- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.841
hmm.. ablmın kızı 6 ayda anca düzene girmişti :) iyi yapıyorsun cnm uyukii bebişinle daha iyi ilgilen. :) sezeryanı nasıl oldun san epiduralmiydi? yoksa genel aneztezi ilemi? teşekkürler cnım takip edicem hassasanneyi. bizdee zatenn en baştan beri hassasız bebişler konusunda..
canım 2. yüklemeyi istemedi, yediklerine dikkat et dedi sınırdasın dedii :) zaten dikkat ediyordum amaa neyse birazdaha hassas davranırım.. benn şeker yüklemesi olacak akşam çikolata da yemiştim azıcıkartık yemem ama ehehhe..
Elfidaa sende anlaranın dediğini yap ne olur ne olmaazzz limon götür yanındaadediğim gibi tedavi başındaki yüklememde kendinden limonluydu verdikleri su.. ama bu seferrkii fenaydı ama miniğim için katlanırım. tabiiiii.. iğnelerr yedim birsürüü, şekerli sumu içmiyimm. ama o suyu içtikçe içerdee nasıl coştu çocukk tekmeledi durdu orqada
Tesekkür ederim ama bantlar fenakabardı bu sefer hava yaptı psikologa ilk defa gitcem böle planladım transfer den önce pozitif olur diye Perşembe şimdi kan vercem kan sonucu beklerken psikologa gitcem birde sonra transfer olmazsa bosa seans olurmu(
canım çok üzüldümgünaydın kızlar.cumartesi kanamam oldu bebeklerimden birinin kalbi durdu.takdir ALLAH ın.İnşallah diğerini bana bağışlar ALLAH ım.
aaa geçmiş olsun cnm.Vardır bundada bir hayır tek olsun sağlıklı senin olsun.İkiz gebeliklerde genelde böyle olma ihtimali yüksek sanırım ankara12 ninde 11. haftaya kadar ikiz sonra biri devam etmemişti.Bir oğlu var şimdi Allah bunu kucağında göstersin inşallahgünaydın kızlar.cumartesi kanamam oldu bebeklerimden birinin kalbi durdu.takdir ALLAH ın.İnşallah diğerini bana bağışlar ALLAH ım.
hadi bakalım yolun sonuna az kaldı büyük kısımlarını atlattın.Allah hayırlısını nasip etsin.emini güzel haberler gelecek..canım çok üzüldümallahım digerni bagıslasın sana .. ama ikix gebeliklerde çok oluyo sanırım hiç bişeycik olmuycak isah digerine .. zaten tehlikeli haftaları atlatmıs sayılırsın bence 2.5 ayı devirmis sayılırsın
kızlar bende aksam gece 2 de catlatma ignemi vurdum 3 tane ama yaktı yawyarın sabh ist yolcuusuym ne olur dua edin bana ...
Çok tesekkür ederimm insalah öle olur korkuyorum ama 1.5 yıl içinde 4 denemem erbil beydeyim ilk defa Rabbim yardımcımız olsun senin bebişine masalah Rabbim analı babalı büyütsün
günaydın kızlar.cumartesi kanamam oldu bebeklerimden birinin kalbi durdu.takdir ALLAH ın.İnşallah diğerini bana bağışlar ALLAH ım.
canım çok üzüldümallahım digerni bagıslasın sana .. ama ikix gebeliklerde çok oluyo sanırım hiç bişeycik olmuycak isah digerine .. zaten tehlikeli haftaları atlatmıs sayılırsın bence 2.5 ayı devirmis sayılırsın
kızlar bende aksam gece 2 de catlatma ignemi vurdum 3 tane ama yaktı yawyarın sabh ist yolcuusuym ne olur dua edin bana ...
günaydın kızlar.cumartesi kanamam oldu bebeklerimden birinin kalbi durdu.takdir ALLAH ın.İnşallah diğerini bana bağışlar ALLAH ım.
canım çok üzüldümallahım digerni bagıslasın sana .. ama ikix gebeliklerde çok oluyo sanırım hiç bişeycik olmuycak isah digerine .. zaten tehlikeli haftaları atlatmıs sayılırsın bence 2.5 ayı devirmis sayılırsın
Kız kayipsin nerdesin bakım sen:) insan ya saat yanlış olursa diye uyuyamiyor gerçekten..Rabbim kolaylık versin opuda..bi r ay dinlenme. Sonra büyük heyecanlar inş..
Sıra sen ve asyaayazda..mutlu haberler geleceğine çok inanıyorum ben
saol cnm. kanamadan sonra oldu.amin inşallah sağlıkla kucagımıza almak nasip olur.Cok uzuldum canım yaRabbim diğer evladını bagislasin sana sağlıkla.
Allah im hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.biricigin olsun yeterki.
Simdi iyimisin? Kanama ile mi kalbi duruyor bebegin.
Rabbim mucizelerimizi sağlıkla kucaklarimiza nasip etsin.moralini hic bozma sakin.
saol cnm.evet ikiz gebeliklerde sık karşılaşılan bir durum hayırlısı diyelim hepimiz için.aaa geçmiş olsun cnm.Vardır bundada bir hayır tek olsun sağlıklı senin olsun.İkiz gebeliklerde genelde böyle olma ihtimali yüksek sanırım ankara12 ninde 11. haftaya kadar ikiz sonra biri devam etmemişti.Bir oğlu var şimdi Allah bunu kucağında göstersin inşallah
saol canım .allah bebeğini sana bağışlası.Canım benim de ilk denemem başka merkezde olmuştu. Erbil beyde yaptığım ilk denemede hamile kaldım. İki tedaviyi karşılaştırırsak arasında çok ama çok fark vardı. Sen de farkındasındır. Moralini yüksek tut, eninde sonunda o bebeği/bebekleri kucağına alacaksın. Allah hakkında hayırlı zamanda hayırlısını versin. Bebeğini/bebeklerini tez vakitte kucağına almayı nasip etsin...
Allah hayırlısını versin. Ben de 11. hafta dolmak üzereyken birini kaybettim. Hamileliğimde de sıkıntılar yaşadım ama çok şükür şimdi 4 aylık oğlum var. Uzun süre çok üzülmüştüm, sonra bi arkadaşımın ablası ikizlerinden birini 22. haftada kaybettiğini duydum. Doğumda alıp defnetmişler. Sen onun kadar alışmamıştırsın dedi, kimbilir hazırlık bile yapmışlardırAllah daha kötüsünden korusun.
Allah hakkında hayırlısını versin. Bebeğini/bebeklerini tez vakitte kucağına almayı nasip etsin...
Canım çok geçmiş olsun. Allah o bir tanecik bebeğini sana bağışlasın.saol cnm. kanamadan sonra oldu.amin inşallah sağlıkla kucagımıza almak nasip olur.
saol canım. amin . yapcak bişey yok. ALLAH yardımcın olsun inşallah yüzünü güldürsün.canım çok üzüldümallahım digerni bagıslasın sana .. ama ikix gebeliklerde çok oluyo sanırım hiç bişeycik olmuycak isah digerine .. zaten tehlikeli haftaları atlatmıs sayılırsın bence 2.5 ayı devirmis sayılırsın
silancım teşekkür ederim canım. nerelerdeydin? çoktandır yoksun.iyisindir umarımCanım çok geçmiş olsun. Allah o bir tanecik bebeğini sana bağışlasın.
saol canım evet ikiz gebeliklerde olurmuş bazen. ben her zaman hayırlısını istedim herşey ALLAH tan.aaa geçmiş olsun cnm.Vardır bundada bir hayır tek olsun sağlıklı senin olsun.İkiz gebeliklerde genelde böyle olma ihtimali yüksek sanırım ankara12 ninde 11. haftaya kadar ikiz sonra biri devam etmemişti.Bir oğlu var şimdi Allah bunu kucağında göstersin inşallah
Hayırlı yolculuk canım..yarin en önemli adımlardan biri bitecek inş kolaylıkla..kuzum balım :) yaa ben pek internete gireiyom paso yatıs :) esim gelyo bursaya yolda simdisabah 6 da ist ylcusu :) saat 12.30 da burda olun dediler ama biz zor buluruz fulyayı :) gayet iyiyim ma cok migdem bulanıyo anlatamam .. işaalhh yarın güzel olcak hersey.. bana dua ett kuzumm olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?