Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

kızlar napıyosunuz :) cumartesi transferi var doguk algınlıgı yasıyorum ilaçta icemiyoum. bitki cayıyla ,merhmeler sürmekten helak oldum ama atlattım daada 4 gün var daha iyi olurum işaahh sadece sesim borazan gibi cıkıyo :) oksurugum tıksırııgm kesildi :) hastalktan kurtulmanın bi karsımı olan varsa soylesin :) onuda iceyim :)

hayırlı olsun inş çok sevindim.jeli bıraktırdımı. benim de aramam lazım jeli bırakmak için.

Beyazcım şimdiden sana bol şans diliyorum.Umarım her şey yolunda gider. Bu arada bol ıhlamur,hatmi çiçeği karışımı limonlu içebilirsin. İlaç olarak minoset kullanabilirsin. Hamileyken bile kullanımına izin verilen bir ilaç bu çünkü.

canım hemen alıyorum pazartesi gittimde teralfu iceyimdesdim kızdı bana yaw hemen bi minoset alıyorum kosa kosa :)

Beyazcim umarim hayirli haberlerini aliriz

ya psikoljik sanırım bu hastalıgım benim :) minoseti duyunca vucumudaki agrılar gitti yemin eerim :) ama aalhh razı olsun hepinizden :) bugunde yatarsam bişeycigim kalmıycak aalhhın izniyle isaahh .

hayırlı olsun inş çok sevindim.jeli bıraktırdımı. benim de aramam lazım jeli bırakmak için.
Sağol canim.hayırlı haberler başına inş
Omega ve elevit dışında bırak dedi.ayrı sorma dim.burada başladığım Dr.progestani gunde 3 vajinal demisti.ona geçtim ben.sen sor mutlaka

ben de bu cumartesi 10:30da ön görüşme için oradayım inşallah

ayrıca Allah yardımcın olsun transferin için.umarım sonuç mutluluk olur

Kız iyilesemedin evde mi yatiyisun toparlanan çabuk ya...aksam haberleselim optum
kuzum yok iyiyim dünden iyiyim aksam terledim flaan iyi geldi araım minoset kuulnabilirsin bok su ic dedi. bogazımda grı vardı bide oksuruyodum kesildi su an aalh izin versie cumaya bişey kalmaz . atllatım sanırım :) isteyim ya izin cumartesi 1.30 da burda olun dediler sanırım islem 5 ten anca olur :)

Yok erbil hocanın jeli bıraktım.ama ayni içerikli protestan 200 mg diye bi hap var.oral yada vajinal alınıyor. Ona başladım.
Onun neden kullanıyorsun? kanama olmasın diyemi?acaba herkese mi yoksa riskli olanlaramı veriliyo?erbil beyin haberi varmı?ay ne çok soru sordum. bende hicranı aradım jeli bırakabilirsin dedi ayrıca yarın dosyama bakıp bırakacağım ilaçları söyleyecek.

Vallahi çok kafam kurcalanmasin diye bu Dr takibindeyim.dediklerini yapicam artik.ben bunu niye kullanmaya devam ediyorum diye soramiyosun.biraz cinsinden şimdiki Dr.um. Dediklerimi yapacaksın dedi en başında..

Erbil hocaya birşey sormamistim. Allah in izni ile fotoğraf cekinmeye gideceğim bi dahaki sefere..

Evet haklısın dr lar ne diyolarsa mecburen dinliyoruz.Herşey yavrularımız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…