- 17 Eylül 2012
- 410
- 113
- 63
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.061
Saol canım hepimiz beni gercekten rahatlatıyorsunuz benim diğer 3 denemem de bişey olmamıştı ama bunda 2 gğn pembe damla 7 gün kırmızı iki damla belkide benim için bu hayırlısı belkide değil bilemiyorum kafam Allak bullak ama biraz daha iyiyimAsy benimde kanamam olmuştu hemde tahlilimi yaptırdıktan sonra pozitif haberini aldıktan iki hafta sonra.. Tam sevinçden doruklardayım, mutluyum derken artık hiçbirşey olmaz derken öyle bir iki damla da değil baya ped koyacak kadar yoğun kırmızı bir kanama.. DR'a gidişim kabus gibiydi ama çok normal olabilir demişti dr..Sonra ertesi gün kesilmişti o kanama ve bir daha da olmamıştı.
Bu nedenle sende sakin ol..Allahım ol dediyse zaten olmuştur.
Asya bebişlerin seninle bak görSaol canım hepimiz beni gercekten rahatlatıyorsunuz benim diğer 3 denemem de bişey olmamıştı ama bunda 2 gğn pembe damla 7 gün kırmızı iki damla belkide benim için bu hayırlısı belkide değil bilemiyorum kafam Allak bullak ama biraz daha iyiyim
Canım hepimizin farklı bence vücudu ama çevremizde yaşanalar işte insanı etkiliyor acabalar bitmiyorr hayırlısıhrpmiz için Rabbim yardımcımız olsunMerhaba kızlar benimde bugün 7.günüm gayet rahat geçiyor çok düşünmüyorum ama bugün acaba dedim bende hiççç bişey yok sadece transferden 1 gün sonra sol kasığım bi ağrıdı bide 2 gün önce belim hepsi bu jeli yutuyor sanki vajen hiçç geri gelmiyor hiç biley olmamış gibi ..
Amin inşallah canım...Canım hepimizin farklı bence vücudu ama çevremizde yaşanalar işte insanı etkiliyor acabalar bitmiyorr hayırlısıhrpmiz için Rabbim yardımcımız olsun
nerden cıktı bu sindi canım içine mi doğdu varmıdırAsya bebişlerin seninle bak gör
Asya bebişlerin seninle bak gör
Valla öyle geçti içimden hayırlısıylaa ..Nerden
nerden cıktı bu sindi canım içine mi doğdu varmıdır
Hayır olsun ben her dakika farkı hissediyorum okadar karışık ki kafam hiç kimseye yorum yapamıyorum korkuyorum insalah seninkide benim kide benimledirValla öyle geçti içimden hayırlısıylaa ..
Bende bugün çok karışığımm ..inşallah canım hayırlı haberleri alırızz..Hayır olsun ben her dakika farkı hissediyorum okadar karışık ki kafam hiç kimseye yorum yapamıyorum korkuyorum insalah seninkide benim kide benimledir
Devam eden bi kanama değil.içini ferah tut,anne biz buradayız demiş bebislerimiz:)Rabbim gonul rahatlığı versin inş.sağlıklı hayırlı bebislerimiz nasip etsin..Hayır olsun ben her dakika farkı hissediyorum okadar karışık ki kafam hiç kimseye yorum yapamıyorum korkuyorum insalah seninkide benim kide benimledir
Ağzın bal yesin insallah Rabbim evlâdına sağlık versin ne güzel demişsin sende böle biley olmuşmuydu yada o dönemde hamile kalan arkadaşlarda geriye dönük okuyorum hepinizi ama aklında bişey varmıDevam eden bi kanama değil.içini ferah tut,anne biz buradayız demiş bebislerimiz:)Rabbim gonul rahatlığı versin inş.sağlıklı hayırlı bebislerimiz nasip etsin..
Transferin kacıncı günüydü canım cok soru soruyorum ama kusuruma bakmaBenim hamile old.öğrendikten sonra daha kontrole gitmeden olmuştu. Ve çok korkmustum.kirmiziydi.geldi, hastaneye gittim ve evde iğneyi vurunana kadar 1 ped dolacak kadar gelmiştir.Rabbim o korkuları yaşatmasını kimseye
saol cnaım aminn..Kanaman olmuşmuydu canım ??? Seninde neden erkene aldı cok merak ediyorum. Bu arada seninde bebişine sağlık versin umarım önemli değildir boll su tüket böbrek diyince aklıma tek bu geliyor(
K
saol cnaım aminn..
Canımmmm kanaman kısa süreli olmuş. oyüzden kafana takmaa. dediğimiz gibi yerleşme kanamasıdır.
benim de kanamam olmutu ama pozitif sonucu aldıktan bir hafta flan sonraydı. içini eferah tut, bol bl dua et.. önce [/QUO
Hepimizin pozitif sonuçtan sonra olmuş sanırım Rabb'imden hayırlısı artık Rabb'ime teslimmmmmm bebeklerim
Yok ozamandan kalma olamaz çünkü günde 4 tl fazla su tüketiyorum ve cok tuvalet gidiyorum şimdiye kadar çıkardı bugün tam 1 hafta olcak saat 18 de insalah hayırlısıcanım benim belki seninki kanama bile degil bir ik damla dedin, belkide tranferde gireeken o takılan seyden kalmıstır.. icini ferha tuuta zaten bugun bitti kaldı 1 gün :)
Bende kendimi bugün kötü hissediyorum dokunsalar ağlarım bende hiçbişey yok bugüne kadar gayet rahattım bugün içimde olmadı gibi bir his hiçbişey hissetmiyorum bende ne ağrı oldu ne kanama gibi şeyler o pembemsi akıntı bile olmadı adet olacakmış gibiyim niye böyle negatif oldum anlamadım. ..
Özür dilerim senden sen benden etkilendin belkide senin hayrına bende inan cok karmaşığım ağlıyorum yerli yersiz umutlanıyırum binbir hale girdim offf offBende kendimi bugün kötü hissediyorum dokunsalar ağlarım bende hiçbişey yok bugüne kadar gayet rahattım bugün içimde olmadı gibi bir his hiçbişey hissetmiyorum bende ne ağrı oldu ne kanama gibi şeyler o pembemsi akıntı bile olmadı adet olacakmış gibiyim niye böyle negatif oldum anlamadım. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?