- 1 Nisan 2014
- 455
- 146
- 133
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.281
Canım erbil hocayı aradin mi ne diyor? Eğer aramadan bi ara canimKızlar sonucum 8.31 çıkmış cuma3.12 Çarşamba 11.67
aradım canım ulaşamadım sonra whatsaptan yazdım ilaçlara devam salı günü bekliyorum dediCanım erbil hocayı aradin mi ne diyor? Eğer aramadan bi ara canim
canım inan çok üzüldüm ,allahtan hayırlısı boyleymişKızlar sonucum sıfırlandı çok kötü bi gün gündü sil bastan yasadım negatifi ve umutlanmıştım hayırlısı buymuş Rabbim bize yardım etsin hepimiz için hayırlısı hepinize tesekkür ederim erbil bey sperm testi genetik incelicek sil bastan hersey
canım çok geçmiş olsun Allah biradahakini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hepimize, bu süreçte çaışıyormusun bilmiyorum ama bir şeylerle oyalanmayı dene kafanı bu konuya takmamaya çalışKızlar sonucum sıfırlandı çok kötü bi gün gündü sil bastan yasadım negatifi ve umutlanmıştım hayırlısı buymuş Rabbim bize yardım etsin hepimiz için hayırlısı hepinize tesekkür ederim erbil bey sperm testi genetik incelicek sil bastan hersey
Söylediklerimiz yalnızca teselli.eminimki uzuluyorsun.Kızlar sonucum sıfırlandı çok kötü bi gün gündü sil bastan yasadım negatifi ve umutlanmıştım hayırlısı buymuş Rabbim bize yardım etsin hepimiz için hayırlısı hepinize tesekkür ederim erbil bey sperm testi genetik incelicek sil bastan hersey
Öyle kayboldu ki özledik...maşallah çok az kalmış. Sırada tatlı hastane hazırlıkları inş..Rabbim hayırla kurtarsın inşnasılsınız kızlar? çok uzun zaman oldu giremiyordum. Allahıma şükür izne ayrıldık. artık kızım el verdikçe hazırlıklar arası aranızda olucum. Tedavisi olumlu sonuçlanan arkadaşlarım hayırlısı olsun rabbim tamamına erdirsin inş. Yeni tedaviye başlayacaklara rabbim yardımcı olsun en yakın zamanda mutlu haberleriniz olur inş.
Hazırlıklar bitti gibi. prensesimi bekliyoruz dört gözle. rabbim cümlemizi bir avazda kurtarsın inş.Öyle kayboldu ki özledik...maşallah çok az kalmış. Sırada tatlı hastane hazırlıkları inş..Rabbim hayırla kurtarsın inş
canım benim nasıslın :) kız maasaalh kocaman olmus :) hatılardın dimi beni .. ben islemlerimi tamalasım kısmetse 1 inde kont vee sonrada bebişleri alcam isaalhh hayılrısyla..:)nasılsınız kızlar? çok uzun zaman oldu giremiyordum. Allahıma şükür izne ayrıldık. artık kızım el verdikçe hazırlıklar arası aranızda olucum. Tedavisi olumlu sonuçlanan arkadaşlarım hayırlısı olsun rabbim tamamına erdirsin inş. Yeni tedaviye başlayacaklara rabbim yardımcı olsun en yakın zamanda mutlu haberleriniz olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?