- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.961
Asyacım hayırlı uğurlu olsun şimdiden.. Allahın izniyle güzel haberlerini alıcaz inşallah..Bundan sonra stres yok, stresli kısımları atlattın.. bol bol dua ve tevekkül:) Dualarında bizleri de unutma olur mu..Ay cok tesekkür ederim cok duygulandım Rabbim hepimizin sesîni duysun erbil beyi sizi. Sayenizde buldum iyiki varsınız gözlerim doldu bu arada duada ettim hayırlısı Rabb'imden önce Allahıma teslim sonra erbil beyin ellerine hakkında hayırlısı :)
asyaa hayırlı olsun canıımmm.. zorlu bir sürecii noktaladınn.. şimdii gerçi beklemesi dahada zor .. ankara çok güzel anlatmış kabız olmayacak şeyler yee. eğer olursanda dupalac diye bi şurup vermişti bbana olursan kullanırsın demişti ama gerek kalmadı.. Bu arada benm 6. 7. günler adet sancısının aynısı sancım olmuştu. hatta hasta olucam zannetmiştim. eğer öyle olursa korkma bebişlerin yerleşiyordur :))))))))) Güzeelll haberlerini bekleyeceğizz.. sorna sende yeni tedavi görenlere yardımcı olursuuunnnnHepinize ayrı ayrı tesekkür ederim Allah'ın izniyle yoldayız almaya gidiyorum bebeciklerimi hepinizden hayır duası bekliyorum hayırlısı olsun insallah Rabbim cok büyük hepimizin gönlüne göre olsun ilginç tuhafım bugün otelde kalçam 1gece hemen Fulya'da hayırlısı olsun
tutunma kanamasıdır inşallah hadi hayırlı olsun.ACİLL minicik peöbe bi kan geldi salı aksam üstü transfer oldu. Bugün Perşembe yaşayan varmı????
Senin basına geldimi canımm bugğn2 gün dahatutunma kanamasıdır inşallah hadi hayırlı olsun.
Kızlar ne olur cevap verin 1 2 damla bile değil silinde tuvalet kağıdına açık pembe kan geldi bugün2 yada 3 gün varmı basına gelen
canımm benm gebelik belli oludktan sonras onradan olmuştu kanamamKızlar ne olur cevap verin 1 2 damla bile değil silinde tuvalet kağıdına açık pembe kan geldi bugün2 yada 3 gün varmı basına gelen
tutunma kanamasıdır. jel ile geldi bende de merak etme zaten doktorda pembe renk kanamalardan korkmayın demiştiACİLL minicik peöbe bi kan geldi salı aksam üstü transfer oldu. Bugün Perşembe yaşayan varmı????
Jelsiz sıvı geldi canım1 damla minik açık pembe hayırlısı kalmaktan yatıyorum full vitamin besleniyorum neler neler bundan sonrası Rabb'imden insalah tutunurtutunma kanamasıdır. jel ile geldi bende de merak etme zaten doktorda pembe renk kanamalardan korkmayın demişti
canım hiç korkma inşallah tutunma kanaması bak göreceksin hep yatma arada kalk dolan rahimin kan akışına ihtiyacı varJelsiz sıvı geldi canım1 damla minik açık pembe hayırlısı kalmaktan yatıyorum full vitamin besleniyorum neler neler bundan sonrası Rabb'imden insalah tutunur
Asyacim arkadaslarin dedigi gibi tutanmam kanamasi jeli kullandikcada ara ara gene gelecek panik yapma daha uzun bir kanama olursa erbil beyi ars hemen igne ysptiriyo bende ole olmustu bi gecede fastanede kalmistim cok sukur hersey iyi. Biraz stres tektikliyomus bana olediler rahat olun dedi elimizde degil bunu biliyorum umarim guzel bi hamilelik geciririz[/QUOTE]Asyacimnduygu hazal, post: 37773267, member: 635883"]tutunma kanamasıdır. jel ile geldi bende de merak etme zaten doktorda pembe renk kanamalardan korkmayın demişti
Canım b i seçik değildir o merak etme bence..Jelsiz sıvı geldi canım1 damla minik açık pembe hayırlısı kalmaktan yatıyorum full vitamin besleniyorum neler neler bundan sonrası Rabb'imden insalah tutunur
Hayırlı olsun arkadaşım eget 4 tane transfer edildi tane bence Şansın yüksek allahın izniyle işallahKızlar merhabalar benim yaşım 37,16 yumurta toplandı, 10 tanesi döllendi 3.gün donduruldu ayın 11 de transferim oldu 3 tane comp 1.grade embriyo transfer edildi rahim kalınlığı 12 idi aranızda comp embriyo transferi olan varmı? Erbil bey süper dedi ama ben korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?