Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Yok cnm dışarda değil evde yürüyüş bol bol yapıyorum özellikle jel den sonra ben hiç bişey olmamış gibi davranıyorum elimden geldiğince. ..
Ben jelden sonra 10 dak tuvalet gidiyorum arada yürüyorum ama yatmak daga cok yemeğe gidiyorum mutfağa öle yani biraz temkinliyim 4 denemem (

Arkadaslarrrr bişey sorcam bende bacakta karıncalar karnımda bütün gib yatmaktandır mı dersiniz yoksa psikolojik mi yoksa bebişlerim mi yapıyor ????

Arkadaslarrrr bişey sorcam bende bacakta karıncalar karnımda bütün gib yatmaktandır mı dersiniz yoksa psikolojik mi yoksa bebişlerim mi yapıyor ????

Canım gerinme hissi gibi bişeyse bacaklarımda ben de hissettim. Uyuşma daha sonraki zamanlarda ellerimde oluyordu.

acil kızlar salı transferim oldu az önce tuvalete gittim peceteye kıpkırmızı kan geldi regl olacakmışım gibi korkuyorum cok
Canım korkmana gerek yok. transferden 12 gün geçmeden hasta falan olmazsın. YArın erbil beye haber verebilirsin. Muhtemelen normal diyecek ama bebeklerinin 2 side tutunmuş olabilir. Jel yetersiz olabilir mi ilave iğne önerir mi bu aşamda bilmiyorum. Henüz erken iğne için. DAmara denk gelirse kanama olabiliyormuş diye okumuştum bir zamanlar. Sabah erbil beye bilgi ver. Allah bebeklerini kucağına almayı naip etsin. Şimdi çıkıyorum ben. İyi geceler. Stres yapma ve daha önce gördüğün rüyandaki o güzel erkek bebeği düşün :) ben de olumsuzluk olduğunda transferden 2gün önce rüyamda gördüğüm çocuğu düşünüp umudumu diri tutuyordum :)

Saol canım çok iyisin hemen cevap verdin umarım öyledir ben adet okacakmışım gibi hissediyorum vücudumda
Sa

kızlar günaydın benim akşamki kanı whatsaptan yaptım erbil bey olabilir dedi rahat ol sabah şimdi yazdı whatsaptan 26 kasımdı test tarihim perşembeye 20 kasım da yap dedi beklemeyelim dedi heyecanlandım cok suan yermi gökmü bilmiyorum sadece ne oldu bu arada son adete 30 gün sayarsak Perşembe regl günüm hepinizden dua istiyorum ve tecrübeler varmı böle aksam 7 gün kırmızı bi yudum kan geldi ama kırmızı????

kızlar günaydın hepnize , nasılsınız ben bantlara basladım . uzakta oldgum icin adetimin 2 . günü aradım hicran hnm bana bi cizelge gonderdi bantlarla ilgili tam 15 gün kont olcak yani ayın 1 i,1inide istda olcam bantı gobekle kasık armada biyere yapıstırdım. bakalım allh emeklerimizi bosa cıkarmasın.. sanırım kont den bi 5 gün sonra falanda transfer yapar diye bekliyorum..
asya ayazcım bak ne güzel 2 günün kalmıs tutunma kanamasıdır o burda herkezin dedigi adet in bu ilaçları kullanırken gelmeyecegi birde zaten gününe varmıs daha 3 gün var :) allah hayırlsını etsin işallhh...

Cok korkuyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlısı

Cok korkuyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlısı
canım 1 damlayla adet olunmazki yarın sanırım 10 günün oluyo herkez zaten 10 günü 11 günü yapıyo kimse 15 gün beklemiyo ki , adet olacagım diye düsünme yerlesmeye calısan bebiş tabikide sancı yapar sende onu adet sancısı sanırsın . belirti olarakta bisey arama insanlar normal hamile kalıyo mesela nasıl ogreniyo adeti gecikince hiç daha duymadım adeti gecikmeden istfira eden, yada baska bi belirti. bak az kaldı olcak isaalh iyi düsün ki iyi olsun canımm...

Ne güzel yazmışsın tesekkür ederim gönlüne göre olsun insalah senin hikayednde ama elimde değil ama suan tabiki hrp bi tarafım yerleşme kanaması diyor yada 1 tanesidir ı diğeri seninledir diyor ama biyandanda üzülüyorum acauipim yanlızım evdede kafayı yicem

erbil hoca muhtemelen senin stres yaptıgını anladı o yüzden erken verdiki rahatlayasın diye. niye yanlızsın canım bak esin var ailen var destekte olmuslar,stres yapman bişeyi cozmezki gün icinde oyaalnmaya calıs mesela yapboz yap el isi yap kitap oku ,kotü düsünceleri at kafandan.iyi olcak isaalhh ama az sabır ve sakin ol üzülme su ani icin üzülecek bi durum yok ki hem bak 2 tane 5 gün emb. koydular hersey iyiyie gidiyo su an .. olumlu düsün cnm..

cnmm stres yapmaa.. benmde adet sancılarım olmuştu 6. gün den itibaren. seninkilerde yerleşiyordur. erbil beyde test tarihini öne almışş. bizee ügüzell haberler vereceksinn gibi geliyooooooooo

Merhabaaa, dn kontrole gittik. .çok şükürr.. Allah herkese bugünleri görmöeyi nasip etsin sağlıkla kucaklarımıza alalım miniklerimizi..
haberler getirdim sizee, bebeişim iyimişş. minik kuzumm. amaa dr dediki böbreği biraz büyümüş gibi bunu takip edicez dedi. kafam çok karıştıı. inşallah ciddi bişi yokturr.
böyle sizden naberrr,,, gelmeyenlerr çok varrr. tazem hamişlerr siz nasılsınızz.. varmı sıkıntıı... ? Transfer bekleyenler Allah hayırlısı ilee emeğinizin karşılığını versin. drunuzun tavsiyelerine uyun, yemenize içmenize istrahatinize dikakt edin. Gerisi Allahın takdiri. tabii bol boll duaa.. ..

cnmm stres yapmaa.. benmde adet sancılarım olmuştu 6. gün den itibaren. seninkilerde yerleşiyordur. erbil beyde test tarihini öne almışş. bizee ügüzell haberler vereceksinn gibi geliyooooooooo
Kanaman olmuşmuydu canım ??? Seninde neden erkene aldı cok merak ediyorum. Bu arada seninde bebişine sağlık versin umarım önemli değildir boll su tüket böbrek diyince aklıma tek bu geliyor (
K

yaa canım test tarihin erken almanın sebebi senin stresli oldugun farkındadır o yüzden almıs iste canımm .. zaten herkez 10 gün yapıyo niye canın sıkıyon ki sen

Asy benimde kanamam olmuştu hemde tahlilimi yaptırdıktan sonra pozitif haberini aldıktan iki hafta sonra.. Tam sevinçden doruklardayım, mutluyum derken artık hiçbirşey olmaz derken öyle bir iki damla da değil baya ped koyacak kadar yoğun kırmızı bir kanama.. DR'a gidişim kabus gibiydi ama çok normal olabilir demişti dr..Sonra ertesi gün kesilmişti o kanama ve bir daha da olmamıştı.
Bu nedenle sende sakin ol..Allahım ol dediyse zaten olmuştur.

Merhaba kızlar benimde bugün 7.günüm gayet rahat geçiyor çok düşünmüyorum ama bugün acaba dedim bende hiççç bişey yok sadece transferden 1 gün sonra sol kasığım bi ağrıdı bide 2 gün önce belim hepsi bu jeli yutuyor sanki vajen hiçç geri gelmiyor hiç biley olmamış gibi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…