Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Kızlar merhaba ben tekrar soruyorum transferi olan yada hamile kalan herkesin 5. Gün mü bana erbil bey 4 günde koyabilirim dedi ne olur yardım edin bana. Sırf 5 gün konsun diye 2 ay üst üste toplanıp havuz yapıldı ne okur Allah rızası için yardım edin

canım sen neden bu kadar takıldın bu gün konusuna. sen benden beter çıktın transfer olamıycaksın bak.ama için rahat edecekse yine söyliyim çoğu kişinin 5. gün transferi değil. eskilerden en fazla giden benim. bendede başta 5. gün planlanmıştı ancak sayı az olduğu için riske atmamak için 4. gün transferi oldum. ve inan bu konuya hiiiiiiiiiç takılmadım. diğer kızların hepsi 2. günde donduruldu diye biliyorum.(nisan,merve,yasemin). biildiğim kadarıyla bir tek derin su 6 gün tranferi diğerlerin hiçbiri değil. yani eğer kısmetinde varsa 1. gün transferinde bile olur. ve yine o zaman embriyologun söylediğini söyliğim sana. demiştiki bazen çok kaliteli embriyo transfer ediyoruz ve bu kesin tutar diyoruz ancak tutmuyor. bazende bu tutmaz dediğimiz embriyo rahimde doğal ortamında gelişimine devam ediyor biz bile şaşırıyoruz dedi. yani gün konusuna takılmayın demişti bana. sen bol bol dua et ve güne takılma.

Cok saol canım içimi rahatlattın bu arada sen sehir içimi kaldın mı istanbulda değilsen ne olur uyku tutmuyor cok cok saol 6 kasım randevu 10 yada11 transfer sorma okadar cok heyecan ki hep vitamin alıyorum meyve sebze balık et

Rabbim yazmadan olmaz Rabbim benim kaderini değiştirsin hep dua ediyorum herzaman sizinkilerde kucağınıza versin âmin

canım ben istanbuldayım. sen istanbulda değilsen sana tavsiyem imkanın varsa ilk 3 günü burada geçir. tutunma bu ilk üç günde gerçekleşiyor çünkü. eğer imkanın yoksa hiç olmazsa ilk gün istanbulda kal ertesi gün dönersin. ve sakın sürekli yatma rahiimde kan akışına ihtiyacı var. eşim ve hemşirenin dediği hep buydu. birde bence transfer sonrası ilk yarım saat tuvalete kalkma ve sürgü iste. eşim izin vermemişti benim kalkmama sürgü istemiştik. birazda sakin ol lütfennnnnn

Haklısın ama bizim bu şansımız uzun zaman için 1.5 yılda bu 4 denemem 1 aşılama 1 laparokopi 3 rahim filmi 1 histereskopi artık esim hen ilaç Almama hemde maddi olarak karşı aileler de biyere kadar hrp destek verdi çevremde bi annem bide kayınvalidem biliyor düşün. O yüzden cok para gitti hiç yayarak değil

2 şinde istanbulda kaldım hep canım otelde ama otel de yıpratıyor hazır yiyorsun ( iğne oluyor bilmediğim yerde iğne vurdur ondan canım ben cok cok heyecanlıyım:))

2 şinde istanbulda kaldım hep canım otelde ama otel de yıpratıyor hazır yiyorsun ( iğne oluyor bilmediğim yerde iğne vurdur ondan canım ben cok cok heyecanlıyım:))
evet haklısın otelde zor ama yakın yerlerde ev yemeği yiyebilirsin.yada ızgara köfte filan salatayla ilk üç gün yeterli senin için. bide bolca süt içersin. ama bu heyecanına son vermelisin kesinlikle. eğer otel merkeze yakınsa bu sürede ücretsiz psikolog desteği veriyor. bundan yararlanabilirsin ve eminim faydasını görürsün. arayıp randevu alman yeterli.

Saol canım gece gece yordum seni Allah razı olsun senden ve herkesten burda rahatlıyıtum hep giriyorum yazıyorum yazmıyorum yazan varmı diye bakıyorum tel elimde hep Rabbim hepimizi korusun çık saol bu arda süt içtiğimi hatırlamıyorum bile okadar düşün sütsün idare edicem istem dışı kusuyırum

süt içemiyorsan zorlama kendini. onu yerine yiyebilirsen yoğurt ye. transferden sonra fındık.ceviz,badem ye mutlaka. bide incir yiyip bollll su içe. kabız olmaman gerek. gerisi allahtan artık. inşallah pozitif sonuçlar alırsın. bu arada bende haftaya p.tesi ordayım. karşılaşırız belki

Benim 5. gündü ama 2. 3. 4. gün olupta tutanda var unutma kısmetinde varsa olacak.boşuna stres yapma yazık sana.

kızlar günaydın :) 3. ignemide yaptım .. kaldı 10 gün kafadan hesaplıyom tabi :) esim yapıyo ignemi sagolsun ... sabah 8.30 da hergün yapıyoruz. 3 tanesi bitti 2 tane kaldı persenbe sanırım baska bi igne vercek .. su an bi sıkıntı yok sislik daha baslamadı .. seker yememeye bol su icmeye dikkat ediyorum su an ..su an bi problem yok gibi , sakinim ama biraz hetyecan var.. ise geldim zaten , isten yazıyom size. persenbeden sonra izin aldım 1 hafta. gelip gitmem daha kolay olsun diye ist. da kalcam , kardesim var.. benden gelismeler bu kadar sizler nasılsınız :)

hayırlı olsun tedavin cnımm.. :) evet çok yoğunlar birde erbil beyin hastası çok. evet klinikte istatiksel olarak en çok gebe bırakan dr muş kendileri.. çok şükürr bende erbil bey ile hamiş olanlardanım.. her dediğini yapp.. muayanelerin, kontrollerin bazen dediğin gibi 5 dk da anlamadan bitiyo. soracağınıda unutuyorsun amaa çç erbil bey diyoki tmm senn kafanı rahat tutt. benn benim için önemli olannları not aldım:) sorgulama fazla demşiti, sadece bana güven demişti. tekrardann hayırlısı olussunn..

kafam iyice karıştı benm zatenn:))))))

Ankaraaaaaaa çokkk sevindimm canım senii gördüğümee.. evettt tedavimin başında çokk başını ağrıtmıştım. saol cnm herşey için.. gebeliktede burda olsan iyidii :)) eheheh bebiş nasıllll gülücüklere başlamıştır artııkk.. benmde senin gibi oğluş olacak Allah kısmet ederse..

kalp atşını gördü ya ondan bıraktırmıştır bizde bırakmıştırk hatta keseden sonraydı yanlış hatırlamıyorsam. çook sevindim canımm...

Kizlar tekrar merhaba sislikleriniz hala devam ediyor mu acaba iki hafta oldu hamisligimin ama sislik hala devam. Bu arada transferi olacak anne adaylarimizdan hayirli haberler bekliyoruzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…