz bile bole dediii
MaşallahTsk edrim ve bugunku kontrolumde ikizlerim oluyor ......... Asyacim erbil bey 3 gun istirahat verdi ucgun yattim daha sonrasinda normql hayatima devam ettim sadece agirlik tasimadim ve hic birseye uzanmadim erbil beyde bunu istiyo ilaclarima devam ettim ck sukur hersey iyiymis tez zamanda isteyen tum arkadaslarimiza rabnim nasip etsin sanad canim
beyaz günaydınn.. geldin mi istanbula randevun kaçta? gelişmeleri bekliyoruz..kızlar bekelenen misafir geldi hemwen ucak biletimi de aldım :) çok mutluyum yaa :) bakalım ne olcak. cumartesi olmasıda iyi oldu benim içinn. .bakalım dua edermisiniz baanaa yarın icin
pandacım ben hamile değilim.. onun için mi sordun bilmiyorum ama.. tatlı krizine en güzel çözüm sütün içine tarçın atıp içmek tatlı isteğine çare oluyor deneyen biri olarak tavsiye ederimGunaydin kizlar arayista sen yemek olayini kontrol altina alabildin mi bende gizli seker sorunuda var o yuzden cok dikkatli olmam lazim tatli konusunda kendimi kontrol altina almaya calisiyorum
Olsun:) hamislikle beraber birakiyorsun.ben tatlı canavariydim.Tutuyodum kendimi 4 aydır.dun bi kase supangleyi paylaştıkları esimle:)Kızlar bende transferi bekliyorum bende glucbay diye seker hapı kullanıyorum bendede seker problem ;((
Canim bana da glucobay verdi erbil hoca insulin direnci oldugunu soyledi sonu guzel olsunda ne deniyorsa yapacağız..canim senin guzel haberleri almana az kaldi ins. sitede en sondan gelen benim herhalde:)Kızlar bende transferi bekliyorum bende glucbay diye seker hapı kullanıyorum bendede seker problem ;((
Kuzuluk iyi akşamlar saat 9 da geldik anca yazabiliyorum ve basladik:) biraz uzun yazıcam ben burdaki tüm ark sayesinde uzaktan gelmeye karar verdim:) belki birine yardımı dokunur. sbh uçakla gittik saat 7 de bindim 8 de indik .9 da klinik teydik aman allahım bu ne kalabalık ayakta kaldık yaklaşık 2,30 saat düşünün. Saat 11.30 da aldılar. Eşimle ilk gidisimizfi .ama hiç konuşamadikki. .muayenesi ilaçları yazması 5 dakika sürdü. O kadaryogunlardiki .haklilar yane:)) o arada sözleşmesi imzaladı ilaçları aldık. Eşimle sperm testi yaptırdı. . Bakalım ne olmuş diye:)) ilaçları 5 gün verdi.bir tane iğne. Bir tanede ufacık bi hap.sabah aakşam .vitaminleri devam .perşembe günü gel dedi.perşembe sonra cumartesi çağırır ona göre biletinin ayarla dedi...ilk posta ilaçlar 430 tl tutut. Tüp bebek fiyati 5900 tl 1100 şimdi aldılar.kalanı toplamda alcaklarmis.ilk iğne mi yaptılar orda, ama hiç bişey hissetmedim sinek ısırığı gibi.1 gun biti iğnelerin bitimine sanırım 11 gun kaldi:)) bu arada en çok gebelik bende dedi:) siz birseydusunmeyin ben herseyi hallerim demeye kalmadı zaten hastalar bastı odayi:)) benden kadar yarına görüşürüzbeyaz günaydınn.. geldin mi istanbula randevun kaçta? gelişmeleri bekliyoruz..
Çok güzel anlatmıssın hayırlısı oluşdun insalah Rabbim yardımcımız olsun hepimizKuzuluk iyi akşamlar saat 9 da geldik anca yazabiliyorum ve basladik:) biraz uzun yazıcam ben burdaki tüm ark sayesinde uzaktan gelmeye karar verdim:) belki birine yardımı dokunur. sbh uçakla gittik saat 7 de bindim 8 de indik .9 da klinik teydik aman allahım bu ne kalabalık ayakta kaldık yaklaşık 2,30 saat düşünün. Saat 11.30 da aldılar. Eşimle ilk gidisimizfi .ama hiç konuşamadikki. .muayenesi ilaçları yazması 5 dakika sürdü. O kadaryogunlardiki .haklilar yane:)) o arada sözleşmesi imzaladı ilaçları aldık. Eşimle sperm testi yaptırdı. . Bakalım ne olmuş diye:)) ilaçları 5 gün verdi.bir tane iğne. Bir tanede ufacık bi hap.sabah aakşam .vitaminleri devam .perşembe günü gel dedi.perşembe sonra cumartesi çağırır ona göre biletinin ayarla dedi...ilk posta ilaçlar 430 tl tutut. Tüp bebek fiyati 5900 tl 1100 şimdi aldılar.kalanı toplamda alcaklarmis.ilk iğne mi yaptılar orda, ama hiç bişey hissetmedim sinek ısırığı gibi.1 gun biti iğnelerin bitimine sanırım 11 gun kaldi:)) bu arada en çok gebelik bende dedi:) siz birseydusunmeyin ben herseyi hallerim demeye kalmadı zaten hastalar bastı odayi:)) benden kadar yarına görüşürüz
Hayirli olsun cnm tedavin darisi bizim basimiza ins:) benim tedavim aralikta baslayacak kismetse.Kuzuluk iyi akşamlar saat 9 da geldik anca yazabiliyorum ve basladik:) biraz uzun yazıcam ben burdaki tüm ark sayesinde uzaktan gelmeye karar verdim:) belki birine yardımı dokunur. sbh uçakla gittik saat 7 de bindim 8 de indik .9 da klinik teydik aman allahım bu ne kalabalık ayakta kaldık yaklaşık 2,30 saat düşünün. Saat 11.30 da aldılar. Eşimle ilk gidisimizfi .ama hiç konuşamadikki. .muayenesi ilaçları yazması 5 dakika sürdü. O kadaryogunlardiki .haklilar yane:)) o arada sözleşmesi imzaladı ilaçları aldık. Eşimle sperm testi yaptırdı. . Bakalım ne olmuş diye:)) ilaçları 5 gün verdi.bir tane iğne. Bir tanede ufacık bi hap.sabah aakşam .vitaminleri devam .perşembe günü gel dedi.perşembe sonra cumartesi çağırır ona göre biletinin ayarla dedi...ilk posta ilaçlar 430 tl tutut. Tüp bebek fiyati 5900 tl 1100 şimdi aldılar.kalanı toplamda alcaklarmis.ilk iğne mi yaptılar orda, ama hiç bişey hissetmedim sinek ısırığı gibi.1 gun biti iğnelerin bitimine sanırım 11 gun kaldi:)) bu arada en çok gebelik bende dedi:) siz birseydusunmeyin ben herseyi hallerim demeye kalmadı zaten hastalar bastı odayi:)) benden kadar yarına görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?