- 6 Kasım 2014
- 48
- 40
- 298
- 41
- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.541
canımmmm senin adına çok sevindim Allah önce keseyi görmeyi sonrada 9 ayı hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin :) inşallahcanım cok sagoll :) sıra sende :)
hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallahYok ilaçlara test gününe kadar devam dedi bana. Test gününde görüşücez dedi. O zaman söyleyecektir muhtemelen hangi ilaçlara devam edileceğini. Transfer günü verilen kağıtta test günün yazar. Attıysan yarın tekrar ara sor bence. Ama ilaçlara kesinlikle devam et.
canım hadi bakalm sıra sende :) bugun konustum eribl beyle ilaçlara devam cumartesi bana bi gün verip bebişlerimi gormeye gitcem :)rapor istedim tmm veririm dedi, ben bu hafata izninliyim 20 gün rapor alıyım diyorum, sonrqasına durumna gore bakayım diyorum ne dersiniz kızlarr...canımmmm senin adına çok sevindim Allah önce keseyi görmeyi sonrada 9 ayı hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin :) inşallah
Hayırlı olsun. İnşallah sendende güzel haberler alacağız. Allah yardımcın olsun.Arkadaşlar merhaba bende erbil hocanın hastasıyım vitaminlere başladım. Sizin desteğinize ve tecrübelerinize çoook ihtiyacım var. İyiki varsınız. Orda olmanız bile insana güven veriyor. Bu zorlu süreçte bizi bizden iyi kimse anlamaz heralde. Canlarım RABBİM hepimizin hayırlı muradını versin inşallah...
Arkadaşlar merhaba bende erbil hocanın hastasıyım vitaminlere başladım. Sizin desteğinize ve tecrübelerinize çoook ihtiyacım var. İyiki varsınız. Orda olmanız bile insana güven veriyor. Bu zorlu süreçte bizi bizden iyi kimse anlamaz heralde. Canlarım RABBİM hepimizin hayırlı muradını versin inşallah...
icin icin vitaminleri :) iştaha dikkat edin ... sıra sizde isaalhh yeni yeni arkadaslar sayfamız senlniyo :)aynı durumdayız.ben de vitaminlere başladım :)
icin icin vitaminleri :) iştaha dikkat edin ... sıra sizde isaalhh yeni yeni arkadaslar sayfamız senlniyo :)
Hayirli olsun guzel sonuclar almaniz dilegiyleArkadaşlar merhaba bende erbil hocanın hastasıyım vitaminlere başladım. Sizin desteğinize ve tecrübelerinize çoook ihtiyacım var. İyiki varsınız. Orda olmanız bile insana güven veriyor. Bu zorlu süreçte bizi bizden iyi kimse anlamaz heralde. Canlarım RABBİM hepimizin hayırlı muradını versin inşallah...
Beyazcim belki gormemis olabilirim bebis bir mi iki mi:))))icin icin vitaminleri :) iştaha dikkat edin ... sıra sizde isaalhh yeni yeni arkadaslar sayfamız senlniyo :)
canım 9 gün degerim yüksek cıktı sehir dısı oldugum icinde eribl hoca sanırım keseyle kalp atısını beraber gorcez :) benim icime ikiz doguyo ama :)Beyazcim belki gormemis olabilirim bebis bir mi iki mi:))))
brnimde seker yüklemesinde sekerim malasah yüksek cıkıyodu matofin kullanıyorum halada devam :) canım benim esimde prob vardı ilk denememiz .bedne mersinden gedlim hiç kücük sehirle falan ugrasma emin ellerdesin :)benim açlık şekerim yüksek çıktı sadece onun için de ilaç kullanıyorum.canım senin ilk tüp bebek tedavin miydi ve ne probleminiz vardı?
brnimde seker yüklemesinde sekerim malasah yüksek cıkıyodu matofin kullanıyorum halada devam :) canım benim esimde prob vardı ilk denememiz .bedne mersinden gedlim hiç kücük sehirle falan ugrasma emin ellerdesin :)
canım ben tatlıya oluyodum o nuteelayı falan kasıkla yerim olsada yesek :) ama eylül sonu itibairyle kestim çünki çok yiyodum ilk zamanlar zor oluyo ama alıstım simdi :) haata bayagı zayıfladım hele tedavide vve 15 gün oncesş falan hiç yememiştim. okadar igne yedim seker yemedigim icin kılo almadım, arkadaslarım nasıl zayıfladın diye soruyolardı:)bana da o ilacı verdi.ben de onu kullanıyorum.ayrıyetten birşey yaptın mı şekeri kesmek gibi?ben tatlıyı çok seviyorum ya
canım ben tatlıya oluyodum o nuteelayı falan kasıkla yerim olsada yesek :) ama eylül sonu itibairyle kestim çünki çok yiyodum ilk zamanlar zor oluyo ama alıstım simdi :) haata bayagı zayıfladım hele tedavide vve 15 gün oncesş falan hiç yememiştim. okadar igne yedim seker yemedigim icin kılo almadım, arkadaslarım nasıl zayıfladın diye soruyolardı:)
sana tavsiyeme seker yeme arkadasım çünki onemli, bol protein al cünki hazırlık asaması onemli
:))) insallah canim ne zaman kontroluncanım 9 gün degerim yüksek cıktı sehir dısı oldugum icinde eribl hoca sanırım keseyle kalp atısını beraber gorcez :) benim icime ikiz doguyo ama :)
Kizlar o sekerleri kesin ben 74 kg ile gittim obez olmada ilerliyosun dedi kilo vermen gerekiyo seker tavan yapmis matofin kullandim bebekler 10 haftalik olana kadar kullandirdi iki hafta once biraktim ama seker olayina hep dikkat etmek lazim sekeri biraktim biraz yuruyuz 67 ile hamile kasldim suan 68 ile 69 arasi gidip geliyorum bugun 3 ayimda bitti cok sukur su nutellellayla herkezin basi dertte:)azaltmaya çalışıyorum,ben de nutellaya bayılırım.okulda her öğleden sonra nescafe brownie intense yerdim bunlar yok artık.çaydaki şekeri de azalttım 2 tane atardm küçük bardağa şimdi 1 yada yarıma düşürdüm
Kizlar o sekerleri kesin ben 74 kg ile gittim obez olmada ilerliyosun dedi kilo vermen gerekiyo seker tavan yapmis matofin kullandim bebekler 10 haftalik olana kadar kullandirdi iki hafta once biraktim ama seker olayina hep dikkat etmek lazim sekeri biraktim biraz yuruyuz 67 ile hamile kasldim suan 68 ile 69 arasi gidip geliyorum bugun 3 ayimda bitti cok sukur su nutellellayla herkezin basi dertte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?