- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.821
beyazcım merhaba, iyiyiz sende gelişen olaylardan dolayı iyisinn gördüğüm kadarıyla :) kliniğin her zamanki hali.. maşallah herşey güzel gidiyor ben inanıyorum sonucuda güzel olacak şu arı sütü polenede bende bu ay başlıyacağım.evet burası çok iyi bir yer burdan bende 2 arkadaş edindim sürekli görüşüyoruz birbirimizle evlerimize gidip geliyoruz onlarında bebişleri oldu..burda herkes birbirine çok yardımcı.. iyi ki kadınlar kulubü ve böyle güzel arkadaşlar var..kızlar nasıslının :) ben dün gttim kontrole gene kalabalıktı yaw :) neyse erbil bey geldi esimin spermelri iyi cıkmıs oyle dedi:) biz kontrol olsun diye ilk kont de bi sperm testi vermistik...simdi dün gittim iste çok iyi bi doz vermisim süper gidiyoruz dedi.. masalah dedi hatta :) igenenin yanına bi catlamasın diye igne verdi hergün buları 12-12.30 arasında brini sagından birini solundan vur dedi, birsürü 12-13 falan diye biseyler yazdırdı birüsür yumurtan var dedi, elfidacım su 2 ay sıklıkla kullandım arı sütü bal polen karımını ama igeneye basladıgımdan beri migdem bulanıyo ve sıslık var o yüzden su an pek kullanamıyorum malesefsu an baska bi sıkıntı yok carsanba toplarım dedi 12. gün oluyo ama cumartesi belli olujr dedi. aynı doz devam dedi, kızlar gayet sakınım bu arada evdeyim dinleniyorum tv izliyorum bol bol dua ediyorum.. elfida nisan hamilesiniz
bana dua edin olur mu bu arada kızlar :) sizin sayenizde erb il hocayı buldum tanıdım cıkta memununm icimde bi ses olcak bu is diyo :) kızlar iyiki varsınız beyaa .. ben yoksa ta ordan nasıl bulurdum :) yarın kont var , pazartesi kont carsanba yada persenbe yumurtalaırım topalncak bebeklerim olusmaya baslıycak allahım işalhh yaa :)
maşallah canımm. Allah saplıkla büyütmeyi niyet etsin inşalalhh.. kilosu azda olsa sağlığı yeridne olsunnn yeterkii. şimdi nasıl oğluş uykuları düzene girdimi yine yoruyormu senii ? bende bu hafta dr uma doğumu sordum. oda tüp bebekleri riske atmak sitemiyoruz sezeryan dedii. bende hııııı dediimm normall lmuyormu normalmi istiyorsun sen dedi olabilir dedim :) oda dediiki son haftalarda bakarız durumuna göre tekrar konuşuruz normal olmasınıhayırlısı artıkk.. cnm şeker yüklemesinde şekerin çıkmışmıydı benm azcık yüksek çıktıda daha tekrar gidemedim dr a bakalım ne diyecek
nasılsın canım. ben anlamadım bu hamilelik tkvimini. benim erbil bey ile diğer doktor ilede aynı gidiyor burasıı. gçen sefer özellikle sordum. dünde diğer doktor ile rndevum vardı onada baktım oda aynı gidiyor. bide p.tesi bahçecide randevum vr ama bana bu seferlik bora bey bakacak. zaten erbil bey ilk başladığımda 20 haftalarda bora bey bakacak sana demişti. diğer doktorda beni perinatologa yönlendirdi,detaylı ultrason için. bora bey perinatolog sanırım burdan onu anladım. sende perinatoloğa gitttin mi ayrıntılı ultrason için. bu arada şekerin çok mu yüksek çıktı. diğer doktorda bana 1-2 hafta sonra şeker yüklemesi istiycem dedi ama ben istemiyoruuuuuuuuuuummmmnasıl içicem ben onu,tatlıyı çok sevmem zaten onu nasıl içicem şimdiden düünüyorum. sen nasıl içtin miden bulandı mı. püffffffffffff
Ela bilge ne yaptın gördün mü bebisleri nasıl geçti?Geliyorum İstanbul..minik kuzularimi özledim..
İyi canım çok şükür gördüm miniklerimi.güp güp kalp atışlarını da..inanamiyor insan..Rabbim sana ve isteyen tüm kullarına nasip etsin inş..kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.Ela bilge ne yaptın gördün mü bebisleri nasıl geçti?
beyazcım merhaba, iyiyiz sende gelişen olaylardan dolayı iyisinn gördüğüm kadarıyla :) kliniğin her zamanki hali.. maşallah herşey güzel gidiyor ben inanıyorum sonucuda güzel olacak şu arı sütü polenede bende bu ay başlıyacağım.evet burası çok iyi bir yer burdan bende 2 arkadaş edindim sürekli görüşüyoruz birbirimizle evlerimize gidip geliyoruz onlarında bebişleri oldu..burda herkes birbirine çok yardımcı.. iyi ki kadınlar kulubü ve böyle güzel arkadaşlar var..
hadi bakalım az kaldı,sonucuda iyi olacak inşallah. bu şişlik çok normal çünkü yumurtalar büyüdü ve sayıları oldukça fazla. sadece dikkat et eğilip kalkma,ani hareketlerden kaçın. mide bulantısı ve iştahsızlık bende olmadı ama şişkinlik ve nefes darlığı yapmıştı. ki bu gayet normal. bu arada p.tesi rndevun kaçta benimde 11:30 da randevum varcanımm benim sagolasın :) iyiyim ya doktorcukla aramız gayet iyi hersey süper gidiyo diyo bende sorgulamıyorum ne yumurta sayısı ne büyüklük bişey sormuyom :) canımm ben inanıyorum seninde 2015 teki tedavinle ya pasa ya prernses gelcek :) bizde istanbula gelince bebibişi gormeye gelcez :) iyiyim su an canım carsanba yada persenbe opu dedi :) pazartesi son kont sanırım ..
ben arı sütü bal poleni 2 qay kullandım erb il hocanın verdighi tüm ilaçlarla ama su ignelere basladıımdan ber tek sıkıtım migde bulantısı isatasızlık ve karın sisligi var bişey yiyemiyorum pekl belki tedavide zayıflamıs bile olab ilirim .. szidede oyle oldumu
Cnm yumurtalar büyüdüğü için şişlik normal dikkat et kendine eğilip uzanma ve karnına darbe alma yumurtaların gününden önce çatlamasin.bende mide bulantısı olmadı ama Karnım davul gibiydi.insalah cnm hayırlısı olur benim içinde 3.denemem olacak Allah herkesin yardımcısı olsuncanımm benim sagolasın :) iyiyim ya doktorcukla aramız gayet iyi hersey süper gidiyo diyo bende sorgulamıyorum ne yumurta sayısı ne büyüklük bişey sormuyom :) canımm ben inanıyorum seninde 2015 teki tedavinle ya pasa ya prernses gelcek :) bizde istanbula gelince bebibişi gormeye gelcez :) iyiyim su an canım carsanba yada persenbe opu dedi :) pazartesi son kont sanırım ..
ben arı sütü bal poleni 2 qay kullandım erb il hocanın verdighi tüm ilaçlarla ama su ignelere basladıımdan ber tek sıkıtım migde bulantısı isatasızlık ve karın sisligi var bişey yiyemiyorum pekl belki tedavide zayıflamıs bile olab ilirim .. szidede oyle oldumu
anım benim cok sagol :) yatıuorum paso zaten annemin evindeyim 1 haftas izin aldım dinleniyom ama istah olayım cok kotu utanmasam hiç yemek yermiycemCnm yumurtalar büyüdüğü için şişlik normal dikkat et kendine eğilip uzanma ve karnına darbe alma yumurtaların gününden önce çatlamasin.bende mide bulantısı olmadı ama Karnım davul gibiydi.insalah cnm hayırlısı olur benim içinde 3.denemem olacak Allah herkesin yardımcısı olsun
hadi bakalım az kaldı,sonucuda iyi olacak inşallah. bu şişlik çok normal çünkü yumurtalar büyüdü ve sayıları oldukça fazla. sadece dikkat et eğilip kalkma,ani hareketlerden kaçın. mide bulantısı ve iştahsızlık bende olmadı ama şişkinlik ve nefes darlığı yapmıştı. ki bu gayet normal. bu arada p.tesi rndevun kaçta benimde 11:30 da randevum var
bende muhtemelen o saatlerde orda olucam. eğer yer olursa cafenin karşısındaki uzuuuuuuuuuun koltuklarda otururum,yoks yanındaki artık. üzerimde siyah tayt,ekru kazak ve çizme olacak. elimdede pembe telefonum olur kesin. bide diğleri gelmiş bir sarışın görürsen bilki o benim. sende ne giyeceğini yaz bu aradacanım bende orda olurum o saatlerde goruselim ela bilgeyle karsılamadık dün onun randevusu 9 daymıs ben karsıdan geldigim icin 11.15 te anca orda oldum bulusalım :) onerilerin icin cok sagol dikkat edicem canım yaa :=)
iyiyim canıımm çook teşekkürlerr.. bende anlamadım takvimden bişi son adetim 3 mayıs:) burası ileri gösteriyo sankii:) benmi takvimi beceremedim bilmiyrumki.. :) ultrasonla bebişle uyumlu gidiyo.. evet anımm gittim ayrıntılıya - çok şükür iyi çıktı herşey.. artık bora beydemii devaamm edeeceksiinnkii ?nasılsın canım. ben anlamadım bu hamilelik tkvimini. benim erbil bey ile diğer doktor ilede aynı gidiyor burasıı. gçen sefer özellikle sordum. dünde diğer doktor ile rndevum vardı onada baktım oda aynı gidiyor. bide p.tesi bahçecide randevum vr ama bana bu seferlik bora bey bakacak. zaten erbil bey ilk başladığımda 20 haftalarda bora bey bakacak sana demişti. diğer doktorda beni perinatologa yönlendirdi,detaylı ultrason için. bora bey perinatolog sanırım burdan onu anladım. sende perinatoloğa gitttin mi ayrıntılı ultrason için. bu arada şekerin çok mu yüksek çıktı. diğer doktorda bana 1-2 hafta sonra şeker yüklemesi istiycem dedi ama ben istemiyoruuuuuuuuuuummmmnasıl içicem ben onu,tatlıyı çok sevmem zaten onu nasıl içicem şimdiden düünüyorum. sen nasıl içtin miden bulandı mı. püffffffffffff
hmm.. ablmın kızı 6 ayda anca düzene girmişti :) iyi yapıyorsun cnm uyukii bebişinle daha iyi ilgilen. :) sezeryanı nasıl oldun san epiduralmiydi? yoksa genel aneztezi ilemi? teşekkürler cnım takip edicem hassasanneyi. bizdee zatenn en baştan beri hassasız bebişler konusunda..Canım çok şükür gece uykumuz 3. ayda düzene girdi ama gündüz uykumuz pek yok, o da beni yoruyor, oğlum uyur uyumaz ben de uyuyorum. Çünkü gece kalkıp onun ememediği sütleri sağıyorum, yoksa sütüm azalıyor. Bu konuda ve süt artırma konusunda hassasanne yi facebook tan takip edebilirsin. Şekerim normal çıktı. Çok yüksek çıkınca tekrar yükleme istiyorlar ama değişen birşey olmuyor, boş yere 2. yükleme istemezler inşallah. Bi arkadaşımın yüksek çıkmıştı diyet verdiler. Keşke yüklemeden 1 hafta önce şekerli şeyler vs. tüketmeseydin, onlarda sonucu etkiliyor.
Bana gittiğim doktorlardan biri yanında limon götür dedi. Verilen şekerli suya limon sıkıp içtim. Tahlil yapılacak merkezdekiler sağolsun bıçak bulmak konusunda yardımcı oldular. Başka bir bayan çok zor içiyordu. Ayrıca gebelikten 1 sene önce yaptırdığım şeker yüklemesinde hastane limon getir dedi, ilk defa yaptırıyordum ve ne olduğunu anlamamıştım. Limonatayı hazırlayıp elime verdiler. İki seferde de afiyetle içtim. Tam gezi olaylarının olduğu zamanlardı, bi arama olsa yanımda limon çıksa ne yaparım diye hastaneye gidene kadar korkmuştum :)
ayyy benm zmanımda yeni başlamıştı galiba. transfer günümde tanışmıştım benn. çok cicii bi bayaann.. git gerçektenn rahatlarsın..Kızlar günaydın Perşembe son kontrol hersey uygunsa Pazartesi yada salı transfer Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ben Perşembe içinde gözde Hanım'dan psikologtan randevu aldım rahatlarım azıcık benim gibi yararlanan oldumu psikologtan
Kızlar günaydın Perşembe son kontrol hersey uygunsa Pazartesi yada salı transfer Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ben Perşembe içinde gözde Hanım'dan psikologtan randevu aldım rahatlarım azıcık benim gibi yararlanan oldumu psikologtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?