- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.521
8 ya da 12. haftaydı sanırım bıraktım. Heterezigot taşıyıcılığım olduğu için de coraspine devam ettim. Eğer sende sıkıntı yoksa belki daha erken bırakırsın. İğneden nefret ediyordum, çünkü bazen büyük morluk oluyordu. Onun da şöyle çözümünü bulmuştum. İğneyi yaptıktan sonra kuru pamukla yaptığım yere 5-10 dk bastırıyordum. Böylece noktasal morluk oluyor, diğer yerlere dağılmıyordu.igneyi napıyoz :) gerci igneyle bi sorunum kalamdı kendime süper igne yapıyom :)
hayırlı olsun biz de geçen hafta ctesi başladık.aynı zamanlarda olacak tedavilerimiz.ben ocak adetimin 2. günü gideceğim[/QUOTE
Aynı gün görüşmüşüz demekki. İkimiz içinde hayırlı olur inşallah.
Aminnn. Çok stresliyim bu 3.denemem ve gene negatif olur diye çok korkuyorum.hayırlı olsun biz de geçen hafta ctesi başladık.aynı zamanlarda olacak tedavilerimiz.ben ocak adetimin 2. günü gideceğim
Pozitif olamıyorumki.Bu 3.denemem Erbil beyde ilk olucak gerçi. İnşallah uğurlu gelir.Hayırlı olsun. Bol bol pozitif ol. Doktoruna emin ellerdesin.
TEBRİKLERRR :)Testi yaptım bugün kızlar değerim 706,7 çıktı. Erbil beye watsup dan gönderdim tebrikler dedi. Şu anda size mutluluğumu anlatamam. İnşallah böyle devam eder.:)
Nezaman test sonucun. Bende Erbil beyde yaptırdım. Bu 8. Gün . Çok heyecanlıyım. Pek belirtimde yokPozitif olamıyorumki.Bu 3.denemem Erbil beyde ilk olucak gerçi. İnşallah uğurlu gelir.
Canım bu kullandığın seker ilcini mutlaka sor. Diyete devam ediliyor.onu biraktirmali..optum..tmm canım ilaçalra devam bebilerimiz iyi beslensin :) carsanba gidince yaz bize ona gore merkata kalmayalım :)
kuzuzucm aradım tüm ilaçalra devam pazar test günüm o zaman ara ilaçlarını degistircem bide ne zmaan gelcen onu soyluycem dedi :) ozelikle sordum hayır devam dedi belki bebim seker yüksek ondan demiştir anlamadım :)Canım bu kullandığın seker ilcini mutlaka sor. Diyete devam ediliyor.onu biraktirmali..optum..
Bu mutlu haberi Rabbim bekleyen herkese nasip etsin
canım cok sagoll :) sıra sende :)Beyazcım senide tebrik ediyorum. Ne güzel haberler geldi böyle peş peşe..Umarım arkası kesilmeden devam eder bu müjdelerin :)
canım seninde çok yakın ben cok inanıuyorum olcak isaalhh ama once biraz kafanı toparla evet olacak allah nasip ederse de ve basla :)Beyazcim çok çok sevindim Rabbim kucağına aldığın günü göstersin ben biraz burda uzaktan kaldım durumlar malum ama inan çok sevindim meleklere seni tebrik ederim darısı basima
aaa benim de dün 9. gündü canım hadi bi güzel aberde senden gelsin :)Nezaman test sonucun. Bende Erbil beyde yaptırdım. Bu 8. Gün . Çok heyecanlıyım. Pek belirtimde yok
ben igneyicok yavas yapıyorum e kendim yapıyorum :) iyicene cesaretli bişey oldum artık yontemi budum cok yavas yaaprsan az yakıyo . nokta seklinde iz kalıyo tabii8 ya da 12. haftaydı sanırım bıraktım. Heterezigot taşıyıcılığım olduğu için de coraspine devam ettim. Eğer sende sıkıntı yoksa belki daha erken bırakırsın. İğneden nefret ediyordum, çünkü bazen büyük morluk oluyordu. Onun da şöyle çözümünü bulmuştum. İğneyi yaptıktan sonra kuru pamukla yaptığım yere 5-10 dk bastırıyordum. Böylece noktasal morluk oluyor, diğer yerlere dağılmıyordu.
Benim bu 6. Denememdi. Erbil beyde ilk defa ama ilkinde tuttu. Bende bazen pozitif olamıyordum. Ama erbil bey hep ona güvenmemi söyledi. Öyle söyledikçe ben daha pozitif olmaya başladım. Emin ol doktor elinden gelenini fazladını yapıyor. Biz niyet ettik bir yola girdik. Gerisini Allah'a bırak. Allah büyüktür.Pozitif olamıyorumki.Bu 3.denemem Erbil beyde ilk olucak gerçi. İnşallah uğurlu gelir.
bende bişey yazayım kilikte tanıstıgım ve burdaki ark lardan baska yerde deneyim bizim hocamızda 1.cide olana okadar cok kişi var ki sayam bitmez :) ben taa mersinden geldim seninde olcak işaalhh pozitif ol once aalh sonra erb il bey yardım etcek sana:)Aminnn. Çok stresliyim bu 3.denemem ve gene negatif olur diye çok korkuyorum.
Donmuş embiryo transferimiydi senin?kaç çıktı.birde hiç belîrtîn varmıydı? Tebrik ederim . Darısı başımızaaaa benim de dün 9. gündü canım hadi bi güzel aberde senden gelsin :)
Canımcım daha tedaviye başlamadık. Vitamin falan verdi onları kullanıyoruz şimidlik.Nezaman test sonucun. Bende Erbil beyde yaptırdım. Bu 8. Gün . Çok heyecanlıyım. Pek belirtimde yok
Hay Allah razı olsun canım yaaaa inşallah öyle olur.bende bişey yazayım kilikte tanıstıgım ve burdaki ark lardan baska yerde deneyim bizim hocamızda 1.cide olana okadar cok kişi var ki sayam bitmez :) ben taa mersinden geldim seninde olcak işaalhh pozitif ol once aalh sonra erb il bey yardım etcek sana:)
İnşallah canım inşallah. İnsan bu yoldu o kadar yıpranıyorki. Allah emeklerimizin karşılığını veriri inşallah.Benim bu 6. Denememdi. Erbil beyde ilk defa ama ilkinde tuttu. Bende bazen pozitif olamıyordum. Ama erbil bey hep ona güvenmemi söyledi. Öyle söyledikçe ben daha pozitif olmaya başladım. Emin ol doktor elinden gelenini fazladını yapıyor. Biz niyet ettik bir yola girdik. Gerisini Allah'a bırak. Allah büyüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?