Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

ayy kız işallhh bende bi ikiz kız patlattsam allhtan daha ne isterim :) simdi dedimki sorayım belirtin ne diye sen beni dversin diye sormadım vallaha :)

Testi yaptım bugün kızlar değerim 706,7 çıktı. Erbil beye watsup dan gönderdim tebrikler dedi. Şu anda size mutluluğumu anlatamam. İnşallah böyle devam eder.:)
Arkadaşım bi Tebrikler de benden :) çok sevindim Allah sağlıkla kucağında göstersin.dua et bizede yavaş yavaş sıra bize geliyor artık. .

ayy kız işallhh bende bi ikiz kız patlattsam allhtan daha ne isterim :) simdi dedimki sorayım belirtin ne diye sen beni dversin diye sormadım vallaha :)
Bebisler rahat rahat yerlessin.annelerine çaktırmadan:) güzel haberler Allah in izni ile az kaldı..

Suuuppeerrrrr canım...Rabbim kucagina almayı nasip etsin..ve ikiz annesi olabilirsiniz:) maşallah sanaaa
Arkadaşım bi Tebrikler de benden :) çok sevindim Allah sağlıkla kucağında göstersin.dua et bizede yavaş yavaş sıra bize geliyor artık. .
darısı inşallah başına. Allah sana da güzel haberler almayı nasip etsin. Dualarıma devam

Cnm sende hayırlısı ile hamilesin inşallah rahat ol pozitif ol

Canım o doktoru tanımıyorum ama saçma geldi. Öyle dediğine emin misin. İlaçları kullan gel toplayıp transfer yapalım da ne demek. Öyle şey mi olur. Burdaki arkadaşların hepsi 2 ay vitamin vs. kullanmadan, bazı ilave tahliller yapmadan tüp bebeğe başlamadı. Ve başladıktan sonra yumurta toplanana kadar 2-3 kere gelişimleri takip ediliyor, büyümesine göre dozu değiştiriliyor. İdeal büyüme süresi farklı, ben 9 gün kullandım kimi 12 gün kullanıyor, sonra çatlatma iğnesi ona göre yapılıyor. Ayrıca, yumurta toplamadan sonra erbil bey hemen transfer yapmaz. Rahim 1 ay dinlenir temizlenir sonraki adetle başlayan bir programla 1 ay sonra taransfer yapılır. Bence erbil beye git, gitmiyorsan da başka bir doktorla daha görüş.

Dua etmezmiyim. Her gece yatarken kendim ve buradaki arkadaşlar için dualar ettim. Etmeyede devam edicem. İnşallah senden de güzel haberler alıcaz.

Canım Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İsteyen tüm arkadaşlara da tez vakitte nasip etsin.

Testi yaptım bugün kızlar değerim 706,7 çıktı. Erbil beye watsup dan gönderdim tebrikler dedi. Şu anda size mutluluğumu anlatamam. İnşallah böyle devam eder.:)
Çok tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla cucağına almayı nasip etsin inşallah.bu arada bizlere bu mutlulukları yaşamamıza vesile olan erbil beyden Allah razı olsun.

Çok tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla cucağına almayı nasip etsin inşallah.bu arada bizlere bu mutlulukları yaşamamıza vesile olan erbil beyden Allah razı olsun.
Ay evet Allah erbil beyden razı olsun. Adam cidden nasıl uğraşıyor. Bu işi hiçbir şekilde ticaret olarak görmüyor. Allah onun yüzünü hep güldürsün. Yıllar sonra bana o pozitifi gösterdi, Allah ne muradı varsa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…