Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Asyacım hayırlı uğurlu olsun şimdiden.. Allahın izniyle güzel haberlerini alıcaz inşallah..Bundan sonra stres yok, stresli kısımları atlattın.. bol bol dua ve tevekkül:) Dualarında bizleri de unutma olur mu..

asyaa hayırlı olsun canıımmm.. zorlu bir sürecii noktaladınn.. şimdii gerçi beklemesi dahada zor .. ankara çok güzel anlatmış kabız olmayacak şeyler yee. eğer olursanda dupalac diye bi şurup vermişti bbana olursan kullanırsın demişti ama gerek kalmadı.. Bu arada benm 6. 7. günler adet sancısının aynısı sancım olmuştu. hatta hasta olucam zannetmiştim. eğer öyle olursa korkma bebişlerin yerleşiyordur :))))))))) Güzeelll haberlerini bekleyeceğizz.. sorna sende yeni tedavi görenlere yardımcı olursuuunnnn

ACİLL minicik peöbe bi kan geldi salı aksam üstü transfer oldu. Bugün Perşembe yaşayan varmı????

Kızlar ne olur cevap verin 1 2 damla bile değil silinde tuvalet kağıdına açık pembe kan geldi bugün2 yada 3 gün varmı basına gelen

Kızlar ne olur cevap verin 1 2 damla bile değil silinde tuvalet kağıdına açık pembe kan geldi bugün2 yada 3 gün varmı basına gelen

cnm jelden olabilir benım jelle birlikte pembe olarak geri geliyor hatta transfer öncesinde bile gelmişti kullanmaya başlayınca işte. korkucak bi durum yok cnm rahat ol.

canımm benm gebelik belli oludktan sonras onradan olmuştu kanamam . panik yapmaa transfer esnasında belk i spekulum zarar vermiştir odur.. sen yinede ara erbil beyi bilgisi olsun.. bizede haber ver mutlakaa..

tutunma kanamasıdır. jel ile geldi bende de merak etme zaten doktorda pembe renk kanamalardan korkmayın demişti
Jelsiz sıvı geldi canım1 damla minik açık pembe hayırlısı kalmaktan yatıyorum full vitamin besleniyorum neler neler bundan sonrası Rabb'imden insalah tutunur

Jelsiz sıvı geldi canım1 damla minik açık pembe hayırlısı kalmaktan yatıyorum full vitamin besleniyorum neler neler bundan sonrası Rabb'imden insalah tutunur
canım hiç korkma inşallah tutunma kanaması bak göreceksin hep yatma arada kalk dolan rahimin kan akışına ihtiyacı var

Asyacimnduygu hazal, post: 37773267, member: 635883"]tutunma kanamasıdır. jel ile geldi bende de merak etme zaten doktorda pembe renk kanamalardan korkmayın demişti[/QUOTE]
Asyacim arkadaslarin dedigi gibi tutanmam kanamasi jeli kullandikcada ara ara gene gelecek panik yapma daha uzun bir kanama olursa erbil beyi ars hemen igne ysptiriyo bende ole olmustu bi gecede fastanede kalmistim cok sukur hersey iyi. Biraz stres tektikliyomus bana olediler rahat olun dedi elimizde degil bunu biliyorum umarim guzel bi hamilelik geciririz

Asyacimnduygu hazal, post: 37773267, member: 635883"]tutunma kanamasıdır. jel ile geldi bende de merak etme zaten doktorda pembe renk kanamalardan korkmayın demişti
Asyacim arkadaslarin dedigi gibi tutanmam kanamasi jeli kullandikcada ara ara gene gelecek panik yapma daha uzun bir kanama olursa erbil beyi ars hemen igne ysptiriyo bende ole olmustu bi gecede fastanede kalmistim cok sukur hersey iyi. Biraz stres tektikliyomus bana olediler rahat olun dedi elimizde degil bunu biliyorum umarim guzel bi hamilelik geciririz[/QUOTE]
Hepinize tesekkür ederim ama aklımdan saniye çıkmıyor Yaaa hep aklımda tv bakıoz eşimle hep aynı arada saat bası 5 10 dak yürüyorum Rabb'imden hayırlısını diliyorum

Kızlar merhabalar benim yaşım 37,16 yumurta toplandı, 10 tanesi döllendi 3.gün donduruldu ayın 11 de transferim oldu 3 tane comp 1.grade embriyo transfer edildi rahim kalınlığı 12 idi aranızda comp embriyo transferi olan varmı? Erbil bey süper dedi ama ben korkuyorum

Hayırlı olsun arkadaşım eget 4 tane transfer edildi tane bence Şansın yüksek allahın izniyle işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…