Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Canım 26 Kasım dediler inşallah pozitif görmek nasip olur bana ve bekleyen herkese. ..
Banada öle dediler ama ben 12 gün yapım diyorum haftaya cumarteşi kararsızım zaten haftaya Perşembe regl günüm 30 sayarsak son reglme ortalama alıp ilaç alınca erken oldu ama 30 gün hesapladımda ölee

Banada öle dediler ama ben 12 gün yapım diyorum haftaya cumarteşi kararsızım zaten haftaya Perşembe regl günüm 30 sayarsak son reglme ortalama alıp ilaç alınca erken oldu ama 30 gün hesapladımda ölee

Cnm ben beklicem bakalım hayırlısı sanada transferde fitil verdiler mi ? Bide ben afedersin ishalim sende böyle bir durum oldumu asyaayaz...

Cnm ben beklicem bakalım hayırlısı sanada transferde fitil verdiler mi ? Bide ben afedersin ishalim sende böyle bir durum oldumu asyaayaz...
Yoksadece transfer günü fitil kondu benim ilaçlarım clexane iğne climera bant prednol eutryht hap elevit omega3 benexol quenzim crione jel sabah aksam sende neler var beb İshak değilim ama rahatça yapıyorum kayısı yiyorum çorba falan beslenmem iyi

Sana hangi laclar fitil dediğin vajinal krem değil dimi crione

Mbriyo transferi bit
Sana hangi laclar fitil dediğin vajinal krem değil dimi crione
ince he

Bende aynı ilaçları kullanıyorum ek olarak devit damla, coraspin kullanıyorum bende protein ağırlıklı besleniyorum ama dünden beri bi ishal durumu var canımı sıktı buda..

Coraspirin
Extorafem diye ilaç varmı sende
Coraspirin devit damla bendede var transferden sonra dedi hemşire hanım şimdi malatyan fitil koycak diye sende diye sende fitil varmı ?? Bide o extrofemden vajinaya kendi koydu gebelik aşısından önce sende varmı gebelik asısı

Ben gebelik aşısı olmadım erbil bey istemedi gerek yok dedi tüm ısrarlarıma rağmen. .fitil 1 kere koydular hepsi bu jel sadece crinone jel kullanıyorum sabah akşam. .

Ben gebelik aşısı olmadım erbil bey istemedi gerek yok dedi tüm ısrarlarıma rağmen. .fitil 1 kere koydular hepsi bu jel sadece crinone jel kullanıyorum sabah akşam. .
Herkesin tedavi süreci farklı canım bende sadece sordum yapılacakmı diye bana havuz yapıldı 1.5 yıl içinde 3 deneme negatif aşılama negatif ve laparoskopi ama bunlar başka yerde yapıldı ilk denemem benim erbil beyde havuz yaptı 5 gün embriyosu için ve bende gebelik aşısı sordum ve yapıyoruz dedi artık hayırlısı Rabb'imden hersey bunlar elimizden geleni yaptık Rabbim isterse Anne olucaz ...

Amin inşallah...Benim de 2.denemem 1.denemem başka yerdeydi negatif sonra erbil beyle çıktım yola inşallah herşeyin hayırlısı olur Rabbim dileyen, isteyen herkesin duasını kabul etsin bizde o güzel duyguyu, anneliği tadalım inşallah

A
Aminnnnnnmn canım hepimize herkese ....

Valla canım yatarak tuvalet ve mutfak genelde yatarak gecıyor artık Rabb'ime teslimmmmmm... Senden naber

Bende iyiyim napıyım ayni:) jeli sürünce yürüyorum diyorlar sende öyle yap bence sonrada yat:) az kaldi:)

CNm ben daha transfer olmadımkismet aralık ortasi olur tabi adete bağlı gece n hafta benim embriyo lar donduruldu adet bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…