- 17 Eylül 2012
- 410
- 113
- 63
- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.781
canım sen neden bu kadar takıldın bu gün konusuna. sen benden beter çıktın transfer olamıycaksın bak.ama için rahat edecekse yine söyliyim çoğu kişinin 5. gün transferi değil. eskilerden en fazla giden benim. bendede başta 5. gün planlanmıştı ancak sayı az olduğu için riske atmamak için 4. gün transferi oldum. ve inan bu konuya hiiiiiiiiiç takılmadım. diğer kızların hepsi 2. günde donduruldu diye biliyorum.(nisan,merve,yasemin). biildiğim kadarıyla bir tek derin su 6 gün tranferi diğerlerin hiçbiri değil. yani eğer kısmetinde varsa 1. gün transferinde bile olur. ve yine o zaman embriyologun söylediğini söyliğim sana. demiştiki bazen çok kaliteli embriyo transfer ediyoruz ve bu kesin tutar diyoruz ancak tutmuyor. bazende bu tutmaz dediğimiz embriyo rahimde doğal ortamında gelişimine devam ediyor biz bile şaşırıyoruz dedi. yani gün konusuna takılmayın demişti bana. sen bol bol dua et ve güne takılma.Kızlar merhaba ben tekrar soruyorum transferi olan yada hamile kalan herkesin 5. Gün mü bana erbil bey 4 günde koyabilirim dedi ne olur yardım edin bana. Sırf 5 gün konsun diye 2 ay üst üste toplanıp havuz yapıldı ne okur Allah rızası için yardım edin
canım ben istanbuldayım. sen istanbulda değilsen sana tavsiyem imkanın varsa ilk 3 günü burada geçir. tutunma bu ilk üç günde gerçekleşiyor çünkü. eğer imkanın yoksa hiç olmazsa ilk gün istanbulda kal ertesi gün dönersin. ve sakın sürekli yatma rahiimde kan akışına ihtiyacı var. eşim ve hemşirenin dediği hep buydu. birde bence transfer sonrası ilk yarım saat tuvalete kalkma ve sürgü iste. eşim izin vermemişti benim kalkmama sürgü istemiştik. birazda sakin ol lütfennnnnnCok saol canım içimi rahatlattın bu arada sen sehir içimi kaldın mı istanbulda değilsen ne olur uyku tutmuyor cok cok saol 6 kasım randevu 10 yada11 transfer sorma okadar cok heyecan ki hep vitamin alıyorum meyve sebze balık et
2 şinde istanbulda kaldım hep canım otelde ama otel de yıpratıyor hazır yiyorsunHaklısın ama bizim bu şansımız uzun zaman için 1.5 yılda bu 4 denemem 1 aşılama 1 laparokopi 3 rahim filmi 1 histereskopi artık esim hen ilaç Almama hemde maddi olarak karşı aileler de biyere kadar hrp destek verdi çevremde bi annem bide kayınvalidem biliyor düşün. O yüzden cok para gitti hiç yayarak değil
evet haklısın otelde zor ama yakın yerlerde ev yemeği yiyebilirsin.yada ızgara köfte filan salatayla ilk üç gün yeterli senin için. bide bolca süt içersin. ama bu heyecanına son vermelisin kesinlikle. eğer otel merkeze yakınsa bu sürede ücretsiz psikolog desteği veriyor. bundan yararlanabilirsin ve eminim faydasını görürsün. arayıp randevu alman yeterli.2 şinde istanbulda kaldım hep canım otelde ama otel de yıpratıyor hazır yiyorsun( iğne oluyor bilmediğim yerde iğne vurdur ondan canım ben cok cok heyecanlıyım:))
süt içemiyorsan zorlama kendini. onu yerine yiyebilirsen yoğurt ye. transferden sonra fındık.ceviz,badem ye mutlaka. bide incir yiyip bollll su içe. kabız olmaman gerek. gerisi allahtan artık. inşallah pozitif sonuçlar alırsın. bu arada bende haftaya p.tesi ordayım. karşılaşırız belkiSaol canım gece gece yordum seni Allah razı olsun senden ve herkesten burda rahatlıyıtum hep giriyorum yazıyorum yazmıyorum yazan varmı diye bakıyorum tel elimde hep Rabbim hepimizi korusun çık saol bu arda süt içtiğimi hatırlamıyorum bile okadar düşün sütsün idare edicem istem dışı kusuyırum
Benim 5. gündü ama 2. 3. 4. gün olupta tutanda var unutma kısmetinde varsa olacak.boşuna stres yapma yazık sana.Kızlar merhaba ben tekrar soruyorum transferi olan yada hamile kalan herkesin 5. Gün mü bana erbil bey 4 günde koyabilirim dedi ne olur yardım edin bana. Sırf 5 gün konsun diye 2 ay üst üste toplanıp havuz yapıldı ne okur Allah rızası için yardım edin
hayırlı olsun tedavin cnımm.. :) evet çok yoğunlar birde erbil beyin hastası çok. evet klinikte istatiksel olarak en çok gebe bırakan dr muş kendileri.. çok şükürr bende erbil bey ile hamiş olanlardanım.. her dediğini yapp.. muayanelerin, kontrollerin bazen dediğin gibi 5 dk da anlamadan bitiyo. soracağınıda unutuyorsun amaa çç erbil bey diyoki tmm senn kafanı rahat tutt. benn benim için önemli olannları not aldım:) sorgulama fazla demşiti, sadece bana güven demişti.Kuzuluk iyi akşamlar saat 9 da geldik anca yazabiliyorum ve basladik:) biraz uzun yazıcam ben burdaki tüm ark sayesinde uzaktan gelmeye karar verdim:) belki birine yardımı dokunur. sbh uçakla gittik saat 7 de bindim 8 de indik .9 da klinik teydik aman allahım bu ne kalabalık ayakta kaldık yaklaşık 2,30 saat düşünün. Saat 11.30 da aldılar. Eşimle ilk gidisimizfi .ama hiç konuşamadikki. .muayenesi ilaçları yazması 5 dakika sürdü. O kadaryogunlardiki .haklilar yane:)) o arada sözleşmesi imzaladı ilaçları aldık. Eşimle sperm testi yaptırdı. . Bakalım ne olmuş diye:)) ilaçları 5 gün verdi.bir tane iğne. Bir tanede ufacık bi hap.sabah aakşam .vitaminleri devam .perşembe günü gel dedi.perşembe sonra cumartesi çağırır ona göre biletinin ayarla dedi...ilk posta ilaçlar 430 tl tutut. Tüp bebek fiyati 5900 tl 1100 şimdi aldılar.kalanı toplamda alcaklarmis.ilk iğne mi yaptılar orda, ama hiç bişey hissetmedim sinek ısırığı gibi.1 gun biti iğnelerin bitimine sanırım 11 gun kaldi:)) bu arada en çok gebelik bende dedi:) siz birseydusunmeyin ben herseyi hallerim demeye kalmadı zaten hastalar bastı odayi:)) benden kadar yarına görüşürüz
Bende takvimi kaydedince burası önden gidiyorum dedim ama tıbben hesap farkliymis.ben bugun 7. Hafta oldum yarin 7+1 olucam.ana gecen haftadan beri beni burası 7 kabul ediyorum.cunku 6+0 ile 6+6 7. Hafta kabul edilirmiş. Ama erbil hocayı takip ediyorum bende.gittiğimde kismetse 8+1 olucam.
Ankaraaaaaaa çokkk sevindimm canım senii gördüğümee.. evettt tedavimin başında çokk başını ağrıtmıştım. saol cnm herşey için.. gebeliktede burda olsan iyidii :)) eheheh bebiş nasıllll gülücüklere başlamıştır artııkk.. benmde senin gibi oğluş olacak Allah kısmet ederse..Canım şöyle bir göz atayım dedim. Maşallah yolun yarısını geçmişsin. Transferin olmadan burda konuşmaya başlamıştık:) Allah tamamına erdirsin. Tüm isteyenlere sağlıkla, hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin...
Benim bebeğim bu cumartesi 4 aylık oluyor. O nedenle buraya giremiyorum, hamilelik sürecinde de yardımcı olmak isterdim ama bebeğim pek bırakmıyor. Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.
kalp atşını gördü ya ondan bıraktırmıştır bizde bırakmıştırk hatta keseden sonraydı yanlış hatırlamıyorsam.Kizlar selamm.
Dun biz 5+5 te minik bir kalp atisi gorduk sukurler olsunDarisi bekleenlerin basina insallah.. 10 gun sora tekrar gidicez saniirm kalp atisi duymak icin allah o gunleride gisterir umarimm
Erbil bey esrofemi biraktirdi bazi merkezler 12 haftaya kadar kullaniriyormus neden acabaa
maşallahhhhhhh canımm.. çok sevindiimmm.. bu adet son adet Allahın izni ileeeee:) 10 kasımmmm senin için unutlmaz artıkk.. :)Kızlar boş bırakmayalım burayı heyecan dorukta benim ayın 6 sında kontrol 10 yada 11 de transferrr
kalp atşını gördü ya ondan bıraktırmıştır bizde bırakmıştırk hatta keseden sonraydı yanlış hatırlamıyorsam.çook sevindim canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?