Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Bu comp nedemek ozz bende ayın 11 transfer oldum 2 adet blast yani 5 gün??? Comp acıklarmısın

ACİLL minicik peöbe bi kan geldi salı aksam üstü transfer oldu. Bugün Perşembe yaşayan varmı????

Canım hayırlı olsun. Arkadaşların dediği gibi tutunma kanamasıdır. Bana da oldu. Çarşamba transferim olmuştu, cumartesi ya da pazar sabahıydı ben de kan gördüm. O an düşüp bayılacaktım, anne diye bağırmışım, beni düşmek üzereyken yerden kaldırdı, çok fena soğuk terlemiştim. Olmadığını düşünmüştüm. Hatta transferde sonda takıldığı için sanırım enfeksiyon kapmıştım ve ağrıdan duramıyordum. Kanamayı da görünce 3.4. gün neredeyse ilaçları bırakacaktım. O gün akşama doğru ağrılar devam edince acile gittim. Kan verdim, enfeksiyona karşı. Sonuçlar çıkınca bakarken ne göreyim doktor transfer olalı 3-4 gün olmasına rağmen bthcg baktırmış. Sonuç 3 küsur çıkmış. Sevinçten ağladım. Dayanamadım 7. gün tekrar test yaptırdım ve sonuç 76 idi. O gün heerhalde 100 kere sonuç kağıdına baktım durdum. Bu benim olamazdı, gerçek olamazdı ama gerçekti :)
Allah o duyguları sana da yaşatsın. Benim de başka merkezde 1 denemem olumsuzdu. Erbil beyde ilk denemede oğlumu kucağıma aldım Allah a çok şükür. Allah tüm isteyenlere de tez vakitte nasip etsin. Kollarını çifter çifter doldursun inşallah...

Aminnnnnn canım Rabbim hepimize tüm bekleyenlere isteyenlere anne baba yapsın. Benimde bu 4 denemem erbil beyde ilk 1.5 yıl içinde herseyi sığdırdın ama bu sefer 5 gün konuldu erbil bey koyduktan sonra yemin ederim cok güzel oldu dediii :)) acı hissetmedim tamamen teslim ettim kendimi ve 2 tane inci tanesini gösterdi ekranda hayırlısı olsun dedi umutlu benden bu arada okadar cok sıkışmısım ki 3 bardak idrar boşalttım masadan gidip ( göZde Hanım'da serbest bırak kendini dedi ve iyi geldi o an bu sekilde Rabbim insalah duyar sesimi aksam rüyamda erkek cocuğu gördüm böle haylaz bişey ama benim değilmiş hayır olsun koca gğn bebek düşünüp yatarsa başka ne görebilirim ki dimi ama işte ama yinede aa rüyamda bile gördüm diyor umut hiç tükenmiyor...

Canım nisancımm aradım problem yok ( dediler Rabb'ime teslim yawrucakkarımmmm....
canıımm erbil beyy transfer sonrası herşey çok güzel demiş.. eee problemde yok demiş. kiiii o çok pipiriklidirr . en ufak bişidee çağrırr. içini ferah tut düzenli kulan ilaçlarını.. biliyorsun bu dönemde psikolojinin rahat olması çok önemlii.. Hayırlısı ile bu sefer sende güzell haberler vereceksiin cnm.

Hamile arkadaslarım be olur benden duanızı mübarek cuma günü esirgemeyin....
Mübarek cuma günü Allah dualarımızı kabul etsin herkesin gönlüne göre versin canım.. emeklerini karşılıksız bırakmasın, hayırlısı ilee miniklerin sımsıkı tutunsunlar sanaa..

Kızlar bugün transferimin 3.günü hiç bişey hissetmiyorum ilk gün kasigim ağrıdı hepsi bu sizce normal mi? İçimde bitmeyen bi korku

Kızlar bugün transferimin 3.günü hiç bişey hissetmiyorum ilk gün kasigim ağrıdı hepsi bu sizce normal mi? İçimde bitmeyen bi korku
Bendede salı transferdi arada kasığımda minik bi ağrı oluyor ama oda kendimi her dakka dinlediğinden mi bilmiyorum senin kacıncı gün embriyosu kondu canım

Bendede salı transferdi arada kasığımda minik bi ağrı oluyor ama oda kendimi her dakka dinlediğinden mi bilmiyorum senin kacıncı gün embriyosu kondu canım

Cnm benim transferim ayın 11 oldu 4 gün comp 1.grade embriyo koydu 5.gün beklemedi erbil bu embriyolar kendini belli etti beklemeye gerek yok dedi ilk gun sol kasığım ağrıdı bugün hiç bişey yok erbil beye sordum düşünme bunları diye kızdı bana işte elimde değil bende kendimi çok dinliyorum inşallah bebişlerimiz tutunur bekleyen, dileyen herkesee..

A
Aminnnn canım cümlemize bana 2 adet koydu demekki aynı gğn ordaydık aksam üstü6 gibi oldu transferim

canımm daha çok erken. belirti olmaz bende bir hafta sonra adet ağrıları olmuştu. onun dışında hiç bi belirtim olmadı. içini ferah tutt.. beklemesi çok zor amaa artık sonn aşamadasınızz. hayırlısı ilee güzel haberler gelecek sizdende

canım bendede bir değişiklik yada belirti olmamıştı. taki adet günüm gelene kadar adet günümde hafif adet olacakmışım gibi karın ağrıları oldu ama oda çok hafifti zaten hep tuvalete kan görecem diye kontrole giderdim

Ne bilim cnm ya insan ister istemez panik yapıyor işte inşallah bekleyen herkes güzel haberler alır, alırız. .

İnşallah cnm Rabbim bekleyen herkesin yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…