Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Bende sehir disindan gidicem.transferden kac gun once gittiniz.gebelik asisinin ucreti ne kadar arkadaslar bilen varmi.
Canım benim yasım 30 eşiminde30 gebelik aşısı 700 verdim sanırım bu arada gebelik aşısı pazar oldum 3 gün donduruldu embriyolar pazar hem çözdüler hem gebelik aşısı Pazartesi 4 gün oldu salı günü 4 gün transfer blast il gi alaka cok güzel herseyden önce sevildiğinizi hissetmek ve cevrenizdekilerin size iyimser yaklaşması ayrı moral veriyor ben 3 saat uzaklıkta evim o yüzden gebelik aşısından sonra döndüm aksam transfer sonrası kaldım mim otel hemen 100 m arası 190 tl kaldık ikiniz kahvaltı dahil umarım yardımım olmuştur arkadaşların gibi badem kayısı incir yedim kabuz olmamak gerekmiş

Cnm çok sağol bebiş lErim donduruldu erbil hocam 5 gün iç dedi içtim ama tık yok ben hemen oluyor saniyordum:) sanırım 5 gün sonra OlcaM :)

1 hafta 10 günü bulabiliyor. ÇAbuklaştırmak bol yürüyüşü tavsiye edebilirim.

CAnım Allah embriyolarına can versin, sana sıkı sıkı tutunsunlar, büyüsünler ve bebeklerini kucağına almayı nasip etsin... Bende gebelik aşısı yaptırmıştım ve kan sulandırıcı iğneleri taşıyıcı olduğum için 12 hafta kullandım. Coraspini de 32. haftaya kadar kullandım. Bantlar kese görülünce bırakılıyor. Jel 12. haftaya kadar devam. Gebe kalınca jeli ve iğneleri doktora ya da aile hekimine yazdırıp, indirimli alabiliyorsun.
Bana söylenen her 2 saat yatmadan sonra 15 dk yürüyüş yapmamdı. Günde 4.5 lt su içmemi söylediler. Protein ağırlıklı beslenmek ve kabız olmamak. 2 kayısıyı akşamdan bir kase suya koyuyordum sabah kayısıları ve istersen suyunu kahvaltı öncesi tüketiyordum. Buna rağmen kabız oldum, yani 1 gün tuvalete gidemeyince ya da geç gidince duphalac şurup içtim iyi oldu. Evde hazır bulundur, bitkisel şurup.1 avuç Kabak çekirdeği, kivi anannası az olmak kaydıyla tükettim. MAydanoz, nane, adaçayı, nar tüketmedim. FAzla a vitamini almamak için sakatat yemedim. Ev işi yemek vs. annem yaptı. Jeli içeriye itebildiğin kdar itip yürüyüş yap. Banyomu 5. ve 10. gün yaptım. Ama 5. günden sonra jel kalıntıları rahatsız edip ağrı yaptığı için her gün bel altını yıkadım. Oturarak banyo yapma, ayakta duşunu al. Aklıma bunlar geldi. Bide günde 2 yumurta ye. Kendiine ve bebeğine iyi bak. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Ayyy cok güzel anlatmıssın cok tesekkür ederim muhakkak uyumam yazdıklarına bende ev işi yapmayı düşünmüyorum tek sorum ben yumurta yağda yiyebiliyorum olur dimi evimdeyim kızlar yattım yerim hazırdı bundan sonrası dua dinlenmek besin hayırlısı hakkımızda hepimizin kocaman öpyorummmmmmm

Tabiki olur.

26 kasım dedi 11 transferdi yani dün ama ben beklemem 12

gün yaparım...

7. gün kan testiyle öğrenmiştim sonucu.

26 kasım dedi 11 transferdi yani dün ama ben beklemem 12

gün yaparım...

Canım çok sevindim.elinden gelenin en iyisini yaptın. Rabbime emanetler.inş pozitif elde sonuçlanacak.

Kızlar güzel yazmışlar. Benimde soyleyebilecegim hep yatma saat başı evde yavaşça yürüyerek 2 tur at.kan akışı olmaluymis mutlaka..

Rabbime emanet bebislerimiz..

Tamam cok saol dikat edeceğim ne olur dualarınızı eksik etmeyinnnn

Canlarım bana sadece tüp bebek raporu verdiler daha önceden embriyonun resmi veriliyordu bahceci böle bişey yokmu??? Ne olur acil cevap yazınnnnnnn????

Canlarım bana sadece tüp bebek raporu verdiler daha önceden embriyonun resmi veriliyordu bahceci böle bişey yokmu??? Ne olur acil cevap yazınnnnnnn????
kız gelirsem oraya sacını basını yolarım rwsmini napcan kız icimde büyümeye baslamıs olan küçücük seyi niye strese sokuyon ki sennn.. aaaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…