- 1 Nisan 2014
- 455
- 146
- 133
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.021
canım büyük ihtimalle tutunma kanamasıydı ve yine büyük ihtimalle ve Allahın izniyle hamilesin benimde aynı oldu bir daha kanama olmadı
Canlm sağolsın insalah benimde pozitif olur benim jelle değil sıvı olarak geldi bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun canım ben evin içinde jelden sınra 10 dakka yürüyorum yemeğe tuvalete sağa sola yatıyorum okadar insalah hayırlısı olur...,canım pembe renk kan jelle gelmişti bir çok yerde okudum ilk üç gün içinde tutunma oluyor ve ağırlıklı çok az pembe renk kanama olur diye ayrıca ben dışarı çıktım her gün yarım saat yürüyüş yaptım yavaş yavaş hep yatma evdede olsan dolaş ben bu işi abartıp daha sonuç belli olmadan adalara gezmeye bile gitmiştim bunlardan uzak dur tabi ama ara ara gez dolaş kan akışı için hareket gerek özellikle jeli yapıp yürüyüşe çıkıyodum inan başka bir belirti olmuyor sadece adet günü adet olacakmışım gibi bir ağrı oldu oda çok hafif öğrendikten sonra oda kalktı ortadan sonucu öğrendikten sonra baş ağrısı bel ağrısı ve daha sonrada bulantı başlıyor erkenden uykun geliyor bu kadar bu nedenle şimdi bir belirti arama boşuna keyfini çıkarmaya çalış
damla yada jelle gelmesine takılma neticede her ikimizdede bir kanama olmuş rengi pembe benimki jelle gelmiş seninki damla olarak çok farklı değil inşallah hayırlı haberler alırsın ne zaman belli olacakCanlm sağolsın insalah benimde pozitif olur benim jelle değil sıvı olarak geldi bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun canım ben evin içinde jelden sınra 10 dakka yürüyorum yemeğe tuvalete sağa sola yatıyorum okadar insalah hayırlısı olur...,
yh
pazartesi büyük ihimalle hasta olursun canımCnm 10 gün geçtik i :) sanirim gününde olcsm ..,
26 kasım dendi raporda ama15 gün oluyor biz 12 gün yaparız diyoruz 22 kasım gibi düşündükdamla yada jelle gelmesine takılma neticede her ikimizdede bir kanama olmuş rengi pembe benimki jelle gelmiş seninki damla olarak çok farklı değil inşallah hayırlı haberler alırsın ne zaman belli olacak
ben 13 günde yaptırmıştım daha önce yaptırmaya korktum 13 günde ikiz gebelik için değer 568 çıkmıştı 12 günde de çok rahat çıkar26 kasım dendi raporda ama15 gün oluyor biz 12 gün yaparız diyoruz 22 kasım gibi düşündük
Kanamayı bekler gibi yazmissin.benim ne kanamam ne de adet ağrısı olmuştu.10. Gün itibariyle belim ağrımaya başlamıştı.onu da Dinleniyorum diye düşünmeye başlamıştım.beklemek en zoru biliyorum.ama internettenden uzak durmaya gayret et.ben hic okuma mıştı m burayı bile.Rabbim emeklerinin karşılığını nasip edecek inş.Kuzular naberrr ya benim5 gün tık yokkkkk( sadece 3 gün pembe 2 damla pembe akıntı geldiii ne olur hiç böle olup pozitif alan varsa yazsın
Sanirim oldum :)pazartesi büyük ihimalle hasta olursun canım
kesinlikle haklısın canımda başaramıyorum ... Burdan uzak kalmaya aklımdan çıkarmayaKanamayı bekler gibi yazmissin.benim ne kanamam ne de adet ağrısı olmuştu.10. Gün itibariyle belim ağrımaya başlamıştı.onu da Dinleniyorum diye düşünmeye başlamıştım.beklemek en zoru biliyorum.ama internettenden uzak durmaya gayret et.ben hic okuma mıştı m burayı bile.Rabbim emeklerinin karşılığını nasip edecek inş.
Kuzular naberrr ya benim5 gün tık yokkkkk( sadece 3 gün pembe 2 damla pembe akıntı geldiii ne olur hiç böle olup pozitif alan varsa yazsın
benimde bacaklarım da ağrı acaba ilgisi olabilir mi???Asya bende hic bişey yok o pembe akıntı bile olmadı bugün belim ağrıyor sadece arada da hafif sol kasığım yokluyor hepsi bu
B
benimde bacaklarım da ağrı acaba ilgisi olabilir mi???
Ozzygmr yürüdüm derken?? Dışarı yürüyüşe çıkıyor musun??Valla bilmiyorum ki bende hiç birşey yok bugün sadece belim ağrıyor oda biraz fazla yürüdüm ona bağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?