Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

evet cleksan iğne oluyorum her gun hala da devam ediyorum ben.

Asya'ya çim dualatomiz seninle 5 gün bebişi bence gayet iyi süper ilk denemem benim adanada geldim kardeşim ist da orda kaldım 10 gün geri geldim .bak sana ne anlatsam tedaviye gittiğimde eşim stres ten ne yerse çıkardı dedimki vücut stres yapınca herseyi atmaya çalışıyo evet zor bir süreç hepimiz için ama sakın olmamız gerek cnm beni boku bol dua et allah yardimComic olacak isallah

Çok
evet cleksan iğne oluyorum her gun hala da devam ediyorum ben.
saol canım göbeğim mosmır kara mor oldu ondan ama iyiki kalçadan değil bide iğne vurdurcak yer arıcaktım sormak istediğim transferden sonra başka iğne veriyor mu??
cok saol canım ben normal hayattada stresli biriyim yaa işte 3 negatiften olunca ama içimde değişik bi rahatlık var herseyi yasıyorum umutluyum ama huzursuzda güveniyorum ama korkularım da var ama erbil beyin elinden geldiğini ve tedavimi iyi yaptığını eşimin ve annemin elinden geleni benimde aynı şekilde Rabbim bilir insalah eşim babalık bende annelik şanına erişirim Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Cok
Sağolasın canım bende dikat edicem bende 1 gece otelde kalıcam ertesi gün bulunduğum sehre döncem hayırlısı hakkımızda cok saolasın Rabbim seninde bebeğini kucagına almayı nadip etsin tatlım

Cok

Sağolasın canım bende dikat edicem bende 1 gece otelde kalıcam ertesi gün bulunduğum sehre döncem hayırlısı hakkımızda cok saolasın Rabbim seninde bebeğini kucagına almayı nadip etsin tatlım

saol cnm inşallah..
başka iğne yok bitek claksan vuruluyorum. progesteronu jel olarak alıyorum

fulya zaten bahçecinin olmuyormu,yani fulya,umut hep bahçecinin kuruluşları değilmi?ayrıca birde bahçeci mi var,ben anlamadımbu psikolojik danışmanlık işi önemli benim için
Evet hepsi Mustafa bahçeci'ye ait klinikler..Bahçeci kliniği. Fulyada bunlardan biri.

Asyacım son dönemece geldin artık. Artık yapacağın tek şey dua ve sabretmek olacak. Güzel haberlerini bekliyoruz seninde:)

Bende bi anlasam bunu..Birinde 11. gün oldum..Daha sonra 10 ve geçen ay da 5. günde oldum.Bi ayarı olmuyor bende.
Cnm çok sağol bebiş lErim donduruldu erbil hocam 5 gün iç dedi içtim ama tık yok ben hemen oluyor saniyordum:) sanırım 5 gün sonra OlcaM :)

Hadi bakalım arka ararkaya ilerliyoruz işallah :) bende aralık gibi transfer OlcaM isallahh:)
inşallah her şey yolunda gider ve hayırlısı olur senin için, ama tecrübeyle sabittir yaptığım hatalar bana ders oldu
ben normal hamilelik yaşıyorum zannettim ve kanama filanda olmayınca çok önemsemedim ve dikkat etmedim tabi nasip bu ama dikkat etmekte gerekiyor dünyanın ilacını kullanıyoruz normal hamile değiliz yani ben uzun yolculuk ve yürüyüşlerde yaptım hemen işe başladım dinlenmedim daha önce hiç bir kanama ve ağrı olmamasına rağmen bir gün aniden kanama ve ağrı ile düşük yaptım sonuç hayal kırıklığı acizane tavsiye doktor ne derse desin kesinlikle dinlen ve kendini yorma

Yaw bu tarlasına kaç gün sonra adet olunur bilen var mi:)
canım hadi hayırlı olsun yolu yarıladın artık. sıra transferde inşllah. tarlusal kişiden kişiye göre değişiyor sanırım. bende 4 gün ileri attı. bazende 10 günü bulabiliyormuş. bekliycen artık. bu arada en çok merak ettiğim kaç yumurtan toplandı ve kaçı döllendi. arı sütünün faydası oldu mu çooooooooooook merak ediyorum. sakın sormadım dede hem diğer arkadaşlar içinde tecrübe olur. kaç hücreli dondurulanlar

Cnm
Canım önerini kesinlikle dikkate alicam bin 10 gün izin al cam allah izin verirse hamile kalırsam rapor ücretsiz izin yapıp dikkat edicem gerişi allaha kalmış ..şimdiden is yapmamaya başladım zaten:)

Kuzum ar polen bide bence q unenzim varya bence o çok etkili bi ilacı 3 ay kullandım nerdese 15 bebiş bekliyo :) işallah iyi olur yss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…