- 7 Mart 2012
- 1.233
- 59
- 363
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.361
canım tekrar mail at yada sana cebini verebilmidoktor bey mail atıp ulaş bna dedi gelmeden istceklerm olablir dedi ama mailime dönüş yapılmadı kaç gndür uyyuz oldm iice
Rabbi yessir Vela tuassir.Rabbi temmim bil hayr.Bana da dua edermisin ela. Ben de şimdi erbil beyde transferimi bekliyorum. Allah hepimizin yardımcı olsun. Allah seninkini de daim etsin.
iki kere yolladım mail geldiğimde sıkıntı olsn istemiormcanım tekrar mail at yada sana cebini verebilmi
wats up tan faan yazıs. belki farketmemiş olabilir . ben dün gttim saat 4 te ona ragmen 1 saat bekledim canım.
Koca gobisli ol emi... Sa na boyle dua etcem..çifter gelsin inş..inş yeni yıl hepimizin anne old.bir yıl olur..benim cumartesi senin ne zaman :) elacık ogluslar geliyo tahminim tutmadı beya :) herkeze çok tesekkür eerim. isaalhh yeni yıla hamile olarak girerim :)
canım istersen bi de tel verebilr oraya mesaj at 5327231196iki kere yolladım mail geldiğimde sıkıntı olsn istemiorm
evet evet evet :) kocaman gobisli olayım göbüsümden koltukalara sıgamayım :)Koca gobisli ol emi... Sa na boyle dua etcem..çifter gelsin inş..inş yeni yıl hepimizin anne old.bir yıl olur..
dur denim bicanım istersen bi de tel verebilr oraya mesaj at 5327231196
yok kız terslemez bizim doktorumuz seker gibi adam :) ama saat 6 dan once donemeyebiliryazsam terslenmem dimi
canım ben gittim ongörüsmeye rahim filmi tahlil ve esimden spert testi istiyo degelrndiyo sonra vitamin ve gerek gordügü ilacı veriyo 2 ay kullan gel baslayalıkm diyo benim sekerim yüksek cıktı onun icin ialç verdi mesela sonrada zaten adetin 2. günü gidiyon ve tedavy baslıyonuz :)ondan sonra yumileri topluyo donduruyo 1 ay sonra trasferkızlar peki öngörşme nasıl oluyor?tedavi planı belli oluyor mu?çok heyecanlıyım :)
varsa kan testi rahim filmi spermiogram testi vb. onlarla git onlara bakıyor vajinal ultrasonla muayene ediyorkızlar peki öngörşme nasıl oluyor?tedavi planı belli oluyor mu?çok heyecanlıyım :)
ay yazdm artk ben elimden geleni yptım hayrlısı buda olmzsa nasp değil dcem artkyok kız terslemez bizim doktorumuz seker gibi adam :) ama saat 6 dan once donemeyebilir
arar canım arar aksam yazar sana :) hakında hayırlısı canım benimay yazdm artk ben elimden geleni yptım hayrlısı buda olmzsa nasp değil dcem artk
Saat on oldu burda whatsapa girip baktıkları halde cvp veren yok artık birdaha neyazarım neararımarar canım arar aksam yazar sana :) hakında hayırlısı canım benim
evet öğretmenim.o yüzden şubat tatiline denk gelsin istiyorum.uzak olduğum için gidip gelmek zor olacak.hem şubat tatilinde dinlenebilirim diye düşündüm bakalım doktor bey ne diyecek.peki bu vitaminleri neye göre veriyor?
1 sene içinde yapılan tahlil ve film ve sperm testlerimiz var.umarım tekrar istemez.peki olur da isterse bunlar muayene ücretinin içinde değildir değil mi?
Çok teşekkür ederim canım. Bir de transferden ne kadar süre sonra banyo yaptın.Rabbi yessir Vela tuassir.Rabbi temmim bil hayr.
Bunu çekebildiğini kadar çek canım.hakkında hayırlı olanı nasip etsin kucağına Rabbim.inş.okuduğum herseyde isteyenleri anıyorum. Aratmasin Allah im kimseye.
anlamadım canım benSaat on oldu burda whatsapa girip baktıkları halde cvp veren yok artık birdaha neyazarım neararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?