- 19 Kasım 2013
- 643
- 51
- 73
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.301
iyiyim canım.. sende iyisin inş. biz büyüdük baya gün sayıyoruz. darısı sana ve diğer arkadaşlara inş. burda değildim ama unutmadım merak etme...canım benim nasıslın :) kız maasaalh kocaman olmus :) hatılardın dimi beni .. ben islemlerimi tamalasım kısmetse 1 inde kont vee sonrada bebişleri alcam isaalhh hayılrısyla..:)
O cicilerini sağlıkla giydirmeyi nasip etsin Rabbim..en heyecanlı kısım kucağına almak sanırım..çünkü inanamiyor insan..amin canım..Rabbim yardımcı olsun doğumda da inşHazırlıklar bitti gibi. prensesimi bekliyoruz dört gözle. rabbim cümlemizi bir avazda kurtarsın inş.
Hoşgeldin..en iyi birbirimizi anlıyoruz ve destek olmaya calisiyoruz..Rabbim kimseyi annelik duygusuna hasret bırakma diye dua ediyorum.inş sağlık la güzel haberler devam eder..Arkadaşlar merhaba bende erbil hocanın hastasıyım. Uzun zamandır takip ediyorum sizi. Pozitiflere sevinip,negatif sonuçlarada kendimin gibi üzüldüm. Bunu heralde sadece bizler anlarız hele asyaayazın sonucunu kendi sonucumu bekler gibi bekledim...imtihandayız hepimiz Rabbim hepimize hakkımızda en hayırlısını versin inşallah. Bende vitaminlere başladım nasipse ocak ayında gelicem istanbula. Dualarınızda unutmayın benide nolur. Gelişmeleri paylaşırım inşallah Allaha emanet olun
Yasemin maşallah sonuna geldin artık Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Nerelerdeydin sen ya..bi kayboldun pir kayboldun.cabanin en güzel kismida bu sanırım darısı bana ve isteyen herkese olsun inş. Bebise ne isim geliyor bakalimnasılsınız kızlar? çok uzun zaman oldu giremiyordum. Allahıma şükür izne ayrıldık. artık kızım el verdikçe hazırlıklar arası aranızda olucum. Tedavisi olumlu sonuçlanan arkadaşlarım hayırlısı olsun rabbim tamamına erdirsin inş. Yeni tedaviye başlayacaklara rabbim yardımcı olsun en yakın zamanda mutlu haberleriniz olur inş.
Kızlar sonucum sıfırlandı çok kötü bi gün gündü sil bastan yasadım negatifi ve umutlanmıştım hayırlısı buymuş Rabbim bize yardım etsin hepimiz için hayırlısı hepinize tesekkür ederim erbil bey sperm testi genetik incelicek sil bastan hersey
nasılsınız kızlar? çok uzun zaman oldu giremiyordum. Allahıma şükür izne ayrıldık. artık kızım el verdikçe hazırlıklar arası aranızda olucum. Tedavisi olumlu sonuçlanan arkadaşlarım hayırlısı olsun rabbim tamamına erdirsin inş. Yeni tedaviye başlayacaklara rabbim yardımcı olsun en yakın zamanda mutlu haberleriniz olur inş.
canıımmm hoşgeldinn. özlemiştik seniii.. maşallah miniğinin hazırlıklarıda tamamlamışsın. bizde bişiler alıyoruz artık :) ehehe zor ama ççok tatlı heyecan.. doğumunu nasıl düşünüyorsuncanımm. sezeryanmı olacak ? bişi dedimi dr un?nasılsınız kızlar? çok uzun zaman oldu giremiyordum. Allahıma şükür izne ayrıldık. artık kızım el verdikçe hazırlıklar arası aranızda olucum. Tedavisi olumlu sonuçlanan arkadaşlarım hayırlısı olsun rabbim tamamına erdirsin inş. Yeni tedaviye başlayacaklara rabbim yardımcı olsun en yakın zamanda mutlu haberleriniz olur inş.
Elabilge jeli bıraktınmı?Hoşgeldin..en iyi birbirimizi anlıyoruz ve destek olmaya calisiyoruz..Rabbim kimseyi annelik duygusuna hasret bırakma diye dua ediyorum.inş sağlık la güzel haberler devam eder..[/QUOTE*
Hayırlı olsun cnm.Benim tavsiyem kesinlikle erbil bey.Klinikte en yüksek gebelik oranı onda.Arkadaşlar merhaba bir tüp bbek denemem var olumsz şimdi merkez değiştirp donmuşları denicem ama erbil beyni güvenç beymi arada kaldım önerilerinz nedir
Güvenç bey'i bilmem ama erbil bey harika bir doktor kesinlikle onu tavsiye ederim. Ben de çok araştırdım karşıma hep erbil bey çıktı.Arkadaşlar merhaba bir tüp bbek denemem var olumsz şimdi merkez değiştirp donmuşları denicem ama erbil beyni güvenç beymi arada kaldım önerilerinz nedir
Daha önce ulun beyde tedavi oldum bi olumsz denemem var şimdide doktr arasında kaldım oofGüvenç bey'i bilmem ama erbil bey harika bir doktor kesinlikle onu tavsiye ederim. Ben de çok araştırdım karşıma hep erbil bey çıktı.
bence fulyada ki tüm doktorlar iyi ben daha duymadım ki doktorun memnun kalmayan, güvrnc beyi tanımıyorum. ama erbil bey gercekten iyi bir doktor:) ama eger zamanın varsa git bir gorus derim. cünki doktounla iletişim onemli... ama biz burdaki arkadaslar olumlu olumsuz alanlar tranferi bekleyenler hepimiz çok memnunuz hocamızdan :)Daha önce ulun beyde tedavi oldum bi olumsz denemem var şimdide doktr arasında kaldım oof
Ne yazıkki yurtdışındayım geldğimde adetime denk getrip tedaviye başlıcambence fulyada ki tüm doktorlar iyi ben daha duymadım ki doktorun memnun kalmayan, güvrnc beyi tanımıyorum. ama erbil bey gercekten iyi bir doktor:) ama eger zamanın varsa git bir gorus derim. cünki doktounla iletişim onemli... ama biz burdaki arkadaslar olumlu olumsuz alanlar tranferi bekleyenler hepimiz çok memnunuz hocamızdan :)
Daha önce ulun beyde tedavi oldum bi olumsz denemem var şimdide doktr arasında kaldım oof
Erbil beyin mailine ihtiyacım var sizde varsa cok memnun olurumCanım daha önce bi arkadaşım da umut tüp bebekte ulun beyde negatif aldı. Doktorundan memnun değildi. Ben de güvenç bey ve erbil bey arasında kalmıştım ama erbil beyi tercih ettim. Bu arada adetime denk getireyim demişsin. Bence hangi doktoru seçersen seç önce mail veya telefonla görüş, istenilen tahliller olabilir veya vitamin takviyesi isteyebilir. Ben erbil beye gittiğimde düşündüğüm tarihten 2 ay sonra başlayacağını söyledi, vitaminler vs. verdi.
ayy bende ikisi arasında kalmıştımm. ama sonra ne oldu tam hatırlamıyorum erbil beyden randevu aldım :) en azından ön görüşme yapayım ikisiyle de diye aklımdan geçirirken erbil beyin odasından çıktıktan sonraa hiçbi kalmadı.. öylee erbil beyde devam ettikk çokk şüküürr.. sennndee bi telf. edip ön görüşme ayarlayabilirsin. kafandaki soru işaretleri gidecektir.Arkadaşlar merhaba bir tüp bbek denemem var olumsz şimdi merkez değiştirp donmuşları denicem ama erbil beyni güvenç beymi arada kaldım önerilerinz nedir
yurtdışındayım bazı imkanlarım kısıtlı malesefayy bende ikisi arasında kalmıştımm. ama sonra ne oldu tam hatırlamıyorum erbil beyden randevu aldım :) en azından ön görüşme yapayım ikisiyle de diye aklımdan geçirirken erbil beyin odasından çıktıktan sonraa hiçbi kalmadı.. öylee erbil beyde devam ettikk çokk şüküürr.. sennndee bi telf. edip ön görüşme ayarlayabilirsin. kafandaki soru işaretleri gidecektir.
canım bence once tel gorus ya da mailes bende agustosun basında gittim muayeneye bende eksik tekiklerimi istedi ve ta ekim kasım gibi gel dedi bana cünki ilaç veriyor vitamnin veriyor. hemen baslamıyor. ama imkanın varsa te. gorüs ben once telde gorüstüm ondan bi 15 gün sonra muayene gittim ve 3 ay sonra tedaviye basladık . güvenc bede iyi dir muhakkak onuda güvenc beye muayene olanlara sor :) bide icinden hangisi gecerse ona git. ben oyle yaptım :)Daha önce ulun beyde tedavi oldum bi olumsz denemem var şimdide doktr arasında kaldım oof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?