- Konu Sahibi merhametli
-
- #3.581
erbil beyin hastası olup hamile olan arkadaşlar sizlere bir kaç sorum olucaktı.
Doğumu normal mi sezeryan mı düşünüyorsunuz
Hangi hastaneleri tercih ettiniz.Bildiğim kadarıyla kliniğe yakın olan nişantaşı hospital,fulya acıbadem yada istanbul cerrahi hastanesi tercih ediliyor.
Doğum yapmış arkadaşlar ve doğumu yakın olanlar bilgilendirirseniz çok sevinirim
mrb arkadaslar bnde 29 aralık erbıl beyden randevu aldım.esımde sperm azlıgı ve sekıl bozuklugu var.sıgara kullanıyor.bırakamıyor napacam bılmıyorum.bu durumda olan varmı tup bebek te basarılı oldu mu?surec nasıl ne tur test ıstedıler.ne zman baslanacak. hemen baslamak ıstıyorum ben.fıyat testlerle bırlıkte ne kadar tutuyor.detaylı yazarmısnız.lutfen
mrb arkadaslar bnde 29 aralık erbıl beyden randevu aldım.esımde sperm azlıgı ve sekıl bozuklugu var.sıgara kullanıyor.bırakamıyor napacam bılmıyorum.bu durumda olan varmı tup bebek te basarılı oldu mu?surec nasıl ne tur test ıstedıler.ne zman baslanacak. hemen baslamak ıstıyorum ben.fıyat testlerle bırlıkte ne kadar tutuyor.detaylı yazarmısnız.lutfen
Günaydın canım..sigara ve alkol bunun sebebi olarak gösteriliyor.fakat bizde hiçbiri yokken de ayni sorunu yaşadık.esimin merkezdeki emre beyle görüşmesini istedi erbil bey.bize tese önerdi. 20 dk kucuk bi operasyon.benimde sıkıntıların vardı.embriyolar gelismiyordu.bu şekilde alınan spermlerle ve kullandığımız vitaminlerin faydasını girduk şükür.5. Güne 6 emb.gelişti.mucizeydi bizim için.ve erbil beyde ilk denememle hamileyim çok şükür.mrb arkadaslar bnde 29 aralık erbıl beyden randevu aldım.esımde sperm azlıgı ve sekıl bozuklugu var.sıgara kullanıyor.bırakamıyor napacam bılmıyorum.bu durumda olan varmı tup bebek te basarılı oldu mu?surec nasıl ne tur test ıstedıler.ne zman baslanacak. hemen baslamak ıstıyorum ben.fıyat testlerle bırlıkte ne kadar tutuyor.detaylı yazarmısnız.lutfen
Fiyatlarla ilgili bilgi almak istediğinizi soylerseniz yardımcı olan tatlı bi bayan var.ortalama 10 bin gerçekten. Rabbim kimsenin kucaklqrini bos bırakmasını inşmerhaba.biz de 6 aralıkta Eril beyle ilk randevumuzu gerçekleştirdik ve başladık.şu an vitaminler aşamasındayım.benim eşim de sigara kullanıyor ama onun tahlillerinde bir sorun yok.iğnelere ocak adetimle başlayacağız inşallah.benim rahim filmim ve diğer testlerim vardı o yüzden benden prolaktini tekrar istedi ayrıca şeker yüklemesi tsh ve 2 başka test de istedi daha önce yapılmayan.bunları memlekette yaptırıp faksladım.ön görüşme ücretsizmiş ama ben muayene olduğum için 300 tl ödedim.biz daha önce yaptıranlara danıştık 10 bine yakın tutuyormuş o yüzden ayrıyetten fiyat sormadık.galiba transfer 4900müş ilaçlar hariç.ilaçlar kişiden kişiye değişiyormuş.
canım 10.000 tl y, buluyo sgara kon usunda benmi esimde senin ki gibi malesef basını ettini yedim once bıraktı wsonra tekrar basladımrb arkadaslar bnde 29 aralık erbıl beyden randevu aldım.esımde sperm azlıgı ve sekıl bozuklugu var.sıgara kullanıyor.bırakamıyor napacam bılmıyorum.bu durumda olan varmı tup bebek te basarılı oldu mu?surec nasıl ne tur test ıstedıler.ne zman baslanacak. hemen baslamak ıstıyorum ben.fıyat testlerle bırlıkte ne kadar tutuyor.detaylı yazarmısnız.lutfen
Hiç telaşlanma benim de aynen öyle olmuştu. Bugün Allah'ın izniyle bebeğimin kesesini gördüm. Sana da nasip olacak inşallah.Arkadaşlar merhaba. Dün donmuş embiryo transferimin 11. Günü idi. Akşam tuvalete gittiğimde peçeteye jelle birlikte kahverengi Pıhtı şeklinde leke geldi. Ama bugün yok. Hiç ağrımda yok. Neden olabilir acaba?
canım bebek m ibebekler mi :) yarın benim de test günü yani 15. günüm sanırım sehir dısınd oldugum icin kalp ile kesiyi gormeyi beraber cagırcak sen ne zaman gitcen simdi :) bende merak ediyomda bi 10 sonramı cagırır bilmiyom :)Hiç telaşlanma benim de aynen öyle olmuştu. Bugün Allah'ın izniyle bebeğimin kesesini gördüm. Sana da nasip olacak inşallah.
kızz bakınca cevap ver merak edeyom :)Hiç telaşlanma benim de aynen öyle olmuştu. Bugün Allah'ın izniyle bebeğimin kesesini gördüm. Sana da nasip olacak inşallah.
burda cogu arkadasta geldi ve olumlu isalhh :) bende bişey oolmadı kahverengi leke bünyeye gore degişiyor. yarın sen yaptır testi bayram edelim burda :)Arkadaşlar merhaba. Dün donmuş embiryo transferimin 11. Günü idi. Akşam tuvalete gittiğimde peçeteye jelle birlikte kahverengi Pıhtı şeklinde leke geldi. Ama bugün yok. Hiç ağrımda yok. Neden olabilir acaba?
İnş yarin bi mutlu haberde sendenArkadaşlar merhaba. Dün donmuş embiryo transferimin 11. Günü idi. Akşam tuvalete gittiğimde peçeteye jelle birlikte kahverengi Pıhtı şeklinde leke geldi. Ama bugün yok. Hiç ağrımda yok. Neden olabilir acaba?
Bebeğim canım :) ben 17 sinde test yaptık erbil beyde, ayın 20 sinde keseyi görmeye çağırdı yani bugün gördük. Ayın 30 sunda yine çağırdı. Allah'ın izniyle herhalde o günde kalp atışlarını duyarım. Ben yakın olduğum için gidiyorum.canım bebek m ibebekler mi :) yarın benim de test günü yani 15. günüm sanırım sehir dısınd oldugum icin kalp ile kesiyi gormeyi beraber cagırcak sen ne zaman gitcen simdi :) bende merak ediyomda bi 10 sonramı cagırır bilmiyom :)
heee kız abnladım :) beb iş geliyorr:) valaha banada pazartesi su gün gel diycekte .aayy çok heyanlıyım bebegim mi bebekekrim mi :) anamm çok heyecanlı eger direk kalp atısı icin cagırısa ocak bası cagırcak ozaman demi bi hesap yap bakşim bana test günüm yarın :)Bebeğim canım :) ben 17 sinde test yaptık erbil beyde, ayın 20 sinde keseyi görmeye çağırdı yani bugün gördük. Ayın 30 sunda yine çağırdı. Allah'ın izniyle herhalde o günde kalp atışlarını duyarım. Ben yakın olduğum için gidiyorum.
Normalinde kese için ayın 24 ünde çağırması lazım seni. Ama ikisine birlikte çağırırsa ocak ayının 3 veya 4 ünde çağıracaktır. Hayırlısıyla görmeyi nasip etsin Allah sana da. Ben de seninkini merakla bekliycem tek mi çiftmi?:)) hamile kaldık şimdi tekini çiftini düşünüyoruz bak. Allah kucağımıza almayı nasip etsin.heee kız abnladım :) beb iş geliyorr:) valaha banada pazartesi su gün gel diycekte .aayy çok heyanlıyım bebegim mi bebekekrim mi :) anamm çok heyecanlı eger direk kalp atısı icin cagırısa ocak bası cagırcak ozaman demi bi hesap yap bakşim bana test günüm yarın :)
canım o isin heyecanı yoksa tek cift kız erkek bizim icin hiiççç ama hiç onemli degil :) sadece heyacan allah elimize saglıkla almayı nasip etsin.. yoksa heyecan iste :)Normalinde kese için ayın 24 ünde çağırması lazım seni. Ama ikisine birlikte çağırırsa ocak ayının 3 veya 4 ünde çağıracaktır. Hayırlısıyla görmeyi nasip etsin Allah sana da. Ben de seninkini merakla bekliycem tek mi çiftmi?:)) hamile kaldık şimdi tekini çiftini düşünüyoruz bak. Allah kucağımıza almayı nasip etsin.
Elacım erbil bey sana devite devam ettirdimi. Bana bugün ilaçların içinde deviti yazmamış. Şindi merak ettim ben.İnş yarin bi mutlu haberde senden
Gerçekten önemli değil. Bak daha ne güzel heyecanlar yaşayacağız inşallaaaah:)canım o isin heyecanı yoksa tek cift kız erkek bizim icin hiiççç ama hiç onemli degil :) sadece heyacan allah elimize saglıkla almayı nasip etsin.. yoksa heyecan iste :)
insan heyecanlıyo iste yoksa dedigin gibi hiç onemli degil :) allahım sag sal elimize versinde onemi yok tek in ciftin :) bu arada aynı zaman sayılırız benim migdede asırı gaz ve yanma mevcut ki hayataa migdede gaz cıkaran biri degilim:) sende de varmı canım...Gerçekten önemli değil. Bak daha ne güzel heyecanlar yaşayacağız inşallaaaah:)
canım ben igne kullanıyom cleax gibi bişey ismi 0.4 yazıyo ama ne icin kulaln ıyo bilmiyom transferden 5 gün once basdım sanırım 8 haftaya kadar belki daha fazla kullancamKızlar erbil bey pıhtılaşma olmasa bile transferden sonrada önlem için ilaç iğne kullandırtıyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?