Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

canımmmm senin adına çok sevindim Allah önce keseyi görmeyi sonrada 9 ayı hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin :) inşallah
canım hadi bakalm sıra sende :) bugun konustum eribl beyle ilaçlara devam cumartesi bana bi gün verip bebişlerimi gormeye gitcem :)rapor istedim tmm veririm dedi, ben bu hafata izninliyim 20 gün rapor alıyım diyorum, sonrqasına durumna gore bakayım diyorum ne dersiniz kızlarr...

Arkadaşlar merhaba bende erbil hocanın hastasıyım vitaminlere başladım. Sizin desteğinize ve tecrübelerinize çoook ihtiyacım var. İyiki varsınız. Orda olmanız bile insana güven veriyor. Bu zorlu süreçte bizi bizden iyi kimse anlamaz heralde. Canlarım RABBİM hepimizin hayırlı muradını versin inşallah...

Hayırlı olsun. İnşallah sendende güzel haberler alacağız. Allah yardımcın olsun.

aynı durumdayız.ben de vitaminlere başladım :)

Hayirli olsun guzel sonuclar almaniz dilegiyle

Benim 5. Denemem olacak inş ama erbil hocada ilk. Çok da umudum yok ama hayırlısı... sebebi bilinmeyen inf. bizimki. Herşey güzel gidiyor tedavide ama embriyolar 3. günden sonra gerilemeye başlıyor. Kanımda pıhtılaşma var ama dr çokta etkili değil dedi gebelik için. Velhasıl Rabbim ol diyecekki oluversin. Umarım hepimiz için hayırlı sonuçlar olur.

benim açlık şekerim yüksek çıktı sadece onun için de ilaç kullanıyorum.canım senin ilk tüp bebek tedavin miydi ve ne probleminiz vardı?
brnimde seker yüklemesinde sekerim malasah yüksek cıkıyodu matofin kullanıyorum halada devam :) canım benim esimde prob vardı ilk denememiz .bedne mersinden gedlim hiç kücük sehirle falan ugrasma emin ellerdesin :)

brnimde seker yüklemesinde sekerim malasah yüksek cıkıyodu matofin kullanıyorum halada devam :) canım benim esimde prob vardı ilk denememiz .bedne mersinden gedlim hiç kücük sehirle falan ugrasma emin ellerdesin :)

bana da o ilacı verdi.ben de onu kullanıyorum.ayrıyetten birşey yaptın mı şekeri kesmek gibi?ben tatlıyı çok seviyorum ya

bana da o ilacı verdi.ben de onu kullanıyorum.ayrıyetten birşey yaptın mı şekeri kesmek gibi?ben tatlıyı çok seviyorum ya
canım ben tatlıya oluyodum o nuteelayı falan kasıkla yerim olsada yesek :) ama eylül sonu itibairyle kestim çünki çok yiyodum ilk zamanlar zor oluyo ama alıstım simdi :) haata bayagı zayıfladım hele tedavide vve 15 gün oncesş falan hiç yememiştim. okadar igne yedim seker yemedigim icin kılo almadım, arkadaslarım nasıl zayıfladın diye soruyolardı:)

sana tavsiyeme seker yeme arkadasım çünki onemli, bol protein al cünki hazırlık asaması onemli

azaltmaya çalışıyorum,ben de nutellaya bayılırım.okulda her öğleden sonra nescafe brownie intense yerdim bunlar yok artık.çaydaki şekeri de azalttım 2 tane atardm küçük bardağa şimdi 1 yada yarıma düşürdüm

Kizlar o sekerleri kesin ben 74 kg ile gittim obez olmada ilerliyosun dedi kilo vermen gerekiyo seker tavan yapmis matofin kullandim bebekler 10 haftalik olana kadar kullandirdi iki hafta once biraktim ama seker olayina hep dikkat etmek lazim sekeri biraktim biraz yuruyuz 67 ile hamile kasldim suan 68 ile 69 arasi gidip geliyorum bugun 3 ayimda bitti cok sukur su nutellellayla herkezin basi dertte:)

ben de ne bilim kiloma güvendim hiç dikkat etmedim bu zaman kadar şekere.166 boy ve 52 kiloyum.demek ki dikkat etmek gerekiyormuş her zaman.zaten zararlı ama ne bilim ekmeğe de makarnaya da dikkat etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…