- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.041
Ozzz yürü
Ozzygmr yürüdüm derken?? Dışarı yürüyüşe çıkıyor musun??
Ben jelden sonra 10 dak tuvalet gidiyorum arada yürüyorum ama yatmak daga cok yemeğe gidiyorum mutfağa öle yani biraz temkinliyim 4 denememYok cnm dışarda değil evde yürüyüş bol bol yapıyorum özellikle jel den sonra ben hiç bişey olmamış gibi davranıyorum elimden geldiğince. ..
Arkadaslarrrr bişey sorcam bende bacakta karıncalar karnımda bütün gib yatmaktandır mı dersiniz yoksa psikolojik mi yoksa bebişlerim mi yapıyor ????
acil kızlar salı transferim oldu az önce tuvalete gittim peceteye kıpkırmızı kan geldi regl olacakmışım gibi korkuyorum cokCanım gerinme hissi gibi bişeyse bacaklarımda ben de hissettim. Uyuşma daha sonraki zamanlarda ellerimde oluyordu.
Canım korkmana gerek yok. transferden 12 gün geçmeden hasta falan olmazsın. YArın erbil beye haber verebilirsin. Muhtemelen normal diyecek ama bebeklerinin 2 side tutunmuş olabilir. Jel yetersiz olabilir mi ilave iğne önerir mi bu aşamda bilmiyorum. Henüz erken iğne için. DAmara denk gelirse kanama olabiliyormuş diye okumuştum bir zamanlar. Sabah erbil beye bilgi ver. Allah bebeklerini kucağına almayı naip etsin. Şimdi çıkıyorum ben. İyi geceler. Stres yapma ve daha önce gördüğün rüyandaki o güzel erkek bebeği düşün :) ben de olumsuzluk olduğunda transferden 2gün önce rüyamda gördüğüm çocuğu düşünüp umudumu diri tutuyordum :)acil kızlar salı transferim oldu az önce tuvalete gittim peceteye kıpkırmızı kan geldi regl olacakmışım gibi korkuyorum cok
Saol canım çok iyisin hemen cevap verdin umarım öyledir ben adet okacakmışım gibi hissediyorum vücudumdaCanım korkmana gerek yok. transferden 12 gün geçmeden hasta falan olmazsın. YArın erbil beye haber verebilirsin. Muhtemelen normal diyecek ama bebeklerinin 2 side tutunmuş olabilir. Jel yetersiz olabilir mi ilave iğne önerir mi bu aşamda bilmiyorum. Henüz erken iğne için. DAmara denk gelirse kanama olabiliyormuş diye okumuştum bir zamanlar. Sabah erbil beye bilgi ver. Allah bebeklerini kucağına almayı naip etsin. Şimdi çıkıyorum ben. İyi geceler. Stres yapma ve daha önce gördüğün rüyandaki o güzel erkek bebeği düşün :) ben de olumsuzluk olduğunda transferden 2gün önce rüyamda gördüğüm çocuğu düşünüp umudumu diri tutuyordum :)
acil kızlar salı transferim oldu az önce tuvalete gittim peceteye kıpkırmızı kan geldi regl olacakmışım gibi korkuyorum cok[/QUOTE
Cnm korkma , kanama olabilir demiştir erbil bey hatırla sabah ararsın şimdi pozitif düşün dinlen lütfen.
Cok korkuyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıkızlar günaydın hepnize , nasılsınız ben bantlara basladım . uzakta oldgum icin adetimin 2 . günü aradım hicran hnm bana bi cizelge gonderdi bantlarla ilgili tam 15 gün kont olcak yani ayın 1 i,1inide istda olcam bantı gobekle kasık armada biyere yapıstırdım. bakalım allh emeklerimizi bosa cıkarmasın.. sanırım kont den bi 5 gün sonra falanda transfer yapar diye bekliyorum..
asya ayazcım bak ne güzel 2 günün kalmıs tutunma kanamasıdır o burda herkezin dedigi adet in bu ilaçları kullanırken gelmeyecegi birde zaten gününe varmıs daha 3 gün var :) allah hayırlsını etsin işallhh...
canım 1 damlayla adet olunmazki yarın sanırım 10 günün oluyo herkez zaten 10 günü 11 günü yapıyo kimse 15 gün beklemiyo ki , adet olacagım diye düsünme yerlesmeye calısan bebiş tabikide sancı yapar sende onu adet sancısı sanırsın . belirti olarakta bisey arama insanlar normal hamile kalıyo mesela nasıl ogreniyo adeti gecikince hiç daha duymadım adeti gecikmeden istfira eden, yada baska bi belirti. bak az kaldı olcak isaalh iyi düsün ki iyi olsun canımm...Cok korkuyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlısı
Ne güzel yazmışsın tesekkür ederim gönlüne göre olsun insalah senin hikayednde ama elimde değil ama suan tabiki hrp bi tarafım yerleşme kanaması diyor yada 1 tanesidir ı diğeri seninledir diyor ama biyandanda üzülüyorum acauipim yanlızım evdede kafayı yicemcanım 1 damlayla adet olunmazki yarın sanırım 10 günün oluyo herkez zaten 10 günü 11 günü yapıyo kimse 15 gün beklemiyo ki , adet olacagım diye düsünme yerlesmeye calısan bebiş tabikide sancı yapar sende onu adet sancısı sanırsın . belirti olarakta bisey arama insanlar normal hamile kalıyo mesela nasıl ogreniyo adeti gecikince hiç daha duymadım adeti gecikmeden istfira eden, yada baska bi belirti. bak az kaldı olcak isaalh iyi düsün ki iyi olsun canımm...
cnmm stres yapmaa.. benmde adet sancılarım olmuştu 6. gün den itibaren. seninkilerde yerleşiyordur. erbil beyde test tarihini öne almışş. bizee ügüzell haberler vereceksinn gibi geliyoooooooookızlar günaydın benim akşamki kanı whatsaptan yaptım erbil bey olabilir dedi rahat ol sabah şimdi yazdı whatsaptan 26 kasımdı test tarihim perşembeye 20 kasım da yap dedi beklemeyelim dedi heyecanlandım cok suan yermi gökmü bilmiyorum sadece ne oldu bu arada son adete 30 gün sayarsak Perşembe regl günüm hepinizden dua istiyorum ve tecrübeler varmı böle aksam 7 gün kırmızı bi yudum kan geldi ama kırmızı????
Kanaman olmuşmuydu canım ??? Seninde neden erkene aldı cok merak ediyorum. Bu arada seninde bebişine sağlık versin umarım önemli değildir boll su tüket böbrek diyince aklıma tek bu geliyorcnmm stres yapmaa.. benmde adet sancılarım olmuştu 6. gün den itibaren. seninkilerde yerleşiyordur. erbil beyde test tarihini öne almışş. bizee ügüzell haberler vereceksinn gibi geliyooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?