Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Hadi bakalim:) orda yaptırmak tahlili canım... bende haftaya pazartesi ordayim:) Isaac yukselme y e devam eder canimm..,

Asyacim degerlerim degisiyo demissin inan sevindim sanirim sen test gununden once yapmissin cidden uzulmustum ve simdi icimde bi umit oldu sana tutunacaktir insallah bebislerin hic kolay dgl ama aklina geldiginde baska bi ugras bul kendine saglicakla kal hayirli guzel haberini duymak dilegiyle insallah :)

Asyacım ne yaptın, merak ettik. Birbirimizi en iyi bizler anlarız. Bizler burada birbirimize destek vermek için varız.

Kızlar sonucum sıfırlandı çok kötü bi gün gündü sil bastan yasadım negatifi ve umutlanmıştım hayırlısı buymuş Rabbim bize yardım etsin hepimiz için hayırlısı hepinize tesekkür ederim erbil bey sperm testi genetik incelicek sil bastan hersey

canım inan çok üzüldüm ,allahtan hayırlısı boyleymiş simdi biraz dinlen kafana hiç biseyi takmamya calıs genetik testlerini yap. vucudunun mavenivi olarak kendini hazır hissetigin an baslarsın.manevi olarak kendini topladıgın an maddi olarak ta toplamıs olarcaksın.Buna cok inanıyorum.baska bisey soyledimi erbil hoca canım ?
kendine çok iyi bak canım benim...

canım çok geçmiş olsun Allah biradahakini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hepimize, bu süreçte çaışıyormusun bilmiyorum ama bir şeylerle oyalanmayı dene kafanı bu konuya takmamaya çalış

En az senin kadar uzuldugumu bil arkadasim herseyin hayirlisi insallah olmayisinda var muhakkak bi hayir bunu unutma insallah ama insallah en kisa zamanda rabbim analik duygusunu sana ve bizlere tattirir umutla ve umidimizi kesmeden beklicez

Söylediklerimiz yalnızca teselli.eminimki uzuluyorsun. Ama umut bitmiyor canım .Rabbim senin içinde hayırlı vakti tez eylesin inş.daima dualarımda ol acaksin.Allah buyuktur,sıkıntı daki kulları i yalniz birakmaz

nasılsınız kızlar? çok uzun zaman oldu giremiyordum. Allahıma şükür izne ayrıldık. artık kızım el verdikçe hazırlıklar arası aranızda olucum. Tedavisi olumlu sonuçlanan arkadaşlarım hayırlısı olsun rabbim tamamına erdirsin inş. Yeni tedaviye başlayacaklara rabbim yardımcı olsun en yakın zamanda mutlu haberleriniz olur inş.

Öyle kayboldu ki özledik...maşallah çok az kalmış. Sırada tatlı hastane hazırlıkları inş..Rabbim hayırla kurtarsın inş

Arkadaşlar merhaba bende erbil hocanın hastasıyım. Uzun zamandır takip ediyorum sizi. Pozitiflere sevinip,negatif sonuçlarada kendimin gibi üzüldüm. Bunu heralde sadece bizler anlarız hele asyaayazın sonucunu kendi sonucumu bekler gibi bekledim...imtihandayız hepimiz Rabbim hepimize hakkımızda en hayırlısını versin inşallah. Bende vitaminlere başladım nasipse ocak ayında gelicem istanbula. Dualarınızda unutmayın benide nolur. Gelişmeleri paylaşırım inşallah Allaha emanet olun

canım benim nasıslın :) kız maasaalh kocaman olmus :) hatılardın dimi beni .. ben islemlerimi tamalasım kısmetse 1 inde kont vee sonrada bebişleri alcam isaalhh hayılrısyla..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…