- 2 Mart 2011
- 1.275
- 1.327
- 158
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.421
Kalitelerini filan soyluyorlardi bir de doktor 2 tane koyalım ta kibristan geliyor cok ugrasti dedi.insallah guzel sonuclarini alirsinne diyolar di bebislerim hakkinda:)keske yanima gelseydin:)seninde iyi olcak hersey
Kuzum mersinden geliyom ben :)kibris dimibizde ya adamin dun nevri donmus:)hee ben uzaktan geliyom diye diger gelislerimde coj israr ettim 2diye:)jaliteli guzel dediler dondirik bebisimde var :)erbil beyin ekleri isaalh ugurlu gelcek allahum isaalh[/QUOTE][QrUOTE="selda17, post: 38181415, member: 274630"]Kalitelerini filan soyluyorlardi bir de doktor 2 tane koyalım ta kibristan geliyor cok ugrasti dedi.insallah guzel sonuclarini alirsin
Hee anladim :)tedavide biraz ist viraz bursa biraz gunluk ucak:)isaalh alihin izniyle iyi olcak hersey:)
Kizlar gunYdin otelden cikacagoz bursaya gidicem arabayla :)belim agritor yaw ya yatmaktan sanirim.seldacim uzak zpr tabi bebnyum top bir hafta izin almistim simdide dibkenmek icin aldim bakalim kismrt hepinizi opuyorum
kızlar forma yeni katıldım.hatay iskenderunda ikamet ediyorum.4. tüp bebek denemesi için erbil beye gideceğim.ön görüşme nasıl oluyor ve ön görüşme için ne kadarlık bir bütçeyle gitmemiz lazım.cevaplarsanız çok sevinirim....
seldacım çok teşekkür ederimm.çok heycanlıyımmmön görüşme için tahlillerini filmlerini götür.eğer muayene ederse 300 tl muayene ücreti.siz yanınıza bu parayı alın.ben de ctesi gittim tüm sonuçlarımı götürdüm ayrıca istediklerini memleketinde yaptırıp faksla dedi.faksladım bu sabah geri döndü sağolsun.muayene ettiği için sadece 300tl ödedik
bende mersinden geldim bakalım sonuc bekliyorum trans sonrası 4 günüm pek int girmedigmden yeni gordüm cep verelim bi ara sonra git muyen ol sonra senden eksik bilgileri ister 2 ay falan ilaç baslar eger tahlilerin düzgünse sonrada tedaviye baslarsınız :)seldacım çok teşekkür ederimm.çok heycanlıyımmm
seldacım çok teşekkür ederimm.çok heycanlıyımmm
bende mersinden geldim bakalım sonuc bekliyorum trans sonrası 4 günüm pek int girmedigmden yeni gordüm cep verelim bi ara sonra git muyen ol sonra senden eksik bilgileri ister 2 ay falan ilaç baslar eger tahlilerin düzgünse sonrada tedaviye baslarsınız :)
bende mersinden geldim bakalım sonuc bekliyorum trans sonrası 4 günüm pek int girmedigmden yeni gordüm cep verelim bi ara sonra git muyen ol sonra senden eksik bilgileri ister 2 ay falan ilaç baslar eger tahlilerin düzgünse sonrada tedaviye baslarsınız :)
Rahim filmi orda çekilmiyor cnm.findikzade de radyotom var oraya yonlendiriyorlar.agrisiz sizisiz korkmadan cekilebilirsin gayet iyi bir yer.rahim filmi hsg mi çekiyorlar ..yoksa histereskopi felan mı yapıyorlar.bilgisi olan varsa lütfen.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?