Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

canım benim nasıslın :) kız maasaalh kocaman olmus :) hatılardın dimi beni .. ben islemlerimi tamalasım kısmetse 1 inde kont vee sonrada bebişleri alcam isaalhh hayılrısyla..:)
iyiyim canım.. sende iyisin inş. biz büyüdük baya gün sayıyoruz. darısı sana ve diğer arkadaşlara inş. burda değildim ama unutmadım merak etme...

Hazırlıklar bitti gibi. prensesimi bekliyoruz dört gözle. rabbim cümlemizi bir avazda kurtarsın inş.
O cicilerini sağlıkla giydirmeyi nasip etsin Rabbim..en heyecanlı kısım kucağına almak sanırım..çünkü inanamiyor insan..amin canım..Rabbim yardımcı olsun doğumda da inş

Hoşgeldin..en iyi birbirimizi anlıyoruz ve destek olmaya calisiyoruz..Rabbim kimseyi annelik duygusuna hasret bırakma diye dua ediyorum.inş sağlık la güzel haberler devam eder..

Yasemin maşallah sonuna geldin artık Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Nerelerdeydin sen ya..bi kayboldun pir kayboldun.cabanin en güzel kismida bu sanırım darısı bana ve isteyen herkese olsun inş. Bebise ne isim geliyor bakalim

Canım inşallah yapacağın ilk deneme ile bebeklerini kucağına alırsın. Allah isteyen herkesin kucağını tez vakitte sağlıkla, hayırlısıyla doldurur inşallah...

Allah şimdiden bebeğini sağlıkla, hayırlısıyla, analı-babalı kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin. Çok az kalmış doğuma. Ben de yeni yeni uğramaya başladım buralara. İlk zamanlar çok zor geçti ama şimdi çok şükür kolaylamaya başladım.

canıımmm hoşgeldinn. özlemiştik seniii.. maşallah miniğinin hazırlıklarıda tamamlamışsın. bizde bişiler alıyoruz artık :) ehehe zor ama ççok tatlı heyecan.. doğumunu nasıl düşünüyorsuncanımm. sezeryanmı olacak ? bişi dedimi dr un?
Amiinnn Allahh herkesin gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkartmasın..

arkidisler naber :) yaww gelen giden olmamıs napırsınız :) bende pazartesi gideyim bakalım transfer tarıhını soyleyince naparım bilmiyorum... herkeze iyi günler...

Arkadaşlar merhaba bir tüp bbek denemem var olumsz şimdi merkez değiştirp donmuşları denicem ama erbil beyni güvenç beymi arada kaldım önerilerinz nedir

Daha önce ulun beyde tedavi oldum bi olumsz denemem var şimdide doktr arasında kaldım oof
bence fulyada ki tüm doktorlar iyi ben daha duymadım ki doktorun memnun kalmayan, güvrnc beyi tanımıyorum. ama erbil bey gercekten iyi bir doktor:) ama eger zamanın varsa git bir gorus derim. cünki doktounla iletişim onemli... ama biz burdaki arkadaslar olumlu olumsuz alanlar tranferi bekleyenler hepimiz çok memnunuz hocamızdan :)

Ne yazıkki yurtdışındayım geldğimde adetime denk getrip tedaviye başlıcam

Daha önce ulun beyde tedavi oldum bi olumsz denemem var şimdide doktr arasında kaldım oof

Canım daha önce bi arkadaşım da umut tüp bebekte ulun beyde negatif aldı. Doktorundan memnun değildi. Ben de güvenç bey ve erbil bey arasında kalmıştım ama erbil beyi tercih ettim. Bu arada adetime denk getireyim demişsin. Bence hangi doktoru seçersen seç önce mail veya telefonla görüş, istenilen tahliller olabilir veya vitamin takviyesi isteyebilir. Ben erbil beye gittiğimde düşündüğüm tarihten 2 ay sonra başlayacağını söyledi, vitaminler vs. verdi.

Erbil beyin mailine ihtiyacım var sizde varsa cok memnun olurum

Arkadaşlar merhaba bir tüp bbek denemem var olumsz şimdi merkez değiştirp donmuşları denicem ama erbil beyni güvenç beymi arada kaldım önerilerinz nedir
ayy bende ikisi arasında kalmıştımm. ama sonra ne oldu tam hatırlamıyorum erbil beyden randevu aldım :) en azından ön görüşme yapayım ikisiyle de diye aklımdan geçirirken erbil beyin odasından çıktıktan sonraa hiçbi kalmadı.. öylee erbil beyde devam ettikk çokk şüküürr.. sennndee bi telf. edip ön görüşme ayarlayabilirsin. kafandaki soru işaretleri gidecektir.

yurtdışındayım bazı imkanlarım kısıtlı malesef

canım bence once tel gorus ya da mailes bende agustosun basında gittim muayeneye bende eksik tekiklerimi istedi ve ta ekim kasım gibi gel dedi bana cünki ilaç veriyor vitamnin veriyor. hemen baslamıyor. ama imkanın varsa te. gorüs ben once telde gorüstüm ondan bi 15 gün sonra muayene gittim ve 3 ay sonra tedaviye basladık . güvenc bede iyi dir muhakkak onuda güvenc beye muayene olanlara sor :) bide icinden hangisi gecerse ona git. ben oyle yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…