- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.441
Elanilge birşey sormak istiyorum. Bwnim bugün 10. Günüm 5.gün blastosist yalnız bugün benden jelle birlikte kahverengi leke geldi, tuvalette. Şu anda çok canım sıkkın. Hemşireyi aradım. Doğal olabilir dedi. Sende de olmuşmuydu. Test günümde daha 17 aralıkta.Rabbi yessir Vela tuassir.Rabbi temmim bil hayr.
Bunu çekebildiğini kadar çek canım.hakkında hayırlı olanı nasip etsin kucağına Rabbim.inş.okuduğum herseyde isteyenleri anıyorum. Aratmasin Allah im kimseye.
Rabbim kucaklarını doldursun inş.benim hsg. Vardı. Tekrar gerek görmemişti.az da olsa bi yapisiklik var ama negatif alırsak histeroskopi yaparız demişti.şükürler olsun gerek kalmayacak inş. Herkese ayni uygulanan bi tedavi yok.erbil hoca kişiyi baz alıyor.inş pozitif görmek buradaki herkese nasip olsunrahim filmi hsg mi çekiyorlar ..yoksa histereskopi felan mı yapıyorlar.bilgisi olan varsa lütfen.....
Canım ben 12. Gün pozitifi aldıktan 10 gün sonra kanamam olmuştu. Lekelenmede kanamadan olabilir %90 yaşanıyor demişlerdi.inş bebisinin sana işaretidir bu.lekelenmeyi zaten sorun etmiyorlar.benimki gerçekten adet gibiydi.Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inş.beklemek gerçekten en zor kismi biliyorum.beyaz da sen de sabırla o güzel haberi alacağınız günü bekleyin..ben çok umitliyim.Elanilge birşey sormak istiyorum. Bwnim bugün 10. Günüm 5.gün blastosist yalnız bugün benden jelle birlikte kahverengi leke geldi, tuvalette. Şu anda çok canım sıkkın. Hemşireyi aradım. Doğal olabilir dedi. Sende de olmuşmuydu. Test günümde daha 17 aralıkta.
canım ailem bursada orsan gttim geldim ben ama fulyanın pan. varmıs günlük 100 tl 2 kişi oyle duydum kalmadım ben ist. daBeyazcım inşallah hayırlısıyla iyi haberler verirsin bize...çok teşekkür ederim.bide il dışından gidince nerde kaldınız acaba?
Gaz bende de oldu ama şimdi iyi. Benim sol kasığımda çok batma oluyor. Hatta dün çok şiddetli oldu. İki büklüm kaldım. Evet 10. Gün ama korkuyorum test yapmaya. Ya negatifi görürsem. Hiç olumsuz bir haber almaya hazırlıklı değilim. Hele bu sabah o kahverengi lekeyi görüncr moralim altüst oldu.valaha ben bi bel agrıcı vart bide acayip gaz var yürüyom iste. ama baskada bişey yok 5. gnüüm bugun senin 10. günü yaptırsana bence :) ben smidi yürüsüyo gidiyom yoksa bu gaz mafetcek benisinirde oluyom
Senin kaçıncı günü test istediler. Çünkü benim 16. Gün istediler. Önceki tüp bebek denemelerimde 12. Gün istemişlerdi.Canım ben 12. Gün pozitifi aldıktan 10 gün sonra kanamam olmuştu. Lekelenmede kanamadan olabilir %90 yaşanıyor demişlerdi.inş bebisinin sana işaretidir bu.lekelenmeyi zaten sorun etmiyorlar.benimki gerçekten adet gibiydi.Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inş.beklemek gerçekten en zor kismi biliyorum.beyaz da sen de sabırla o güzel haberi alacağınız günü bekleyin..ben çok umitliyim.
bendede 15. gn stediler ben 10. 11 gün yapcam yaa :)Senin kaçıncı günü test istediler. Çünkü benim 16. Gün istediler. Önceki tüp bebek denemelerimde 12. Gün istemişlerdi.
bende bu gazı taktım kafaya karında gurulutu arkasından gaz oluyoBekleyen herkesin kucakları dolsun inşallah..korkmayın benim transfer sonrası 9 . gün kanamam olmuştu ama şükür ikizlerim şu an gayet sağlıklılar ,kahve lekelenme,kasıklarda ağrı, gaz bunlar hep normal sakin olup rahatlamak en güzeli...Rabbim tez zamanda bekleyen, dileyen herkesin duaların kabul etsin...
dermaaaannn hııııııı :) gaz herkeste olur ki bu normal birşey,olumsuz bir gösterge kesinlikle değildir.bende bu gazı taktım kafaya karında gurulutu arkasından gaz oluyobana bi kızın yaaa beni tanıyan tanımayan ihtiyacım var :)
Beyazcim olsunda bir tek sikintin gaz olsun bu arada testi genelde 16 gun istiyo 12 gunde cikiyo ben dayanamqayip 12 gun yapmistim :) umarim sendende gusel bir ikiz haberi aliriz :))) kahverengi lekelerinde olursa sikinti yapma onlar olagan sey olabilir demisti cunku bvanadabende bu gazı taktım kafaya karında gurulutu arkasından gaz oluyobana bi kızın yaaa beni tanıyan tanımayan ihtiyacım var :)
Ay evet iyi ki varsınız valla bugün bayağı bir moralim bozulmuştu. Ama şimdi gayet iyiyim sizler sayesinde. Bir sabah kahverengi lekem gelmişti, o da bir daha gelmedi. Şimdi temizim. Umarım bir daha gelmez.kızlaer iyiki varsınız :) düsünce baslıyo unutunca geciyo gurultu aslında düsünmütom pek iyiyim kitap okuyom tv izliyom oglen uyuyyom falan :) aman işte takcam kafaya bişeyler siz bana kızın gerekirse patalayın :)buna ihtiyacım var..
aradım bugun hicranı gaz der demez hemen ilaç ismi soyldi demekki benim gibi cokk :) ayy kızlar dua edin ne olur 5 gün bittti yarısı bttii sayılır aalhım nasip et isaallhh....
Ben seni bi fircalarim..rahat ol relax:) bebislerimiz sizlerle..opuldunuz...kızlaer iyiki varsınız :) düsünce baslıyo unutunca geciyo gurultu aslında düsünmütom pek iyiyim kitap okuyom tv izliyom oglen uyuyyom falan :) aman işte takcam kafaya bişeyler siz bana kızın gerekirse patalayın :)buna ihtiyacım var..
aradım bugun hicranı gaz der demez hemen ilaç ismi soyldi demekki benim gibi cokk :) ayy kızlar dua edin ne olur 5 gün bittti yarısı bttii sayılır aalhım nasip et isaallhh....
kızlaer iyiki varsınız :) düsünce baslıyo unutunca geciyo gurultu aslında düsünmütom pek iyiyim kitap okuyom tv izliyom oglen uyuyyom falan :) aman işte takcam kafaya bişeyler siz bana kızın gerekirse patalayın :)buna ihtiyacım var..
ayyy kuzumm ne olur fıcala canımcımm :) sagol bebekim benim :)))Ben seni bi fircalarim..rahat ol relax:) bebislerimiz sizlerle..opuldunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?