- 1 Nisan 2014
- 455
- 146
- 133
- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.801
Canim muayeneler vajinal bolgeden devam ediyorCnm bende oyle tahmin ediyorum 2 iğneyle devam sanırım neyse yarısı bitti işallah ama Kasıklarında bi ağrı başladı sanırım büyüyor. Bişey sormam gerek yarın ki yumurta muayenesi alttan mi yapılıyor yoksa ultrason dan mi ?? Size zahmet bilgi verebilmisiniz
Ankaraaaaaaa çokkk sevindimm canım senii gördüğümee.. evettt tedavimin başında çokk başını ağrıtmıştım. saol cnm herşey için.. gebeliktede burda olsan iyidii :)) eheheh bebiş nasıllll gülücüklere başlamıştır artııkk.. benmde senin gibi oğluş olacak Allah kısmet ederse..
saol cnm ama şuan jel kahverengi gerı gelıyor az az çok telaşlıyım
Kızlar transfer ayın 10 da bantları 2 tane yapıştırıyorum göbişi hariç başka yere yapıştıran oldumu hicran kola yada bacak dedi ama ben göbişi uygun yakınmış gibi geliyor
cnmm vajinal muayene devam ediyor. bebiş büyüyüp kalp atışına kadar. hamiş olduğumu öğrendiğimddede alt muaynee ile oldu..Cnm bende oyle tahmin ediyorum 2 iğneyle devam sanırım neyse yarısı bitti işallah ama Kasıklarında bi ağrı başladı sanırım büyüyor. Bişey sormam gerek yarın ki yumurta muayenesi alttan mi yapılıyor yoksa ultrason dan mi ?? Size zahmet bilgi verebilmisiniz
maşallah canımm. Allah saplıkla büyütmeyi niyet etsin inşalalhh.. kilosu azda olsa sağlığı yeridne olsunnn yeterkii. şimdi nasıl oğluş uykuları düzene girdimi yine yoruyormu senii ? bende bu hafta dr uma doğumu sordum. oda tüp bebekleri riske atmak sitemiyoruz sezeryan dedii. bende hııııı dediimm normall lmuyormu normalmi istiyorsun sen dedi olabilir dedim :) oda dediiki son haftalarda bakarız durumuna göre tekrar konuşuruz normal olmasınıCanım ilk 1 ay sarılık tehlikemiz vardı,gece-gündüz 40 gün en geç 2 saat arayla emzirmek zorundaydım. Çok yoğun ve yorgundum. Sonrasında da yanımda kimse yoktu, oğluma yalnız bakmak zorladı.
Gelişimimiz şuan güzel gidiyor. 40 haftayı doldurdum gebelikte. Oğlum da doğduktan sonra 40 ında hem bakıyor ve hem gülüyordu :) Gebelikte kilo alımımız biraz geriden gitti. Özellikle 32. haftadan itibaren yavaşladı. Son 2 hafta hiç kilo almadı oğlum. Ben de bekledim, sancıyla gelirse, suyum gelirse vs. diye oyalandım. Ama 40 hafta dolduğu halde ben de sancı hiç olmayınca sezeryanla doğum yaptım. 41 de kaka falan yapar diye riske etmek istemedim. Aslında acı eşiğim yüksektir, normali görmek isterdim. Gebelikte oğlum az kilo aldı diye üzüldüm. 2870 doğduk. Ama şuan 4 kilo doğanlarla aynı gidiyoruz, o nedenle sizinde başınıza gelirse üzülmeyin, benim oğlum gibi emmek daha iyi gelebilir.
bende göbüşe yapıştırdım kol bacak hicran hn dediği gibi birde belinin alt kısmı biraz daha kıvrılmıyo oturduğunda oryada denemiştim benKızlar transfer ayın 10 da bantları 2 tane yapıştırıyorum göbişi hariç başka yere yapıştıran oldumu hicran kola yada bacak dedi ama ben göbişi uygun yakınmış gibi geliyor
benimde öyleydi canım telaşlanmaa. ben sormuştuım hattaa erbil beye normal demişti korkma demiştiisaol cnm ama şuan jel kahverengi gerı gelıyor az az çok telaşlıyım
benimde öyleydi canım telaşlanmaa. ben sormuştuım hattaa erbil beye normal demişti korkma demiştii
canım benim jeli bırakana kadar devam etti kahverengi akıntı . hadi hayırlısı inşallahhhhh.. yarın pıtpıtları duyacaksın hayırlısıyla. nasılsın senn sıkıntın varmı bulantı vs..geçti şimdi şükürler olsun ki.. senınkı kaçıncı haftada olmuştu cnm kalop atışı duymadan mı duduktan sonra mı..
yarın gidicez erbil beye inş kalp atışını duyarız..
canım benim jeli bırakana kadar devam etti kahverengi akıntı . hadi hayırlısı inşallahhhhh.. yarın pıtpıtları duyacaksın hayırlısıyla. nasılsın senn sıkıntın varmı bulantı vs..
bende göbüşe yapıştırdım kol bacak hicran hn dediği gibi birde belinin alt kısmı biraz daha kıvrılmıyo oturduğunda oryada denemiştim ben
nasılsın canım. ben anlamadım bu hamilelik tkvimini. benim erbil bey ile diğer doktor ilede aynı gidiyor burasıı. gçen sefer özellikle sordum. dünde diğer doktor ile rndevum vardı onada baktım oda aynı gidiyor. bide p.tesi bahçecide randevum vr ama bana bu seferlik bora bey bakacak. zaten erbil bey ilk başladığımda 20 haftalarda bora bey bakacak sana demişti. diğer doktorda beni perinatologa yönlendirdi,detaylı ultrason için. bora bey perinatolog sanırım burdan onu anladım. sende perinatoloğa gitttin mi ayrıntılı ultrason için. bu arada şekerin çok mu yüksek çıktı. diğer doktorda bana 1-2 hafta sonra şeker yüklemesi istiycem dedi ama ben istemiyoruuuuuuuuuuummmmbende göbüşe yapıştırdım kol bacak hicran hn dediği gibi birde belinin alt kısmı biraz daha kıvrılmıyo oturduğunda oryada denemiştim ben
canım bu ara işten pek yazamıyorum ama takipteyim özellikle seniKızlar Nasılsıniz benim şu an iyiyim bi sıkıntım yok.Karnım şişeye başladı bi baskı hissediyorum. Kasıklarında o şu an. 4 ginum bitti perşembe kont :) işallah güzel gelişmişlerdir banada dua edin lütfen olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?