Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Babamız uykucu, oğlumda babasına benzediği için gece uykusu düzene girdi. Gece uyuyan bebekler babayı, gündüz uyuyanlar anneyi severmiş :) Sezeryanım genel oldu, epiduralde bel ve baş ağrısı oluyormuş sonradan istemedim. Ayrıca acı duymasan da kesildiğini dikildiğini hissediyormuşsun. Bazı kişiler doğduğunda göreyim vs. diyor, 9 ay görmemişim, 2 saat daha beklerim diyodum. Doğuma girdiğimden tam 1 saat sonra odamdaydım, 10 dk da gözlerimi açtım ve bebeğimi emzirmeye başladım.

Canım hep pozitif ol, olumsuz düşünme. Hamile kaldığını ve bebeğini düşün, inşallah Allah sana da nasip edecek. Bi velim 25 sene sonra bebek sahibi olmuş. Psikoloğu ona inanması için sayfalar dolusu "ben anne olacağım" yazdırmış. Sen inan ve iste. Allah senin için doğru hayırlı zamanda verecektir.

Çok tesekkür ederimm insalah öle olur korkuyorum ama 1.5 yıl içinde 4 denemem erbil beydeyim ilk defa Rabbim yardımcımız olsun senin bebişine masalah Rabbim analı babalı büyütsün

günaydın kızlar.cumartesi kanamam oldu bebeklerimden birinin kalbi durdu.takdir ALLAH ın.İnşallah diğerini bana bağışlar ALLAH ım.

günaydın kızlar.cumartesi kanamam oldu bebeklerimden birinin kalbi durdu.takdir ALLAH ın.İnşallah diğerini bana bağışlar ALLAH ım.
canım çok üzüldüm allahım digerni bagıslasın sana .. ama ikix gebeliklerde çok oluyo sanırım hiç bişeycik olmuycak isah digerine .. zaten tehlikeli haftaları atlatmıs sayılırsın bence 2.5 ayı devirmis sayılırsın

kızlar bende aksam gece 2 de catlatma ignemi vurdum 3 tane ama yaktı yaw yarın sabh ist yolcuusuym ne olur dua edin bana ...

aaa geçmiş olsun cnm.Vardır bundada bir hayır tek olsun sağlıklı senin olsun.İkiz gebeliklerde genelde böyle olma ihtimali yüksek sanırım ankara12 ninde 11. haftaya kadar ikiz sonra biri devam etmemişti.Bir oğlu var şimdi Allah bunu kucağında göstersin inşallah

hadi bakalım yolun sonuna az kaldı büyük kısımlarını atlattın.Allah hayırlısını nasip etsin.emini güzel haberler gelecek..

Çok tesekkür ederimm insalah öle olur korkuyorum ama 1.5 yıl içinde 4 denemem erbil beydeyim ilk defa Rabbim yardımcımız olsun senin bebişine masalah Rabbim analı babalı büyütsün

Canım benim de ilk denemem başka merkezde olmuştu. Erbil beyde yaptığım ilk denemede hamile kaldım. İki tedaviyi karşılaştırırsak arasında çok ama çok fark vardı. Sen de farkındasındır. Moralini yüksek tut, eninde sonunda o bebeği/bebekleri kucağına alacaksın. Allah hakkında hayırlı zamanda hayırlısını versin. Bebeğini/bebeklerini tez vakitte kucağına almayı nasip etsin...

Allah hayırlısını versin. Ben de 11. hafta dolmak üzereyken birini kaybettim. Hamileliğimde de sıkıntılar yaşadım ama çok şükür şimdi 4 aylık oğlum var. Uzun süre çok üzülmüştüm, sonra bi arkadaşımın ablası ikizlerinden birini 22. haftada kaybettiğini duydum. Doğumda alıp defnetmişler. Sen onun kadar alışmamıştırsın dedi, kimbilir hazırlık bile yapmışlardır Allah daha kötüsünden korusun.

Allah hakkında hayırlısını versin. Bebeğini/bebeklerini tez vakitte kucağına almayı nasip etsin...

Cok uzuldum canım yaRabbim diğer evladını bagislasin sana sağlıkla.
Allah im hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.biricigin olsun yeterki.

Simdi iyimisin? Kanama ile mi kalbi duruyor bebegin.
Rabbim mucizelerimizi sağlıkla kucaklarimiza nasip etsin.moralini hic bozma sakin.

Kız kayipsin nerdesin bakım sen:) insan ya saat yanlış olursa diye uyuyamiyor gerçekten..Rabbim kolaylık versin opuda..bi r ay dinlenme. Sonra büyük heyecanlar inş..

Sıra sen ve asyaayazda..mutlu haberler geleceğine çok inanıyorum ben

kuzum balım :) yaa ben pek internete gireiyom paso yatıs :) esim gelyo bursaya yolda simdisabah 6 da ist ylcusu :) saat 12.30 da burda olun dediler ama biz zor buluruz fulyayı :) gayet iyiyim ma cok migdem bulanıyo anlatamam .. işaalhh yarın güzel olcak hersey.. bana dua ett kuzumm olur mu :)

saol cnm. kanamadan sonra oldu.amin inşallah sağlıkla kucagımıza almak nasip olur.

saol cnm.evet ikiz gebeliklerde sık karşılaşılan bir durum hayırlısı diyelim hepimiz için.

saol canım .allah bebeğini sana bağışlası.

saol canım. amin . yapcak bişey yok. ALLAH yardımcın olsun inşallah yüzünü güldürsün.

saol canım evet ikiz gebeliklerde olurmuş bazen. ben her zaman hayırlısını istedim herşey ALLAH tan.

Hayırlı yolculuk canım..yarin en önemli adımlardan biri bitecek inş kolaylıkla..
Acaba yumisler baskı mi yapıyı da bulantı oldu.herkesin farklı oluyor vücut tepkisi herhalde.navigssyon en kolayı:) İst.da yaşayanlara Allah kolaylık versin..

Dualarimdasin kuzu..beni cesaretlendirendin..iyi olucak Allah in izni hersey

valaha kuzum bilmiyom niye boyle bi bluntı var anlamadım :) y arın sabahtan cıkıyoz bakalım yarın yazmamda persenbe bilgi veririm sizeheyecanlıyım ayy ne oolcak bakalım bebek icin ilk adım :) çokk öpüyorumm dua edin bana saat tam 1.30 da :)

Kizlar iyi aksamlar cuma gecesi kanaman oldu ve bir gece hastanede kaldim ikizlerimim cok sukuyr iyi yalniz hamile arkadaslarima bir sorum olcak benim adet sancilarim cok ciddetlinoluyodu uc gun bole bir sancim oldu ve ucuncu gun kanamam oldu suan iyiyim fakat surekli sancim oluyo bu normal mi yardimci olursaniz sevinirim hastanede yattigim doktor normal olmadigini erbil bey normal oldugunu kanamam oldugu icin acikcasi korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…