Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Benim aile hekimim çok gıcık biridir. Yazmak istemedi önce, ben de arkadaşımın aile hekiminin yazdığını söyledim, araştırdı biraz, sonra yazdı, ama gebelik başlayınca sgk anlaşmalı özeldeki doktor çok anlayışlıydı, hiç sorun yaşamadım.
Erbil beyin süreç içinde istediği tüm tahlilleri de devlette yaptırdım. Damlaya damlaya göl oluyor çünkü. Sonrasında doğum için para, bebeğin hazırlıkları falan derken hiç bitmiyor... Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...

Kizlar ALLAH'IN izniyle binlerce kez hamdolsun şükür olsunki HAMİLEYİM önce Rabbim sonra Erbil bey ve ekibinin sayesinde Darısı tüm isteyenlere, bekleyenlere...
Cnm hayırlı olsun tebrik ederim Allah sağlıkla kucaginda göstersin çok sevindim senden bu haberi bekliyordum.

Erbil bey benim gibi durumu olanlarda basarilimidir demişsin.bahcecinin sayfasında hastalarımız anlatıyor bölümünde "altın yumurtayla gebe kaldi" hikayesini okumani tavsiye ederim karar vermende sana yardimci olacaktır arkadasim

Cok tesekkur ederim arkadasim hemen bakiyorum :)

Cnm baktim simdi ve icim umut doldu tekrar tsk ederim sana cok sagol iyiki boyle bi site var ve herkes birbirinin derdine ortak :)

Herkezde re gunaydin:) Birben kaldım yakında transferi olan sanırım :) neyse hamilleri çok çok dua edin arkadasıniza..

Kızlar bana erbil bey yanlıs sonuc olabilir labuvutuarın azizliğime uğrayabilşrsin Pazartesi tekrar baktır dedi ve hiç basına böle gelen oldumu ? Bi hastası yaşamış bende hala adet olmadım transferin 12 hüni

Canım istersen bugün bi tahlil yaptır başka bi yerde

Al
allak bullak oldum senin değerin kac nette baktım 12 günler 50 de yüksek hrp
Canım ya inan bizde afalladik.geç tutunma diye biseylerden bahsedilir ama ayrıntısını bilmiyorum. İnsanin içinde en ufak bi ümidi bile canlı tutması lazim.inş Rabbim yardim eder.kulunun en sıkıntılı halini de bilir.iyi haberler gelir dilerim sendende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…