Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Geçmiş olsun canım. Ben de yoğun kanamayla 2 gece hastane de yatmıştım. Sanırım 5.-6. haftaydı. İkizlerime bişey olmamıştı. Kanama alanı etkilememişti. KAnama alanıda 20 güne geçmişti. Sancıyı içerde biriken jel de yapıyor olabilir, kanama alanı da. Adet sancılarıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Allah ikizlerini kucağına almayı nasip etsin. Dikkat et, yorma kendini, çalışıyorsan heyet raporu al hamilelik boyunca, riske etme.

silancım teşekkür ederim canım. nerelerdeydin? çoktandır yoksun.iyisindir umarım
Buradayım aslında sizleri okuyorum takip ediyorum :) Ben halen eşimin tahlil yaptırmasını bekliyorum. ŞAyet doğru ise bu ay içinde yaptıracak ve ben kasım sonu olan adetimle tedaviye başlayacağım..Ama iki aydır oyalandı. Ben zaten içimdeki o tedavi heyecanını da kaybettim. Diyete başladım zayıf bi hatun olayım diye..Eşim sürekli konuyu açıyor. Ne zaman adet olacaksın ben ne zamana kadar yaptırmalıyım tahlilimi diye?? Zayıfla ki hamilelikde çok uç noktalara gitmeyesin vs.. vs.. konuşuyor. Bakalım ay sonunda göreceğiz durumu :)

Beyzacım Adımı attıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecektir eminim :) İçin rahat olsun.

Erbil beyi dinlemekte fayda var..Birde Erbil bey'in eşi de dr. Riskli gebelik takbi yapan bir dr. olduğunu söylemişti.gerekirse onunla da görüşebilirsin. İçini rahatlatırlar belki.

Ssilan, post: 37632059, member: 43341"]Erbil beyi dinlemekte fayda var..Birde Erbil bey'in eşi de dr. Riskli gebelik takbi yapan bir dr. olduğunu söylemişti.gerekirse onunla da görüşebilirsin. İçini rahatlatırlar belki.[/Q. Tesekkur ederimmm

Merhaba calismiyorum evdeyim kanamam evde yatarken aniden oldu umarim tekrarlamaz hadpftaya sali kontrolum var. Cok tsk ederim

Kızlarrrr yarın transferden önce son randevum :)) bi yandan mutlu sona gelmek üzereyiz biyandan heyecan var umutsuzluk ta var yalan yok biliosunuz bende 2 ay üst üste toplandı ve bu transfer zaman uzadıkça gerildim yarın ne olursa transfer günü Pazartesi yada salı iptal olur hepinizin dualarına ihtiyacım varrrrrr ((be olur kızlar

insan böyle bazen çeşitli engellerle karşılaşınca hevesini ve heyecanını yitirebiliyor.ben de uzun yıllar oyalanmalar yaşadım ama vakti gelince mükafatını alıcam kucağıma inşallah.şimdi sıra sende inşallah seninde hayırlısıile gebelik haberini alcaz.

Sağol canım, ilk dr'a gittiğimde tahliller,film çekildi falan çok hevesli ve de heyecanlıydım.Sonra bu uzun süre girince araya bende o heyecanımı kaybettim.Kendimi tanıyorum bugün dr'a gidiyoruz deseler yine eteklerim zil çalar
Artık umudumu koruyarak bekliyorum bende :)

Kanaması olan arkadaşlar belki içiniz rahatlar bilemiyorum paylaşmak istedim.
Ben kızıma hamile iken daha çok yeni 8-9 haftalıkken adet sancısı gibi ciddi sancılarım oldu ve baya bildiğiniz kanamam oldu. Öyle leke falan değil yani. Nasıl dr'a gidişim vardı anlatamam salya sümük halde..Sonra dr. kanama alanının bebekten uzak olduğunu bebeğin rahimin üst tarafında tutunduğunu ve bunun iyi olduğunu , rahmin alt tabakasında oluşan bu kanamanın bebeğe bir zararı olmadığını söyledi ama ben öldüm bittim tabii o sürede. İkinci gün azalarak kesildi kanamam. Bu durumlar hamilelikte yaşanabiliyormuş bunu da görmüş öğrenmiş olduk işte.

Kızlar son transferden önceki görüşmem kan verdim sonuc bekliyorum erbil bey görüşülmek için gözdeye yani psikiyatrist randevu almıştım ama öle girdim anlattım tanışmış olduk :) açıkcası ben anlattım o dinledi bukadar transferden öncede randevu al dedi bilemedim böle görüşen oldu mu yoksa sadece transfer de girdi burda olan yok mu bende tanışmak isterim

Kızlar kinse bişey yazmamış benden bugün tahliller normal hersey 7 tüp kan aldılar gecelik aşısı için pazar gitcez işlem için Pazartesi yada salı transfer bugün 0 gün dedi hayırlısı artık Rabb'imden anlamadığım bişey var bugün 0 şa yarın 1 Cumartesi 2 ee 3 gün dondurdular neyse sorgulamak yok

Gebelik asisini sen mi istedin canım.benden istemedi bende yaptırmamış tim.hafi hayırlı si cook az kaldı inş emeğinin karsiligini almaya

Asyaaaa az sakin ol..Tevekkül içinde ol..Elbette heyecan,merak ve stresli olacaksın..Bunlar normal ama çok uçlarda olma lütfen..
Hem niye bugün 0 yarın 1 diyorsun..Bırak kaç günse kaç gün..Benim kızım 3. günde transfer edilmişti bana ve tutundu şimdi kocaman genç kız adayı oldu bile..Sende bu kadar detayla uğraşma lütfen. Sadece hayırlısını dileyip dua edeceksin yapacak bir şey yok artık :)

kızlar herkeze hayırlı cumalar :) sarcanba opum oldu sükür iyiym .. esim biraz stresliydi erb il hocaya sikayet ettim azcık rahatladı.. size bisey orcam simdi carbanba opu oldu dün dollenme bilgisi verdielr biugun arayan soran yok :) bide carsabna saat 1.30 da opu oldu yaa bugun kacıncı gün oluyoki :) opuyorum sizi cokcaa

GEÇMİŞ OLSUN VE HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH EN GEÇ YARIN ARAYIP KAÇ TANESİNİN DONDURDUKLARINI SÖYLERLER GENELDE 3. GÜN DONDURUYORLAR

Gebelik asisini sen mi istedin canım.benden istemedi bende yaptırmamış tim.hafi hayırlı si cook az kaldı inş emeğinin karsiligini almaya
Canım ben sordum yapıcakmıyız çünkü duydum burda eğer sormazsam Rabbim korusun olumsuz olursa sonuc a keske sorsaydım demek

Istemiyorum o yüzden ne varsa yapalım olduk masraflar hariç 15 bin buldu bu tedavi hayırlısı hiç bişey önemli değil krediler ailelerin yardımları yeterki olsun bu arada clexane diye yine karundan iğne başladım kullanan varmı???hiç duymadım sizden hep kalçadan dediniz yardımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…