Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

kızlar :) bebiklerim cozülmüs aynı sayıyla yarın aksam ararız deiler dua edin arkesedinize :)
Dualarım senle inşallah hersey gönlünce olur ben bu ay adet olunca arıcam konuşcam maillerimi tekrarladım ama dönüş olmadı halbuki facete soru yanıtlarken bana mail atın gelmeden isticeklerim var dedi mailde vhatsapta yalan oldu kimse dönmedi bende kendime zaman verdim hayırlısı şubatta donmşlarımın bir yılı dolmasa hiç uğraşmam ama elden bişi gelmio

eger istwersen ozelden tel ve iblgilerini bana mail at gidince vereyim .baska elden bişey gelmiyo malesef aslında dikkate alırdı nasıl oldu anlamadım :/

İnşallah güzel bir şekilde gelişirler. Sonra da sana tutunurlar Allah'ın izniyle. Bana da salı günü transfer oldu. Büyük bir merakla bekliyorum. Hepimiz bebeklerimize kavuşalım inşallah...
sen bende oncesin bebikleriz arasında 4 gün var :) once isalh güzel aberleri sen sonra ben vercem aöma ben cumaretsi gününden sonra int giremiycem annemdeyim :) test günü issaah güzel haberi yazarım aalh izin verirse :)

Bitki çayının bazıları zararlı canım transferden sonra onu iyi araştır ona göre kullan dualarım seninle ve bekleyen tüm arkadaşlarımla Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Bitki çayının bazıları zararlı canım transferden sonra onu iyi araştır ona göre kullan dualarım seninle ve bekleyen tüm arkadaşlarımla Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Canım çok sağol bugün izin aldın yattım evde iyileşme m hızlandı sanırım ilaç kabul etmedi doktorum minosetke kurtaracagiz isi:) yarın sabah uçağıyla geliyoruz öğlen klinik te olun dediler ama akşam transfer anca olur dua edin bana bol bol uyuyor ki daha iyi okuyun diye:)

Kızlar yarın 2 de Klinik teyim aradılar 2 bardak su içip gelin dediler ismim derman içinden geçen bana bi dua okursanız çok sevinirim sağlıcakla kalin

Kızlar yarın 2 de Klinik teyim aradılar 2 bardak su içip gelin dediler ismim derman içinden geçen bana bi dua okursanız çok sevinirim sağlıcakla kalin
Hayırlısı olsun hakkında inş .14 gün sonra seninde mutlu haberini alırız inş ALLAH ın izni ile dualarımız seninle canım.

Derman şimdi erbil beyin yanindan çıktım ve dosyalara bakiyorlardi senin adın gecti.bi heyecanlandm adini duyunca.diger haberi doktor bey verir :)

merhaba kızlar.ben de erbil yağmur hastası olmaya karar verdim ve ctesi ön görüşmem var.çanakkalenin bir ilçesinden geleceğim nasıl olacak uzak.bi de ben ocak sonunda transfer olsun istiyorum olur mu ki?
Çok iyi bir seçim. Ama ocakta transfer olur diye şartlama kendini. Tedavinin gidişatına bağlı. Ama Erbil Bey'e güven gerisini düşünme. Ben transferimi bekliyorum. Allah izin verirse bu ayın 20 sinde :)

Çok iyi bir seçim. Ama ocakta transfer olur diye şartlama kendini. Tedavinin gidişatına bağlı. Ama Erbil Bey'e güven gerisini düşünme. Ben transferimi bekliyorum. Allah izin verirse bu ayın 20 sinde :)

Evet bugün ilk randevumuz gerceklesti.kendine guvenen bir doktor bana da kendimi cok iyi hissettirdi.2 ay ilac kullanacagim ocak adetimin 2. Gunu cagirdi.

Beyazcım dualarım seninle umarım hersey güzel olur tatlım Rabbim umut olsun önce göbişin sonrada kucağın dolsun

arkadaslar merhaba oncekikle tes ederim herkeze dun saat 4te trans oldu 2bebis koydukar au an iyiyim bu zamanda int girniycem uzun oturutorum arada yatiyorum yarim saate vir odada tur atiyorum yavas yavas dun gece cok belum agridi.su an iyiyum mutluyum:)ooupuyrum herkezi

Allah embriyolarina can verir, kucağıni çifter çifter doldurur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…