- 1 Nisan 2014
- 455
- 146
- 133
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.381
Saat on oldu burda whatsapa girip baktıkları halde cvp veren yok artık birdaha neyazarım neararım[/QUOOTE]
akşam 6 gibi Erbil beyi cepten ara derim.direk telefona kendisi çıkıyor.ozaman rahat konuşursun email attığını falanda söylersin..
hayırlı olsun inş çok sevindim.jeli bıraktırdımı. benim de aramam lazım jeli bırakmak için.Kızlar teyzelere slm kuzularimdan.şükürler olsun iyiler.isteyenleri dualarında anıyorum.Rabbimden sağlık diliyorum.yavrularimizi da saglicakla kucaklarimiza almayi .
%85 iki erkek dedi kuzularım için..canlarim annelerini birakmasinlar hic..
Rabbim tedaviye başlayacak ark.karada bu muhtesem duygulari nasip etsin..
Beyazcim umarim hayirli haberlerini alirizbeyaz1234hayirli: 38105003 .!.:kızlar napıyosunuz :) cumartesi transferi var doguk algınlıgı yasıyorum ilaçta icemiyoum. bitki cayıyla ,merhmeler sürmekten helak oldum ama atlattım daada 4 gün var daha iyi olurum işaahh sadece sesim borazan gibi cıkıyo :) oksurugum tıksırııgm kesildi :) hastalktan kurtulmanın bi karsımı olan varsa soylesin :) onuda iceyim :)
sagol canımm isaalhh cumartesi icin dua edin bana ne olur :)Beyazcim umarim hayirli haberlerini aliriz
Sağol canim.hayırlı haberler başına inşhayırlı olsun inş çok sevindim.jeli bıraktırdımı. benim de aramam lazım jeli bırakmak için.
Kız iyilesemedin evde mi yatiyisunsagol canımm isaalhh cumartesi icin dua edin bana ne olur :)
2 gün sonra yap diyorlar ama haftasına yaptım kurtlanmadan:) saliydi haft.salı yaoabilirsinÇok teşekkür ederim canım. Bir de transferden ne kadar süre sonra banyo yaptın.
elacım tam anlayamadım yani jele devam mı?Sağol canim.hayırlı haberler başına inş
Omega ve elevit dışında bırak dedi.ayrı sorma dim.burada başladığım Dr.progestani gunde 3 vajinal demisti.ona geçtim ben.sen sor mutlaka
kızlar napıyosunuz :) cumartesi transferi var doguk algınlıgı yasıyorum ilaçta icemiyoum. bitki cayıyla ,merhmeler sürmekten helak oldum ama atlattım daada 4 gün var daha iyi olurum işaahh sadece sesim borazan gibi cıkıyo :) oksurugum tıksırııgm kesildi :) hastalktan kurtulmanın bi karsımı olan varsa soylesin :) onuda iceyim :)
kızlar napıyosunuz :) cumartesi transferi var doguk algınlıgı yasıyorum ilaçta icemiyoum. bitki cayıyla ,merhmeler sürmekten helak oldum ama atlattım daada 4 gün var daha iyi olurum işaahh sadece sesim borazan gibi cıkıyo :) oksurugum tıksırııgm kesildi :) hastalktan kurtulmanın bi karsımı olan varsa soylesin :) onuda iceyim :)
kuzum yok iyiyim dünden iyiyim aksam terledim flaan iyi geldi araım minoset kuulnabilirsin bok su ic dedi. bogazımda grı vardı bide oksuruyodum kesildi su an aalh izin versie cumaya bişey kalmaz . atllatım sanırım :) isteyim ya izin cumartesi 1.30 da burda olun dediler sanırım islem 5 ten anca olur :)Kız iyilesemedin evde mi yatiyisuntoparlanan çabuk ya...aksam haberleselim optum
işaahh canım isaalhh ama acayip sakinim .:) cumartesi heyecanlanırı herhalde :)ayrıca Allah yardımcın olsun transferin için.umarım sonuç mutluluk olur
Yok erbil hocanın jeli bıraktım.ama ayni içerikli protestan 200 mg diye bi hap var.oral yada vajinal alınıyor. Ona başladım.elacım tam anlayamadım yani jele devam mı?
Onun neden kullanıyorsun? kanama olmasın diyemi?acaba herkese mi yoksa riskli olanlaramı veriliyo?erbil beyin haberi varmı?ay ne çok soru sordum. bende hicranı aradım jeli bırakabilirsin dedi ayrıca yarın dosyama bakıp bırakacağım ilaçları söyleyecek.Yok erbil hocanın jeli bıraktım.ama ayni içerikli protestan 200 mg diye bi hap var.oral yada vajinal alınıyor. Ona başladım.
Vallahi çok kafam kurcalanmasin diye bu Dr takibindeyim.dediklerini yapicam artik.ben bunu niye kullanmaya devam ediyorum diye soramiyosun.biraz cinsinden şimdiki Dr.um. Dediklerimi yapacaksın dedi en başında..Onun neden kullanıyorsun? kanama olmasın diyemi?acaba herkese mi yoksa riskli olanlaramı veriliyo?erbil beyin haberi varmı?ay ne çok soru sordum. bende hicranı aradım jeli bırakabilirsin dedi ayrıca yarın dosyama bakıp bırakacağım ilaçları söyleyecek.
kuzum yok iyiyim dünden iyiyim aksam terledim flaan iyi geldi araım minoset kuulnabilirsin bok su ic dedi. bogazımda grı vardı bide oksuruyodum kesildi su an aalh izin versie cumaya bişey kalmaz . atllatım sanırım :) isteyim ya izin cumartesi 1.30 da burda olun dediler sanırım islem 5 ten anca olur :)
Evet haklısın dr lar ne diyolarsa mecburen dinliyoruz.Herşey yavrularımız için.Vallahi çok kafam kurcalanmasin diye bu Dr takibindeyim.dediklerini yapicam artik.ben bunu niye kullanmaya devam ediyorum diye soramiyosun.biraz cinsinden şimdiki Dr.um. Dediklerimi yapacaksın dedi en başında..
Erbil hocaya birşey sormamistim. Allah in izni ile fotoğraf cekinmeye gideceğim bi dahaki sefere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?