Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Hadi bakalım.kuyruğa geliyoruz:) hakkında hayırlı si olsun.Rabbim guldursun yüzünü..Güzel haber sırası artik sende
Hee kız o kuyruk gelsin artik:)bugün dışarda azcık boğaziçi uxutmusum hemen taylot sprey falan hallettim şükür :) ama korktum hastalaçam diye

Hee kız o kuyruk gelsin artik:)bugün dışarda azcık boğaziçi uxutmusum hemen taylot sprey falan hallettim şükür :) ama korktum hastalaçam diye
Coooook dikkat et.inan 9 ay kollucsn kendini.. Herşey su gibi akıyor.. Yeter ki Gülsün isteyenlerin yüzü..

Sen gez gez disarlardadisarlarda.kocasız gezemicen sonra:) hih bugün bende gezdim gezdim gezdim:) ben tbm Yoruldum dedim ilk defa.:):)

merhaba kızlar.ben de erbil yağmur hastası olmaya karar verdim ve ctesi ön görüşmem var.çanakkalenin bir ilçesinden geleceğim nasıl olacak uzak.bi de ben ocak sonunda transfer olsun istiyorum olur mu ki?

merhaba kızlar.ben de erbil yağmur hastası olmaya karar verdim ve ctesi ön görüşmem var.çanakkalenin bir ilçesinden geleceğim nasıl olacak uzak.bi de ben ocak sonunda transfer olsun istiyorum olur mu ki?

Canım şimdiden hayırlı olsun. İnşallah ilk tedavinde bebeğini kucağına alırsın. Şubat sonu demişsin, 15 tatil için mi, öğretmen misin? Ben de geçen yıl haziranda başlamak için gittim, ama takviye vitaminler vs. verdi, 2 ay kullanmamı istedi, genelde bunu her hastasına uyguluyor, ağustos sonunda tedaviye başladık, ekimin ortasında sonucum çıktı. Bu haziranda bebeğimi kucağıma aldım. Erbil bey dondurulmuş embriyolarla tedavi yaptığı için tarihlerde ufak esnemeler oluyor ama evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor. Önemli olan sonucun, gerisini hiç düşünme...

Hoşgeldin..yolun açık,kucağın bebis dolsun inş.ancak ankaralı ark.ima katılıyorum.bende yaz tatilinde olsun istedim.eylülün sonunu buldu.gerçekten nasip.hakkında hayırlısı olsun.güzel haberler hic bitmesine inş

evet öğretmenim.o yüzden şubat tatiline denk gelsin istiyorum.uzak olduğum için gidip gelmek zor olacak.hem şubat tatilinde dinlenebilirim diye düşündüm bakalım doktor bey ne diyecek.peki bu vitaminleri neye göre veriyor?

çok teşekkür ederim inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlarım olur.bir de mutlaka tek embriyo mu koyuyor yaşım 28.2 tane koysa fena olmaz :)

çok teşekkür ederim inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlarım olur.bir de mutlaka tek embriyo mu koyuyor yaşım 28.2 tane koysa fena olmaz :)
Amin canım.ona Dr karar veriyor.29 bitmek üzere benimde ikiz bekliyorum.inş Rabbim gönlüne gire nasip eder seninde

Amin canım.ona Dr karar veriyor.29 bitmek üzere benimde ikiz bekliyorum.inş Rabbim gönlüne gire nasip eder seninde

Allah hayırlı ve sağlıklısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.ne güzel bir duygu.ben çok tedirginim.doktorlara gitmekten sıkıldım.ne kadar tuttu toplam masraflar?şu an tüp bebek için ayıracak paramız yok ev araba kredisi ödüyoruz ama o kadar çok istiyoruz ki para bir şekilde bulunur dedik girdik işin içine Allah yardım eder

Kızlar teyzelere slm kuzularimdan.şükürler olsun iyiler.isteyenleri dualarında anıyorum.Rabbimden sağlık diliyorum.yavrularimizi da saglicakla kucaklarimiza almayi .

%85 iki erkek dedi kuzularım için..canlarim annelerini birakmasinlar hic..

Rabbim tedaviye başlayacak ark.karada bu muhtesem duygulari nasip etsin..

Sağol canım.tedavi insani gerçekten yoruyor..10 bin civarı.Rabbim tedavisiz nasip etsin herkese.isteyenlerin dualarını kabul etsin..

Sağol canım.tedavi insani gerçekten yoruyor..10 bin civarı.Rabbim tedavisiz nasip etsin herkese.isteyenlerin dualarını kabul etsin..

ohh ne güzel haberler.darısı başımıza :) bol bol dinlen kuzular hep seninle olsun sağlıkla

Bana da dua edermisin ela. Ben de şimdi erbil beyde transferimi bekliyorum. Allah hepimizin yardımcı olsun. Allah seninkini de daim etsin.

Bana da dua edermisin ela. Ben de şimdi erbil beyde transferimi bekliyorum. Allah hepimizin yardımcı olsun. Allah seninkini de daim etsin.
benim cumartesi senin ne zaman :) elacık ogluslar geliyo tahminim tutmadı beya :) herkeze çok tesekkür eerim. isaalhh yeni yıla hamile olarak girerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…