Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

doktor bey mail atıp ulaş bna dedi gelmeden istceklerm olablir dedi ama mailime dönüş yapılmadı kaç gndür uyyuz oldm iice

doktor bey mail atıp ulaş bna dedi gelmeden istceklerm olablir dedi ama mailime dönüş yapılmadı kaç gndür uyyuz oldm iice
canım tekrar mail at yada sana cebini verebilmi
wats up tan faan yazıs. belki farketmemiş olabilir . ben dün gttim saat 4 te ona ragmen 1 saat bekledim canım.

Bana da dua edermisin ela. Ben de şimdi erbil beyde transferimi bekliyorum. Allah hepimizin yardımcı olsun. Allah seninkini de daim etsin.
Rabbi yessir Vela tuassir.Rabbi temmim bil hayr.

Bunu çekebildiğini kadar çek canım.hakkında hayırlı olanı nasip etsin kucağına Rabbim.inş.okuduğum herseyde isteyenleri anıyorum. Aratmasin Allah im kimseye.

benim cumartesi senin ne zaman :) elacık ogluslar geliyo tahminim tutmadı beya :) herkeze çok tesekkür eerim. isaalhh yeni yıla hamile olarak girerim :)
Koca gobisli ol emi... Sa na boyle dua etcem..çifter gelsin inş..inş yeni yıl hepimizin anne old.bir yıl olur..

kızlar peki öngörşme nasıl oluyor?tedavi planı belli oluyor mu?çok heyecanlıyım :)

kızlar peki öngörşme nasıl oluyor?tedavi planı belli oluyor mu?çok heyecanlıyım :)
canım ben gittim ongörüsmeye rahim filmi tahlil ve esimden spert testi istiyo degelrndiyo sonra vitamin ve gerek gordügü ilacı veriyo 2 ay kullan gel baslayalıkm diyo benim sekerim yüksek cıktı onun icin ialç verdi mesela sonrada zaten adetin 2. günü gidiyon ve tedavy baslıyonuz :)ondan sonra yumileri topluyo donduruyo 1 ay sonra trasfer

varsa kan testi rahim filmi spermiogram testi vb. onlarla git onlara bakıyor vajinal ultrasonla muayene ediyor
genellikle iki ay vitamin ilaçlarını kullan diyor(balık yağı kapsülü, b grubu vitaminleri, b 12 bende şeker ilacı ve seleno isimli bir ilaca daha başlamıştı bunları iki ay kullanıyosun bu arada bazı tiroidle alakalı testler istiyor ve 2 ay sonra hastalığının ikinci günü çağırıyor o ay yumurta toplama oluyor sonraki ay transfer yapıyor ay dememize bakma yumurta toplama işleminden sonra vereceği ilaçlarla 12 gün içinde filan adet görmeye başlıyosun

1 sene içinde yapılan tahlil ve film ve sperm testlerimiz var.umarım tekrar istemez.peki olur da isterse bunlar muayene ücretinin içinde değildir değil mi?

Canım bebeğimden dolayı girip cevap yazamadım ama arkadaşlar ilaçlarla ve tedavi ile ilgili sağolsunlar cevap vermişler.

1 sene içinde yapılan tahlil ve film ve sperm testlerimiz var.umarım tekrar istemez.peki olur da isterse bunlar muayene ücretinin içinde değildir değil mi?

Yakın tarihliyse istemez. Belki sperm testini ordan ister. Ben tüm tahlillerimi devlet hastanesinde veya sağlık ocağında yaptırıp oraya götürdüm. İstedikçe de aynen devam ettim. Bazen de sgk anlaşmalı özellerde yaptırdım. Orda yaptırma zorunluluğun yok. Muayene ücreti 1 kere veriliyor. Tedavi başlayınca 1-2 kere kan orda veriliyor ve ücrete dahil değil. Gebe kalınca tekrar muayene ücreti vermeye devam ediyorsun.

Saat on oldu burda whatsapa girip baktıkları halde cvp veren yok artık birdaha neyazarım neararım
anlamadım canım ben ben de sehir dısındayım ilk gorsümeyi telde yapmısstım ki benim ne testim nede denemem vardı bahceciyi aradım aksam sizi arattıralım dediler. neyse ilk aramıs beni duymamısım . sonra erteki günü tekrar aramıs duymamısım diye.. istersen ozelden tel at cumartesi ordayım ismini soy ismini evraklarını mail at cumartesi iletiyim eger istersen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…