Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Kızlar Nasılsıniz benim şu an iyiyim bi sıkıntım yok.Karnım şişeye başladı bi baskı hissediyorum. Kasıklarında o şu an. 4 ginum bitti perşembe kont :) işallah güzel gelişmişlerdir banada dua edin lütfen olur mu

Kızlar transfer ayın 10 da bantları 2 tane yapıştırıyorum göbişi hariç başka yere yapıştıran oldumu hicran kola yada bacak dedi ama ben göbişi uygun yakınmış gibi geliyor

Kizlar Günaydın Nasılsıniz hepiniz:)) benim 5 günlük iğne bide bi hap verMişti onlar bitti yarın başkanı iğne mi olur yoksa igneleri 3 ler miyiz bilmiyorum( neyse sanırım 1 hafta kaldı galiba, şu an için iyiyim ama karnım aşırı gurulduyo , adet öncesi dönemde çok guruldari şişlik var baskı var .çok yormuyum kendimi
kızlar bana dua edin olurmu:)) hamilleri duası kabul olurmus:) yarın istanbuldayım bakalım yumurtalık ne alemde:))

Bana merinol ve gonalf verilmişti 5 gündem sonra cetrotide iğne merional devam vitaminlere devam ve toplamadan önce 3 iğne çatlama bi arada aynı gecede aynı saat 36 saat sonra toplama canım

Cnm bende oyle tahmin ediyorum 2 iğneyle devam sanırım neyse yarısı bitti işallah ama Kasıklarında bi ağrı başladı sanırım büyüyor. Bişey sormam gerek yarın ki yumurta muayenesi alttan mi yapılıyor yoksa ultrason dan mi ?? Size zahmet bilgi verebilmisiniz

Kizlar tekrar merhaba sislikleriniz hala devam ediyor mu acaba iki hafta oldu hamisligimin ama sislik hala devam. Bu arada transferi olacak anne adaylarimizdan hayirli haberler bekliyoruzz.
Canim muayeneler vajinal bolgeden devam ediyor

Yaa ufak bende ultrason yumurtaların gelişimine bakar diyodum neyse artık yapak bişey yok bende de bugun itibariyle şişlik başladı.. Sağol cnm

Canım ilk 1 ay sarılık tehlikemiz vardı,gece-gündüz 40 gün en geç 2 saat arayla emzirmek zorundaydım. Çok yoğun ve yorgundum. Sonrasında da yanımda kimse yoktu, oğluma yalnız bakmak zorladı.
Gelişimimiz şuan güzel gidiyor. 40 haftayı doldurdum gebelikte. Oğlum da doğduktan sonra 40 ında hem bakıyor ve hem gülüyordu :) Gebelikte kilo alımımız biraz geriden gitti. Özellikle 32. haftadan itibaren yavaşladı. Son 2 hafta hiç kilo almadı oğlum. Ben de bekledim, sancıyla gelirse, suyum gelirse vs. diye oyalandım. Ama 40 hafta dolduğu halde ben de sancı hiç olmayınca sezeryanla doğum yaptım. 41 de kaka falan yapar diye riske etmek istemedim. Aslında acı eşiğim yüksektir, normali görmek isterdim. Gebelikte oğlum az kilo aldı diye üzüldüm. 2870 doğduk. Ama şuan 4 kilo doğanlarla aynı gidiyoruz, o nedenle sizinde başınıza gelirse üzülmeyin, benim oğlum gibi emmek daha iyi gelebilir.

saol cnm ama şuan jel kahverengi gerı gelıyor az az çok telaşlıyım

Kendini yorma canım, ayakta fazla durma, ev işi yapma, dikkat et, kırmızıya dönmesin... Allah kucağına almayı nasip etsin...

Kızlar transfer ayın 10 da bantları 2 tane yapıştırıyorum göbişi hariç başka yere yapıştıran oldumu hicran kola yada bacak dedi ama ben göbişi uygun yakınmış gibi geliyor

Ben hep göbek altı çevresine yapıştırdım.

Kimse neden yazmıyor yaa bu ay benimle beraber transfer olcak varmı benim bu ayın 10 U gibi

cnmm vajinal muayene devam ediyor. bebiş büyüyüp kalp atışına kadar. hamiş olduğumu öğrendiğimddede alt muaynee ile oldu.. az kaldıı amaa

maşallah canımm. Allah saplıkla büyütmeyi niyet etsin inşalalhh.. kilosu azda olsa sağlığı yeridne olsunnn yeterkii. şimdi nasıl oğluş uykuları düzene girdimi yine yoruyormu senii ? bende bu hafta dr uma doğumu sordum. oda tüp bebekleri riske atmak sitemiyoruz sezeryan dedii. bende hııııı dediimm normall lmuyormu normalmi istiyorsun sen dedi olabilir dedim :) oda dediiki son haftalarda bakarız durumuna göre tekrar konuşuruz normal olmasını hayırlısı artıkk.. cnm şeker yüklemesinde şekerin çıkmışmıydı benm azcık yüksek çıktıda daha tekrar gidemedim dr a bakalım ne diyecek

bende göbüşe yapıştırdım kol bacak hicran hn dediği gibi birde belinin alt kısmı biraz daha kıvrılmıyo oturduğunda oryada denemiştim ben

benimde öyleydi canım telaşlanmaa. ben sormuştuım hattaa erbil beye normal demişti korkma demiştii

geçti şimdi şükürler olsun ki.. senınkı kaçıncı haftada olmuştu cnm kalop atışı duymadan mı duduktan sonra mı..
yarın gidicez erbil beye inş kalp atışını duyarız..

geçti şimdi şükürler olsun ki.. senınkı kaçıncı haftada olmuştu cnm kalop atışı duymadan mı duduktan sonra mı..
yarın gidicez erbil beye inş kalp atışını duyarız..
canım benim jeli bırakana kadar devam etti kahverengi akıntı . hadi hayırlısı inşallahhhhh.. yarın pıtpıtları duyacaksın hayırlısıyla. nasılsın senn sıkıntın varmı bulantı vs..

canım benim jeli bırakana kadar devam etti kahverengi akıntı . hadi hayırlısı inşallahhhhh.. yarın pıtpıtları duyacaksın hayırlısıyla. nasılsın senn sıkıntın varmı bulantı vs..

yok cnm yoğun bir bulantım olmadı daha..
acayip uyuyorum, esnemeyle gunum geçiyor, onun dışında bi sorunum yok şeker gibiyim :)
inşş duyarız cnm herşey yolundadır umarım çok heyecanlıyım bugun..

bende göbüşe yapıştırdım kol bacak hicran hn dediği gibi birde belinin alt kısmı biraz daha kıvrılmıyo oturduğunda oryada denemiştim ben

nasılsın canım. ben anlamadım bu hamilelik tkvimini. benim erbil bey ile diğer doktor ilede aynı gidiyor burasıı. gçen sefer özellikle sordum. dünde diğer doktor ile rndevum vardı onada baktım oda aynı gidiyor. bide p.tesi bahçecide randevum vr ama bana bu seferlik bora bey bakacak. zaten erbil bey ilk başladığımda 20 haftalarda bora bey bakacak sana demişti. diğer doktorda beni perinatologa yönlendirdi,detaylı ultrason için. bora bey perinatolog sanırım burdan onu anladım. sende perinatoloğa gitttin mi ayrıntılı ultrason için. bu arada şekerin çok mu yüksek çıktı. diğer doktorda bana 1-2 hafta sonra şeker yüklemesi istiycem dedi ama ben istemiyoruuuuuuuuuuummmm nasıl içicem ben onu,tatlıyı çok sevmem zaten onu nasıl içicem şimdiden düünüyorum. sen nasıl içtin miden bulandı mı. püffffffffffff

canım bu ara işten pek yazamıyorum ama takipteyim özellikle seni öncelikle hayırlı olsun bak endişe ettiğin gibi olmadı ,tatile denk gelmedi. nasıl gidiyor bakalım. kaç yumurta oluşmuş şu anda gelişimleri ne zaman. tahminen hangi gün toplanacak söyledi mi. birde sen bu arı sütü bal polen e devam ediyordun değil mi.

kızlar nasıslının :) ben dün gttim kontrole gene kalabalıktı yaw :) neyse erbil bey geldi esimin spermelri iyi cıkmıs oyle dedi:) biz kontrol olsun diye ilk kont de bi sperm testi vermistik...simdi dün gittim iste çok iyi bi doz vermisim süper gidiyoruz dedi.. masalah dedi hatta :) igenenin yanına bi catlamasın diye igne verdi hergün buları 12-12.30 arasında brini sagından birini solundan vur dedi, birsürü 12-13 falan diye biseyler yazdırdı birüsür yumurtan var dedi, elfidacım su 2 ay sıklıkla kullandım arı sütü bal polen karımını ama igeneye basladıgımdan beri migdem bulanıyo ve sıslık var o yüzden su an pek kullanamıyorum malesef su an baska bi sıkıntı yok carsanba toplarım dedi 12. gün oluyo ama cumartesi belli olujr dedi. aynı doz devam dedi, kızlar gayet sakınım bu arada evdeyim dinleniyorum tv izliyorum bol bol dua ediyorum.. elfida nisan hamilesiniz

bana dua edin olur mu bu arada kızlar :) sizin sayenizde erb il hocayı buldum tanıdım cıkta memununm icimde bi ses olcak bu is diyo :) kızlar iyiki varsınız beyaa .. ben yoksa ta ordan nasıl bulurdum :) yarın kont var , pazartesi kont carsanba yada persenbe yumurtalaırım topalncak bebeklerim olusmaya baslıycak allahım işalhh yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…