Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Canım tebrikler. Allah kucağına almayı nasip etsin. Dayanamadın değil mi :) Erken test sanırım :) Hamile olmayan çok az kişi kaldı, inşallah onlarda tez zamanda bebeklerine kavuşacak :)

inşallah birkaç ay sonra ben de sevincimi sizlerle paylaşırım.hamile oldum diye bırakıp gitmeyin buraları :)

Bende Erbil beyle cumartesi görüştüm. Gerçekten kendine güvenen süper bir doktor. İnsana güven veriyor. Bize şimdilik gıda takviyesi falan verdi. Şubatta tedaviye bailıcaz inşallah.

Bende Erbil beyle cumartesi görüştüm. Gerçekten kendine güvenen süper bir doktor. İnsana güven veriyor. Bize şimdilik gıda takviyesi falan verdi. Şubatta tedaviye bailıcaz inşallah.

hayırlı olsun biz de geçen hafta ctesi başladık.aynı zamanlarda olacak tedavilerimiz.ben ocak adetimin 2. günü gideceğim

Benim 12. Gün değerin 795 ti.seninde yuksek,olabilir..sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inş ta.bir iki mühim degil.iki emb.transfer edildi değil mi
Evet iki embryo transfer edildi. Çarşamba günü çağırdı erbil bey. Bakalım ne diyecek çok merak ediyorum. Allah'ın izniyle erbil bey'le devam etmek istiyorum kontrollere.

inşallah birkaç ay sonra ben de sevincimi sizlerle paylaşırım.hamile oldum diye bırakıp gitmeyin buraları :)
kız bırakırmıyız allah izin verise 9 ay burdayız valaha kafaya koymustum bugun tahlil yaptırdım saat 3 gibi sonra korktum tahlili almayım dedim cünki 9 gündü neyse b uraki arayıstaki nickli arkadasımız bana cok destek olduu vee müjdeli haberi o verdi.. su an cok saskınım :) rüyada gibiyimm yaaa :)

tüm arkadaslara dcokk ama cokk tesekkür ederim. dogru yoldayız. yanlız ben sadece hicran yoktu hemsireye soyledim o kadar :) aradım ama ulasmadım erbil hocayı bakalım ne zaman cagırcak :)

tüm arkadaslara dcokk ama cokk tesekkür ederim. dogru yoldayız. yanlız ben sadece hicran yoktu hemsireye soyledim o kadar :) aradım ama ulasmadım erbil hocayı bakalım ne zaman cagırcak :)
Test gününde yanında olmanı istiyor. Ben sabah konuştum. Çarşamba asıl benim test günüm, çarşamba günü buradasın dedi.

benim test günüm ne zaman blmitom valaha :) yarın arıyım bırakılacak ilaç varmıki acep
Yok ilaçlara test gününe kadar devam dedi bana. Test gününde görüşücez dedi. O zaman söyleyecektir muhtemelen hangi ilaçlara devam edileceğini. Transfer günü verilen kağıtta test günün yazar. Attıysan yarın tekrar ara sor bence. Ama ilaçlara kesinlikle devam et.

tmm canım ilaçalra devam bebilerimiz iyi beslensin :) carsanba gidince yaz bize ona gore merkata kalmayalım :)

Keseyi görünce bantlara son veriliyor. jel ve diğerleri 12. haftaya kadar devam, 12 den sonuna kadar sadece vitaminler kalıyor. Pıhtılaşma problemi varsa da 32. haftaya kadar coraspin devam ediyor.

Keseyi görünce bantlara son veriliyor. jel ve diğerleri 12. haftaya kadar devam, 12 den sonuna kadar sadece vitaminler kalıyor. Pıhtılaşma problemi varsa da 32. haftaya kadar coraspin devam ediyor.
igneyi napıyoz :) gerci igneyle bi sorunum kalamdı kendime süper igne yapıyom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…