- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.921
maşallah canım. bencede kesinlikle bunların etkisi oldu. pki kaç yumurta toplandı. kaçı döllendi. çünkü arı sütü bal polen kullananların toplanan yumurtaların çoğu dölleniyor ki sende de öyle oldu sanırım. bir iki arkadaş var onlarada tavsiye edicem ve bir sonraki denemede kulanıcam bende mutlaka. etkisi olduğuna çok inanıyorum ben. bu arada o gün bende biraz geç kaldım hemen hemen o saatlerde ordaydım. ama ne kalabalıktı öyleeeeeeeeeee. söylediğim yerde oturamadım valla. kan alma odasının orda zor yer buldum. belki görmüşsündür sen ben. saat 12:30 gibi çıktım ordan. üzerinde ne vardı senin belki görmüşümdür kan aldırırken seni.Kuzum ar polen bide bence q unenzim varya bence o çok etkili bi ilacı 3 ay kullandım nerdese 15 bebiş bekliyo :) işallah iyi olur yss
canım bende gebelik aşısı yaptırdım aklımda kalmasın diye. ki doktorumda ben tavsiye ediyorum dedi. ve etkisi olduğuna inanıyorum ben. 5. gün embriyosu çok iyi zaten. daha ne olsun. allah nasip ettikten sonra kaçıncı gün olduğu çok önemli değil zaten. sen sadece sakin ol transferden sonra sürekli yatma ve protein ağırlıklı beslen sadece. inşallah güzel haberler alıcaz 10 gün sonra...Kızlar naber benim transferden önce son gecem cok heyecanlıyım pazar gebelik aşısı oldu elfida sana gebelik aşısı oldumu ya 5 güm embriyosu
Insallah canım benim cok saolasın sen neler yaptın?? Teansferden sonra farklı olarak be olur tatlım hepinizin tavsiyesi önsmlicanım bende gebelik aşısı yaptırdım aklımda kalmasın diye. ki doktorumda ben tavsiye ediyorum dedi. ve etkisi olduğuna inanıyorum ben. 5. gün embriyosu çok iyi zaten. daha ne olsun. allah nasip ettikten sonra kaçıncı gün olduğu çok önemli değil zaten. sen sadece sakin ol transferden sonra sürekli yatma ve protein ağırlıklı beslen sadece. inşallah güzel haberler alıcaz 10 gün sonra...
canım sana tavsiyem öncelikle hasta gibi yatma çünkü rahimde kan akışına ihtiyacı var. ben hiç iş yapmadım bu sürede. ilk 5 gün duş almadım sonraki günlerde çok kısa ve soğuğa yakın aldım. ki zaten hemşirede kısa ve sıcak olmasın dedi. kesinlikle yerden eğilip birşey almadım ve raflardanda almadım. ama yemeğimi bile yaptım ama eşim yardım etti tabi. tencereleri filn o verdi. yani hasta gibi hareket etmedim hiç. yemek konusuna gelince sabahları 2 yumurta tükettim ve peynir zeytin vs. badem fındık ve kabız olmamak içinde kayısı ve incir (kabız olmamalısın kesinlikle) akşamlarıda et,fasulye,nohut ve salata şeklinde protein. protein çok öenmli bu sürede. ve en önemlisini unutmadan en az 2 litre su. bir hafta sonrada çok sıkılınca dışarı çıktım bir yerlerde oturmak kaydıyla. birde sakin olmak lazımInsallah canım benim cok saolasın sen neler yaptın?? Teansferden sonra farklı olarak be olur tatlım hepinizin tavsiyesi önsmli
hepiniz nekadar iyisiniz ben bu gece ilk defa ağladım Rabbim yardımcımız olsun dikat edicem bende yatarım bir hafta kadar tamamen sanırım hayırlısı hakkımızda badem cok yiyorum günde bir avuç son sorun göbekten iğne kullandınmı transfer sırasında bide crionejel i nereye kadar rahime sokuyordun cok kararsız oldum cok soksam zararlı az soksam geri kalıyor bu cok önemli benim içincanım sana tavsiyem öncelikle hasta gibi yatma çünkü rahimde kan akışına ihtiyacı var. ben hiç iş yapmadım bu sürede. ilk 5 gün duş almadım sonraki günlerde çok kısa ve soğuğa yakın aldım. ki zaten hemşirede kısa ve sıcak olmasın dedi. kesinlikle yerden eğilip birşey almadım ve raflardanda almadım. ama yemeğimi bile yaptım ama eşim yardım etti tabi. tencereleri filn o verdi. yani hasta gibi hareket etmedim hiç. yemek konusuna gelince sabahları 2 yumurta tükettim ve peynir zeytin vs. badem fındık ve kabız olmamak içinde kayısı ve incir (kabız olmamalısın kesinlikle) akşamlarıda et,fasulye,nohut ve salata şeklinde protein. protein çok öenmli bu sürede. ve en önemlisini unutmadan en az 2 litre su. bir hafta sonrada çok sıkılınca dışarı çıktım bir yerlerde oturmak kaydıyla. birde sakin olmak lazımbunlara dikkat et yeterli.ve hasta gibi yatma sadece...
amin inşallah allah emeklerini boşa çıkartmasın,isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.iğneye gelince ben hiç kullanmadım o yüzden birşey diyemeceim kan sulandırıcı olarak corasprin kullnadım sadece. jele gelince tamamını sokmuyordum ben. yarısını biraz geçinceye kadar sokup jeli sıkıyordum. ve beklemeden 20 dk mutlaka yürüyordum evdeki iyice emilsin diye. hergün aynı saatte sıkmak önemliymiş bu aradahepiniz nekadar iyisiniz ben bu gece ilk defa ağladım Rabbim yardımcımız olsun dikat edicem bende yatarım bir hafta kadar tamamen sanırım hayırlısı hakkımızda badem cok yiyorum günde bir avuç son sorun göbekten iğne kullandınmı transfer sırasında bide crionejel i nereye kadar rahime sokuyordun cok kararsız oldum cok soksam zararlı az soksam geri kalıyor bu cok önemli benim için
N
büyük gün bugüünn.. Allah yardımcın olsun canımm.. kendine çokk dikakt et. elfida zaten çok güzell anlatmışş herşeyi.Kızlar naber benim transferden önce son gecem cok heyecanlıyım pazar gebelik aşısı oldu elfida sana gebelik aşısı oldumu ya 5 güm embriyosu
Hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim Allah'ın izniyle yoldayız almaya gidiyorum bebeciklerimi hepinizden hayır duası bekliyorum hayırlısı olsun insallah Rabbim cok büyük hepimizin gönlüne göre olsun ilginç tuhafım bugün otelde kalçam 1gece hemen Fulya'da hayırlısı olsunbüyük gün bugüünn.. Allah yardımcın olsun canımm.. kendine çokk dikakt et. elfida zaten çok güzell anlatmışş herşeyi.inşallah sendeende gelcek güzel haberleri bekliyoruzz.
Hadi hayırlısı olsun Asya...Sakin olmaya çalış lütfen. Güzel haberlerini bekliyoruz.Hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim Allah'ın izniyle yoldayız almaya gidiyorum bebeciklerimi hepinizden hayır duası bekliyorum hayırlısı olsun insallah Rabbim cok büyük hepimizin gönlüne göre olsun ilginç tuhafım bugün otelde kalçam 1gece hemen Fulya'da hayırlısı olsun
Hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim Allah'ın izniyle yoldayız almaya gidiyorum bebeciklerimi hepinizden hayır duası bekliyorum hayırlısı olsun insallah Rabbim cok büyük hepimizin gönlüne göre olsun ilginç tuhafım bugün otelde kalçam 1gece hemen Fulya'da hayırlısı olsun
Hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim Allah'ın izniyle yoldayız almaya gidiyorum bebeciklerimi hepinizden hayır duası bekliyorum hayırlısı olsun insallah Rabbim cok büyük hepimizin gönlüne göre olsun ilginç tuhafım bugün otelde kalçam 1gece hemen Fulya'da hayırlısı olsun
Kızlar günaydın hepinize tesekkür ederim rahatım yerinde otelden birazdan ayrılıcaz insalah hersey güzel gelişir tüm hamile arkadaslarımı kucakları sağlıkla dolsun beekleyenlerinde önce göbişleri sınra kucakları dolsun aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?