- 1 Nisan 2014
- 455
- 146
- 133
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.481
Arkadaşım bi Tebrikler de benden :) çok sevindim Allah sağlıkla kucağında göstersin.dua et bizede yavaş yavaş sıra bize geliyor artık. .Testi yaptım bugün kızlar değerim 706,7 çıktı. Erbil beye watsup dan gönderdim tebrikler dedi. Şu anda size mutluluğumu anlatamam. İnşallah böyle devam eder.:)
Bebisler rahat rahat yerlessin.annelerine çaktırmadan:) güzel haberler Allah in izni ile az kaldı..ayy kız işallhh bende bi ikiz kız patlattsam allhtan daha ne isterim :) simdi dedimki sorayım belirtin ne diye sen beni dversin diye sormadım vallaha :)
canım işaahh ya salı sabah yapcam sanırım ay 1 gün kaldı nerdeyse korkuyorumBebisler rahat rahat yerlessin.annelerine çaktırmadan:) güzel haberler Allah in izni ile az kaldı..
Çok teşekkür ederim canım.Suuuppeerrrrr canım...Rabbim kucagina almayı nasip etsin..ve ikiz annesi olabilirsiniz:) maşallah sanaaa
Dua etmezmiyim. Her gece yatarken kendim ve buradaki arkadaşlar için dualar ettim. Etmeyede devam edicem. İnşallah senden de güzel haberler alıcaz.yaa süpersin ahanda bi ikiz daha tebrik ederim.. ayy banada dua et olurmu canım :) bugun 8 gün ..
Suuuppeerrrrr canım...Rabbim kucagina almayı nasip etsin..ve ikiz annesi olabilirsiniz:) maşallah sanaaa
darısı inşallah başına. Allah sana da güzel haberler almayı nasip etsin. Dualarıma devamArkadaşım bi Tebrikler de benden :) çok sevindim Allah sağlıkla kucağında göstersin.dua et bizede yavaş yavaş sıra bize geliyor artık. .
İkiz olma ihtimali olabilir mi sence. Pek anlamıyorum değerden.Suuuppeerrrrr canım...Rabbim kucagina almayı nasip etsin..ve ikiz annesi olabilirsiniz:) maşallah sanaaa
Testi yaptım bugün kızlar değerim 706,7 çıktı. Erbil beye watsup dan gönderdim tebrikler dedi. Şu anda size mutluluğumu anlatamam. İnşallah böyle devam eder.:)
Cnm sende hayırlısı ile hamilesin inşallah rahat ol pozitif olkızlar napıyonuzu.. ben pek int girmöiyom dinleniyom geziyom istee yavas yavas heyecan ve stres başladı dua edin ne olur :) belitiye gelince bedne bisey yok aksam yatarken bel agrısı olkadar zxaten gogosteki ssiknilik ilçalardan .. bilmiyom balaklım hayırlsını opüldünüz:)
Testi yaptım bugün kızlar değerim 706,7 çıktı. Erbil beye watsup dan gönderdim tebrikler dedi. Şu anda size mutluluğumu anlatamam. İnşallah böyle devam eder.:)
canım işaahh ya salı sabah yapcam sanırım ay 1 gün kaldı nerdeyse korkuyorum
Ya gurkan beyle gorusmustum evet ii ve ilgili de ama amac tup bebek yapmak tutup tutmamasi onemli degil onun icin gibime geldi..yani ben sehir disindayim ilaclari yazdi elime verdi kullan gel toplayip transfer yapalim dedi sasirdim acikcasi bu duruma.yani takip cok onemli tup bebekte baslangictaki hormon degerleri isleyis hepsi cok onemli..ben tup bebek mevzusunun ticaret gibi gorunmesini hic istemiyorum ve gelecek ay nerde nasil baslayacagimi bilemiyorum hala
Dua etmezmiyim. Her gece yatarken kendim ve buradaki arkadaşlar için dualar ettim. Etmeyede devam edicem. İnşallah senden de güzel haberler alıcaz.
Çok tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla cucağına almayı nasip etsin inşallah.bu arada bizlere bu mutlulukları yaşamamıza vesile olan erbil beyden Allah razı olsun.Testi yaptım bugün kızlar değerim 706,7 çıktı. Erbil beye watsup dan gönderdim tebrikler dedi. Şu anda size mutluluğumu anlatamam. İnşallah böyle devam eder.:)
Ay evet Allah erbil beyden razı olsun. Adam cidden nasıl uğraşıyor. Bu işi hiçbir şekilde ticaret olarak görmüyor. Allah onun yüzünü hep güldürsün. Yıllar sonra bana o pozitifi gösterdi, Allah ne muradı varsa versin.Çok tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla cucağına almayı nasip etsin inşallah.bu arada bizlere bu mutlulukları yaşamamıza vesile olan erbil beyden Allah razı olsun.
Benim 12. Gün değerin 795 ti.seninde yuksek,olabilir..sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inş ta.bir iki mühim degil.iki emb.transfer edildi değil miİkiz olma ihtimali olabilir mi sence. Pek anlamıyorum değerden.
hamileyim...
hamileyim...
hamileyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?