Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

ayy aynısı yapıyom selden sonra bayagı bi yüyüryom ama genede ifalh olmuyo bu gaz işaahh yarın azalır yaw :)işaahh sende hamişşisin dua edin bize olurmu ...

Kızlar bide bilginiz olsun hamile kaldıktan sonra tüm ilaçlarınızı Aile hekiminize yazdırıp alabilirsiniz hepinizi öptüm ; )

arkedesler nasılksınız :) benim 6. gün bitti hafta sonu teyzem geliyo cabuk gecer kuyruk sanırım salı yada carsanba kopcakkkallahımm hayırlısıyla nasip et isaalhh .. opuyorum kızlar sizi...:)

arkedesler nasılksınız :) benim 6. gün bitti hafta sonu teyzem geliyo cabuk gecer kuyruk sanırım salı yada carsanba kopcakkkallahımm hayırlısıyla nasip et isaalhh .. opuyorum kızlar sizi...:)

hadi bakalım hayırlısı..güzel haberini sabırsızlıkla bekliyoruz biz de.bize de umut olacaksın inşllah

Ta

Bende gurkan beye dusubuyorum da erbil beyi tavsiye ediyonusunuz?
Ben aynı merkezde Güvenç beyin hastasıyım canım bilgim olduğu için yaziyim dedim Erbil beyi de gürkan beyi de tanıyorum onlarda mükemmel insanlar bi git on görüşme yap hangisi içine sinerse onunla başla

Ben aynı merkezde Güvenç beyin hastasıyım canım bilgim olduğu için yaziyim dedim Erbil beyi de gürkan beyi de tanıyorum onlarda mükemmel insanlar bi git on görüşme yap hangisi içine sinerse onunla başla
Ya gurkan beyle gorusmustum evet ii ve ilgili de ama amac tup bebek yapmak tutup tutmamasi onemli degil onun icin gibime geldi..yani ben sehir disindayim ilaclari yazdi elime verdi kullan gel toplayip transfer yapalim dedi sasirdim acikcasi bu duruma.yani takip cok onemli tup bebekte baslangictaki hormon degerleri isleyis hepsi cok onemli..ben tup bebek mevzusunun ticaret gibi gorunmesini hic istemiyorum ve gelecek ay nerde nasil baslayacagimi bilemiyorum hala

İlaçları kullanmaya başladıktan sonra mutlaka kontrole çağrıldık biz.erbil beyden çok memnunuz.şehir dışından geliyoruz diye de yardımcı oldu daima.erbil hoca aşmış bazı şeyleri.yaptigi isi kesinlikle ticaret gibi görüyor diyemem.daha önceki tedavilerimde yaşadım çünkü.benim en basta tükenen umudumu yesertmisti ilk gorusmemizde.Allah razi olsun onlardan.inş tez vakitte sağlık la bebisletinize kavusursunuz

kızlar napıyonuzu.. ben pek int girmöiyom dinleniyom geziyom istee yavas yavas heyecan ve stres başladı dua edin ne olur :) belitiye gelince bedne bisey yok aksam yatarken bel agrısı olkadar zxaten gogosteki ssiknilik ilçalardan .. bilmiyom balaklım hayırlsını opüldünüz:)

Ya canım benim de bugün 12. Günüm göğüslerde hassasiyet var hala, bir dw ara sıra sol kasıkta batma. Ama nedir bilmiyorum tabii. Dün adet günümdü adet olmadım. İlaçlarda tutuyor olabilir tabi. Hiçbir fikrim yok. Ayrıca bu konuda fikri olan varsa bana yazabilir mi?

Canım bence gogusteki has ilaclardan san ırım ayy bilmiyom bende sen bayagı bitmiş canım.. adet olmamman iyiye isaret .bende bisey yok valaha bakalım gorcez pozitif ol :) not :diyene bak yaa :) bende sabah agresiftitim simdi iyiyim ama

Canım 12. Günün bugün yapabilirdin testi:) inş güzel sonuçlar gelicek..umutla bekliyoruz..

Kızlar ilaç kullanmaya devwm ettikce adet olunmuyor.sakin kafanuza takmayin.ben ilaçları bırakıp bi hafta sonra olabilmiştir maydanoz suyu içerek..kullandığımız ilaçlar çok kuvvetli

İyisini ve supersin...duygu halleri karmaşasına son..az kaldiiii:):)

Melekhanzade senden de güzel haberler bekliyoruz.bitmis artık sen sona gelmissin test yapsan çıkar Allah hayırlı mutlu haberler nasip etsin.ilaclar adet olmanı engeller ama ben olmayacağını hissediyorum :)

Testi yaptım bugün kızlar değerim 706,7 çıktı. Erbil beye watsup dan gönderdim tebrikler dedi. Şu anda size mutluluğumu anlatamam. İnşallah böyle devam eder.:)

Testi yaptım bugün kızlar değerim 706,7 çıktı. Erbil beye watsup dan gönderdim tebrikler dedi. Şu anda size mutluluğumu anlatamam. İnşallah böyle devam eder.:)
Suuuppeerrrrr canım...Rabbim kucagina almayı nasip etsin..ve ikiz annesi olabilirsiniz:) maşallah sanaaa

Melekhanzade senden de güzel haberler bekliyoruz.bitmis artık sen sona gelmissin test yapsan çıkar Allah hayırlı mutlu haberler nasip etsin.ilaclar adet olmanı engeller ama ben olmayacağını hissediyorum :)
yaa süpersin ahanda bi ikiz daha tebrik ederim.. ayy banada dua et olurmu canım :) bugun 8 gün ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…