- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.881
selam kızlar erbil hoca fulya da mı acaba yoksa başka biryerdemi?ben Antalyadan geleceğim,açıkçası şişli memorial ve bahçeci arasında kaldım,birde psikolojik danışmanlık var mı?nasıl oluyor,ücretlimi,biraz bilgi verebilirmisiniz.
fulya zaten bahçecinin olmuyormu,yani fulya,umut hep bahçecinin kuruluşları değilmi?ayrıca birde bahçeci mi var,ben anlamadımErbil bey Fulya'da oluyor..5.900+ ilaç şeklinde ödeme..Tabi ekstra tahliller vs. kişiye göre değişebiliyor. Psikolojik danışman'da Bahçeci kliniğinde var..Tavsiye edeceğimiz bir yer :)
tabiiki önce Allah sonra doktorlar,aslında doktordan da ziyade laboratuvar daha önemli gibi geliyor bana.seninde Allah bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Merhaba yanık prenses erbil hocada suçuna yaklaştım 2 gün içinde transferim olcak doktorundan cok memnunum bahceci işinde uzman ve labavuatuar cok gelişmiş diyorlar erbil hocanın bayramdan 9 transferinden 8 gebe miş 1 negatifinde dondurulmusu varmış ve o arkadasımızda cok umutlu Dr cok önemli ama biyerde kaderde var hayırlısı olsun psikolojik destek ben girdim ücretsiz bilemiyorum anlattım çıktım transferden öncede görüşcez bakalım
Asya'cim cok az kaldi inşallah guzel haberlerini almamiza..dualarim seninle olacak sen de bol bol dua et, stres yapma olabildince rahat olmaya çalış..Rabbim insallah hepimizin yuzunu guldursun son tedavilerimiz olsun ins.transfer sonrasi kalicakmisin istanbulda?Burası kimsesiz kalmış ben yazıyorum ben okuyorum kızlar bugün erbil hoca gebelik aşısını yaptık ve embriyolar çözündü gebelik aşısı transfer aynısı gibimiş erbil hocanın kızlarıda yanındaydı 2 tane masalah ona bağışlansın bu arada ben dahil şehir dışından gelen arkadaslarım halimize sükür bi hasta Bakü'den gelmiş ve otelde konaklıyorlar erbil hocamız düşünün merden nereye cok kıymetli bide dün Show tv habere çıkmış erbil hoca mucize bebek Eren diye gurur duydum emin ellerdeyiz dualarınızı ve tecrübelerinizi ne olur esirgemeyin benim kinse bilmiyor tedavimizi sizinle rahatlıyorum
Çok saol nişancım aminnn insalah cok tesekkür ederim cevabın için sende gebelik aşısı varmıAsya'cim cok az kaldi inşallah guzel haberlerini almamiza..dualarim seninle olacak sen de bol bol dua et, stres yapma olabildince rahat olmaya çalış..Rabbim insallah hepimizin yuzunu guldursun son tedavilerimiz olsun ins.transfer sonrasi kalicakmisin istanbulda?
Yok canim benim su ana kadar hic olmadi gebelik aşısı..erbil hocayla tedavimiz aralikta baslayacak kismetse..Çok saol nişancım aminnn insalah cok tesekkür ederim cevabın için sende gebelik aşısı varmı
Hadi bismillah..cozunduler artik.salı mi kismetse transfer?Rabbim veren.inş gönlüne gire nasip etsin.dualarımdasin.ve isteyen herkes. Rabbim her kuluna yaşatsin mutluluğuBurası kimsesiz kalmış ben yazıyorum ben okuyorum kızlar bugün erbil hoca gebelik aşısını yaptık ve embriyolar çözündü gebelik aşısı transfer aynısı gibimiş erbil hocanın kızlarıda yanındaydı 2 tane masalah ona bağışlansın bu arada ben dahil şehir dışından gelen arkadaslarım halimize sükür bi hasta Bakü'den gelmiş ve otelde konaklıyorlar erbil hocamız düşünün merden nereye cok kıymetli bide dün Show tv habere çıkmış erbil hoca mucize bebek Eren diye gurur duydum emin ellerdeyiz dualarınızı ve tecrübelerinizi ne olur esirgemeyin benim kinse bilmiyor tedavimizi sizinle rahatlıyorum
Burası kimsesiz kalmış ben yazıyorum ben okuyorum kızlar bugün erbil hoca gebelik aşısını yaptık ve embriyolar çözündü gebelik aşısı transfer aynısı gibimiş erbil hocanın kızlarıda yanındaydı 2 tane masalah ona bağışlansın bu arada ben dahil şehir dışından gelen arkadaslarım halimize sükür bi hasta Bakü'den gelmiş ve otelde konaklıyorlar erbil hocamız düşünün merden nereye cok kıymetli bide dün Show tv habere çıkmış erbil hoca mucize bebek Eren diye gurur duydum emin ellerdeyiz dualarınızı ve tecrübelerinizi ne olur esirgemeyin benim kinse bilmiyor tedavimizi sizinle rahatlıyorum
Cok tesekkür ederim derinsu arkadaslarım şimdi tek geldi 5 gün embriyosu konacak yarın gidicem transfere cok sevindim ilk defa 5 gün koyuyor hayırlısı hakkımızda hepimiz için derin su senin kacıncı gün embriyosuydu ????cnm bende gebelik aşısı yaptırmıştım faydası oldunu düşünüyorum inşallah sendende güzel haberler alıcaz çok az kalmış..
transferın hayırlı uğuru olsunn
Cok tesekkür ederim derinsu arkadaslarım şimdi tek geldi 5 gün embriyosu konacak yarın gidicem transfere cok sevindim ilk defa 5 gün koyuyor hayırlısı hakkımızda hepimiz için derin su senin kacıncı gün embriyosuydu ????
Cok sağolasın be olur bana dua et tüm arkadaslarım hamile hamile olmayan Rabbim hepinizden sağolun derinsu ben hergün göbekten iğne oluyorum sendede varmıydı bu arada bide nelere dikat ettin transferden sonra neler yaptın ne olur yazarmısın bana ve tüm arkaslara faydası olurbnmki 6. gundu cnm. ama 5. gun olarak degerlendiriyorlarmış. aynı demişlerdi bi farkı yokmuş.
hadi bakalım senınde güzel haberlerini alıccaz inşallah..
Hayırlısı olsun beyazcım benimde 3 gün dondurdular 2 ay üst üste toplandı 5 embşryom var 3 tanesi iyi gidiyormus suan yarın belli olur kac tane transfer diye bence 2 olur 4 denemem çünkü erbil beyde ilk denemem hayırlısı senin kac dondurulduKızlAr nasılsınız ben yeni geldim evime bebiş ler 3. Gün donduruldu cumartesi günü dondular şimdi ben 5 gün tarsusal icicim adeti mi gününde mi OlcaM yoksa erken mi Asya'ya çim 5 gün supper artık biraz sakin ol 1 mi koymak 2 mi cnm dualatomiz seninsenin le ee artık sakinleş dimi..
Cok sağolasın be olur bana dua et tüm arkadaslarım hamile hamile olmayan Rabbim hepinizden sağolun derinsu ben hergün göbekten iğne oluyorum sendede varmıydı bu arada bide nelere dikat ettin transferden sonra neler yaptın ne olur yazarmısın bana ve tüm arkaslara faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?