- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.561
Beyazcım 9. Gün değerin kaç çıktı. Bugün ben erbil beye gidip yine test verdim. Test günümdü çünkü benim. 2000 küsür çıktı. Erbil bey gayet iyi dedi.canım 9 gün degerim yüksek cıktı sehir dısı oldugum icinde eribl hoca sanırım keseyle kalp atısını beraber gorcez :) benim icime ikiz doguyo ama :)
Canım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.benimde 9. Günüm. Ayın 23 ü test günüm. Sana kaçıncı gün kaç embiryo kondu. Birde hiç belirti yaşadınmı?Beyazcım 9. Gün değerin kaç çıktı. Bugün ben erbil beye gidip yine test verdim. Test günümdü çünkü benim. 2000 küsür çıktı. Erbil bey gayet iyi dedi.
Hayırlı olsun ilk başta. İnşallah sende güzel haberler alırsın. Bana 5. Gün embryosu kondu. Benim baştan beri hep sol kasığımda batma oldu. Bazen çok rahatsız etti. Bazen hafif oldu. Göğüslerimde acı oldu devamlı. Onun haricinde başka birşey yaşamadım. Ama herkesde belirti farklı olabilir.Canım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.benimde 9. Günüm. Ayın 23 ü test günüm. Sana kaçıncı gün kaç embiryo kondu. Birde hiç belirti yaşadınmı?
Benimde hep sağ kasığımda batma, ara arada çekilme gibi hissim oldu. Tek embiryomuydu canım. Birde donmuşmu?Hayırlı olsun ilk başta. İnşallah sende güzel haberler alırsın. Bana 5. Gün embryosu kondu. Benim baştan beri hep sol kasığımda batma oldu. Bazen çok rahatsız etti. Bazen hafif oldu. Göğüslerimde acı oldu devamlı. Onun haricinde başka birşey yaşamadım. Ama herkesde belirti farklı olabilir.
hadi bakalım batma iyiye isaret güzel haberlele gel:)Benimde hep sağ kasığımda batma, ara arada çekilme gibi hissim oldu. Tek embiryomuydu canım. Birde donmuşmu?
canım bendede kilo yok benim boy 1.68 kilo 59 du en son :) ama seker yememeye dikkat et ben yemiyorum canım cekmiyo degil:) bu zaten nuteelanın icinde bişety var yaa yiyen bırakamıyo:) seker yumurt geliimi olumsuz etkliiyo. bide sana bi vitamin soyleyim solgarın quenzim diye bi vitamini var biraz pahalı aksamalrı ic onu canımben de ne bilim kiloma güvendim hiç dikkat etmedim bu zaman kadar şekere.166 boy ve 52 kiloyum.demek ki dikkat etmek gerekiyormuş her zaman.zaten zararlı ama ne bilim ekmeğe de makarnaya da dikkat etmek lazım.
hiç oyle umudum yok deme belki eski kligini senin ne konuda sıknıtın var ayrıntı baklamdı incelemedi .. burda senin gibi 2-3 -4 denemesi olmusuz olup erbil beylde ilkide ikiz tutturan bu ayafayı oku coooookkkkkkk gorceksin canımBenim 5. Denemem olacak inş ama erbil hocada ilk. Çok da umudum yok ama hayırlısı... sebebi bilinmeyen inf. bizimki. Herşey güzel gidiyor tedavide ama embriyolar 3. günden sonra gerilemeye başlıyor. Kanımda pıhtılaşma var ama dr çokta etkili değil dedi gebelik için. Velhasıl Rabbim ol diyecekki oluversin. Umarım hepimiz için hayırlı sonuçlar olur.
canım ben 9. gün yaptım biliyon:) pazar aslın test günnmüs o günde test yap ona gore sehir dısından geldigim icin sanırım hem keseleri hem kalp atıslarını beraber gorecek sekilde cagırck:))) insallah canim ne zaman kontrolun
canım 9. günüm 350 cıkmıstıBeyazcım 9. Gün değerin kaç çıktı. Bugün ben erbil beye gidip yine test verdim. Test günümdü çünkü benim. 2000 küsür çıktı. Erbil bey gayet iyi dedi.
evet erbil bey verdi onu bana,içiyorum.şeker ilacı haricinde elevit,devit,solgar bi de b12 kullanıyorumcanım bendede kilo yok benim boy 1.68 kilo 59 du en son :) ama seker yememeye dikkat et ben yemiyorum canım cekmiyo degil:) bu zaten nuteelanın icinde bişety var yaa yiyen bırakamıyo:) seker yumurt geliimi olumsuz etkliiyo. bide sana bi vitamin soyleyim solgarın quenzim diye bi vitamini var biraz pahalı aksamalrı ic onu canım
bana ouenzim vermeddie bana burdan bi ark tavsiye etti vitamin diye ebnde almıstım:) bana omega3-b12-elevit vermişti.evet erbil bey verdi onu bana,içiyorum.şeker ilacı haricinde elevit,devit,solgar bi de b12 kullanıyorum
bana ouenzim vermeddie bana burdan bi ark tavsiye etti vitamin diye ebnde almıstım:) bana omega3-b12-elevit vermişti.
canım valaha iyi bi vitamin yumurtalar icin çok iyi dedielr :) ben faydasını gordum azcık pahalı amaayy pardon bendeki quenzim değilmiş solgarın omega 3müş.ben solgar deyince diğerine dikkat etmemişim.o ne işe yarıyormuş?
canım valaha iyi bi vitamin yumurtalar icin çok iyi dedielr :) ben faydasını gordum azcık pahalı ama
canım yarın tek tek ozelden mesaj tarım bide arı sütü bal polen karımı ye ei ve sen hergün 1 kasık cnım. oda cok faydalı dollenmeye...:) yarın asana yazartım hespini bebiklerin uykusu geldi uyuyalım :)aman alırız ne olacak 70-80 tl çok da para değil.sen bana tam üzerinde yazanı yollar mısın?baktım netten de çok faydalıymış
canım yarın tek tek ozelden mesaj tarım bide arı sütü bal polen karımı ye ei ve sen hergün 1 kasık cnım. oda cok faydalı dollenmeye...:) yarın asana yazartım hespini bebiklerin uykusu geldi uyuyalım :)
Bebek nereye yerleşiyorsa orada batma olur derler. Umarım seninde öyledir. Bende de çelikme oluyordu. Donmuşdu ve çidt embroydu.Benimde hep sağ kasığımda batma, ara arada çekilme gibi hissim oldu. Tek embiryomuydu canım. Birde donmuşmu?
Canım ben de 2. Erbil beyde 1.denememde hamile kaldım. Bi oğlum var şimdi. Bahçecinin lab. Istanbul un en iyi lab. imiş. Bana bunu daha önce Şişli memorialda çalışan biri söyledi. Ayrıca bende de Pıhtılaşma var, heterezigotum. 12.haftaya kadar iğne 32.haftaya kadar coraspin kullandım. Homozigot olunca sanırım iğne daha uzun süre kullanılıyor. Inşallah sende bebeklerini bu denemende kucağına alırsın.Benim 5. Denemem olacak inş ama erbil hocada ilk. Çok da umudum yok ama hayırlısı... sebebi bilinmeyen inf. bizimki. Herşey güzel gidiyor tedavide ama embriyolar 3. günden sonra gerilemeye başlıyor. Kanımda pıhtılaşma var ama dr çokta etkili değil dedi gebelik için. Velhasıl Rabbim ol diyecekki oluversin. Umarım hepimiz için hayırlı sonuçlar olur.
Kizlar o sekerleri kesin ben 74 kg ile gittim obez olmada ilerliyosun dedi kilo vermen gerekiyo seker tavan yapmis matofin kullandim bebekler 10 haftalik olana kadar kullandirdi iki hafta once biraktim ama seker olayina hep dikkat etmek lazim sekeri biraktim biraz yuruyuz 67 ile hamile kasldim suan 68 ile 69 arasi gidip geliyorum bugun 3 ayimda bitti cok sukur su nutellellayla herkezin basi dertte:)
Kızlar evet şekere dikkat etmek lazım ama birazda genetik bu iş. Ben 72 ile hamile kaldığımda şekerim 70 kusurdu,88 ile doğuma gittiğimde 60 kusur yani minimum değerin altına inmişti. Tabi hamilelikte canım hiç tatlı çekmedi, yemedim,malum bebekler kıymetli olunca hep sağlıklı beslendim.ben de ne bilim kiloma güvendim hiç dikkat etmedim bu zaman kadar şekere.166 boy ve 52 kiloyum.demek ki dikkat etmek gerekiyormuş her zaman.zaten zararlı ama ne bilim ekmeğe de makarnaya da dikkat etmek lazım.
Canım erbil bey hep dondurulmuş koyar, ben 7. Gün test yapmıştım, eğer 5.gunluk blast konduysa sonucun belli olmuştur. Insallah sende güzel haberler verirsin.Canım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.benimde 9. Günüm. Ayın 23 ü test günüm. Sana kaçıncı gün kaç embiryo kondu. Birde hiç belirti yaşadınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?