Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

[QrUOTE="selda17, post: 38181415, member: 274630"]Kalitelerini filan soyluyorlardi bir de doktor 2 tane koyalım ta kibristan geliyor cok ugrasti dedi.insallah guzel sonuclarini alirsin[/QUOTE]
Kuzum mersinden geliyom ben :)kibris dimibizde ya adamin dun nevri donmus:)hee ben uzaktan geliyom diye diger gelislerimde coj israr ettim 2diye:)jaliteli guzel dediler dondirik bebisimde var :)erbil beyin ekleri isaalh ugurlu gelcek allahum isaalh

[QrUOTE="selda17, post: 38181415, member: 274630"]Kalitelerini filan soyluyorlardi bir de doktor 2 tane koyalım ta kibristan geliyor cok ugrasti dedi.insallah guzel sonuclarini alirsin
Kuzum mersinden geliyom ben :)kibris dimibizde ya adamin dun nevri donmus:)hee ben uzaktan geliyom diye diger gelislerimde coj israr ettim 2diye:)jaliteli guzel dediler dondirik bebisimde var :)erbil beyin ekleri isaalh ugurlu gelcek allahum isaalh[/QUOTE]

ha ha ha.. biz de eşimle niye kıbrasta yaptırmadı ki orda da iyi merkezler varmıs dedik uzaktan geliyorsun diye de üzüldüük :)

Kizlar gunYdin otelden cikacagoz bursaya gidicem arabayla :)belim agritor yaw ya yatmaktan sanirim.seldacim uzak zpr tabi bebnyum top bir hafta izin almistim simdide dibkenmek icin aldim bakalim kismrt hepinizi opuyorum

Beyazcım Alah emeklerinin karşılığını hayırlısı ile versin canım.
RAbbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Kizlar gunYdin otelden cikacagoz bursaya gidicem arabayla :)belim agritor yaw ya yatmaktan sanirim.seldacim uzak zpr tabi bebnyum top bir hafta izin almistim simdide dibkenmek icin aldim bakalim kismrt hepinizi opuyorum

benim gidip gelmeler 15 tatile denk gelecek nasipse,transferden sonra da rapor alırım.hadi bakalım heyecanla güzel sonucu bekliyoruz.hemen haber vermeyi unutma :)

Kizlar doktor bazi tahliller istemisti bugun yaptirip gonderdim.prolaktin biraz yuksek cikti 24 cikti.hicran hanimi aradim doktor hastalar bitince size doner dedi ama donmedi henüz. Ne zaman donerki

kızlar forma yeni katıldım.hatay iskenderunda ikamet ediyorum.4. tüp bebek denemesi için erbil beye gideceğim.ön görüşme nasıl oluyor ve ön görüşme için ne kadarlık bir bütçeyle gitmemiz lazım.cevaplarsanız çok sevinirim....

ön görüşme için tahlillerini filmlerini götür.eğer muayene ederse 300 tl muayene ücreti.siz yanınıza bu parayı alın.ben de ctesi gittim tüm sonuçlarımı götürdüm ayrıca istediklerini memleketinde yaptırıp faksla dedi.faksladım bu sabah geri döndü sağolsun.muayene ettiği için sadece 300tl ödedik

seldacım çok teşekkür ederimm.çok heycanlıyımmm

seldacım çok teşekkür ederimm.çok heycanlıyımmm
bende mersinden geldim bakalım sonuc bekliyorum trans sonrası 4 günüm pek int girmedigmden yeni gordüm cep verelim bi ara sonra git muyen ol sonra senden eksik bilgileri ister 2 ay falan ilaç baslar eger tahlilerin düzgünse sonrada tedaviye baslarsınız :)

canım nasıl geçiyor günlerin?

Beyazcım inşallah hayırlısıyla iyi haberler verirsin bize...çok teşekkür ederim.bide il dışından gidince nerde kaldınız acaba?

benim filmim olduğu için önceden çekmediler.bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…