Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Mail için teşekkür ederim mail attım fakat dönüş olmadı dünde facete soruları cvpluodu yazdm mail atın bana demişti yazdm onada cvp vermdi mail istemştim bakalım hayırlsı

nerden biliyorsunuz.böyle bir araiştırma mı yaptınız?
Bizzat kendisinden duydum.Benimle birlikte aynı ay tüp bebek tedavisi gören 9 kişinin 8 i gebe kaldı.Ayrıca netten çok değil biraz araştırıp bakarsanız az çok bigi sahibi olursunuz.Ben kendim kendisi ile 2 yıldır tanışıyorum ve herkese tavsiye ediyorum.

Ordaki hocaların hepsi birbirinden başarılı ben buna eminim :)ama en yüksek gebelik oranı erbil hocada mis fakat diger hocaların da oranı gayet yüksektir buna eminim ben

bende gürkan beyin hastasıyım ve benden kendinden çok memnunum.bence beyazın dediği gibi hepsi de başarılı.....

Kızlar nasılsınız ben kendimi hala toplamaya çalışıyorum hersey bütün hayallerimiz bitti maddi olarak 10 bin borcumuz var ama bu borc cok önemlî değil çalışır öderiz şimdi bilısumuz ben erbil beye cok güveniyorum önce Rabbim sınra erbil bey sayesinde insalahhh hamile kalçam esim en aze bir Sene ara îstşyır maddi olarak değişenim ilaç yüklenmende istemiyor bende Ocak Şubat gibi tekrara istiyorum hazır pozitif bukadar yakalamıştım 4 denemem îlk erbîl beyde pozitif gördüm kısacsürsede sizce erken mi Ocak Şubat

Asyacim toparlanmaya başlamisin sanirim çok güzel. Olsun borç bir şekilde ödeniyor bizde ilk denemede bi kısmını borç almıştık ödedik bitti.insallah sizde ödersiniz maddiyat bi zaman sonra yerine yavaş yavaş geliyor.bence bir süre ara verin maddi manevi toparlanin derim.ben öyle yaptım bu sürede hem ilaçların etkisi gitsin hemde sen moral olarak toparlan.insalah bende Mart gibi başlamayı düşünüyorum hepimizin için hayırlısı olsun.bu kadar uğraşmanin sonunda ben inanıyorum ki seninde bebeğin olacak.

Teşekkür ederim umarım Rabbim tüm el acmış kullarını duysun sesini Dondurulmusumda yok ;( esim sırf ilaç yüklemesi için istemiyor ama benim canım yanıyor erbil bey kendini ne zaman hissedersen gel ben burdayım dedi ama oda vakit kaybetmemi istemiyor hayırlısı artık hepimiz îçin

Bizimde dondurulmusumuz yok eşim baştan tese ameliyatı olacak tekrardan bu 3.ameliyati..ama yapacak biseyimiz yok vakti zamanı geldiyse olacak elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdirine kalmış.

Bizimde dondurulmusumuz yok eşim baştan tese ameliyatı olacak tekrardan bu 3.ameliyati..ama yapacak biseyimiz yok vakti zamanı geldiyse olacak elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdirine kalmış.
Hayırlısı canım Rabbim duysun sesimizi benide esimin spermine genetik bakcak ama biz daha önce emre beye gittik problem yok demişti bebek için her yol mübah

Kızlar napiyonuz bende yeni geldim gezmeden:) hemen açtım .asya çim inan çok üzülduk bence ne çok ara ver ne de az bence Mart gibi başlayabilirsin o arada hem maddi hem manevi olarak toparlanmiş olursun. Tsbi karar seni n Erbil bey vitamin falan verdimi bu başlama işini erbil hocakta danissaydin?

Kızlar iyi akşamlar gelen giden olmamis yarın ist gidip kont olup transfer tarihini de öğrenip evime döncem aksam:) dua edin arkedesinize:)
Hadi bakalım.kuyruğa geliyoruz:) hakkında hayırlı si olsun.Rabbim guldursun yüzünü..Güzel haber sırası artik sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…