Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

beyazcım merhaba, iyiyiz sende gelişen olaylardan dolayı iyisinn gördüğüm kadarıyla :) kliniğin her zamanki hali.. maşallah herşey güzel gidiyor ben inanıyorum sonucuda güzel olacak şu arı sütü polenede bende bu ay başlıyacağım.evet burası çok iyi bir yer burdan bende 2 arkadaş edindim sürekli görüşüyoruz birbirimizle evlerimize gidip geliyoruz onlarında bebişleri oldu..burda herkes birbirine çok yardımcı.. iyi ki kadınlar kulubü ve böyle güzel arkadaşlar var..

Canım çok şükür gece uykumuz 3. ayda düzene girdi ama gündüz uykumuz pek yok, o da beni yoruyor, oğlum uyur uyumaz ben de uyuyorum. Çünkü gece kalkıp onun ememediği sütleri sağıyorum, yoksa sütüm azalıyor. Bu konuda ve süt artırma konusunda hassasanne yi facebook tan takip edebilirsin. Şekerim normal çıktı. Çok yüksek çıkınca tekrar yükleme istiyorlar ama değişen birşey olmuyor, boş yere 2. yükleme istemezler inşallah. Bi arkadaşımın yüksek çıkmıştı diyet verdiler. Keşke yüklemeden 1 hafta önce şekerli şeyler vs. tüketmeseydin, onlarda sonucu etkiliyor.

Bana gittiğim doktorlardan biri yanında limon götür dedi. Verilen şekerli suya limon sıkıp içtim. Tahlil yapılacak merkezdekiler sağolsun bıçak bulmak konusunda yardımcı oldular. Başka bir bayan çok zor içiyordu. Ayrıca gebelikten 1 sene önce yaptırdığım şeker yüklemesinde hastane limon getir dedi, ilk defa yaptırıyordum ve ne olduğunu anlamamıştım. Limonatayı hazırlayıp elime verdiler. İki seferde de afiyetle içtim. Tam gezi olaylarının olduğu zamanlardı, bi arama olsa yanımda limon çıksa ne yaparım diye hastaneye gidene kadar korkmuştum :)

canımm benim sagolasın :) iyiyim ya doktorcukla aramız gayet iyi hersey süper gidiyo diyo bende sorgulamıyorum ne yumurta sayısı ne büyüklük bişey sormuyom :) canımm ben inanıyorum seninde 2015 teki tedavinle ya pasa ya prernses gelcek :) bizde istanbula gelince bebibişi gormeye gelcez :) iyiyim su an canım carsanba yada persenbe opu dedi :) pazartesi son kont sanırım ..
ben arı sütü bal poleni 2 qay kullandım erb il hocanın verdighi tüm ilaçlarla ama su ignelere basladıımdan ber tek sıkıtım migde bulantısı isatasızlık ve karın sisligi var bişey yiyemiyorum pekl belki tedavide zayıflamıs bile olab ilirim .. szidede oyle oldumu

hadi bakalım az kaldı,sonucuda iyi olacak inşallah. bu şişlik çok normal çünkü yumurtalar büyüdü ve sayıları oldukça fazla. sadece dikkat et eğilip kalkma,ani hareketlerden kaçın. mide bulantısı ve iştahsızlık bende olmadı ama şişkinlik ve nefes darlığı yapmıştı. ki bu gayet normal. bu arada p.tesi rndevun kaçta benimde 11:30 da randevum var

Cnm yumurtalar büyüdüğü için şişlik normal dikkat et kendine eğilip uzanma ve karnına darbe alma yumurtaların gününden önce çatlamasin.bende mide bulantısı olmadı ama Karnım davul gibiydi.insalah cnm hayırlısı olur benim içinde 3.denemem olacak Allah herkesin yardımcısı olsun

anım benim cok sagol :) yatıuorum paso zaten annemin evindeyim 1 haftas izin aldım dinleniyom ama istah olayım cok kotu utanmasam hiç yemek yermiycem neyse artık sona yaklasıyoruz iyiyim gayet.. ben inianıyortum 3 de olcak isaallhh.. ben çok inanıyorum.. gecen gittigimde merkezde cok hamile gordum kendim gibi sevidmi valaha . bizde öyle olcaz.. isaalhh sıra benden bi gecsin artık arkamdan sen gelcen :) on ce ben duaları toplayım sonra sana dua etcek hep birlikte cok inanıoyrum:)

canım bende orda olurum o saatlerde goruselim ela bilgeyle karsılamadık dün onun randevusu 9 daymıs ben karsıdan geldigim icin 11.15 te anca orda oldum bulusalım :) onerilerin icin cok sagol dikkat edicem canım yaa :=)

canım bende orda olurum o saatlerde goruselim ela bilgeyle karsılamadık dün onun randevusu 9 daymıs ben karsıdan geldigim icin 11.15 te anca orda oldum bulusalım :) onerilerin icin cok sagol dikkat edicem canım yaa :=)
bende muhtemelen o saatlerde orda olucam. eğer yer olursa cafenin karşısındaki uzuuuuuuuuuun koltuklarda otururum,yoks yanındaki artık. üzerimde siyah tayt,ekru kazak ve çizme olacak. elimdede pembe telefonum olur kesin. bide diğleri gelmiş bir sarışın görürsen bilki o benim. sende ne giyeceğini yaz bu arada

Kızlar günaydın Perşembe son kontrol hersey uygunsa Pazartesi yada salı transfer Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ben Perşembe içinde gözde Hanım'dan psikologtan randevu aldım rahatlarım azıcık benim gibi yararlanan oldumu psikologtan

iyiyim canıımm çook teşekkürlerr.. bende anlamadım takvimden bişi son adetim 3 mayıs:) burası ileri gösteriyo sankii:) benmi takvimi beceremedim bilmiyrumki.. :) ultrasonla bebişle uyumlu gidiyo.. evet anımm gittim ayrıntılıya - çok şükür iyi çıktı herşey.. artık bora beydemii devaamm edeeceksiinnkii ? cnm tedaviye başlamadan önce erbil beyde istemişti benden başka bi yerde yaptırmıştım orada verdikleri aynıı limonata gibiydi. rahat içmiştim yine öyle olacak sandımkiii, gittiğim yerdee öyle deildi zor içtim.. neysekiii 50 gr. yüklendi :) cumartesi sonucu göstermeye gittim, sınırdasın dedii yediklerine dikkat eet dedi. vs. vs..

Kızlar ya azıcık benim yanımdada olun off cok daraldım bu arada bantlar hava yapıyor sizde oldumu naptınız

hmm.. ablmın kızı 6 ayda anca düzene girmişti :) iyi yapıyorsun cnm uyukii bebişinle daha iyi ilgilen. :) sezeryanı nasıl oldun san epiduralmiydi? yoksa genel aneztezi ilemi? teşekkürler cnım takip edicem hassasanneyi. bizdee zatenn en baştan beri hassasız bebişler konusunda..
canım 2. yüklemeyi istemedi, yediklerine dikkat et dedi sınırdasın dedii :) zaten dikkat ediyordum amaa neyse birazdaha hassas davranırım.. benn şeker yüklemesi olacak akşam çikolata da yemiştim azıcık artık yemem ama ehehhe..
Elfidaa sende anlaranın dediğini yap ne olur ne olmaazzz limon götür yanındaa dediğim gibi tedavi başındaki yüklememde kendinden limonluydu verdikleri su.. ama bu seferrkii fenaydı ama miniğim için katlanırım. tabiiiii.. iğnelerr yedim birsürüü, şekerli sumu içmiyimm. ama o suyu içtikçe içerdee nasıl coştu çocukk tekmeledi durdu orqada

ayyy benm zmanımda yeni başlamıştı galiba. transfer günümde tanışmıştım benn. çok cicii bi bayaann.. git gerçektenn rahatlarsın..
kendinide sıkma cnım kaç transfer yapılacak söyledimi Erbil bey?

canım arkadasşalrım nasılsınız :) brn yeni geldim bursadan geliş gidiş yaptım, elifidacım malşesef 11.45 te gelebildim feribotla grldim bayagı karnı burnıundaklieri süzdüm ama bulmadım seni neyse gttim saat 12 de kan aldılar 1.30 da grdim muayanne ve catlama ignemi 3 tane gece 2 de yapcam uyumayım diyorum uyanamam falan hersey aaha sükür iyi gidiyo simdilik ..carsanba saat 1.30 da opu mus bakalım kısmet artık basna dua edin ne olur ( korkmuyorum aslında herseyijn yolunda gitmesini istiyorum bana ne oplur cok cok dua edin hamililerin duası kab ul olurmus bugun muharemin 10. günü bide yapın bana bi iyilik :)

canım azıcık sakin ol yüzdün yüzdün kuyruna ge4ldin yaww sabret pisikilogu bırakma. bende gitmek istiyorum... az kaldı işahh hayırlısıylaa...

Tesekkür ederim ama bantlar fenakabardı bu sefer hava yaptı psikologa ilk defa gitcem böle planladım transfer den önce pozitif olur diye Perşembe şimdi kan vercem kan sonucu beklerken psikologa gitcem birde sonra transfer olmazsa bosa seans olurmu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…