- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.261
Çok sevindim canim..sağlıkla al kucağına inş.Rabbim bebislerimizi bizlere bagislasin.dileyen isteyen herkese de nasip etsin inş..Amin cnm inşallah çok sağol...
Cnm çok sağol..AminÇok sevindim canim..sağlıkla al kucağına inş.Rabbim bebislerimizi bizlere bagislasin.dileyen isteyen herkese de nasip etsin inş..
Cnm hayırlı olsun tebrik ederim Allah sağlıkla kucaginda göstersin çok sevindim senden bu haberi bekliyordum.Kizlar ALLAH'IN izniyle binlerce kez hamdolsun şükür olsunki HAMİLEYİM önce Rabbim sonra Erbil bey ve ekibinin sayesinde Darısı tüm isteyenlere, bekleyenlere...
Erbil bey benim gibi durumu olanlarda basarilimidir demişsin.bahcecinin sayfasında hastalarımız anlatıyor bölümünde "altın yumurtayla gebe kaldi" hikayesini okumani tavsiye ederim karar vermende sana yardimci olacaktır arkadasimBende ispartadan gelecegim erbil beyin yanina kizlar ama daha randevu almadim cunku tam emin olamiyorum bende yumurta rezervi az ve gecenki denememde bi tane embriyom olmustu antalya tup bebekte bi ay dondurulup konmustu ustelik bes gun bekletilmisti ama yinede olmadi sonrada doktorum embriyo kalitesizligindendir dedi tekrar denemeliyim bu arada ama kime gidecegimi cidden bilmiyorum kafamdaki tek dusunce istanbul olmasi erbil bey durumu benim gibi olanlarda basarilimidir biloyasaniz soylermisiniz bu arada on gorusme ucreti 300 tl mi ona gore hazirlikli gelelim cokta pahaliymis ama iste yapcak bi sey yok
Cok tesekkur ederim arkadasim hemen bakiyorum :)Erbil bey benim gibi durumu olanlarda basarilimidir demişsin.bahcecinin sayfasında hastalarımız anlatıyor bölümünde "altın yumurtayla gebe kaldi" hikayesini okumani tavsiye ederim karar vermende sana yardimci olacaktır arkadasim
Cnm hayırlı olsun tebrik ederim Allah sağlıkla kucaginda göstersin çok sevindim senden bu haberi bekliyordum.
Tebrikler cnm ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.Kizlar ALLAH'IN izniyle binlerce kez hamdolsun şükür olsunki HAMİLEYİM önce Rabbim sonra Erbil bey ve ekibinin sayesinde Darısı tüm isteyenlere, bekleyenlere...
Canım istersen bugün bi tahlil yaptır başka bi yerdeKızlar bana erbil bey yanlıs sonuc olabilir labuvutuarın azizliğime uğrayabilşrsin Pazartesi tekrar baktır dedi ve hiç basına böle gelen oldumu ? Bi hastası yaşamış bende hala adet olmadım transferin 12 hüni
Yani bugün 12.gün8.31 olmuş tekrar
Evet farklı yerler ama 12 gün için 8.31 zaten düşük bi değer değilmi nette bakıyorum hep yüksek sayılar ???Canım çok şaşırdım. Yarın yine yaptır, çok merak ettim . Farklı merkezler mi bunlar... İnşallah değerin yükselir ...
Tebrikler cnm ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
Evet
Evet farklı yerler ama 12 gün için 8.31 zaten düşük bi değer değilmi nette bakıyorum hep yüksek sayılar ???
allak bullak oldum senin değerin kac nette baktım 12 günler 50 de yüksek hrpCnm nasılsın en güzeli çarşamba yani asıl test tarihinde iyi bir yerde baktır cnm inşallah güzel hbrler gelir...
Canım ya inan bizde afalladik.geç tutunma diye biseylerden bahsedilir ama ayrıntısını bilmiyorum. İnsanin içinde en ufak bi ümidi bile canlı tutması lazim.inş Rabbim yardim eder.kulunun en sıkıntılı halini de bilir.iyi haberler gelir dilerim sendendeAl
allak bullak oldum senin değerin kac nette baktım 12 günler 50 de yüksek hrp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?